Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
5 günlügü dün bana dediler belkide 1 haftalık yanlış dediler ama bugunkü olaydan eminim cok belli ayırd etmemk elde degl ama dedimya takmıcam geldigimden beri aglıyorum belkide allahın gücüne gitti aglık olsun napıyım bıdakı ay inşallah

şimdiinyernette baktım 2 haftalık gebe görüntüsü eell ayak baya belli oluyo demekki dogru görmüşüm

arkadaşlar size internetten bi haber daha regli günümüz gecikince bu 4. haftamız oluyomuş benim gördügüm 4. hafta adı veriyomuşve 4 . haftada yani regli günümüzü beklerken kordon bagı bile oluşmuş oluyo ki ben onuda gördüm yani bebişiiiiiiiiim kordonunu kafamdaki soru işareti kalktı

sinemcim çok geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm..ama üzülme hayırlısı bu demekki..biliyorum bu söz sadece dile kolay gerçekte çok zor ama sevindirici bi nokta en azından hamile kalabildin..ben o duyguyu bile yaşamaya o kadar hasretim ki hayatım boyunca her test negatif olacakmış gibi hissediyorum...canım kendine çok dikkat et üşütme çünkü düşükten sonra üşütmek iyi olmazmış...rabbim en kısa zamanda müjdeli haber almayı hepimize nasip etsin:Saruboceq:

bugun cok iyiym dün kendimi cok kaptırdım yaptıgım cok yanlıştı allahın gücüne gitmesinden korkuyorum yaradan bilir herşeyin iyisini dün banna böle takdir etti benim sabırlı olmam gerekiyodu ben yanlış yaptım tövbe cekiyorum allah büyük

sinemcim bencede sen kendine dikkat et ve allaha bırak söylemesi çok zor ama yap.mevlam ne eylerse güzel eyler.bende inanıyorum ki bir cezam var şimdi çekiyorum.evlendiğim gün hamile kaldım hazır değildim ve aldırdık 21 günlüktü şimdide aylardır bekliyorum tedaviye bile başladık ama yok.isyan etme mutlaka uygun zaman gelecektir.bende aldırmış olmanın günahını ödüyorum sanırım..........çok üzgün ve çok pişmanım............

Sinemcim cok buyuk gecmis olsun tahminlerimin dogru cikmasina cok uzuldum.
Bende mayista dusuk yasadim bendende et parcasi geldi fakat vucut hatlari belli degildi sadece et parcasiydi. Kayinvalidem erkek cocugunun eli ayagi belli olurmus fakat kiz cocugu belli olmazmis o et parcasi olurmus demisti, bilemicem artik.. Bende 1 hafta boyunca evden disari cikmamistim zaten benim burada kimsem yok esim haric. Ailem yurtdisinda ben yurtdisindan turkiyeye gelin geldim ve kimsesizim. Ailenin olmamasi cok koyuyor insana gercekten.

Rabbim insallah dualarimiz kabul eder ve yalnizligimizi bir cocuk ile en kisa zamanda mukafatlandirir. Pozitif dusunmeye gayret etmeliyiz. Ha bugun ha yarin hamile kaldimmi kalmadimmi diye kontrolleri birakip baska seylerle meskul olmaliyiz. Ben haftaya belediye kurslarina kaydimi yaptircam insallah. Sizlerde buna benzer biseyler yapin olurmu, kendine dikkat et sinemcim.
Biraz uzun oldu ama bende icimi dokmek istedim... kafanizi sisirdim... kusura bakmayin olurmu

sinemcim nasılsın.....................şu an aktifsin sanırım...........

çok şükür iyiym önümüzdeki aya için dualar ediyorum bide guclu arkadaşın yazısına takıldım kayınvalidemin yüzünden erkek evlat verme allıhımddm olydan bi kacgün önce moralim bozuldu

canim herseyin bir sebebi vardir ki bunu bir allah bilir. Belki dedigin gibi beddua aldigin icin olabilir, mumkun mertebe buyuklerimize karsi saygili olmamiz gerekiyo beddua almak cok kotu gercekten.
Belki o dusen bebek hakkinizda hayirli olmayackati kayinvalideniz ile sizin aranizda buyuk sorunlar yaratacakti rabbim ondan almistir bilinmez ama kimsenin bedduasini almamaliyiz. Allahim herkesin kalbine hidayet nasip etsin. hepimizin yar ve yardimcisi olsun... Amin

üffffffff cabuk ve kısaa yazıyorum anlaşılmiyo

söle diyim benim kayınvalidem bana beddua etmiştı inşallah oglun olurda gelinin sana kötülük yapar diye bende onun lafı aklıma geldi düşükten 2 gün önce allahım bana erkek evlat verme dedim guclu arkadaşımın validessi erkek evladın belli olur diye yazmış kafam oraya takıldı

ama canım gerçi artık takmıyorumda ben neyaparsam izin alıcakmışım eşımde dahil ikimiz ne yaparsak ona danışıcakmışız eşim ona sormadan bişe yapmıcakmış ben buna müsade etmem buda yediremeyp böyle beddua etti

anladim canim ya, isin cok zor.. Allah yardimcin olsun belkide mevlam senin duani kabul etti bilemeyiz ki. Ama oyle dua etmekte dogru degil sonucta erkek kiz farketmez. Belki cocugunuz oldugunda kayinvaliden insafa gelir ne bileyim icinden yureginden iyilikleri sakin birakma. Allaha bolca dua et

ne biliyim aklıma geldi bedduası korktum dedim bende şuan düşünüyorumda belkide hayırız evlatlardı rabbim herkeze ihsanlı evatlar versin

Amin canim zaten surekli dualarimizda hayirli ve saglikli evlat istemeliyiz. Rabbim herkesin gonlune gore arzu ettiklerini versin insallah.. Bakalim benim ignem tutacakmi merak ediyorum... Igneden once doktorum birazcik gelisme olmus demisti. Sen incir kuru ve sogan kurunu uygulamismiydin sinem?

kuru inciri kaynamis suda hasliyorsun ve suyunu iciyorsun bu incir kuru yumurtalarin catlamasina yardimci oluyor. sen ilk ignenden sonrami bu dusuk oldu

ama catlaması için zaten prengyl igne vurulıyorum acaba emriyonu rahime yerlaşmasi içn napabilirm yani tutunması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…