Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba geçen ay 16 sında klomen kullandım.herhangi birsey olmadı .sadece kist oluşmuştu.bugün adetimin 5.günü kontrole gittim.kist gitmiş.ama klomen verdi.bu arada tabiki kilo yapıyor.sonuçta hormon ilacı arkadaşlar ..belki kötü bir benzetme ama bende kullanıyorum.klomen .geçen yıl haberlerde kurban bayramında koyunlara hormon iğnesi ve hapı verip koyunları şişiriyorlardı.ve fazla paraya satıyorlardı.ağır oldukları için..ama ne yapalım koyunada benzesek ineğede allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.insallah takmayın ..ben kist ameliyatı olduğumda karnıma 5 kg karbondioksit verip şişirmişlerdi 54 kiloydum iki ayda oldum 70 kilo şimdi yavaş yavaş karnımın şişliği iniyor.oldum 64 kilo ...bizimde sansımız bu yaşıyacağız arkadaşlar morelinizi yüksek tutun .sonra koşar zayıflarızzz...önemli değil

sehercim, üzülme, bu ay kalırsın inşallah canım, bak hepimiz aynıyız -tatlicadiarzu-

kızlar herkese meraba. bende dün çatlatma iğnesi vurulsum ama pregnly bulamadım piyasada yokmuş bilgisi olan varmı bu konuda.. bu arada doktorum her ihtimale karşı bi iğne daha yazmıştı ama diğerinin 3 katı fiyatında.. bu arada inşallah bu denemem başarılı olur.. :)

merhaba canım,benim iğnemi dr. kendi hst. bünyesinde yapmıştı eczaneden almadım yani ama içerikleri aynı olduğu için farklılık göstermez..hayırlı olsun inşallah hemencecik bebişini kucağına alırsın

Kızlar be ovulasyon testini netten almıştım, 2 günde eve teslim. Bir de preseed kullanıcam bu ay inşallah. Kızlar doktor progestan verdi, kullanan var mı? Ne işe yarıyor?

selam evet malesef pregnyl sıkıntılı bı ılac ama ovıtrella bırervır aynı ısı yapıyor tek dez avantajı pahalı olması.

evet ovıtrella aynı görevi yapıyomuş. hatta asıl ilaç oymuş dedi eczacı. doktor bana göbekten yapılacağını söyledi direk cilt altına ama hastanede kolumdan yaptılar.. biraz korkmuştum açıkçası ama hala bişe olmadığına göre korkmama gerek yokmuş. ama bu sefer çok ağrım oldu ve hala kasıklarım çok ağrıyo galiba tedaviyi bırakıcam bu 4. denemem olacak.

yaa düşünüyorum da hani işte psikolojik olarak etkileniyosunuz bebek ondan geç oluyo diyolar. ama biz zaten bebek olmadığı için kafamıza takmaya başlıyoruz. yani hangimiz ilk 6 - 7 ayda bu kadar kafamıza taktık anlamıyorum. ama bildiğim tek şeyy bebekk istiyorum :) Allah hepimize nasib etsin inşallah. kisenin kucağını boş bırakmasın

ovıtrella cılt altı yapılıdıgından yer onemlı degıl koladanda olabılıyor yumurtalar cok veya buyuk olunca kasıklarda agrı normal umarım allah gonlune gore verır

amin canm iyi dileklerin için tşkler umarım en kısa zamanda bebişlerimiz gelir

rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah birgün arka arkaya hamile haberlerini hayırlısıyla duyarız

Kızlar 15 günde pregnyl iğnenin etkisi devam edermi ben ayın beşinde iğne oldum 5 günde klomen kullandım dün adet tarihimdi ve bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilirmi sizce yoksa hamilemiyimdir

canm bence hamilesin tebrik ederim ama yine de emin olmak için kanda baktır :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…