arkadaşlar bugün pregnly iğnesi vurulmak için doktora gittim fakat çok fazla yumurtam olduğu için iğne vurmadı bu ay kendi haline bırakalım dedi...çok merak ediyorum bu iyi bişey mi yoksa kötü mü?:bbo:
arkadaslar bende dun pregnylimi vuruldum, kalcalarda baya agri yapiyor bakalim benimde adetim 2 hafta sonra olmasi gerekiyo insallah rabbim bukadar zaman sonra gebe kalmayi nasip eder
çok fazla yumurta derken kaç tane canım. benim 6 tane yumurta oluşmuş hayırlısıyla bugün iğnemi olacağım inşallah bu kez tutar. kendi haline bırakmakda sakıncalı ya yumurtaların tek başına çatlayamazsa kiste dönüşürse. herşeyin hayırlısını dile mevlamdan.
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ben geçen ay gonaphene kullandım doktorum 5tane kullanıp bırak dedi 5 tablet kullandım bıraktım.7ocakta pregnyl yapıldı çok aşırı kasık ve bel ağrım var acaba hamile kaldımmı ??????
mrb arkadaşlar ben gecen ay prengyl tedavi uyguladım yarın regli son günüm benim genelde reglim günümden önce olur ama hala olmadım dr olmasam reglinin ikinci günü gel dedi yani yarın olmassam cumartesi dr gitcem inşallah güzel haberler verir bana dua edin neolu ümitliyim biraz cünkü gebelik belirtileri oluştu inşallah yanılmıyorumdur
:1ninca:Canım bu iğneyi bazı arkadaşlarr acımıyorr dedi..Pekii senin vurulurkenmi acıdı?Yoksa vurulduktan sonraa kalçada ağrınmı oldu?:uhm:
igneyi vuruldugumda acidi ve sonrasinda da bu aci 1 gun boyunca surdu, agri kalcalarimdaydi belime cok vurmadi. Uyurken donemedim bile. Ama 2.gun gecti cok sukur. Bakalim ins bu agrilar ve zahmet sonu igne ise yaramistir...
slm arkadaşlar ben bu tedavigde benim ilk ayım bir hafta öncesinden inanılmaz degişiklil oldu bende tamam hamileyim dedim dün dayanamadım en yakın tıp merkeze gidittim bi gün önceden yani dün test yaptırdım pozitif cıktı dr hamile oldugumu söledi cok mutlu oldum inanamadım akşam oldugunda cok kötü sancı başladı önemsemedim çünkü bir haftadır o sancılar var nese gece 3 de bi kalktım regl olmuş nasıl aglıyorm hiç uyuyamadım anlamadım bu işi birazdan kendi dr gitcem neolu bana dua edin ben klomen ilaçtan 3 yumurta gelişti acaba diyorum tutmayan yumurtadan kaynaklanan bişemi bana dua edin bugun dr ne dicek acaba allah hepimizin yardımcısı olsun
slm arkadaşlar ben bu tedavigde benim ilk ayım bir hafta öncesinden inanılmaz degişiklil oldu bende tamam hamileyim dedim dün dayanamadım en yakın tıp merkeze gidittim bi gün önceden yani dün test yaptırdım pozitif cıktı dr hamile oldugumu söledi cok mutlu oldum inanamadım akşam oldugunda cok kötü sancı başladı önemsemedim çünkü bir haftadır o sancılar var nese gece 3 de bi kalktım regl olmuş nasıl aglıyorm hiç uyuyamadım anlamadım bu işi birazdan kendi dr gitcem neolu bana dua edin ben klomen ilaçtan 3 yumurta gelişti acaba diyorum tutmayan yumurtadan kaynaklanan bişemi bana dua edin bugun dr ne dicek acaba allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?