Sinemcim cok buyuk gecmis olsun tahminlerimin dogru cikmasina cok uzuldum.
Bende mayista dusuk yasadim bendende et parcasi geldi fakat vucut hatlari belli degildi sadece et parcasiydi. Kayinvalidem erkek cocugunun eli ayagi belli olurmus fakat kiz cocugu belli olmazmis o et parcasi olurmus demisti, bilemicem artik.. Bende 1 hafta boyunca evden disari cikmamistim zaten benim burada kimsem yok esim haric. Ailem yurtdisinda ben yurtdisindan turkiyeye gelin geldim ve kimsesizim. Ailenin olmamasi cok koyuyor insana gercekten.
Rabbim insallah dualarimiz kabul eder ve yalnizligimizi bir cocuk ile en kisa zamanda mukafatlandirir. Pozitif dusunmeye gayret etmeliyiz. Ha bugun ha yarin hamile kaldimmi kalmadimmi diye kontrolleri birakip baska seylerle meskul olmaliyiz. Ben haftaya belediye kurslarina kaydimi yaptircam insallah. Sizlerde buna benzer biseyler yapin olurmu, kendine dikkat et sinemcim.
inanırmısın 2 tene 3 saat arayla düştü acaba diyorum ikizmiydi erkegin aya belli olr dedinde aklıma ne geldi benim kayınvalide cok ilkel kadın ne yaparsam biyere giderkende
izin almamı istedi bende eşimden başka kimseden izin almam dedim oda inşallah allah sana erkek evlat verir aynısını gelinin sana yapar diye bed dualar ett bende bu düşükten bi kaçgün önce aklıma gelidi lafı korktum allahım bana erkek evlat verme dedim aca ondanmı oldu
sinemcim nasılsın.....................şu an aktifsin sanırım...........
Sinemcim cok buyuk gecmis olsun tahminlerimin dogru cikmasina cok uzuldum.
Bende mayista dusuk yasadim bendende et parcasi geldi fakat vucut hatlari belli degildi sadece et parcasiydi. Kayinvalidem erkek cocugunun eli ayagi belli olurmus fakat kiz cocugu belli olmazmis o et parcasi olurmus demisti, bilemicem artik.. Bende 1 hafta boyunca evden disari cikmamistim zaten benim burada kimsem yok esim haric. Ailem yurtdisinda ben yurtdisindan turkiyeye gelin geldim ve kimsesizim. Ailenin olmamasi cok koyuyor insana gercekten.
Rabbim insallah dualarimiz kabul eder ve yalnizligimizi bir cocuk ile en kisa zamanda mukafatlandirir. Pozitif dusunmeye gayret etmeliyiz. Ha bugun ha yarin hamile kaldimmi kalmadimmi diye kontrolleri birakip baska seylerle meskul olmaliyiz. Ben haftaya belediye kurslarina kaydimi yaptircam insallah. Sizlerde buna benzer biseyler yapin olurmu, kendine dikkat et sinemcim.
Biraz uzun oldu ama bende icimi dokmek istedim... kafanizi sisirdim... kusura bakmayin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?