inanın şuan cok kötüyüm aaglamaktan yazamıyorum annemi aramadım hemen can havleyle kayınvalideme cıktım igrenme bişe göstercem dedim oda yalandan baktı 5 günlükse olur dedi kapıyı basıyorum o itiyo oda daha önce düşürmüş bölemıydı dıyorum olur olur dedi kapıyı oyüzüme kapadı o cadı bebek olmuyo diye bana neler derdi tek kızım kımsem yok şuan hem aglayıp hem yazıyorum kocam saten of of
inanın şuan cok kötüyüm aaglamaktan yazamıyorum annemi aramadım hemen can havleyle kayınvalideme cıktım igrenme bişe göstercem dedim oda yalandan baktı 5 günlükse olur dedi kapıyı basıyorum o itiyo oda daha önce düşürmüş bölemıydı dıyorum olur olur dedi kapıyı oyüzüme kapadı o cadı bebek olmuyo diye bana neler derdi tek kızım kımsem yok şuan hem aglayıp hem yazıyorum kocam saten of of
ya inanamıyorum şimdı laubadan cıktım peddimdi et parcası fasulyeden büyük 2 el 2 ayak oda ignenin ucu kadar et parcasıydı evet anladım dr dünkü testmie 4.7 gebelik onarı ama tutmamış gibi ima eti akşamki sancı oydu ilk defa bole oldum
Canım acını çok iyi anlıyorum geçen sene bende yaşamıştım. test pozitifdi. dra utana sıkıla gittik ve yeni gebelik olabilir kantesti yapalım dedi. kan testi çıkınca sonucu sorduğumuzda 10 gün sonra tekrar görüşelim belki o zaman görürüz demişti. 10 gün sonra gittiğimizde drumun suatı birden asılmıştı anladım bir sorun var dedim. yarın adet olusun demişti çok üzülmüştüm bebişim tutunamamıştı maalesef. evet çok üzülüyoruz ağlıyoruz ama elimizden ne gelirki başka. mevlam herşeyin hayırlısını versin. aylarca bekledik tekrar hamile kalırmıyım diye ama kalamadım yeni tedaviye başladık bakalım hayırlısı inşallah olur. bazıları sorunca içimden bebişim olsaydı şimdi 10 aylık olacaktı diyor üzülüyorum ama önümüze bakmalıyız. boşver sen kaynananı kendine bak önce senin sağlığın önemli.
peki 5 günlük bebek anlaşılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?