slm arkadaşlar bende yeni kayıt oldum siteye çok memnun oldum. bu konuda kendimi çok yanlız hissediyordum ama aynı problemden muzdarıf bir tek ben değilmişim. bende 4. kez takip yaptırıyorum. daha çok aslında ilk önce klomenle başladım. daha sonra iğnelere başladık. şimdi iğne klomen karışık devam ediyoruz. sanırım yarın pregnyl iğnesini olucam bi sorun oluşmazsa. iğneden sonraki ağrılara gelince tecrübeme göre o ağrıların olması çok iyi çünkü yumurtanın çatlamasının bir belirtisi. sakın korkmayın aksine ağrı olması için dua edin:)) yanlız bu ilaçtan başka kullanabileceğimiz bir ilaç yokmu ya. üretimi yok şuan. madem bu kadar ihtiyaç var bütün dünya bu ilaçtan muzdarıf. neyse allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. umarım bende sizler gibi en kısa zamanda buraya hamile olduğumu haykırırım. hepinize bol şanslar. allah yardımcımız olsun. sevgiler LOVELADY .
Kaç aylık oldu bebişin ahsen?
slm arkadaşlar bende clomid ve iğne tedavisi oldum bu ay ilk kez ve bugün 14.gün diye evde gebelik testi yaptırdım ve sonuç malesef negatif neden hep sorunları olan arkadaşlar paylaşıyor neden hamile kalan arkadaşlarda biz hamile kaldık umudunuzu yitirmeyin demiyorlar?(((
canım bu iğne kalçadan vuruluyor.bitkisel kürler hakkında ise bilgim yok malesef.ama doktoruna sorduğunda cevabını yazarmısın bende kullanmayı düşünüyorumda..la:ecrin_bebek:arkadaslar merhaba,
bende yarin Pregnyl ignesi vurulacagim, bu igneyi vurulan arkadaslar, aceba nereden vuruyorlar karindanmi? benimde ilk kez olacak. Doktorum igne vuruldugun gun PROGESTAN hapina basla dedi. Bakalim hayirlisi. Yorumlarinizi bizlerle paylastiginiz icin allah razi olsun, bizlerde sayenizde bilgileniyoruz bu konularda.
pozitif veya negatif sonuc ne olursa olsun bildiririm size. Ben igne oncesi kontrole gittigimde doktorum biraz gelisme var demisti. sonra bu igneyi yazdi. Ben Sogan kuru ve bitki caylari iciyordum.
Igne vurulduktan sonra bunlari birakmam dogru olur degilmi. Sizce ne yapmaliyim yarin doktorumu arayip soracagim yine bakalim hayirlisi...
Herkese iyi gunlerrr
offffffff seviniyimmi üzüliymmi anlamadım bu sabah test yaptım iki çizgi cıktı ama ayın 6 prengyl vuruldum belkide onda ole sizcede ondan olbilirmi reglimede 3 gün var dua edin bana neolur
merhabalar ben geçem ay klomen hapına başladım ve sonuç alamadım bu ay tekrar başlamak için doktora gittim ama ilaçtan dolayı kist oluşmuş moralim çok bozuk ...
seninde ilk denemenmi merak ettim.fisfisfis
canım bu iğne kalçadan vuruluyor.bitkisel kürler hakkında ise bilgim yok malesef.ama doktoruna sorduğunda cevabını yazarmısın bende kullanmayı düşünüyorumda..la:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?