Bernacım çatlatma iğnesi kullanmıyosun anladığım kadarıyla benim sana nacizane tavsiyem, adetin bittiği günden itibaren günaşırı iilişkide bulun eşinle bu ay, ayda 5-6 kere oluyor, adetine 5 gün kalana kadar, ihtimalini arttırırsın, ben öyle hamile kalmıştım, hemde adetimin bittiğinin ertesi günü kalmışım, ne zaman yumurtanın çatlıyacağı belli değil çünkü kaydirigubbakcemile5 Gelecek ay senin hamilelik haberini alırız inşallahh.haklısınız doğru diyorsunuz arkadaşlar adet oldum .bu ayda böyle geçti .umudumuzu yetirmemek gerekiyor.ama klomene pek fazla güvenmedim desem yeri var.tutanı vadesi gelince tutuyor tutanıda vadesi gelmeyince tutmuyor arkadaşlar.millet tüp bebek deniyor tutmuyor 10 sene sonra normal yolla hamile kalıyor.sans ve allahın verceği birsey kaderinde varsa oluyor.bu böyle insallah bundan sonra denememizde iiyi sonuçlar alırız deneyen arkadaşlarıma hayırlısıyla allahım yüce rabbim hayırlı evlatlar versin herkese.............................................
Kızlar mireba bn geldim, ayağımın tozuyla hemen girdim valla.
Blackcim hasta olmadıysan hamilesin canım, bana kırmızılar yın 8 inde geldiii bayram tebriine gelir gibi, sana benden bi gün önce gelmesi lazımdı cnım, ay hadi İnşallah.
Her ay en az bi tane hamiş haberi alsak bari ya.
Nazocuuum özledimm.
Diğer arkadaşlarım, sizin haberlere daha var ama heyecan nası ?
Yeni gelen arkadaşlar hepinize selamlar, Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin.,
Papatya, bende iğnenin etkisi bi hafta sonra geçmişti, çizgi filan yoktu hamile olabilirsin, 10 güne kesinleşiyo, yani bende öyle olmuştu.Berna, seninkinide merak ettim şimdi, artık idrarda çıkar kızlar yapsanıza yaaa.
Kociş çaırıyo gitmmem lazım yarın görüşürüz öptümm
bence idrar testi yap 15 inde sabah idrarıyla erken gebelik testi, iğnenin etkisi on güne geçiyor çünkü negatif çıkarsa üzülme daha çıkmayabiliyor, 3 gün sonra tekrar etmrb kızlar ben 4 aralıkta oldum iğnemi en erken nezaman yapabilirim testi yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım
bence idrar testi yap 15 inde sabah idrarıyla erken gebelik testi, iğnenin etkisi on güne geçiyor çünkü negatif çıkarsa üzülme daha çıkmayabiliyor, 3 gün sonra tekrar et
10 güne kan testinde kesin çıkıyo aslında 14 ünde yaptırırsan öğrenirsin ama 40 milyon veripte negatif çıkınca insana koyuyo misal geçen ay bana bir nazana iki kere kan testi, bi düzinede idrar testii, geçen ay bizim teste verdiğimiz paralaaar vayy vayy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
4 aralik'da igne olduysan en gec 6 aralik'da yumurtlamissindir. yumurtlamadan 12 gun sonra test yapmak lazim yanlis sonuc almamak icin. yani 18 aralik.
merhabalar bende klomen kulanıyorum bu ikinci ayım bu ay adetim 6 gün gecikmeli geldi bayramın ikinci günü oldum baya ümitlenmiştim yalnız adet günüm iki gün sürdü dolu dolu aslında yedi gün falan sürüyordu acaba hap mı böyle yapıyor sizleinde böyle degişiklikler oldu mu
aksine bende ki etkisi daha yoğun ve daha uzun süreli devam etmesi idi..belki de herkeste yan etkisi değişiyor olabilir:a015:
canım şimdi yine mi yumurta takibi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?