bencede hamılesın ama hemen bır kan testıyle emın ol.hayırlı olsun yerimsenibenKızlar 15 günde pregnyl iğnenin etkisi devam edermi ben ayın beşinde iğne oldum 5 günde klomen kullandım dün adet tarihimdi ve bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilirmi sizce yoksa hamilemiyimdir
canm bence hamilesin tebrik ederim ama yine de emin olmak için kanda baktır :ecrin_bebek:
arkadslar merhaba ben klomen kullanıdım bu ay ve ıgneyı koldan vuruldum ama gobekten felan vurulanlar var bu nasıl oluyor kafam karıstı
Kkantesti yaptırmadın kızlar eşimde istemedi şimdi de değeri kafana takarsın diyo doktorum adetin 10 günü geçince gel demişti pazartesi gidicem kısmetse o zaman belli olcak herşey inşallah bi problem olmaz şimdilik bi sorunum yok uyku hali dışında sizlere haber veririm mutlaka sğolun paylaşımlarınız için
bu ay da olmadi arkadaslarcts adet oldum, son bir kez daha ilac tedavisini deniyim dedim ve dun adetin 4. gunu doktora gittim. Ne yazik ki iki yumurtaligimda da kocaman kist olusmus, halbuki 20 gün once igne vurulurken hicbisey yoktu tertemizdi. bu ay tedaviye ara veriyoruz dedi.. ama rahim ici tabakan yeteri kadar kanamamis kalin gorunuyor, adet miktarında farklılık var mı? agrin var mi filan diye sordu.. hicbir sorunum yok ?? yeniden adet olabilirsin 10 gun sonra dedi. neden boyle oldugunu ve sorunu anlamadim, sen kafana takma diye surekli beni sakinlestirme calisiyor doktorum :) vuslat baska bahara kaldi
canm arkadaşım hepimiz başka baharlara doğru yol alıyoruz allah emeğimizi,sabrımızı ve ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah üzülme diecem ama biliorum ki böyle anlarda duymak istemediğin bi kelime..bende ara vermiş durumdayım canm üstelik doktora gitmedim bile kist varsa bile haberim yok bikaç ayda gitmeyi düşünmüyorum herşeyi zmana bıraktım eğer bu bikaç aydada olmazsa aşılamaya geçecem takiple olmuyo
slm kızlar doktor bana pregnyl iğnesi werdi bunun hakkında bilgi werirseniz çok sewinirim
dün iğnemi vuruldum 500 mg sizde tekmi vuruldunuz iğneden kaç gün sonra gebelik belli oluyor
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...(tedavinin 3.ayındayım.)... öncelikle adetin 5 ve 10 günleri arası sabah akşam klomen...... 11. günü kontrole gidiyorum dr.'a........ 13. günü pregnyl iğne(3.ayda ilk defa bu ay vuruldum)......... 16. günü duphaston (10 gün sabah akşam)..... haftanın 2 günüde dostinex kullanıyorum......BENİMLE AYNI İLAÇLARI KULLANNAN ARKADAŞLARI ARIYORUM....VE ONLARLA PAYLAŞIM KURMAK İSTİYORUM.....TEŞEKKÜR EDERİM.....
merhaba arkadaşlar benim evliliğimde 5 sene bitti ve hiç bi sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyodum 3 sene boyunca gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç, yaptırmadığım tahlil kalmamıştı sizinde kullandığınız yumurta yapıcı ilaçlar çatlatma iğneleri ardından ilişki ve bekleyiş ama sonuç sıfır
sonra aşılamayı denemek istedim 1.de olmadı 2.de doktorumu değiştirdim ve sonuç oğluşum..
bence o ilaçlarla hiç zaman kaybetmeyin ve aşılamayı deneyin
ve sakın ümidinizi kesip vazgeçmeyin.
saol cnm yaa bazen inanılmaz ümitsiz oluyorum kimse de anlamıyor zaten sizlerden başka :) inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir. Ben de aşılamaya geçicem galiba yoksa bu stres beni öldürecek kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?