Nazancım İnşallah yüzünde güller açarak gelirsin, Dualarım seninle canım.
kızlar kan değerim düşmüş 2,95 bugün iğne yapalı tam 7 gün..demekki daha önce çıkan sonuç iğnenin hormonundanmış..çok üzgünümmm canım çok sıkkınsenağlamasenağlama
:teytey::teytey:SORU : nazan
1.12.2008
Yeşim hnm merhaba ben 24 kasımda çatlatma iğnesi yaptırdım, 29 kasımda kanda gebelik testi yaptırdım ve sonucu yazıyorum. 21.5 ayın 4 ünde tekrar test yapacağım bu durumda gebelik var diyebilirmiyiz.yanıtınız için şimdiden tşk ederim. bu arada bugün yaptığım idrar testinde de ikinci çizgi net olmasada gözüküyor..
YANIT : Op.Dr.Yeşim Yerçok
Tebrik ederim hamilesiniz.a.s.
valla 36 diyorlar ama yumurta çatlayınca yaşama süresi 24 yani benim gibi erken çatlarsa şansı olmayabilir diye düşünüyorum bence 24 saati doldurmadan bir kere daha girsin bide 36 da, ama bu benim şahsi fikrim, birde keşke doktora gitseydinz ultrasonla kontrol edip öyle yapsaydı, ne zaman yapılacğını nerden bildiniz ben mesela 2 kere gittim ilkinde yapmadı, erken yada geç kalmış olabilirsiniz, yan etkisi olabilir eğer siz iğneyi henüz yptırmaduysnız doktorunuza gidip öyle yaptırın, sağlık bu neticede, boşuna yanetki görebilirsiniz grümceniz hamilelik belirtilri yaşıyacak iğneden dolayı bu ay, yanlış pozitif test çıkabilir, bunları yazıyorum sonradan üzülmeyin diye, karın ve kasık ağrısı olucak, şişicek,mie bulantısı olucak, boşuna endişe sebebi olucak her seferinde.... Siz bari sakın yaptırmayın doktor danışmadan.merhaba arkadaşlar bu forumda ilk kez yazıyorum öncelikle dilerim rabbim hepimizin muratlarını verir. bben ve görümcem aynı doktora gidiyoruz ve aynı tedaviyi olduk ama ikimizde ilk ayımızda başarısız olduk doktor bu ayda aynı ilacı kullanın dedi ama igne vermedi bizde bugün eczaneden igneyi aldık ve başka bir hastanede doktor kont. sonra görümceme yaptırdık.üç yumurtası oluşmuş size sormak istedigim bu ignenin etkileri neler ve doktor görümceme 36 saat sonra ilişki dedi sizlerin nasıldı bu igneyi kimler vuruluyor bir doktor gerk yok derken digeri niye yapıyor kafam çok karıştı bu konuda birşeyler yazarsanız çok sevinirim
Nazocum daha dur bakim, belli olmaz sıfır değilya, olmadıysada daha 2 seferin daha var şaansın yüzde otuz oluyo, dahada olmazsa aşı yaptırırız naapalım arkadaşım dünyanın sonumu yaaa, bende üzüldüm bu ayda kalamadım, bide kilo alıyorum her ay yaa aldığımla kalıyorum, spora verecem kendimi deli danalar gibi koşacam şimdi çıkıpp, aaaaaaaaaayş tutmayınnn, bu hızla çatalcaya kadar giderim artık.kızlar kan değerim düşmüş 2,95 bugün iğne yapalı tam 7 gün..demekki daha önce çıkan sonuç iğnenin hormonundanmış..çok üzgünümmm canım çok sıkkınsenağlamasenağlama
Nazancım bi bakarmısın canımkızlar kan değerim düşmüş 2,95 bugün iğne yapalı tam 7 gün..demekki daha önce çıkan sonuç iğnenin hormonundanmış..çok üzgünümmm canım çok sıkkınsenağlamasenağlama
valla 36 diyorlar ama yumurta çatlayınca yaşama süresi 24 yani benim gibi erken çatlarsa şansı olmayabilir diye düşünüyorum bence 24 saati doldurmadan bir kere daha girsin bide 36 da, ama bu benim şahsi fikrim, birde keşke doktora gitseydinz ultrasonla kontrol edip öyle yapsaydı, ne zaman yapılacğını nerden bildiniz ben mesela 2 kere gittim ilkinde yapmadı, erken yada geç kalmış olabilirsiniz, yan etkisi olabilir eğer siz iğneyi henüz yptırmaduysnız doktorunuza gidip öyle yaptırın, sağlık bu neticede, boşuna yanetki görebilirsiniz grümceniz hamilelik belirtilri yaşıyacak iğneden dolayı bu ay, yanlış pozitif test çıkabilir, bunları yazıyorum sonradan üzülmeyin diye, karın ve kasık ağrısı olucak, şişicek,mie bulantısı olucak, boşuna endişe sebebi olucak her seferinde.... Siz bari sakın yaptırmayın doktor danışmadan.
bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar lütfen cvp verin kafam çok karıştıı
Sağol canımcım, black cim bende seni merak ediyodum naaptın neettin diyee, yaptınmı test, İnşallah hamilesindir be canım.slm kızlarrr...bugün giremedin siteye....6 saat devlet dairesinde sıra bekledimkafamçokkarıştı
nazancım üzüldüm gerçekten ama üzme sakın kendini...bu konuda sen benden daha tecrübelisin gerçi dememe gerek yok ama moral çok önemliiii.....
sevilcimmm sen nasılsın???herzaman ki gibi bilgilerinle yine çok güzel aydınlatmışsın bizleriiia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?