Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inanın şuan cok kötüyüm aaglamaktan yazamıyorum annemi aramadım hemen can havleyle kayınvalideme cıktım igrenme bişe göstercem dedim oda yalandan baktı 5 günlükse olur dedi kapıyı basıyorum o itiyo oda daha önce düşürmüş bölemıydı dıyorum olur olur dedi kapıyı oyüzüme kapadı o cadı bebek olmuyo diye bana neler derdi tek kızım kımsem yok şuan hem aglayıp hem yazıyorum kocam saten of of

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Canım çokk geçmişş olsunn düşük yaptın sanırım canım bence bugün tekrar dr gidip muayne ol

ya ne kotu annenın uzakta olması cocugum olmuyo onamı üzülüyim kaynanam dul yanlızmış bebek olursa alıcakmış o buyutucekmıs kocama desemkı bole bole zor durumdayı2 senedır beklıyorum et parcası buyuk dıye soruyorum o kapıyı baasıyo ben ıtıyorum bebek olsun bılıyorum onlar cok mutsuz edicek allahım derdimi bıraktım yanlızım aglıyorum teselli edicek kimsem yok

SİNEMCİM ÇOK ÜZÜLDÜM EN ÇOK DA BU KADAR ÜZÜLMENE ÜZÜLDÜM KENDİMİ UNUTTUM Bİ AN İNAN.BU KADAR ÜZÜLME NE OLUR.DR. TEL AÇIP SORMADINMI ONUN NE OLDUĞUNU BENDE ÇOK MERAK ETTİM.LÜTFEN MORALİNİ YÜKSEK TUT.BAK BENDE AYNI DURUMDAYIM BENİMDE YUMURTAM ÇATLAMADI KİSTE DÖNÜŞTÜ İĞNE VURULDUĞU HALDE SANIRIM BU DA Bİ KAÇ AY ARA VERMEK DEMEK OLACAK BENİM İÇİN.HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN BURADAKİ TÜM ARKADAŞLAR İÇİN.
:a015::a015::a015:mirmirmirmirsenağlama

Canım acını çok iyi anlıyorum geçen sene bende yaşamıştım. test pozitifdi. dra utana sıkıla gittik ve yeni gebelik olabilir kantesti yapalım dedi. kan testi çıkınca sonucu sorduğumuzda 10 gün sonra tekrar görüşelim belki o zaman görürüz demişti. 10 gün sonra gittiğimizde drumun suatı birden asılmıştı anladım bir sorun var dedim. yarın adet olusun demişti çok üzülmüştüm bebişim tutunamamıştı maalesef. evet çok üzülüyoruz ağlıyoruz ama elimizden ne gelirki başka. mevlam herşeyin hayırlısını versin. aylarca bekledik tekrar hamile kalırmıyım diye ama kalamadım yeni tedaviye başladık bakalım hayırlısı inşallah olur. bazıları sorunca içimden bebişim olsaydı şimdi 10 aylık olacaktı diyor üzülüyorum ama önümüze bakmalıyız. boşver sen kaynananı kendine bak önce senin sağlığın önemli.

peki 5 günlük bebek anlaşılırmı

ya oo bebegimdi fasulye şeklinde aklıma geliyo eleri ayakları aynı 2 tane ve bayazdı cok aferdınız peceteye aldım kan pıtısı degldi ezilmıyodu

şöyle dıyım 29 prengyl igne vuruldum döllenm e10 sürse 5 gün dün kan test raporuma almaya gittigmde 5 günlük dediler yanı 4.7

merhaba, durumunu okudum çok üzüldüm. Ama 5 günlük diyosun 5 günde ne el oluşur ne ayak. bence sakin ol

igneden 10 gün bilemedin 12 döllenme sürüyo internette ole okudum geri kalan 5gün bende dün sonoca almaya gittigmde 5 günlük dediler bugun et parcası el ayak kısım netti kordon olrya aynı o bıle anlaşılıyo aca yanılıyomuyum bi bilen varmı

şimdi fasulyee buyuklugunde et parcası düşünün birazdaha buyuk üzerinde2 yukarda 2aşagıda beyaz igne ucu ezılmıyo cok sert ve fasulya sekli dedmya ucndanda uzun ip seklinde et parca var

sinemcim 5 in altındaki değerler normal vücut değeri yani gebe olmayan herkeste olan değerler..yani ben böle biliorum 5 in üstündeki değerlerde bebek 2 haftalık olunca oluyo yani bebek 2 haftalık olduğunda değer 5 i geçmeye başlıo.5 günlük bebek die bişey ilk defa duyuyorum canm

arkadaşlar bende bugün doktora gittim adetim 5 gün geçti test yaptırdım negatif çıktı hatırıyosanız kolmeni 2 ay kullanıp ara vermiştim bugün doktora gittiğimde kist olduğunu öğrrendim bende polikistikover olduğu için çok yumurta oluşuyo ve çatlamıo sonrada kist oluo çok doktor direk tüpbebek yaptır dedi aşılamayla falan çocuk olmaz dedi zaman kaybet dedi ama ben daha 22 yaşındayım tüp bebek için erken deil mi öğleden sonra bi doktora daha gittim o da telaş yapılacak bişey olmadığını diğer tedavileri denemem gerektiğini söledi bir de kan tahlili istedi kistle ilgili içinde ur var mı die bakacak çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum nie herkesin çocuğu olmuyo nie böle şeyler oluyor anlamıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…