sehercim, üzülme, bu ay kalırsın inşallah canım, bak hepimiz aynıyız -tatlicadiarzu-haklısın canm işimiz çok zor bende bugün kan testi yaptırdım iğneden sonra 14.gündü ama negatif çıktı 0.100 ...her test de biraz daha yok olduğumu hissediorum biraz daha ayaklarım geriye gidior sana dedim pes etme die ama ben pes ediorum çok yoruldum çookk...bu ay ara verecem doktora da gitmiyorum kontrole yani tek kafama takılan kist olmuş mudur? gerçi kist olsaydı adet görmezdim adet oldum bugün bi de üstüne tuz biber oldu,moralim çok bozuk ii deilim şuan ağlamak istiyorum..senağlama
sehercim, üzülme, bu ay kalırsın inşallah canım, bak hepimiz aynıyız -tatlicadiarzu-[
inşallah canm ama ben çok umutsuzum artık yoruldum galib adüşünmekten o yüzden biraz ara veriyorum düşünmek istemiyorum artık bilio musun çocukken çok üzülürdüm çocuğu olmayan birini gördüğüm zman anneler gününde çocuğu olmayan tanıdıklarıma da hediyeler alırdım ve çok korkardım bi gün benimde başıma gelir die..korktuğum başıma geldi işte.ilaçlardan midem mahvoldu vücudum şişti artık içmek istemiyorum sadece dua edecem bol bol hepimiz için..
Canım bennim, nedir bu ümitsizlik, doktor çocuğun olamaz mı dedi? Yoo.sehercim, üzülme, bu ay kalırsın inşallah canım, bak hepimiz aynıyız -tatlicadiarzu-[
inşallah canm ama ben çok umutsuzum artık yoruldum galib adüşünmekten o yüzden biraz ara veriyorum düşünmek istemiyorum artık bilio musun çocukken çok üzülürdüm çocuğu olmayan birini gördüğüm zman anneler gününde çocuğu olmayan tanıdıklarıma da hediyeler alırdım ve çok korkardım bi gün benimde başıma gelir die..korktuğum başıma geldi işte.ilaçlardan midem mahvoldu vücudum şişti artık içmek istemiyorum sadece dua edecem bol bol hepimiz için..
Her çiftin yüzde beş şansı var zaten, bizimki dahada zor o yüzden hamile kalmamız zaman alıyor canım, illaki olacak doktorlar aksini söylemedikçe neden kendini üzüyosun bakıyım, olucak canım hiç üzülme. İlaçları iç yada içme farketmez canım, kalacğın varsa kalıyosun, ben ilaçlamı kalmıştım, yoo ve hatta adetimin 7. günün gecesi kaldım o yüzden sekizinci günden itibaren günnaşırı çalışmalara başlayın, adetine 6 gün kala bitir, yataktan kalkma tuvalete bile gitme ve belinin altına yastık koy, ertesi güne kadarda yıkanma. Bu ayda böyle dene canım hadi bakim.:mymeka:
ümitsizlik yok, Allahın gücüne gider sonra.
Canım bennim, nedir bu ümitsizlik, doktor çocuğun olamaz mı dedi? Yoo.
Her çiftin yüzde beş şansı var zaten, bizimki dahada zor o yüzden hamile kalmamız zaman alıyor canım, illaki olacak doktorlar aksini söylemedikçe neden kendini üzüyosun bakıyım, olucak canım hiç üzülme. İlaçları iç yada içme farketmez canım, kalacğın varsa kalıyosun, ben ilaçlamı kalmıştım, yoo ve hatta adetimin 7. günün gecesi kaldım o yüzden sekizinci günden itibaren günnaşırı çalışmalara başlayın, adetine 6 gün kala bitir, yataktan kalkma tuvalete bile gitme ve belinin altına yastık koy, ertesi güne kadarda yıkanma. Bu ayda böyle dene canım hadi bakim.:mymeka:
canım yaa nasıl biliyorsun diye sorsamm ayıp olur mu? ben evet bu ay diyom yokkbi de ovulasyon testi nedir eczanede satılıyo muu ..
Canım bennim, nedir bu ümitsizlik, doktor çocuğun olamaz mı dedi? Yoo.
tamam canm çok tşk ederim desteğin için dediklerini uygulayacam ..hihoyyyt
Canım, benim bitane kızım var, onu öyle yapmıştım ordan biliyorumcanım yaa nasıl biliyorsun diye sorsamm ayıp olur mu? ben evet bu ay diyom yokkbi de ovulasyon testi nedir eczanede satılıyo muu ..
Ovulasyon testi büyük eczanelerde satılıyo canım, evet oda iyi bi fikir.
Bu ay İnşallah olur canımkaydirigubbakcemile5
Canım, benim bitane kızım var, onu öyle yapmıştım ordan biliyorum
Ovulasyon testi büyük eczanelerde satılıyo canım, evet oda iyi bi fikir.
Bu ay İnşallah olur canımkaydirigubbakcemile5
saol canım inşallah bitanem hepimiz için ...:1hug:
kızlar herkese meraba. bende dün çatlatma iğnesi vurulsum ama pregnly bulamadım piyasada yokmuş bilgisi olan varmı bu konuda.. bu arada doktorum her ihtimale karşı bi iğne daha yazmıştı ama diğerinin 3 katı fiyatında.. bu arada inşallah bu denemem başarılı olur.. :)
selam evet malesef pregnyl sıkıntılı bı ılac ama ovıtrella bırervır aynı ısı yapıyor tek dez avantajı pahalı olması.kızlar herkese meraba. bende dün çatlatma iğnesi vurulsum ama pregnly bulamadım piyasada yokmuş bilgisi olan varmı bu konuda.. bu arada doktorum her ihtimale karşı bi iğne daha yazmıştı ama diğerinin 3 katı fiyatında.. bu arada inşallah bu denemem başarılı olur.. :)
ovıtrella cılt altı yapılıdıgından yer onemlı degıl koladanda olabılıyor yumurtalar cok veya buyuk olunca kasıklarda agrı normal umarım allah gonlune gore verırevet ovıtrella aynı görevi yapıyomuş. hatta asıl ilaç oymuş dedi eczacı. doktor bana göbekten yapılacağını söyledi direk cilt altına ama hastanede kolumdan yaptılar.. biraz korkmuştum açıkçası ama hala bişe olmadığına göre korkmama gerek yokmuş. ama bu sefer çok ağrım oldu ve hala kasıklarım çok ağrıyo galiba tedaviyi bırakıcam bu 4. denemem olacak.
yaa düşünüyorum da hani işte psikolojik olarak etkileniyosunuz bebek ondan geç oluyo diyolar. ama biz zaten bebek olmadığı için kafamıza takmaya başlıyoruz. yani hangimiz ilk 6 - 7 ayda bu kadar kafamıza taktık anlamıyorum. ama bildiğim tek şeyy bebekk istiyorum :) Allah hepimize nasib etsin inşallah. kisenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar 15 günde pregnyl iğnenin etkisi devam edermi ben ayın beşinde iğne oldum 5 günde klomen kullandım dün adet tarihimdi ve bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilirmi sizce yoksa hamilemiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?