BLAC canım nasılsın varmı sendede bizim gibi gebelik belirtileri hani canın birşeyler istiyormu yada kocana yemek yapamacak evin tozunu alamayacak kadar güçsüzlük:roflol::
biliyorsun ben ve sevil nerdeyse doğuruyorduk hele ben 5. günü...valla artık moralimi bozmayacam...hem benim görümce bir iğne bulmuş sevilde biliyor..onu kullanacaz:
YOK BE NAZANCIM NE GÜÇSÜZLÜĞÜÜÜ KEŞKE OLSA TAM TERSİ DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİsositosositoEVİ KALDIRDIM RESMEN TEMİZLİYORUMM....WALLA BENDE PEK BELİRTİ YOK.TEK ŞEY ÇOK FAZLA TUVALETE GİRİYORUMMMMkaydirigubbakcemile5
5-6 GÜN DAHA BEKLİYİM ZATEN ÇIKAR ORTAYA.....:
:teytey::teytey: canım bak kendini bu dönemde fazla yorma..ama sık sık idrara çıkman hamileliğin en erken belirtilerindendir..valla sendeki sabır peygamber sabrı..bak ben 5.günü testi yaptırdım hamile kaldım şimdi lohusayım:roflol::roflol: prof sevile diyecek birşeyim yok o benden beter..onunda kırkı çıktı:roflol:...inşallah hamilesin
çok hoşsun nazancım walla hiç güleceğm yoktu:roflol::roflol:roflol:ben biraz garanticiyimdir fazla heveslenmeyi sevmiyorum diyorum ya bu ay pek ümidim yok ama inşallah Allah nasp eder de dediğin gibi hamileyimdir.BLAC canım nasılsın varmı sendede bizim gibi gebelik belirtileri hani canın birşeyler istiyormu yada kocana yemek yapamacak evin tozunu alamayacak kadar güçsüzlük:roflol::
biliyorsun ben ve sevil nerdeyse doğuruyorduk hele ben 5. günü...valla artık moralimi bozmayacam...hem benim görümce bir iğne bulmuş sevilde biliyor..onu kullanacaz:
YOK BE NAZANCIM NE GÜÇSÜZLÜĞÜÜÜ KEŞKE OLSA TAM TERSİ DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİsositosositoEVİ KALDIRDIM RESMEN TEMİZLİYORUMM....WALLA BENDE PEK BELİRTİ YOK.TEK ŞEY ÇOK FAZLA TUVALETE GİRİYORUMMMM
5-6 GÜN DAHA BEKLİYİM ZATEN ÇIKAR ORTAYA.....:
:teytey::teytey: canım bak kendini bu dönemde fazla yorma..ama sık sık idrara çıkman hamileliğin en erken belirtilerindendir..valla sendeki sabır peygamber sabrı..bak ben 5.günü testi yaptırdım hamile kaldım şimdi lohusayım:roflol::roflol: prof sevile diyecek birşeyim yok o benden beter..onunda kırkı çıktı:roflol:...inşallah hamilesin
BLAC canım nasılsın varmı sendede bizim gibi gebelik belirtileri hani canın birşeyler istiyormu yada kocana yemek yapamacak evin tozunu alamayacak kadar güçsüzlük:roflol::roflol::roflol::roflol:
biliyorsun ben ve sevil nerdeyse doğuruyorduk hele ben 5. günü...valla artık moralimi bozmayacam...hem benim görümce bir iğne bulmuş sevilde biliyor..onu kullanacaz:roflol::roflol:[/QU
YOK BE NAZANCIM NE GÜÇSÜZLÜĞÜÜÜ KEŞKE OLSA TAM TERSİ DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİsositosositoEVİ KALDIRDIM RESMEN TEMİZLİYORUMM....WALLA BENDE PEK BELİRTİ YOK.TEK ŞEY ÇOK FAZLA TUVALETE GİRİYORUMMMMkaydirigubbakcemile5
5-6 GÜN DAHA BEKLİYİM ZATEN ÇIKAR ORTAYA.....:lepi:
canım inşallah hamilesindir bende senin gibi sabırla bekliyorum 13.gün iğnem oldu bugün18.günüm pek umutlu deilim çünkü sol kasığım çok fena bi şekilde batıyo kist oluşmuş gibi gelio bana yumurtam çatlamadı die düşünüyorum geçen ay öle olmuştu takip edilmeden yapıldığı için kist olmuştu gerçi bu ay takip edildi ama yine de aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi gelio anlayacağın bende umutsuzummirmirmirmir
slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim 19 mm olmuş akşam iğnemi olacağım bana saat falan vermedi cuma ve pazar birliktelik dedi sadece allahım yüzümüzü güldürür inş
vildan canım bence sen bu geceden çaışmalara başla..tecrübe edilmiştir..hazır yumurtan büyümüşken..birde zaten spermler minimum 48 saat rahimde kalabiliyor..işini şansa bırakma Allah gönlüne göre versin..bak Seville bana bu ayda kalakaldık offfff offfff...kocana bol vitaminli ve proteinli şeyler yedir sperm kalitesi için..nar suyunu içirmeyi de unutma..hadee canıım çalışşklava:inşallah bu ay kalırsın..bu arada prof..sevil yok ortalıkta..
vildancım inşallah hayırlısı olur hakkımızda beklemekten başka bişey gelmio insanın elinden inşallah biran önce kavuşuruz bebişlere:ecrin_bebek:
Kızlar ben bi hafta kadar yokum, black hamile haberini alırım inşallah dönüşte, hemen yaz sonucu ha,
diğer yeni arkadaşlar, kızlar hadi bakalım görüyüm sizi, iyi şanslar.
nazancım, canım, biliyosunki kendimden bile çok istiyorum senin hamile kalmanı, gelecek ay inşallah, canım arkadaşım
İyi bayramlar herkese. Döndüğümde iyi haber almak istiyorumm
Kızlar ben bi hafta kadar yokum, black hamile haberini alırım inşallah dönüşte, hemen yaz sonucu ha,
diğer yeni arkadaşlar, kızlar hadi bakalım görüyüm sizi, iyi şanslar.
nazancım, canım, biliyosunki kendimden bile çok istiyorum senin hamile kalmanı, gelecek ay inşallah, canım arkadaşım
İyi bayramlar herkese. Döndüğümde iyi haber almak istiyorumm
a.s.kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bayramlar diliyorum..Allah hepinizin gönlüne göre versin..VİLDANCIM ve BLAC ben ve SEVİLDEN birşey çıkmadı inşallah sizden iyi haberler alırız..sağlıcakla kalın
a.s.kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bayramlar diliyorum..Allah hepinizin gönlüne göre versin..VİLDANCIM ve BLAC ben ve SEVİLDEN birşey çıkmadı inşallah sizden iyi haberler alırız..sağlıcakla kalın
arkadaşlar merhaba ,aranıza yeni katıldım.duygularınızı ve yaşadıklarınızı okudum.insallah allah hepinizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip eder.bende 1,5 yıllık evliyim.nisan 2007 yumurtaklıklarımda oluşan çikulata kisti ameliyatı oldum.ameliyatım başarılı geçti.fakat sorun bu kistlerin tekrar etmesi ve tüplerimden birinin tıkalı oluşu ameliyat sonrası morelimi bozdu.dr bu kistlerden kultulmamın tek yolu hamile kalmamın olduğunu söyledi.altı ay normal yolla hamile kalmaya çalış dedi.ama malesef olmadı tüpümden dolayı ulaşması zordu.altı ayı doldurdum dr gittim.bana klomen tedavisi uyguladı.adetimin beşinci günü içmeye başladım .sabah ve akşam kullandım.ilaç bittikten sonra kontrole gittim.yumurtalıklarım 17 mm 18 mm olmuş.dr iyi dedi.fakat yine kötü olan kist oluşturmuş.ama önemli birsey yok pregly vurulmuyacaksın .çünkü kisti tetikleyebilir.çalışmalarla hamile kalabilirsin dedi.geçen ay 12 kasımda adetim oldu.bugün ayın 10 oldu.arada bir bel ağrısı arada birde kasık ağrısı yaşıyorum.adet belirtisi yok gibi.ama yinede umutlanmak istemiyorum.sizce ne olabilir.bu belirtiler bana yardımcı olabilirmisinizz.şimdiden herkese duacığım.insallah allahım herkese hayırlı evlatlar nasip eder..hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?