Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama bide şu var
Gebelik tahlili ne zaman sonuç verir?
Op.Dr. Alper Şişmanoğlu:
Embriyonun rahim duvarına yapışmasından 4-5 gün sonra kanda gebelik testi olumlu sonuç verebilir, ancak bilinmesi gereken en önemli şey bunun yumurtlama gününüzle doğrudan bağlantılı olduğudur. Bunun anlamı yumurtlama gününüzün ileri kayması durumunda bu test de daha sonra sonuç verecektir. Eczanelerde satılan ve evde uygulamaya sokulmuş idrardan yapılan test kitleri bulunmaktadır. Kolay uygulanmasına karşılık bu testler çok güvenilir değildir ve %20-25 yanlış negatif ve %5 yanlış pozitif sonuç vermektedir.

:roflol::roflol::roflol:

Sevil asıl sen beni öldürecen gülmekten..canım ben fazla ümitlenmek istemiyorum her ne hikmetse dünden beri vücudumda bir belirti bir iz hiç bir şey kalmadı..valla demekki psikolojikmiş inan kocamdan utandım adama getir götür yaptırdım o kadar ayy ne bilim..adamı gece yarıları zorla uyandır..işin bitince sen horluyorsun deyip başka o dada uyu:roflol::roflol::roflol:benim bütün ümitlerim yıkıldı ne diyeyim inşallah senin dediklerin çıkar bende bayram tatlını gendüü ellerümüle yapar gettiririm....

kız SEVİL bu doktor yalan söylemiyorsa bizim biraz daha şansımız var gibi..vallahi ne yaptında koydun şu yazıyı helal sana arkadaşım..haa bu arada görümcem ve ben çatlatma iğnemizi gendü gendümüze yapacaz:roflol:bu konuda senin tavsiyene ihtiyacım var:roflolsen gene anladın onu:roflol:)çookk öptüm..az işim kaldı gelecem birazdan

ben bi koşu gidip kan testi yaptırdım 1,7 çıktı, günümü sordu, gebelik olsaydı daha yüksek çıkardı dedi doktor

ben bi koşu gidip kan testi yaptırdım 1,7 çıktı, günümü sordu, gebelik olsaydı daha yüksek çıkardı dedi doktor

senağlama canım benim kıyamam sana üzme kendini..boşver önümüzdeki aya gene yaparız kııızzz...bende eşime gelirken hassas idrar testinden almasını söyledim..bide yeşimcim..doktorumonline.com diye bir yer var ben oranın üyesiyim online bütün drlara yazabiliyorsun..bugün bir dr bana tekrar kan testi yatırın diye yazmış..ne dersin canım yapayım mı genebenneyaptımki

yok ya baksana dün sana 3 çıktı bugün benimki 1,5 yarıyarıya düşüyo işte, labaratuardaki kadın doktor 1 in üstü diye gebelik var diyemeyiz dedi, ilaç kullandığımı bile söylemeden daha, onuda deseydim zaten boşuna kafamı kurcaladın baaaaaaay diycekti.

slm bayanlar....sevilcim bayram temizliği yapıyorum baya yoğunum yaniiii...ben test işini şu an yapmicam walla biraz daha beklemeyi düşünüyorum...zaten bayramın son günlerine doğru hastalanmam gerekiyorr..eğer hastalanırsam napıcam bilmiyorum p.tesi ye kadar ilaç vakit kaybetmiş olmam....ben bu ay pek umutlu değilim hep diyorum...bu kadar kolay olamaz diye ama inşallah hamileyimdir.....

sevil sonuç kesin mi yanii.....üzme sakın kendinii emiiii.......inşallah birbirimize vereceğimiz manevi destekle inşallahhh mutlu sona ulaşıcaz

kesin canım kesin, tek umudum sensin hadi valla
bu arada 10. gün idrardada çıkıyomuş silikte olsa, yapsana 5 milyonluk testten,
ya hadi sen kal baride 3 te bir olsun en azından, izinden gelelim bizde ne yaptın ne ettin saniyesi salisesine ifadeni alacam valla hamile kalırsan kaydirigubbakcemile5,
haberin olsun canım, tiyoları hazırla ben senden ümitliyim, hadi bakim

tamam sevilcim hele sonuç bir olumlu olsun o zaman anlatırım walla:)))faydam olabilirse ne mutlu:))hoşş senin verdiğin bilgiler kadar müspet olmayabilir:)test yapmak istiyorum ama korkuyorummmm....böyle beklemek daha umut verici gibiii

bekle canım, bekle o zaman bizim gibi bi üzül bi umutlan, suyu çıkıyo işin
kesin netice alırsın psikolojin bozulmaz, bu Nazanı tutamadımki gelecek ay bağlıyacam valla, başladı daha 5. günden Allah Allah sesleriyle tutabilene aşkolsun, bi idrar testi, bi kan testi derken bi ayda 3 kere gebe kaldı valla. Bende farklı diildim, bendeki tek fark bende bi ayda 3 kez gebe kalamadım :))))) Gelecek ay daha az piröfösör olmayı deneyecem bende.

BLAC canım nasılsın varmı sendede bizim gibi gebelik belirtileri hani canın birşeyler istiyormu yada kocana yemek yapamacak evin tozunu alamayacak kadar güçsüzlük:roflol::roflol::roflol::roflol:

biliyorsun ben ve sevil nerdeyse doğuruyorduk hele ben 5. günü...valla artık moralimi bozmayacam...hem benim görümce bir iğne bulmuş sevilde biliyor..onu kullanacaz:roflol::roflol:

kızllaaarrr kadınlaar neredesiniz(kendimizi hala kızz zanndiyoruz):mymeka::mymeka:dün akşam kocam bir daha bu eve gebelik testi girmeyecek dedi:asigim:yasakkelime ne bileyim bu testlere öyle bir bağlanmıştım ki..sabah öğlen akşamzorlanda olsa ikinci çizgiyi ışıkta falan görüyodum

ahahaa Allah iyiliğini versin, bendede aynı durum vardı bide aklında olsun bikaç saat beklet,kurut bazıları pozitife dönüyo (ikinci çizgi pembe diil gri oluyo ama olsun) onuda seyretmesi güzel oluyo
:dance:

kızlar herkese meraba.. bende 2 yıldır evliyim ve her ay gebelik testi alıyordum hatta bi ara kutusuyla almayı bile planladım :) taakiiii eşim yeterrrrr diyene kadar :) bende sizin gibi 2 aydır tedavi görüyorum inş. Allah hepimize nasib eder. çok uzun zamandır takib ediyorum bu siteyi ama ilk başlarda yazan kişilerin hiçbiri artık yazmıyo ben onları merak ediyorum çok. deasy, bebeğimmmm, aşk böceği, ceyda_79 kızlar hala takib ediyosanız son durumunuzu sizden çok merak ediyorum :)

selamlar yardımcı olan olursa sevinirim bende eşimle bebek düşünüyorum ve 1,5 senelik evliyim doktorum rahimde ve yumurtalıklarda bişey olmadığını söyledi ve trisequens verdi henüz kullanmadım adetin 1. günü başlıcakmışım bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirlermi?adetlerim çok düzenliyken bunu verdi bu yumurtalıkları beslermiş diye söyledi doktorum .bide daha çok menopozlularda kullanılıyor diye okudumda canım sıkıldı fazkat bazen gebe kalmadada rolü olabiliyomuş diye öğrendim.

trisequensin yumurtalıklarda ne gibi bir işlevi olabilir bilen yada kullananlar varsa bilgilendirebilirler.prospektüsünde hormon replasman tedavisi olarak geçiyor.henüz hiçbir test tetkikde yapılmadı doktorum istemedi.umarım kısa zamanda hamile kalırım allah herkese versin diyorum..

slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim 19 mm olmuş akşam iğnemi olacağım bana saat falan vermedi cuma ve pazar birliktelik dedi sadece allahım yüzümüzü güldürür inş

slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim 19 mm olmuş akşam iğnemi olacağım bana saat falan vermedi cuma ve pazar birliktelik dedi sadece allahım yüzümüzü güldürür inş

vildan canım bence sen bu geceden çaışmalara başla..tecrübe edilmiştir..hazır yumurtan büyümüşken..birde zaten spermler minimum 48 saat rahimde kalabiliyor..işini şansa bırakma Allah gönlüne göre versin..bak Seville bana bu ayda kalakaldık offfff offfff...kocana bol vitaminli ve proteinli şeyler yedir sperm kalitesi için..nar suyunu içirmeyi de unutma..hadee canıım çalışşklava:inşallah bu ay kalırsın..bu arada prof..sevil yok ortalıkta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…