Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilmiyorum canim. Ama vardir illaki bi tedavi yontemi, google dan bi arastir bulursun belki..

yok canim dedim ya mayis 2008 de dusuk gecirdim ve sonra adet duzensizligi basladi ve polikistik over cikti. 13 ocakta pregnyl vuruldum ve sonucunu bekliyoruz su an...

daha yeni vurulmussun benim dr igne vuruldugum gece birleşme dedi ertesi gün akşam dedi ben internette araştırdım anneni yumurtası çatlayınca içinden sarı sıvı akıyomuş o sıvı 4 saat canlı kalıyomuş erkegin spermi 72 saat benim dr dedigi saate yapmadım duymasın tabi şimdi spermle bu sıvını birleşmesi cocugun oluşumu bunu biliyosundur o yüzden bunu dengelemek cok önemli prengyl 36 saat sonra yumurtayı catlatıyosa o zaman sperm 72 saat canlıysa yumurtanın catlamıs olması anınsa sprm içerde olmalıki birleşşsi düşün yumutra36 sen 4 saat gecikiyosun ozama sarı sıvı ölmüş oluyo buna dıkkat edin bence böyle yaptım tutturdum tabi düştü oo ayrı

biz igneyi vuruldugum aksam, 2.ci ve 3.cu gun birlikte olduk ve sperm kalitesinin dusmemesi icin 4.cu gun ara verdik. 5.ci gunde olacagiz. insallah bu sefer olur canim sen 2.ci ve 3.gun mu iliskiye girdin.

Son düzenleme:
ben 3 gün üst üsteigneden sonra canım bu arada cıkmak zorunda kaldım sorunu gec almış oldum özür canım

ben 3 gün üst üsteigneden sonra canım bu arada cıkmak zorunda kaldım sorunu gec almış oldum özür canım

mrb cnm bende 29 aralıkta pregnyl iğne oldum. dr. vurulduğun günden sonra 3 gün ilişki olsun dedi. ve yaptık yarn hastalanmam gerekiyor ama hastalanma belirtilerim yok göğüslerimde aşırı ağrı olurdu yok acaba hamilemiyim çok merak içindeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor beklemek..

bakalım artık hayırlısı inş vardır bebiş:)
senin ne zamndır olmuyor. benim 1.5 sene oldu. 2.5 yıllık evliyim 1 yıl korunduk işte.

biz igneyi vuruldugum aksam, 2.ci ve 3.cu gun birlikte olduk ve sperm kalitesinin dusmemesi icin 4.cu gun ara verdik. 5.ci gunde olacagiz. insallah bu sefer olur canim sen 2.ci ve 3.gun mu iliskiye girdin.

bak canım sabah atıyorum 10 igne vurulsak ertesügün 10 ne oluyo 24 saat 12 ekle 36 yani akşam 10 ozaman igne yumurtayı catlatmış oluyo sperm içerde oldugu zaman 72 saat canlı kalıyo catlayaan yumurtadan cıkan sarı sıvı 4 saat ömrü olsa spermle zaten içerde yumurta catladıgında birleşmiş oluyo sabaha kadar yatıp kalmasan hıı seprmle yumurtanın buluşması yarım saat iternetten ole takip ettm uyguladım hem benım saatimde yapmış hemde dr saatinde yapmış oldum

Arkadaşlar ben ocak'ın 2'sinde iğne oldum 12 sine kadar duphaston kullandım halen hasta olmadım acaba hamile olabilir miyim:uhm:

insallah canim hesapladim ve benimde persembe gunu yumurtalam olmasi gerekiyor, hayirlisi insallah tutar. benimde cikmam gerekiyor simdi sonra gorusuruz
sebossk arkadasim sen 1 hafta daha bekle bence eger adet olmazsan ozaman test yap erkenden yapip uzulme olurmu.

kızlar doktorum bana bu ay iğne vurmadı acayip ağrı var kasıklarımda ne yapabilirim ki....:çok üzgünüm:

ya arkadaşlar kafayı yiyecem
aralık ayının 16 adet oldum 20 sinde klomen kullandım 24 bıraktım yumurtlama yoktu.12 ocakta adet olmam gerekti hala olmadım.12 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı.bütn hormon testleride daha önce yapılmıştı.sorun yoktu
rahim filmi bile çektirdim bir şey çıkmadı.ben hala adet olmadım ocak 17 bugün ya of test yapmaya bıktım.göğüs uçlarım büyüdü ve çok acıyor.ne yapmam gerek haftaya dr gidicem olmazsam.şu klomenden oldu herhalde.offffffffff kafam çok karışık-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar merhaba nasilsiniz
size bir sorum var benım doktor da aşilamya başlayalım dedi ve bana klomen yazdi bununla aşilama yaptıran varmi iğne dahami etkili oluyor bilen arkaaşların dikkatine lütfen
:uhm::uhm:

Bilemiyorum ki hiç biz daha aşılama aşamasına gelemedik. çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmam gerekir bilen var mı

kızlar merhaba nasilsiniz
size bir sorum var benım doktor da aşilamya başlayalım dedi ve bana klomen yazdi bununla aşilama yaptıran varmi iğne dahami etkili oluyor bilen arkaaşların dikkatine lütfen
:uhm::uhm:

evet ben kullandım 2 aşamalı tedavi klomen kulanıyosun 5 gün yumurtan 20 mm olunca prengyl igne vuruluyo 36 saat sonra yumurta çatlamış oluyo normal yldan birleşme olması gerekiyo ben bu tedaviyi görüyorum

digeri aynı klomen kullanıyosun yumurta 20mm olunca 36 saat sonra sperm enjekte ediliyo bildigim kadarıyla ilki normal yoola digeri enkekta ediliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…