arkadaşlar ben 29 aralık da iğneyi oldum yumurtam 21 mm demişti doktor. ne zaman kanda gebeliğe baktırmam gerekiyor?
Bişey merak ediyorum bu tedaviyi gören arkadaşlar regliniz düzenlimi?
Birde reglin 3. günü gitiiğinizde nasıl bir muayene oluyor vajinal ultrasonmu karındanmı ve spekulumla bakıyormu doktor?
merhaba ; ben kendi dr. dan bahsedeyim özel bir kuruluş ayda bir defa muayene ücreti ödüyorum..onun dışında ilaçlar tabiki bana ait...ay içindeki kontrollerde ödeme yapılmıyor...ama iilaçlarda zaten çok fazla tutmuyor..mesela klomen ilacı en fazla 8-10 lira çatlatma iğnesi bahsettiğim özel kurumda oldum ben 15 lira aldılar..en önemlisi doktorun yaklaşımı ben önceki gittiğim dr. a her gittiğimde 100 lira ödüyordum malesef meğersem normali ayda bir defa ödemekmiş...şimdi muayene ücretim 70 lira ve ayda bir defa...umarım faydalı olmuştur...
sağol cnm cevabın için. amin inş. Allah hepimizin duasını kabul etsin. bakalım bugün iğneyi olalı 7 gün oldu ayın 12 sini sabırla bekliyorum. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inş. Allah bütün isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin cnm. hoşçakal.canım ben de tam olarak bilmiyorum ama iğneden 14 gün sonra diye duydum .ondan önce iğneden dolayı doğru olmayan pozitif sonucu veriyormuş.benn 13.gün yaptırdım benim 0.5 çıktı negatif yani:çok üzgünüm:rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
arkadaşlar size sorum olacak doktorum 3 ay daha klomen ve pregnly iğnesiyle deneyeceğimizi olmazsa iğneye geçeceğiz dedi bu tedavi şekli tam olarak nasıl bilen var mı ve pahalı bi tedavi mi(öyle duydumda).....lütfen cevap bekliyorum.....................CADIARZU
meraba sinem pregnyl iğnesi piyasada yok bende geçen ay bulamadım ama dr um bulamayacağımı söyleyip yerine başka bi iğne daha yazdı ovıtrelle diye bi iğne aynı görevi yapıyo sadece deri altına vuruluyo bu iğne. fiyatı biraz farklı 78 ytl. bilgin olsun bunuda yaptırabilirsin.
bu arada kızlar bişe sorcam benim dün adet günümdü ve geçti.. hamile olabilirmiyim acabaa offf ne zormuşşş şu tedavi süreci:Saruboceq:
benim umudum başka aylara kaldı....bugün hasta oldum hemde 3 gün önce............ama artık kafama takmak istemiyorum...inşallah başarırım....gamyoncuiremsu
ya arkadaşlar prengly bulmakta zorluk cekiyorum daha dogru bulamıyorum bu ayın 6 tekraradan vurukmama lazım nerde bulucam bilemiyorum bana ayrdımcı olurmusunuz ben sarıyerde oturuyorum
umarım ıgnenenı bulup vurunmussundur bence bı ecz tayın et kendıne tanıdık ole olunca depodan bulup bulusturup getırıyolar hatta baska sehrden bıle cok sukur kardesım ecz nede calısıyo bıde bunla ugrasmıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?