Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyaz canım dr igneyi neye göre veriyor benim dr sagolsun çok yogun soru sormama fırsat bile bulamıyorum o da çok açıklama yapmıyor adet olursan hap bittikten 4 gün sonra tekrar gel dedi CADIARZU

canım iğne yumurtaların çatlaması için veriliyoo..4 gün sonra demesi de en büyük ve olgun halini görerek iğneyi yapmak içindir...

sositososito

arkadaşlar dr da bi bayanla tanıştım 5 yıl uğraşmış çocuğu olmamış sonra tüp bebek yapmışlar.tüp bebekleri şimdi 2 yaşındaymış. şimdide farkında olmadan kadın birdenbire normal bi, şekilde hamile kalmış.dr a şöyle söyledim acaba ilk doğumda yumurtalıklar yenileniyomu ondan mı hamile kalabilmiş.dr un cevabı şuydu:hayır beyin kadınlarda yumurta yı harekete geçirecek bezleri salgılıyor. eğer kadın çok düşünürse bunu beyin çok baskı uyguluyo bu baskıdan kadın hamile kalamıyor. o bayan herşeyi unuttuğu için hamile kalabilmiş. ben inanıyorumki burdaki herkes umudunu yitirmez ve kafaya çok takmaz ise hamile kalacaklardır. biliyorum bu çok zor ama sabır ve metanet gerekiyor. inşallah hepimiz anne olacağız.

slm kızlar...bugün itibari ile umutlarım gelecek aya kaldııı.hastalandımmm:1no2:senağlama

Allah hayırlısını versin ne diyimmm..:Saruboceq:
black be yemin ederim çok üzüldüm, ne gıcık, niye geç oldun pekiii
ben senden çok ümitliydim ya
neyse be arkadaşım gelecek ay birlike kalırız inşallah, bu rada bende ganophene e başladım bu ay, hadi bakalım hayırlısı şeker.
Yeni arkadaşlar selamlar hepinize,
Arkadaşlar bu ayda hamile kalamadıysak dünyanın sonumuuu,yasakkelime haaaayıııır.

napalım sevilcim hayırlısı diyorum...elbette dünyanın sonu değil bana göre dee...ben de salı veya çarşamba doktora gidicem bakalım bana ne vericek..inşallah ii olur hepimiz için..artık yavaş yavaş hamile haberlerini alma vakti geldi.katılan arkadaşlarında sayısı çoğaldı.hadi hayırlısı..

tabiki canım,inşallah hayırlısıyla olucak, nazan nerde bu arada yaa kayboldu

CANIIIIMkaydirigubbakcemile5
ben senin yazını yeni gördüm kafayı yemek üzereydim nerde bu kız diye
canım benim çok özledim nasılsın bende 8 inde oldum yaa bu kadarmı oluuurrr, ben ganophene kullanıyom ama, bugün almayı unuttum 5 saat geç aldım, benden anca bu kadar olur zateeen be nazooo sigaraya resmen başladım , adamın başını yemekten iyidir diye düşünüyom, kız bu ayda ateş ölçme yöntemini dene tam yumurtlama zamanını bulsana ya hazır ara vermişkeeen, çatlatma iğnesi şaşırtıyomuşya bak vildan sana anlatsın bende daha yeni okudum. yarın gel artık yaaa, kocanla saadet ötesi yaptınız herhal, yoksa bu kadar ortadan kaybolmazdın seyn

arkadaşlar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun bayramda giremedim :) bugün adet günüm benim ama hala olmadım kan testi için hastaneye gidecem bugün inş hamileyimdir eğer deilsem zaten ara vermeyi düşünüyorum daha sonra olmazsa aşılama olur heralde...siz de ne var ne yok ?

Merhaba, uzun süredir forumunuzu takip ediyorum, artık ben de birşeyler yazmak istedim. 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır korunmuyoruz. Eşimde de ben de sorun yok ama bir türlü bebeğimiz olmuyor. 1 yıla yakındır da doktor takibindeyim. Bu ay 2. kere gonaphene kullandım ve adetimin 12. günü yumurtam 23mm ken pregnyl iğne oldum. Şimdi sonucu bekliyorum ama hiç ümidim yok nedense geçen ay çok ümitliydim hatta gebelik belirtileri gösteriyordum ama hepsi psikolojikmiş bu ay ise hiçbir belirti yok. Sanırım yine tutmadı, doktorum bu tedaviyi en fazla 3 ay sürdürebileceğimizi aşılamaya geçmemiz gerektiğini söyledi. Ama aşılama yaptırmak istemiyorum hem şansın çok düşük olduğunu öğrendim hem de şimdiye kadar tahliller, rahim filmi, yumurtlama takibi filan derken dünyanın parasını harcadım. Eşim de diğer uygulamalara karşı zaten ben bebek istiyorum diye tamam diyor olmazsa olmaz uğraşamam diyor. Bu ay da tutmazsa sanırım tedaviye ara vereceğim.. Kısmetimde varsa er geç olacaktır.. dimi??

merhaba canım bende senin durumundayım 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor dün klomen e başladım bilmiyorum ne olur artık

canm hemen pes etme.haklısın maddi ve manevi çok yıpratıyo tedaviler ama bebek için değer bence olumlu düşünelim ki herşey olumlu olsun ara vermek konusunda haklısın ben de ara vermeyi düşünüyorum bugün kan tahlili yapılacak bakalım kısmet allahın dediği olur zaten ne dersek diyelim bu böyle..

selam kızlar nasılsınızz? benim canımm biraz sıkkın dün günüme 1 hafta olmasına rağmen test yaptımmm ama pembe çizgi falan çıkmadııı çok düşünüyorum o yüzden olmuyoo bence...bu ay diyorum düşünmeyeceğim ama elde değillll ... deliii gibi kiloo aldım artıkk aşılamaya geçeceğiz yapacak bişi yokkkk....

klomenden kilooo alan var mııı ????

teşekkür ederim desteğin için olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu sefer de çok istiyorsun o yüzden olmuyor kafaya takma diyorlar fisfisfis naapıcamı şaşırdım yani düşünsen bir türlü düşünmesen bir türlü işimiz zor allah yardımcımız olsun

slm klomene başlayalı 2 gün oldu ama kiloluyum zaten doktorum birde zayıflamama yardımcı bir hap yazdı.klomeni ne zamandaan beri kullanıyorsun benim ilk defa daha.

black, sevil, nerdesiniz kızlar ben gonaphene ve klomenle hamiş kalmaya çalışanlar konusundayım, gelsenize oraya ya, benim ismimin üzerine tıklayın, bana ait özel mesajlardan girebilirsiniz.

slm klomene başlayalı 2 gün oldu ama kiloluyum zaten doktorum birde zayıflamama yardımcı bir hap yazdı.klomeni ne zamandaan beri kullanıyorsun benim ilk defa daha.

merhaba , benim bu 2. ayımdı klomende ama bu ay da bişi yokk...dr. nasıl bir ilaç verdii zayıflamak için
:uhm:

canım merhaba mesajını yeni gördüm ben adet olmadan iki üç gün önce evde test yaptım negatif çıktı şimdi is hap kullanıyorum üstüne görmüş olsaydım testte çıkmaz mıydı acaba bilmiyorum ki tekrar test mi yapsam canım ben bu tam iki kilo aldım haptan mı oldu

merhaba canım nasılsın görüşmeyeli???bazen testte çıkmayabiliyo..testi yinelemen daha ii olur bence..ben de kilo olayını haptan düşünüyorumm..acayip şiştimm..

bana da doktor pregnyl verdi ama daha oraya kadar gelmedik hiç kullanamadım menogonu ilk deneyişimde tedaviyi bırakmak zorunda kalmıştık yumurta kendi çatlamış ve hamile kalmıştım ama sağlıklı olmadığı için kürtaj oldum

haklısın canm işimiz çok zor bende bugün kan testi yaptırdım iğneden sonra 14.gündü ama negatif çıktı 0.100 ...her test de biraz daha yok olduğumu hissediorum biraz daha ayaklarım geriye gidior sana dedim pes etme die ama ben pes ediorum çok yoruldum çookk...bu ay ara verecem doktora da gitmiyorum kontrole yani tek kafama takılan kist olmuş mudur? gerçi kist olsaydı adet görmezdim adet oldum bugün bi de üstüne tuz biber oldu,moralim çok bozuk ii deilim şuan ağlamak istiyorum..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…