Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ondan önce hangi tedaviyi gördün allah hepimizin yüzünü güldürsün moreli bozma herşey yoluna girer canım

Son düzenleme:

canım sehercim çalışmalara devam dimi bu aradakaydirigubbakcemile
bana iyi haberlerini ver İnşallah muhakkak canım özelden, burayı fazla takip edemiyorum klomen gonaphene hamiş topiğindeyim bu ara. Bence tavsiyelerime uyarsan bu ay olucak ama olmassa yaptır aşılamayı gitsin canım bencede niye stres yapıcaksınki, öptüm çok.

canm çalışmalr son sürat evam ediyor merak etme tavsiyelerini unutmuyorum inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebeğim allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:sm_cool: sen neler yapıosun nasıl gidio canm buarada özelden nasıl yazacam sana ben bilmiyorum dafisfisfis

canım bendede polikistik over var 4 aydır tedavı görüyorum 3 ay günde 1 hap kullandım bu ay günde 2 adet klomen kullandım 2 yumurtam oldu biri büyümüş ama diğeri büyümemiş prengli iğnesi oldum 2 gün önce şimdi bekliyorum sen kaç ay klomen tedavısı gördün canım inşallah seninde aşılamaya gerek kalmadan bebeğine kavuşursun

canım sen hangi tedavıyı görüyosun şimdi

canm ben 2 ay tedavi gördüm senin kadar sabırlı deilim malesef senin bayağı uzamış ilk ay günde 1 tane aldım klomeni ve takipsiz 14.gün iğne vuruldum 2.ay günde 2 tane klomen ve takipten sonra iğne vuruldum ama sonuç negatif...3.ayıda denenmem gerekiordu ama ben istemedim en fazla 3 yumurtlama takibi olması daha sağlıklı die biliorum fazlası kist yapıo malesef..mirmirmirmir

bence aşılama için erken değilmi sositosositoklomenle başrılı olanlar çok fazla 6 aydan sonra bile etkisini gösteriyor bence 1 ay daha dene sende kismi yaptı tedavıde yumurtan oluşuyomuydu kaç yıllık evlisin canım

canm evet bende kist yaptı malesef ben bu tedaviye başlamadan önce kist ameliyatı geçirdim bebek kafası kadar kistim vardı doktorum ameliyattan sonra öle söledi bebek kafası kadardı dedi.bu ilaçları kullanınca yine kist oldu ve ben aynı şeyleri yeniden yaşamamak için ara verdin korkuyorum açıkçası 2 ay ara verdim 2 ay sonra ne düşünürüm bilemiyorum ama şuanda kararım bu şekilde canm buarada 2,5 yıllık evliyim

en iyisini yapmışsın canım inşallah ilk ayında tutar

ben de bu ay sabah 2 akşam 2 klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmıcaz dedi bu ay dün gittim yumurtama baktı oooo çok güzel 19 mm olmuş dedi kendi kendine çatlasın dedi bu ay da böle geçer hiç ümidim kalmadı artık ya ocak ayında tam 1 yıl olacak tedaviye gideli her ay klomen sonra çatlatma iğnesi nolcak benim bu halim kilo da veremiom bu ay çatlatma iğnesi kullanmayalım dedi kilo vermen de zorlaşıo dedi yoksa diomki bizim çocuğumuz olmayacak da benimi tedavi edio diyorum tüp bebeğe mi hazırlık yoksa bu offfff kafam karıştı kızlar yaaaaaa bakalım mevlam nasıl eyler neylerse güzel eyler :CüvCüv:

selam arkadaşlar,

ben pko hastasıyım.eylül ayında yumurtlama takibine başlandı.1 ay klomen kullandım,sonra gonal-f'e geçtik.iyi de oldu.henüz bir sonuç alamadım,her ay devam edemiyoruz,arada farlutal kullanmam da gerekiyor.ama bildiğim kadarıyla klomen rahim iç tabakasını gebeliğe hazırlamada yetersiz kalıyor.benim durumumda olup aşılamaya geçecek arkadaşlara aşılamaya geçmeden gonal-f kullanımını doktorlarına danışmalarını öneririm..

umarım hepimiz 2009 yılında sağlıklı bebek haberleri alırız...

kızlar size hamile olduğumu yazmştım çok şükür dün akşam bebeğimizi gördük ayın 12 sindede kalp atışlarını duymaya gidicez allah bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu ben klomen ve prengyl kullandığım ilk ayda hamile kaldım darısı tüm isteyenlere olsun

Tebriklerr canım ..hihoyyytRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

buna cok sevindm arkadasım bende dün vyryldum prengyl yi cok heyecanlıyım ya sana bı sorum olucak doktorum hemen akşam ilişkiye girmemi önerdi ikincisi iki gün sonra dedi sendebu şekildemi yaptım ne olur cevap yaz çok merak ediyorum igne yi öglen 4 de vuruldum

canm çok sevindim tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben klomenden fayda görmedim ama sen görmüşsün nasıl kullandın canm yazar mısın lütfen

merhabalar ben geçem ay klomen hapına başladım ve sonuç alamadım bu ay tekrar başlamak için doktora gittim ama ilaçtan dolayı kist oluşmuş moralim çok bozuk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…