Ama bide şu var
Gebelik tahlili ne zaman sonuç verir?
Op.Dr. Alper Şişmanoğlu: Embriyonun rahim duvarına yapışmasından 4-5 gün sonra kanda gebelik testi olumlu sonuç verebilir, ancak bilinmesi gereken en önemli şey bunun yumurtlama gününüzle doğrudan bağlantılı olduğudur. Bunun anlamı yumurtlama gününüzün ileri kayması durumunda bu test de daha sonra sonuç verecektir. Eczanelerde satılan ve evde uygulamaya sokulmuş idrardan yapılan test kitleri bulunmaktadır. Kolay uygulanmasına karşılık bu testler çok güvenilir değildir ve %20-25 yanlış negatif ve %5 yanlış pozitif sonuç vermektedir.
ben bi koşu gidip kan testi yaptırdım 1,7 çıktı, günümü sordu, gebelik olsaydı daha yüksek çıkardı dedi doktor
slm bayanlar....sevilcim bayram temizliği yapıyorum baya yoğunum yaniiii...ben test işini şu an yapmicam walla biraz daha beklemeyi düşünüyorum...zaten bayramın son günlerine doğru hastalanmam gerekiyorr..eğer hastalanırsam napıcam bilmiyorum p.tesi ye kadar ilaç vakit kaybetmiş olmam....ben bu ay pek umutlu değilim hep diyorum...bu kadar kolay olamaz diye ama inşallah hamileyimdir.....
sevil sonuç kesin mi yanii.....üzme sakın kendinii emiiii.......inşallah birbirimize vereceğimiz manevi destekle inşallahhh mutlu sona ulaşıcaz
tamam sevilcim hele sonuç bir olumlu olsun o zaman anlatırım walla:)))faydam olabilirse ne mutlu:))hoşş senin verdiğin bilgiler kadar müspet olmayabilir:)test yapmak istiyorum ama korkuyorummmm....böyle beklemek daha umut verici gibiii
kızllaaarrr kadınlaar neredesiniz(kendimizi hala kızz zanndiyoruz):mymeka::mymeka:dün akşam kocam bir daha bu eve gebelik testi girmeyecek dedi:asigim:yasakkelime ne bileyim bu testlere öyle bir bağlanmıştım ki..sabah öğlen akşamzorlanda olsa ikinci çizgiyi ışıkta falan görüyodum
BLAC canım nasılsın varmı sendede bizim gibi gebelik belirtileri hani canın birşeyler istiyormu yada kocana yemek yapamacak evin tozunu alamayacak kadar güçsüzlük:roflol::roflol::roflol::roflol:
biliyorsun ben ve sevil nerdeyse doğuruyorduk hele ben 5. günü...valla artık moralimi bozmayacam...hem benim görümce bir iğne bulmuş sevilde biliyor..onu kullanacaz:roflol::roflol:[/QU
YOK BE NAZANCIM NE GÜÇSÜZLÜĞÜÜÜ KEŞKE OLSA TAM TERSİ DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİsositosositoEVİ KALDIRDIM RESMEN TEMİZLİYORUMM....WALLA BENDE PEK BELİRTİ YOK.TEK ŞEY ÇOK FAZLA TUVALETE GİRİYORUMMMMkaydirigubbakcemile5
5-6 GÜN DAHA BEKLİYİM ZATEN ÇIKAR ORTAYA.....:lepi:
slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim 19 mm olmuş akşam iğnemi olacağım bana saat falan vermedi cuma ve pazar birliktelik dedi sadece allahım yüzümüzü güldürür inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?