Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya arkadaşlar prengly bulmakta zorluk cekiyorum daha dogru bulamıyorum bu ayın 6 tekraradan vurukmama lazım nerde bulucam bilemiyorum bana ayrdımcı olurmusunuz ben sarıyerde oturuyorum

arkadaşlar ben 29 aralık da iğneyi oldum yumurtam 21 mm demişti doktor. ne zaman kanda gebeliğe baktırmam gerekiyor?

canım ben de tam olarak bilmiyorum ama iğneden 14 gün sonra diye duydum .ondan önce iğneden dolayı doğru olmayan pozitif sonucu veriyormuş.benn 13.gün yaptırdım benim 0.5 çıktı negatif yani:çok üzgünüm:rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

meraba sinem pregnyl iğnesi piyasada yok bende geçen ay bulamadım ama dr um bulamayacağımı söyleyip yerine başka bi iğne daha yazdı ovıtrelle diye bi iğne aynı görevi yapıyo sadece deri altına vuruluyo bu iğne. fiyatı biraz farklı 78 ytl. bilgin olsun bunuda yaptırabilirsin.

bu arada kızlar bişe sorcam benim dün adet günümdü ve geçti.. hamile olabilirmiyim acabaa offf ne zormuşşş şu tedavi süreci:Saruboceq:

Bişey merak ediyorum bu tedaviyi gören arkadaşlar regliniz düzenlimi?

Birde reglin 3. günü gitiiğinizde nasıl bir muayene oluyor vajinal ultrasonmu karındanmı ve spekulumla bakıyormu doktor?

Bişey merak ediyorum bu tedaviyi gören arkadaşlar regliniz düzenlimi?

Birde reglin 3. günü gitiiğinizde nasıl bir muayene oluyor vajinal ultrasonmu karındanmı ve spekulumla bakıyormu doktor?

canım ben evlenmeden önce reglim düzensizdi,evlendikten sonra düzene girdi kendiliğinden .benim yumurtlamamında iyi olduğunu söylüyor doktorum ama bu aşamalardan geçmemiz gerekiyormuş.neyse senin sorunu cevaplayacaktım doktor reglin 3. günü beni çağırdığı zaman vajinal ultrasonla bakıyor sanırım yumurtalıkların durumuna

meraba zeyhat normal muayeneyle aynı. farkeden hiçbirşey yok. ben bu tedaviye başladığımdan beri adetim düzenliydi. sadece bu ay gecikti bende onunla ilgili soru sordum. acaba gecikme oluyormu diye.

Benimde reglim çok düzenliydi fakat ben laparoskopi ve histeroskopi oldum rahimde perde vardı. Doktorum bana yumurtalıkalrın takviyeye ihtiyacı olduğnu söyledi ve reglde gel dedi. Sanırım ameliyatta anladı bunu. Regli düzenli olan insanlarda buna gerek duyuyorlar. Düzenli regl olmak demek sanırım çatladığını göstermiyor yumurtanın. Fakat 2 ay önce 15 gün gecikti bu ayda 5 gün gecikti ve çok az hasta oldum artık çok endişeleniyorum doktoruda erteliyorum hatat bir ay daha erteledim aslında bu tedaviye başlamayada korkuyorum ya olmazsa diye ya ilk seferden olumsuz olursa diye.

slm arkadasım ya senın dr hangisi ona gitmek istiyorum hatanenn adınıda veririmisin benim gittigim tam bi para tuzagı bişe yaptıları yok 200 200 alıp duruyolar rica etsem bi masuru olurmu

benim umudum yine başka aylara kaldı ..bugün hasta oldum hemde 3 gün önce.....ama artık kafama takmak istemiyorum ..inşallah başarırım....

benim umudum başka aylara kaldı....bugün hasta oldum hemde 3 gün önce............ama artık kafama takmak istemiyorum...inşallah başarırım....gamyoncuiremsu

sağol cnm cevabın için. amin inş. Allah hepimizin duasını kabul etsin. bakalım bugün iğneyi olalı 7 gün oldu ayın 12 sini sabırla bekliyorum. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inş. Allah bütün isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin cnm. hoşçakal.

meraba arkadaslar..bende 30 da vuruldum ıgneyı ve3 gundur benımde kasıklarımda agrı var.agrıların olabılecegını burdan ogrenmeseydım cok panık olurdum dogrusu.bu agrılar neden oluyo bılen varmı,hamıle kalıp kalmadıgımızın sonucunu
ne zaman ogrene bılırız?kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar size sorum olacak doktorum 3 ay daha klomen ve pregnly iğnesiyle deneyeceğimizi olmazsa iğneye geçeceğiz dedi bu tedavi şekli tam olarak nasıl bilen var mı ve pahalı bi tedavi mi(öyle duydumda).....lütfen cevap bekliyorum.....................CADIARZU

Son düzenleme:

slm ben bu ıgne ıle 1 bucuk yıl once hamıle kaldım dr hatası sonucu dusuk yaptım bızım tedavılerımız pahalı canım gecen ay gene kullandım ama gebelık yasamadım sımdı baska ıgne kullnıyorum belkı gebelık yasarsın ıgnenın etkısı buyuk kısıye gore

ayyyyy ınsallah hadı allahım yuzune gulsun ınsallah hamılesındır
cevap mutlaka yaz bılelım

benim umudum başka aylara kaldı....bugün hasta oldum hemde 3 gün önce............ama artık kafama takmak istemiyorum...inşallah başarırım....gamyoncuiremsu

uzulme canım verende allah alanda allah napalım olum yok ya ucunda hepımız aynı seyı yasıyoruz uzulme umutsuzda yasanmaz bıdakı aya ınsallah

ya arkadaşlar prengly bulmakta zorluk cekiyorum daha dogru bulamıyorum bu ayın 6 tekraradan vurukmama lazım nerde bulucam bilemiyorum bana ayrdımcı olurmusunuz ben sarıyerde oturuyorum

umarım ıgnenenı bulup vurunmussundur bence bı ecz tayın et kendıne tanıdık ole olunca depodan bulup bulusturup getırıyolar hatta baska sehrden bıle cok sukur kardesım ecz nede calısıyo bıde bunla ugrasmıyırum

eşim saolsun eczane eczane aryıp buldumuş vuruldum allaha dua etmekten başka bişe gelmiyo elimden reglme 7 gün var şafak 7 sayıyorm ne olur dua edin bana

slm arkadaşlar bende yeni kayıt oldum siteye çok memnun oldum. bu konuda kendimi çok yanlız hissediyordum ama aynı problemden muzdarıf bir tek ben değilmişim. bende 4. kez takip yaptırıyorum. daha çok aslında ilk önce klomenle başladım. daha sonra iğnelere başladık. şimdi iğne klomen karışık devam ediyoruz. sanırım yarın pregnyl iğnesini olucam bi sorun oluşmazsa. iğneden sonraki ağrılara gelince tecrübeme göre o ağrıların olması çok iyi çünkü yumurtanın çatlamasının bir belirtisi. sakın korkmayın aksine ağrı olması için dua edin:)) yanlız bu ilaçtan başka kullanabileceğimiz bir ilaç yokmu ya. üretimi yok şuan. madem bu kadar ihtiyaç var bütün dünya bu ilaçtan muzdarıf. neyse allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. umarım bende sizler gibi en kısa zamanda buraya hamile olduğumu haykırırım. hepinize bol şanslar. allah yardımcımız olsun. sevgiler LOVELADY .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…