Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bencede hamılesın ama hemen bır kan testıyle emın ol.hayırlı olsun yerimseniben

canm bence hamilesin tebrik ederim ama yine de emin olmak için kanda baktır :ecrin_bebek:

diğer arkadaşlarıma katılıyorum canım ..iğneden 12-14. günde zaten kanda bakıldığında hamilelik anlaşılıyor..ve test de pozitif çıktığı üzere hamilesin canımmmm TEBRİK EDERİMMM.. haberdar et bizi tamam mı öpüyorumma.s.

kızlar günaydınn :) perlinden haber yok galiba ne yaptı acaba kan testi yaptırdı mı çok merak ediyorum perliiinnn seni bekliyoruz cannmmm

arkadslar merhaba ben klomen kullanıdım bu ay ve ıgneyı koldan vuruldum ama gobekten felan vurulanlar var bu nasıl oluyor kafam karıstı

Kkantesti yaptırmadın kızlar eşimde istemedi şimdi de değeri kafana takarsın diyo doktorum adetin 10 günü geçince gel demişti pazartesi gidicem kısmetse o zaman belli olcak herşey inşallah bi problem olmaz şimdilik bi sorunum yok uyku hali dışında sizlere haber veririm mutlaka sğolun paylaşımlarınız için

arkadslar merhaba ben klomen kullanıdım bu ay ve ıgneyı koldan vuruldum ama gobekten felan vurulanlar var bu nasıl oluyor kafam karıstı

merhaba lücian..ben de geçen ay koldan bu ay göbekten vuruldum ovitrelle i..ve aynı soruyu sordum ben de eczacıya..bu iğneler deri altından yapıldığı için farketmiyor dedi ha koldan ha göbekten ..yani popodan bile vurulabiliyor dedi..ama ben bi arkadaşımdan en etkili yolun bu tip iğnelerde göbekten yapılması olduğunu duymuştum..
sevgilera.s.

perlincim inş yanılmıyoruzdur ve inş hamilesindir canm bize umut olursun inşallah güzel haberlerini alırızhihoyyyt

merhaba arkaşlar
bende aranıza yeni katıldım klomeni 4 aydır kullanıyorum ama sonuç negatif siz kaç adır kullanıyosunuz bu arada perlincim inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz

bu ay da olmadi arkadaslar cts adet oldum, son bir kez daha ilac tedavisini deniyim dedim ve dun adetin 4. gunu doktora gittim. Ne yazik ki iki yumurtaligimda da kocaman kist olusmus, halbuki 20 gün once igne vurulurken hicbisey yoktu tertemizdi. bu ay tedaviye ara veriyoruz dedi.. ama rahim ici tabakan yeteri kadar kanamamis kalin gorunuyor, adet miktarında farklılık var mı? agrin var mi filan diye sordu.. hicbir sorunum yok ?? yeniden adet olabilirsin 10 gun sonra dedi. neden boyle oldugunu ve sorunu anlamadim, sen kafana takma diye surekli beni sakinlestirme calisiyor doktorum :) vuslat baska bahara kaldi

canm arkadaşım hepimiz başka baharlara doğru yol alıyoruz allah emeğimizi,sabrımızı ve ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah üzülme diecem ama biliorum ki böyle anlarda duymak istemediğin bi kelime..bende ara vermiş durumdayım canm üstelik doktora gitmedim bile kist varsa bile haberim yok bikaç ayda gitmeyi düşünmüyorum herşeyi zmana bıraktım eğer bu bikaç aydada olmazsa aşılamaya geçecem takiple olmuyo

slm kızlar doktor bana pregnyl iğnesi werdi bunun hakkında bilgi werirseniz çok sewinirim

saol cnm yaa bazen inanılmaz ümitsiz oluyorum kimse de anlamıyor zaten sizlerden başka :) inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir. Ben de aşılamaya geçicem galiba yoksa bu stres beni öldürecek kafamçokkarıştı

slm kızlar doktor bana pregnyl iğnesi werdi bunun hakkında bilgi werirseniz çok sewinirim

slm pregnyl iğnesi yumurtlama takibi yapılarak kullanılıyor. Yani doktorun yumurtanın gelişimini sürekli kontrol edecek ve yumurtan uygun büyüklüğe geldiğinde iğne olacaksın. Bu iğne yumurtanı çatlatacak ve sana iğneden sonraki 2 yada 3 gün ilişki önerecek. Doktorun sürekli kontrol ediyor değil mi? hormon ilacı sonuçta yan etkileri fazla.. bende gece terlemeleri yapıyor mesela çok fena, 2 ay ilaç tedavisi ile iğne oldum sonucunda bu ay yumurtalıklarımda kist oluştu yani dikkat ltf.. doktorunun gözetiminden çıkma.. allah gönlüne göre verir inşallah..

merhaba arkadaşlar benim evliliğimde 5 sene bitti ve hiç bi sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyodum 3 sene boyunca gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç, yaptırmadığım tahlil kalmamıştı sizinde kullandığınız yumurta yapıcı ilaçlar çatlatma iğneleri ardından ilişki ve bekleyiş ama sonuç sıfır
sonra aşılamayı denemek istedim 1.de olmadı 2.de doktorumu değiştirdim ve sonuç oğluşum..
bence o ilaçlarla hiç zaman kaybetmeyin ve aşılamayı deneyin
ve sakın ümidinizi kesip vazgeçmeyin.

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...(tedavinin 3.ayındayım.)... öncelikle adetin 5 ve 10 günleri arası sabah akşam klomen...... 11. günü kontrole gidiyorum dr.'a........ 13. günü pregnyl iğne(3.ayda ilk defa bu ay vuruldum)......... 16. günü duphaston (10 gün sabah akşam)..... haftanın 2 günüde dostinex kullanıyorum......BENİMLE AYNI İLAÇLARI KULLANNAN ARKADAŞLARI ARIYORUM....VE ONLARLA PAYLAŞIM KURMAK İSTİYORUM.....TEŞEKKÜR EDERİM.....

dün iğnemi vuruldum 500 mg sizde tekmi vuruldunuz iğneden kaç gün sonra gebelik belli oluyor

canım iğne olduktan 12-14. günde kan testinde gebelik ortaya çıkıyor..daha erken yaptırma çünkü yapılan iğnede hcg hormonu olduğu için kafa karıştırabilir..

merhaba arkadaşlar benim evliliğimde 5 sene bitti ve hiç bi sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyodum 3 sene boyunca gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç, yaptırmadığım tahlil kalmamıştı sizinde kullandığınız yumurta yapıcı ilaçlar çatlatma iğneleri ardından ilişki ve bekleyiş ama sonuç sıfır
sonra aşılamayı denemek istedim 1.de olmadı 2.de doktorumu değiştirdim ve sonuç oğluşum..
bence o ilaçlarla hiç zaman kaybetmeyin ve aşılamayı deneyin
ve sakın ümidinizi kesip vazgeçmeyin.

saol arkadaşım ama kimi arkadaşımızda klomen ilacı iğnesiz olarak bile işe yarayabiliyor..daha dün 2 hamile arkadaşımızın haberini aldık..ben de 2 aydır malesef işe yaramadı ben de aşılama ya geçeceğim 1-2 ay içinde..zaten 2 en fazla 3 denemede olumsuz ise diğer aşamaya geçmek gerekiyor...

bu ay da olmadi arkadaslar cts adet oldum, son bir kez daha ilac tedavisini deniyim dedim ve dun adetin 4. gunu doktora gittim. Ne yazik ki iki yumurtaligimda da kocaman kist olusmus, halbuki 20 gün once igne vurulurken hicbisey yoktu tertemizdi. bu ay tedaviye ara veriyoruz dedi.. ama rahim ici tabakan yeteri kadar kanamamis kalin gorunuyor, adet miktarında farklılık var mı? agrin var mi filan diye sordu.. hicbir sorunum yok ?? yeniden adet olabilirsin 10 gun sonra dedi. neden boyle oldugunu ve sorunu anlamadim, sen kafana takma diye surekli beni sakinlestirme calisiyor doktorum :) vuslat baska bahara kaldi

üzülme arkadaşım , zamanı geldiğinde bebişlerimizi alacağız bizde kucağımıza..bu ilacın zaten en büyük yan etkisi kist yapma olasılığı..o yüzden en fazla 3 ay kullanılıyoo

hoşgeldin aramıza buradaki herkes hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoo...

canm bende senin gibi düşünüorum 2 ay bekleyip aşılamaya geçecem ilaçlarla zaman kaybedioruz yerimseniben

canm zaten bu sorunları yaşamayan anlamaz bizi o yüzden birbirimizin dilinden anlıyoruz :1hug: ilaçlar bana göre zaman kaybı yani benim için öle oldu o yüzden 2 ay zamana bırakacam olmadı aşılamaya geçecem canm hayırlısı olsun hepimiz için kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…