Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nazancım İnşallah yüzünde güller açarak gelirsin, Dualarım seninle canım.

kızlar kan değerim düşmüş 2,95 bugün iğne yapalı tam 7 gün..demekki daha önce çıkan sonuç iğnenin hormonundanmış..çok üzgünümmm canım çok sıkkınsenağlamasenağlama

kızlar kan değerim düşmüş 2,95 bugün iğne yapalı tam 7 gün..demekki daha önce çıkan sonuç iğnenin hormonundanmış..çok üzgünümmm canım çok sıkkınsenağlamasenağlama

canm bende çok üzüldüm ama moralini bozma pes etmeyecez hiçbirimiz ve sonunda kazanan biz olacaz umudunu yitirme biz hep yanındayız unutma a.s.

nazancım senin adına çok sevindim canım allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

nazancım kusura bakma son yazdıklarını okumadan ilk haberi gördüğümde bunu yazmıştım ama sonunu görünce üzüldüm allahım hayırlısını versin canım kendini üzmemeye çalış olurmu

merhaba arkadaşlar bu forumda ilk kez yazıyorum öncelikle dilerim rabbim hepimizin muratlarını verir. bben ve görümcem aynı doktora gidiyoruz ve aynı tedaviyi olduk ama ikimizde ilk ayımızda başarısız olduk doktor bu ayda aynı ilacı kullanın dedi ama igne vermedi bizde bugün eczaneden igneyi aldık ve başka bir hastanede doktor kont. sonra görümceme yaptırdık.üç yumurtası oluşmuş size sormak istedigim bu ignenin etkileri neler ve doktor görümceme 36 saat sonra ilişki dedi sizlerin nasıldı bu igneyi kimler vuruluyor bir doktor gerk yok derken digeri niye yapıyor kafam çok karıştı bu konuda birşeyler yazarsanız çok sevinirim

valla 36 diyorlar ama yumurta çatlayınca yaşama süresi 24 yani benim gibi erken çatlarsa şansı olmayabilir diye düşünüyorum bence 24 saati doldurmadan bir kere daha girsin bide 36 da, ama bu benim şahsi fikrim, birde keşke doktora gitseydinz ultrasonla kontrol edip öyle yapsaydı, ne zaman yapılacğını nerden bildiniz ben mesela 2 kere gittim ilkinde yapmadı, erken yada geç kalmış olabilirsiniz, yan etkisi olabilir eğer siz iğneyi henüz yptırmaduysnız doktorunuza gidip öyle yaptırın, sağlık bu neticede, boşuna yanetki görebilirsiniz grümceniz hamilelik belirtilri yaşıyacak iğneden dolayı bu ay, yanlış pozitif test çıkabilir, bunları yazıyorum sonradan üzülmeyin diye, karın ve kasık ağrısı olucak, şişicek,mie bulantısı olucak, boşuna endişe sebebi olucak her seferinde.... Siz bari sakın yaptırmayın doktor danışmadan.

Nazocum daha dur bakim, belli olmaz sıfır değilya, olmadıysada daha 2 seferin daha var şaansın yüzde otuz oluyo, dahada olmazsa aşı yaptırırız naapalım arkadaşım dünyanın sonumu yaaa, bende üzüldüm bu ayda kalamadım, bide kilo alıyorum her ay yaa aldığımla kalıyorum, spora verecem kendimi deli danalar gibi koşacam şimdi çıkıpp, aaaaaaaaaayş tutmayınnn, bu hızla çatalcaya kadar giderim artık.
Aaaaa, yumurtaları çatlatacaz diye kafaları çatlattık valla kızlar

arkadaşlar size bişey soracağım eşim az önce anlattı kafam karıştı
klomen kullanmaya başlayınca hap içerken ve iğne vurulana kadar cinsel ilişki yasakmış bu doğrumu bana doktor böyle bişey söylemedi eşimin arkadaşı anlatmış onada

Nazancım bi bakarmısın canım

0-1 hafta: 0-50 IU/L
1-2 hafta: 40 - 300

yani senin iğne vurulalı bi hafta olmuş olabilir ama bebek varsa bir kaç günlükse baksana ..
Ayy inşallah be canım. Birde birşey söyliycem gerçi doktorunda söylemiştir aynı şeyi,sen daha önce sonu kötü olsada bi kere hamile kalmışsın sonuçta, bu demek oluyoki hamile kalmanda bi sorun yok arkadaşım, olucak, sakın üzülme.

sevilcim öncelikle çok teşekkürler açıklamaların için,igneyi ultrason muayenesinden sonra yaptırdık zaten 3 tane yumurtası vardı ve 14.günündeydi umarım hayırlısı olur tekrar sagol

slm kızlarrr...bugün giremedin siteye....6 saat devlet dairesinde sıra bekledimkafamçokkarıştı

nazancım üzüldüm gerçekten ama üzme sakın kendini...bu konuda sen benden daha tecrübelisin gerçi dememe gerek yok ama moral çok önemliiii.....

sevilcimmm sen nasılsın???herzaman ki gibi bilgilerinle yine çok güzel aydınlatmışsın bizleriiia.s.

bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar lütfen cvp verin kafam çok karıştıı

canım bu konuda bir doktorun sitesinde soruya karşılık verilen cevap olarak yer alıyor doktorun adı yeşim yerçok googel jinekomed yaz ilk çıkan siteye gir site içerisinde ziyaretçi defterine gir doktorun ise soruya yanıtı herhangi bir sakıncası yok o yüzden bol şanslar:lepi::lepi:

Sağol canımcım, black cim bende seni merak ediyodum naaptın neettin diyee, yaptınmı test, İnşallah hamilesindir be canım.
Ben bugün yine yaptım ama negatif benneyaptımki
Gerçi doktor ancak kan testinde çıkar diyo ama bi hafta kala silikte olsa çıkıyo bende testlerde, tecrübeyle sabit canım, kişiden kişiye değişiyor tabi arkadaşlar hepimizde farklı çalışıyo hormonlar, bunu okuyanlar panik yapmasın. Canım sen hamile kalırsan ne metod uyguladysan biiirbir anlat, bende yapacam bu sefer valla tamamı. Bu çatlatma iğneleri yok 24 saat yok 34 yok 36 önceden sonradan, günaşırı bilmemneee aaaaaaaaaaa yumurtalar yerine başım çatladı valla hadiii yokmu kızlar hamilee:sm_cool:

Arkadaşlar bu arada benim yaptığım test erken gebelik testi diye geçiyor,yanlış anlaşılma olmasın.

Selam arkadaşlar bende kaç ay klomen kulladım bir sonuç alamadım.
bu ay içmedim.
ocak ayında aşılama düşünüyorum bakalım hayırlısı.
benim 5 yaşında kızım var allahım herkezede nasip etsin.
hepinizin yüzünu güldürsün ALLAHIM...

kızlaaaaarrrrrr nerdesiniz iki saattir girip çıkıyorum ne gelen var ne giden....SEVİL bende kendi başıma çatlatma iğnesi yapacam(anladın sen onu:roflol:)

kızlar biraz işim var saat 5 gibi buradayım...

1 haftadır evin tozunu almıyordum..söylemesi ayıptır hamileyim diye kıçımı yerden kaldırmıyordum..:roflol:

bide kocama bir haftada ettiğim nazların haddi hesabı yoktu..tabi dünden itibaren ben adama hizmete başladım...yalancıktan hamilelik keyfim 1 hafta sürdü:mymeka::asigim:

neyse toparlanmalı çünkü daha biz kümeste oldukça çoookk yumurtlarız..horozlarda artık bunalır tüyy döker...:roflol:

kendi kendime moral olsun diye bunları düşünüyorum ne yapayım
aslında bu modayımsenağlamasenağlamasenağlama

Ahahaha öldürecen sen beni Nazo hiç gülcem yoktu, mesajımı almadınmı, daha kanda bile çıkmıyomuş hamilelik, ilişkidden sonra 6.-8. gün arası yerleşme oluyomuş, anca ondan sonra kanda çıkıyomuş, ondan önce vücut hcg üretmiyomuşki canım, coşma hemen daha belli diil belkide hamilesindir canım , yarın bakacaz perşembe yani, ben çıkıp yaramazlık yapabilirim her an ama, ya üzülceksemde hemen üziliyim bak yine ümitlendim daha kötü oluyo, ama cidden çıkmıyomuş daha be gülüm, tevekkeli doktorum 10 gün sonra belli olur o da ancak kanda demişti geçen sefer, du bakalım bea, kıyamam ben sana, adamlarında canını oku oku klava:yumurtlama zamanı yaklaştıkça yanaş, nereye kadar be güzelim

Gebeliği olabildiğince erken sapta­yabilmek, her dönemde insanları ilgi­lendirmiş, bu amaca yönelik birçok ça­lışma yapılmıştır. Eski Mısırlılar bile gebeliği saptamak için bazı yöntemlere başvururlardı. Bunlardan birinde kadına süt ve karpuz karışımı verilir, kadın bu­nu yediğinde kusarsa gebe olduğu ka­bul edilirdi.Bugün kadın vücudunda yalnızca gebelik durumunda üretilen bazı mad­delerin bulunduğu bilinmektedir. Kan­da ve idrarda bu maddelerin saptanma­sına dayalı gebelik testlerinin de güve­nilirliği çok yüksektir.
GEBELİK HORMONU
(HCG)
HCG döllen­meden 8-10 gün sonra kanda belirir;
Yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…