canım ondan önce hangi tedaviyi gördün allah hepimizin yüzünü güldürsün moreli bozma herşey yoluna girer canımcanm zaten bu sorunları yaşamayan anlamaz bizi o yüzden birbirimizin dilinden anlıyoruz :1hug: ilaçlar bana göre zaman kaybı yani benim için öle oldu o yüzden 2 ay zamana bırakacam olmadı aşılamaya geçecem canm hayırlısı olsun hepimiz için kaydirigubbakcemile3
benimde bu 4 . ayım doktor bu ay habın tozunu arttırdı günde iki tane kullandım dün iğne oldum sizce başarılı olmazmı iki adet yumurtam varmış biri büyümüş ama diğeri büyümemişsenağlama doktor 2 ay daha hap tedavısı uygulayacağını söyledi sizce napmam lazım keşke hepimiz için bir mücize olsa:Saruboceq:ayrıca bilgi verdiğin için teşşekür ederim
saol arkadaşım ama kimi arkadaşımızda klomen ilacı iğnesiz olarak bile işe yarayabiliyor..daha dün 2 hamile arkadaşımızın haberini aldık..ben de 2 aydır malesef işe yaramadı ben de aşılama ya geçeceğim 1-2 ay içinde..zaten 2 en fazla 3 denemede olumsuz ise diğer aşamaya geçmek gerekiyor...
canım sehercim çalışmalara devam dimi bu aradakaydirigubbakcemilecanm arkadaşım hepimiz başka baharlara doğru yol alıyoruz allah emeğimizi,sabrımızı ve ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah üzülme diecem ama biliorum ki böyle anlarda duymak istemediğin bi kelime..bende ara vermiş durumdayım canm üstelik doktora gitmedim bile kist varsa bile haberim yok bikaç ayda gitmeyi düşünmüyorum herşeyi zmana bıraktım eğer bu bikaç aydada olmazsa aşılamaya geçecem takiple olmuyo
canım sehercim çalışmalara devam dimi bu aradakaydirigubbakcemile
bana iyi haberlerini ver İnşallah muhakkak canım özelden, burayı fazla takip edemiyorum klomen gonaphene hamiş topiğindeyim bu ara. Bence tavsiyelerime uyarsan bu ay olucak ama olmassa yaptır aşılamayı gitsin canım bencede niye stres yapıcaksınki, öptüm çok.
canım ondan önce hangi tedaviyi gördün allah hepimizin yüzünü güldürsün moreli bozma herşey yoluna girer canım
canım sehercim çalışmalara devam dimi bu aradakaydirigubbakcemile
bana iyi haberlerini ver İnşallah muhakkak canım özelden, burayı fazla takip edemiyorum klomen gonaphene hamiş topiğindeyim bu ara. Bence tavsiyelerime uyarsan bu ay olucak ama olmassa yaptır aşılamayı gitsin canım bencede niye stres yapıcaksınki, öptüm çok.
canım bendede polikistik over var 4 aydır tedavı görüyorum 3 ay günde 1 hap kullandım bu ay günde 2 adet klomen kullandım 2 yumurtam oldu biri büyümüş ama diğeri büyümemiş prengli iğnesi oldum 2 gün önce şimdi bekliyorum sen kaç ay klomen tedavısı gördün canım inşallah seninde aşılamaya gerek kalmadan bebeğine kavuşursun
canm ben 2 ay tedavi gördüm senin kadar sabırlı deilim malesef senin bayağı uzamış ilk ay günde 1 tane aldım klomeni ve takipsiz 14.gün iğne vuruldum 2.ay günde 2 tane klomen ve takipten sonra iğne vuruldum ama sonuç negatif...3.ayıda denenmem gerekiordu ama ben istemedim en fazla 3 yumurtlama takibi olması daha sağlıklı die biliorum fazlası kist yapıo malesef..mirmirmirmir
bence aşılama için erken değilmi sositosositoklomenle başrılı olanlar çok fazla 6 aydan sonra bile etkisini gösteriyor bence 1 ay daha dene sende kismi yaptı tedavıde yumurtan oluşuyomuydu kaç yıllık evlisin canım
canm evet bende kist yaptı malesef ben bu tedaviye başlamadan önce kist ameliyatı geçirdim bebek kafası kadar kistim vardı doktorum ameliyattan sonra öle söledi bebek kafası kadardı dedi.bu ilaçları kullanınca yine kist oldu ve ben aynı şeyleri yeniden yaşamamak için ara verdin korkuyorum açıkçası 2 ay ara verdim 2 ay sonra ne düşünürüm bilemiyorum ama şuanda kararım bu şekilde canm buarada 2,5 yıllık evliyim
kızlar size hamile olduğumu yazmştım çok şükür dün akşam bebeğimizi gördük ayın 12 sindede kalp atışlarını duymaya gidicez allah bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu ben klomen ve prengyl kullandığım ilk ayda hamile kaldım darısı tüm isteyenlere olsun
kızlar size hamile olduğumu yazmştım çok şükür dün akşam bebeğimizi gördük ayın 12 sindede kalp atışlarını duymaya gidicez allah bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu ben klomen ve prengyl kullandığım ilk ayda hamile kaldım darısı tüm isteyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?