Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba ben geçen hafta pregnyl vurundum dün 9. gündü test yeptım ikinci çizgi silik çıktı iğnenin etkisindenmi pozitif çıktı acaba
böyle birşey yaşayan varmı

Kızlar mireba bn geldim, ayağımın tozuyla hemen girdim valla.
Blackcim hasta olmadıysan hamilesin canım, bana kırmızılar yın 8 inde geldiii bayram tebriine gelir gibi, sana benden bi gün önce gelmesi lazımdı cnım, ay hadi İnşallah.
Her ay en az bi tane hamiş haberi alsak bari ya.
Nazocuuum özledimm.
Diğer arkadaşlarım, sizin haberlere daha var ama heyecan nası ?
Yeni gelen arkadaşlar hepinize selamlar, Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin.,
Papatya, bende iğnenin etkisi bi hafta sonra geçmişti, çizgi filan yoktu hamile olabilirsin, 10 güne kesinleşiyo, yani bende öyle olmuştu.Berna, seninkinide merak ettim şimdi, artık idrarda çıkar kızlar yapsanıza yaaa.
Kociş çaırıyo gitmmem lazım yarın görüşürüz öptümm

haklısınız doğru diyorsunuz arkadaşlar adet oldum .bu ayda böyle geçti .umudumuzu yetirmemek gerekiyor.ama klomene pek fazla güvenmedim desem yeri var.tutanı vadesi gelince tutuyor tutanıda vadesi gelmeyince tutmuyor arkadaşlar.millet tüp bebek deniyor tutmuyor 10 sene sonra normal yolla hamile kalıyor.sans ve allahın verceği birsey kaderinde varsa oluyor.bu böyle insallah bundan sonra denememizde iiyi sonuçlar alırız deneyen arkadaşlarıma hayırlısıyla allahım yüce rabbim hayırlı evlatlar versin herkese.............................................

Kızlaaaaar
Nerdesiniz, black nooldun be canım merak ettim, bernacım üzüldüm, gelecek ay İnşallah.
Nazan nerde bu arada, bitiremedinizmi bayram ziyaretlerini haala

Bernacım çatlatma iğnesi kullanmıyosun anladığım kadarıyla benim sana nacizane tavsiyem, adetin bittiği günden itibaren günaşırı iilişkide bulun eşinle bu ay, ayda 5-6 kere oluyor, adetine 5 gün kalana kadar, ihtimalini arttırırsın, ben öyle hamile kalmıştım, hemde adetimin bittiğinin ertesi günü kalmışım, ne zaman yumurtanın çatlıyacağı belli değil çünkü kaydirigubbakcemile5 Gelecek ay senin hamilelik haberini alırız inşallahh.

SEVİLCİMMMM HOŞGELDİNNNN...ÖZLEDİK SENİ...YOKLUĞUN BAYA BELLİ OLDU.UMARIM BAYRAMIN İYİ GEÇMİŞTİR..WALLA BEN DAHA HASTALANMADIM.AMA 2.GÜNÜM GECİKMEDE...AĞRIM VAR AMA OLMUYORUM.PSİKOLOJİK Mİ NE?P.TESİ YE KADAR OLMAZSAM TEST YAPARIM ARTIKkaydirigubbakcemile2

yap artık yaaaaa
ben bile çatlıycam meraktan çok al bi eczaneden kızım
bence kesin hamilesin ay İNŞALLAH ALLAH SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRİR canım benim, git yap testini pozitif çıkarsa kan testi yaptır.

mrb kızlar ben 4 aralıkta oldum iğnemi en erken nezaman yapabilirim testi yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım
bence idrar testi yap 15 inde sabah idrarıyla erken gebelik testi, iğnenin etkisi on güne geçiyor çünkü negatif çıkarsa üzülme daha çıkmayabiliyor, 3 gün sonra tekrar et
10 güne kan testinde kesin çıkıyo aslında 14 ünde yaptırırsan öğrenirsin ama 40 milyon veripte negatif çıkınca insana koyuyo misal geçen ay bana bir nazana iki kere kan testi, bi düzinede idrar testii, geçen ay bizim teste verdiğimiz paralaaar vayy vayy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

insallah sevilcim herkes hamile kalsın hepberaber sevinelim.hepimizin durumu zor .hamile kalanlara hayırlısı olsun.diyorum ve gerçekten yürekten sevindimmmm:)

hihoyyyt kızlaar günaydınn ben geldim..SEVİLCİM seni arayacağım bugün..ha bu arada bizde hala bayram bitmedi..gerçi deliye hergün bayramlülülülülülükaydirigubbakcemile3 black sen hamilesin kesin...vildancım inşallah sende..ben de ayın 8nde regl oldum bugün bitti...klomen kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım..çünkü vicidimi bozdu yeter artık besili danalara döndüm..önümüzdeki ay başlayacağım bu ay hiçbirşey yapmayacam...bu arada yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..hadi hpinizi öptüm..a.s.

slm arkadaşlar bende pregny ve klomen kullanıyordum.şimdi bide başıma guatr çıktı. bu guatrı etkileyen tiroid beziymiş bu bezde yumurtayı etkileyip büyümesini yada çatlamasını engelliyomuş. test verdiler bir sürü ona göre ilaç yazacaklar. aynı şikayetlerde olan varsa mutlaka tsh sına baktırsın .inşallah hamilesinizdir arkadaşlar darısı hepimizin başına.....

merhaba ecem1609 bende bebek için tedavi görüyorum dr um altı aylık ileç tedavisi verdi kullandım ama gebelik oluşmadı şimdi adet dönemimi bekliyoruz çatlatma iğnesi yapacak bakalım o zaman ne olacak onu bekliyorum senin içinde hayırlısı olsun canım herşeyin bi çaresi oluyo artık hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah

slm kızlar...bugün itibari ile umutlarım gelecek aya kaldııı.hastalandımmm:1no2:senağlama

Allah hayırlısını versin ne diyimmm..:Saruboceq:

4 aralik'da igne olduysan en gec 6 aralik'da yumurtlamissindir. yumurtlamadan 12 gun sonra test yapmak lazim yanlis sonuc almamak icin. yani 18 aralik.

merhaba arkadaşlar,ben 02/12 de çatlatma iğnesini oldum 16 sında mı kan testi yaptırayım?:uhm:

merhabalar bende klomen kulanıyorum bu ikinci ayım bu ay adetim 6 gün gecikmeli geldi bayramın ikinci günü oldum baya ümitlenmiştim yalnız adet günüm iki gün sürdü dolu dolu aslında yedi gün falan sürüyordu acaba hap mı böyle yapıyor sizleinde böyle degişiklikler oldu mu

aksine bende ki etkisi daha yoğun ve daha uzun süreli devam etmesi idi..belki de herkeste yan etkisi değişiyor olabilir:a015:

beyaz canım dr igneyi neye göre veriyor benim dr sagolsun çok yogun soru sormama fırsat bile bulamıyorum o da çok açıklama yapmıyor adet olursan hap bittikten 4 gün sonra tekrar gel dedi CADIARZU

canım şimdi yine mi yumurta takibi yapılacak

eğer üstüne görmedi isen evet tekrar takip yapılacak canım (tekrar başa dönüş) ve ilaç sen de kist yapmadı ise tabii..benim 2. ay olmazsa artık aşılama ya geçeceğiz...

vee sonunda haftasonu tatiliiiiiiii:)))))) pazartesi görüşünceye kadar kendinize çok iyi bakınnn hepinizi kocaman öptüm baş baş

:CüvCüv:aaaaa unutmadan inşallah önümüzdeki hafta bol bol hamiş haberi alırız ....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…