beyaz canım dr igneyi neye göre veriyor benim dr sagolsun çok yogun soru sormama fırsat bile bulamıyorum o da çok açıklama yapmıyor adet olursan hap bittikten 4 gün sonra tekrar gel dedi CADIARZU
black be yemin ederim çok üzüldüm, ne gıcık, niye geç oldun pekiiislm kızlar...bugün itibari ile umutlarım gelecek aya kaldııı.hastalandımmm:1no2:senağlama
Allah hayırlısını versin ne diyimmm..:Saruboceq:
black be yemin ederim çok üzüldüm, ne gıcık, niye geç oldun pekiii
ben senden çok ümitliydim ya
neyse be arkadaşım gelecek ay birlike kalırız inşallah, bu rada bende ganophene e başladım bu ay, hadi bakalım hayırlısı şeker.
Yeni arkadaşlar selamlar hepinize,
Arkadaşlar bu ayda hamile kalamadıysak dünyanın sonumuuu,yasakkelime haaaayıııır.
tabiki canım,inşallah hayırlısıyla olucak, nazan nerde bu arada yaa kayboldunapalım sevilcim hayırlısı diyorum...elbette dünyanın sonu değil bana göre dee...ben de salı veya çarşamba doktora gidicem bakalım bana ne vericek..inşallah ii olur hepimiz için..artık yavaş yavaş hamile haberlerini alma vakti geldi.katılan arkadaşlarında sayısı çoğaldı.hadi hayırlısı..
CANIIIIMkaydirigubbakcemile5hihoyyyt kızlaar günaydınn ben geldim..SEVİLCİM seni arayacağım bugün..ha bu arada bizde hala bayram bitmedi..gerçi deliye hergün bayramlülülülülülükaydirigubbakcemile3 black sen hamilesin kesin...vildancım inşallah sende..ben de ayın 8nde regl oldum bugün bitti...klomen kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım..çünkü vicidimi bozdu yeter artık besili danalara döndüm..önümüzdeki ay başlayacağım bu ay hiçbirşey yapmayacam...bu arada yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..hadi hpinizi öptüm..a.s.
Merhaba, uzun süredir forumunuzu takip ediyorum, artık ben de birşeyler yazmak istedim. 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır korunmuyoruz. Eşimde de ben de sorun yok ama bir türlü bebeğimiz olmuyor.1 yıla yakındır da doktor takibindeyim. Bu ay 2. kere gonaphene kullandım ve adetimin 12. günü yumurtam 23mm ken pregnyl iğne oldum. Şimdi sonucu bekliyorum ama hiç ümidim yok nedense geçen ay çok ümitliydim hatta gebelik belirtileri gösteriyordum ama hepsi psikolojikmiş bu ay ise hiçbir belirti yok. Sanırım yine tutmadı, doktorum bu tedaviyi en fazla 3 ay sürdürebileceğimizi aşılamaya geçmemiz gerektiğini söyledi. Ama aşılama yaptırmak istemiyorum hem şansın çok düşük olduğunu öğrendim hem de şimdiye kadar tahliller, rahim filmi, yumurtlama takibi filan derken dünyanın parasını harcadım. Eşim de diğer uygulamalara karşı zaten ben bebek istiyorum diye tamam diyor olmazsa olmaz uğraşamam diyor. Bu ay da tutmazsa sanırım tedaviye ara vereceğim.. Kısmetimde varsa er geç olacaktır.. dimi??
canm hemen pes etme.haklısın maddi ve manevi çok yıpratıyo tedaviler ama bebek için değer bence olumlu düşünelim ki herşey olumlu olsun ara vermek konusunda haklısın ben de ara vermeyi düşünüyorum bugün kan tahlili yapılacak bakalım kısmet allahın dediği olur zaten ne dersek diyelim bu böyle..
slm klomene başlayalı 2 gün oldu ama kiloluyum zaten doktorum birde zayıflamama yardımcı bir hap yazdı.klomeni ne zamandaan beri kullanıyorsun benim ilk defa daha.selam kızlar nasılsınızz? benim canımm biraz sıkkın dün günüme 1 hafta olmasına rağmen test yaptımmm ama pembe çizgi falan çıkmadıııçok düşünüyorum o yüzden olmuyoo bence...bu ay diyorum düşünmeyeceğim ama elde değillll ... deliii gibi kiloo aldım artıkk aşılamaya geçeceğiz yapacak bişi yokkkk....
klomenden kilooo alan var mııı ????
slm klomene başlayalı 2 gün oldu ama kiloluyum zaten doktorum birde zayıflamama yardımcı bir hap yazdı.klomeni ne zamandaan beri kullanıyorsun benim ilk defa daha.
eğer üstüne görmedi isen evet tekrar takip yapılacak canım (tekrar başa dönüş) ve ilaç sen de kist yapmadı ise tabii..benim 2. ay olmazsa artık aşılama ya geçeceğiz...
vee sonunda haftasonu tatiliiiiiiii:)))))) pazartesi görüşünceye kadar kendinize çok iyi bakınnn hepinizi kocaman öptüm baş baş
:CüvCüv:aaaaa unutmadan inşallah önümüzdeki hafta bol bol hamiş haberi alırız ....:CüvCüv:
canım merhaba mesajını yeni gördüm ben adet olmadan iki üç gün önce evde test yaptım negatif çıktı şimdi is hap kullanıyorum üstüne görmüş olsaydım testte çıkmaz mıydı acaba bilmiyorum ki tekrar test mi yapsam canım ben bu tam iki kilo aldım haptan mı oldu
merhaba canım glifor diye bir hap verdi şeker hapı diye geçiyor 1 ayda 2 kilo verdim ama çok aşırı bulantım oluyor doktoruna sorabilirsinmerhaba , benim bu 2. ayımdı klomende ama bu ay da bişi yokk...dr. nasıl bir ilaç verdii zayıflamak için
:uhm:
teşekkür ederim desteğin için olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu sefer de çok istiyorsun o yüzden olmuyor kafaya takma diyorlar fisfisfis naapıcamı şaşırdım yani düşünsen bir türlü düşünmesen bir türlü işimiz zor allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?