merhabalar ben geçem ay klomen hapına başladım ve sonuç alamadım bu ay tekrar başlamak için doktora gittim ama ilaçtan dolayı kist oluşmuş moralim çok bozuk ...
perlin tebrik ederim seni bende bu ay klomen sayesinde hamile kaldım ama sadece kan testi yaptırdım b-hcg değerim 527 ultrasona girmedim daha meraktan çatlayacam sanırım sen ultrasona girebilmişsin keseyi görebildiniz mi birde bende hafif kasık ağrısı var sende de aynısı oluyo ayrıca evet çok değişik bi duygu allah her isteyene nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla...
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.size bi sorum olacak bu ay klomen le yumurta takibim yapıldı ve pregnly iğnesi oldum.acaba iğneden kaç gün sonra gebelik oluşmuşsa kanda gebelik testinde çıkar..:çok üzgünüm:
Merhaba bende bir kaç aya kadar gebelik olmazsa bu yöntemle hamile kalmaya çalışacağım. Bende septum vardı ameliyat esnasında doktorum hamile kalabilmem için takviye gerekli dedi ve bu yöntemi önerdi ama bir kaç ay kendiliğinden olur diye beklemeye karar verdik. Bu takibi hastanedemi yaptırıyorsunuz yada muaynehanesindemi doktorun? Anlaşılan bikaç kez gitmek gerekiyor özellikle muaynehanesine gidenler her gittiğinizde ücretmi ödüyorsunuz? Yada bu tedavilerin standart fiyatlarımı var muayne ücretinden farklı?
merhaba ; ben kendi dr. dan bahsedeyim özel bir kuruluş ayda bir defa muayene ücreti ödüyorum..onun dışında ilaçlar tabiki bana ait...ay içindeki kontrollerde ödeme yapılmıyor...ama iilaçlarda zaten çok fazla tutmuyor..mesela klomen ilacı en fazla 8-10 lira çatlatma iğnesi bahsettiğim özel kurumda oldum ben 15 lira aldılar..en önemlisi doktorun yaklaşımı ben önceki gittiğim dr. a her gittiğimde 100 lira ödüyordum malesef meğersem normali ayda bir defa ödemekmiş...şimdi muayene ücretim 70 lira ve ayda bir defa...umarım faydalı olmuştur...
canım 14 gün bekle gebelik testi için. Ben puregon iğne ve prengly ile aşılama olmuştum. Bu ilaçlarla tedaviden sonra ilk 14 gün test sonuçları her halükarda pozitif çıkarmış diye bir şey duymuştum. Ama bu puregon'un mu yoksa prengly nin mi etkisi olarak onu bilemiyorum.
Yani yumurtaların çatlamasından sonraki 14. günü beklemeni tavsiye ederim. Allah inşallah hepimize nasib eder canım.:Saruboceq:
arkadaşlar bnde klomen ilac kullandım yumurtalarm 25mm olmuş doktorum prengly igne verdi ikisini vuruldum bırtanesini bu ayın 6 sında vurulmamı isstedi işin kötüsü igneyi bulamıyorum ben sarıyer tarafında oturuyorum acaba nerde bulqabilirim neolur cevap yazın vuruldugum iki igneyi birini yeniyöy digerini ta mecidiye köydebuldum neolr ardımcı olun 4 günüm kaldı birde ben prengly ayın 29 vuruldum akşam eşimle beraber olmamı istedi iki gün durup sonra tekrer dedi ama arkadaşları okuyorum dr onlara 36 saat demiş benim dr yanlışmı sölemiş kafam cok karışık neplu bana dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?