Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim 19 mm olmuş akşam iğnemi olacağım bana saat falan vermedi cuma ve pazar birliktelik dedi sadece allahım yüzümüzü güldürür inş

vildancım inşallah hayırlısı olur hakkımızda beklemekten başka bişey gelmio insanın elinden inşallah biran önce kavuşuruz bebişlere:ecrin_bebek:

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim bu sabah çalıştık vicut dinlenmiş oluyor diye yumurtanın oluştuğunu farketmiştim kasıklarımda bir sislik hissi vardı ve oeğildiğim zaman falan ağrı yapıyordu şuan öyle bir sorun yok acaba hemen çatladımı? ben unuttum nar suyunu inş olur hayırlısı bakalım bekleyeceğiz

vildancım inşallah hayırlısı olur hakkımızda beklemekten başka bişey gelmio insanın elinden inşallah biran önce kavuşuruz bebişlere:ecrin_bebek:

saol canım iyi dileklerin için beklemek çok kötü bişey allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alalım inş

Meraba arkadaşlar, nazo, black, seher ve yeni gelen arkadaşlar merabalaar ben piröfösör sevil...
Black cim canım regl belirtilerin daha yoksa hamile olabilirsin canım, dün biraz yabancı sitelere baktım onların doktorlarından bazıları çatlatma iğnesinden 6 saat öncede ilişki diyolar ben doktora soracam bu ay valla bide kızlar 3. 4. seferde hamile kalanlar çok, bizim nazanla yaşadığımız (ben geçen ay yaşadım hatta yerleşme kanaması bile oldu), kimyasal gebelik denilen şeyde bir nevi düşük, embriyo rahim duvarına tutunamıyo ve düşüyomuş o yüzden kimyasal gebelik denildiğine bakmayın aslında gerçek gebelik ve sinir bozucu bir tecrübe, çatlatma iğnesi olanlarda daha sık görülüyormuş, çatlatma iğnesi olan ve olacak olan arkadaşlar, iğneler hamileliğe benzer etkiler gösteriyor lütfen ümitlenmeyin ve endişe yapmayın.
sevgiyle kalın
ordanaryus prof. sevil gebesever

Kızlar ben bi hafta kadar yokum, black hamile haberini alırım inşallah dönüşte, hemen yaz sonucu ha,
diğer yeni arkadaşlar, kızlar hadi bakalım görüyüm sizi, iyi şanslar.
nazancım, canım, biliyosunki kendimden bile çok istiyorum senin hamile kalmanı, gelecek ay inşallah, canım arkadaşım
İyi bayramlar herkese. Döndüğümde iyi haber almak istiyorumm

sevilcim güzel düşüncelerin için ve bilgilerin için tşk ederim canm sana da iyi bayramlar diliorum umarım güzel haberlerle döneriz hepimiz :enbuyukkk:

canımmm saol inşallah....sana da iyi bayramlarrrra.s.

arkadaşlar selam bu ay klomen kullandım dr yumurtalık takibi yaptı ve yumurtlamanın oldugunu beklemmiz gerektigini söyledi ben igne falan da olmadım geçen ay rahim filmi çektirmiştim şimdi ise üç gündür regl olmayı bekliyorum ama olmadı evde idrar testi yapsam çıkar mı her ay reglden bir hafta önce gögüslerim çok hssaslaşırdı bu ay o da olmadı ama bu hamilelik belirtisi mi bilmiyorum bilgisi olan varsa benimle paylalşısanız çok sevinirim boşu boşuna umutlanmak istemiyorum şimdiden teşekkürler

aum benimde öyle olmuştu geçen ay ama hamile kalamadım.fazla ümitlenme çok kötü oluyo sonra insan. ama inş hamişsindir.bizede moral olur bu.klomen kullanınce reglide sarkmalar oluyormuş. herkesede iyi bayramlarrr

canım sagol sabrademedim idrar testini yeni yaptım sonuç negatif hayırlısı diyecegiz inşallah gelecek ay herkese iyi bayramlar

hepinizin kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar allahım bu güzel günlerde güzel haberler almayı nasip etsin bize allahım hepimizin güzünü güldürür inş

a.s.kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bayramlar diliyorum..Allah hepinizin gönlüne göre versin..VİLDANCIM ve BLAC ben ve SEVİLDEN birşey çıkmadı inşallah sizden iyi haberler alırız..sağlıcakla kalın

inş canım inş çok sabırsızlanıyorum ama günler geçmiyor daha bir hafta bile olmadı ya offf nezaman o büyük gün gelecek allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ,aranıza yeni katıldım.duygularınızı ve yaşadıklarınızı okudum.insallah allah hepinizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip eder.bende 1,5 yıllık evliyim.nisan 2007 yumurtaklıklarımda oluşan çikulata kisti ameliyatı oldum.ameliyatım başarılı geçti.fakat sorun bu kistlerin tekrar etmesi ve tüplerimden birinin tıkalı oluşu ameliyat sonrası morelimi bozdu.dr bu kistlerden kultulmamın tek yolu hamile kalmamın olduğunu söyledi.altı ay normal yolla hamile kalmaya çalış dedi.ama malesef olmadı tüpümden dolayı ulaşması zordu.altı ayı doldurdum dr gittim.bana klomen tedavisi uyguladı.adetimin beşinci günü içmeye başladım .sabah ve akşam kullandım.ilaç bittikten sonra kontrole gittim.yumurtalıklarım 17 mm 18 mm olmuş.dr iyi dedi.fakat yine kötü olan kist oluşturmuş.ama önemli birsey yok pregly vurulmuyacaksın .çünkü kisti tetikleyebilir.çalışmalarla hamile kalabilirsin dedi.geçen ay 12 kasımda adetim oldu.bugün ayın 10 oldu.arada bir bel ağrısı arada birde kasık ağrısı yaşıyorum.adet belirtisi yok gibi.ama yinede umutlanmak istemiyorum.sizce ne olabilir.bu belirtiler bana yardımcı olabilirmisinizz.şimdiden herkese duacığım.insallah allahım herkese hayırlı evlatlar nasip eder..hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar..

slm arkadaşlar....hepinizin mübarek kurban bayramı kutlu olsunnn.....Nazancım walla benim daha belli değil ama sanırım dediğin gibi olucak.bugün 28.gün doldu..gerçi adet olma belirtilerim var ama henüz adet olmadım bakalım bekliyorum...acaba hamile olsamda adet olucak gibi sancım olma ihitmali var mııı???belim de çok ağrıyorrr.....daha hala test yapmadım....dua ediyorum adet olucaksamda birkaç gün sonra oluyımda malum bayram tatili doktorlar kapalı bu sefer vereceği ilaç filan olur geç kalmış olmıyım kullanmak için...neysee hepinizi öpüyorumm...bu arada sevil hala yok gerçi söylemişti ama baya sessiz burası

ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlar Allah hepinizin isteğini en kısa zamanda gerçekleştirmeyi nasip etsinnnnn.tabiii benimde

berna bende kasımın 13 ünde oldum en son aynı gidiyoruz...fazla ümitlenmemekte fayda var sonra hayal kırıklığı olmasın dicem..klomen kullandıysan sanırım o da gecikme yapabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…