Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi dileklerin için çok sağol canım..........inşallah en kısa zamanda tek tek hepimiz burdan hamileyimmmmmmmmmm diye haykırırız:CüvCüv:

şu günler geçmek bilmiyor..........gel bebeğim artık lütfeeeeeeeeeeeeeen...............

:a015:Merhabalar kızlar bende yeni geldim aranıza..bende sizin gibi düşünceliyim.5 aydır korunmuyoruz.gecen ay klomen kullandım ve iğne vuruldum ama hamile kalamadımbu ay gittim dr.a bişey yapmıcas yumurtalıkların dinlencek dedi.sonra ertesi gün gittimki yumurtam 15mm den 10mm e düşmüş oysaki dr büyüceni sanmıştı ÇOK ŞAŞIRDI..ŞİMDİ NAPICAM BİLMİYORUM OFFFFF..EŞİMDE VE BENDE PROBLEM YOK DİOLAR OYSAKİ

slm arkadaşlar bende clomid ve iğne tedavisi oldum bu ay ilk kez ve bugün 14.gün diye evde gebelik testi yaptırdım ve sonuç malesef negatif neden hep sorunları olan arkadaşlar paylaşıyor neden hamile kalan arkadaşlarda biz hamile kaldık umudunuzu yitirmeyin demiyorlar? (((

Kaç aylık oldu bebişin ahsen?

canım ben hamile değilim ki;bebişim gelsin anne olayım istediğim için öyle dedim ...ah keşke hamile olabilsemde 9 ay bekleyebilsem......şimdi önümde kaç 9 aylar var beklenecek belli değil.................................................senağlama

canım bir ay dolmadan mı 14. günde yaptın testi pek anlayamadım ...henüz adetinin üstünden 14 gün geçtiyse zaten belli olmaz sanıyorum......canımmbenim ayrıca umudunu yitirme çünkü bu tedaviyle birkaç ay içinde hamile kalan arkadaşlar okudum...inşallah hepimiz en kısa zamanda bu güzel haberi alırız

arkadaslar merhaba,

bende yarin Pregnyl ignesi vurulacagim, bu igneyi vurulan arkadaslar, aceba nereden vuruyorlar karindanmi? benimde ilk kez olacak. Doktorum igne vuruldugun gun PROGESTAN hapina basla dedi. Bakalim hayirlisi. Yorumlarinizi bizlerle paylastiginiz icin allah razi olsun, bizlerde sayenizde bilgileniyoruz bu konularda.

pozitif veya negatif sonuc ne olursa olsun bildiririm size. Ben igne oncesi kontrole gittigimde doktorum biraz gelisme var demisti. sonra bu igneyi yazdi. Ben Sogan kuru ve bitki caylari iciyordum.
Igne vurulduktan sonra bunlari birakmam dogru olur degilmi. Sizce ne yapmaliyim yarin doktorumu arayip soracagim yine bakalim hayirlisi...

Herkese iyi gunlerrr

canım bu iğne kalçadan vuruluyor.bitkisel kürler hakkında ise bilgim yok malesef.ama doktoruna sorduğunda cevabını yazarmısın bende kullanmayı düşünüyorumda..la:ecrin_bebek:

tesekkurler bende karindan saniyordum. kan aldirmak disinda baska hic igne vurulmamistimda :)

doktorumu aradiktan sonra cevabi elbette yazarim. gorusmek uzere.. 1-2 saat sonra igne icin gitmem gerekiyor insallah tutar

arkadaşlar bende 1 yıldır denedim olmadı normal yolla eşimdede bendede bir sorun yok.bu ay gonaphane kullandım ve tabi zamanı 19 mm olunca çatlatma iğnesi oldum.(01.01.2009' da).doktor iğneden 24 saat sonra olacak şekilde gün aşırı beraberlik dedi.bir kaç gün sonrada kontrole gittim.yumurtalar iğneden sonra çatlamamış kontrole gittiğimde daha yeni bir tane çatlamış yumurta vardı.diğeri ise 39 mm olmuş halada çatlamadı şu an 40 mm. oldu hatta birazda kanama yapmış içe.bu ay tedaviye ara vermek gerekti yani şu an o ilacı tekrar kullanamam bu yumurta kaybolmadan.zaten kaybolsada bu ilacı ikinci kez kullanmaya artık korkuyorum.bu arada doktora göre hala diğer yumurta için gebelik beklenebilir diyor.normalde bu ayın 17 sinde adet görmem lazım pek umutlu değilim hatta hiç değilim ama yine de bi ihtimal bekliyorum.lütfen bu konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi en kısa yazarsanız sevinirim.

offffffff seviniyimmi üzüliymmi anlamadım bu sabah test yaptım iki çizgi cıktı ama ayın 6 prengyl vuruldum belkide onda ole sizcede ondan olbilirmi reglimede 3 gün var dua edin bana neolur

canım benim bildiğim kadarı ile idrar testleri adet geçmeden önce sonuç vermiyor diye biliyorum bide iğneyi zaten yeni vurulmuşsun.bencede iğneden kaynaklanan birşey olabilir.ama inşallah içinden geçen gibi olur dilerim.

merhabalar ben geçem ay klomen hapına başladım ve sonuç alamadım bu ay tekrar başlamak için doktora gittim ama ilaçtan dolayı kist oluşmuş moralim çok bozuk ...

canım şu an ne durumdasın merak ettim.bende şu an aynı durumdayım 40 mm oldu benimkide dr adet de geçer kendiliğinden diyor 17. sinde olmam lazım sonra kontrole gideceğim geçmişmi diye bakacak.yorumlarını paylaşırsan sevinirim. :bbo:

kistler eriyor üzülmeyin bir ay beklersek bir ay deneme şansımız var. inşallah bebişlerimiz tutunacak bize deşen sadece sabırlı olmak. bende 2 defa ovitrella kullandım bu kez prengly verdi dr bakalım sonuç nasıl olacak. inşallah rabbim çok bekletmeden verir bebişleirmizi.

arkadaslar bende dun pregnylimi vuruldum, kalcalarda baya agri yapiyor bakalim benimde adetim 2 hafta sonra olmasi gerekiyo insallah rabbim bukadar zaman sonra gebe kalmayi nasip eder

canım bu iğne kalçadan vuruluyor.bitkisel kürler hakkında ise bilgim yok malesef.ama doktoruna sorduğunda cevabını yazarmısın bende kullanmayı düşünüyorumda..la:ecrin_bebek:

canim doktorumu aramayi unuttum, fakat ben kendi hislerim dogrultusunda igneden sonra bitkileri biraktim sadece yumurta catlatan kaynamis incir suyu ve folik asit hapini iciyorum. Bunlar umarim ki yumurtlamaya kotu bir etki yapmayacagindan kullaniyorum. Allahim ins bu zahmetler sonucu bizleri hamile kalmak ile mukafatlandirir :Saruboceq:

arkadaşlar bugün pregnly iğnesi vurulmak için doktora gittim fakat çok fazla yumurtam olduğu için iğne vurmadı bu ay kendi haline bırakalım dedi...çok merak ediyorum bu iyi bişey mi yoksa kötü mü?:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…