ben 3 gün üst üsteigneden sonra canım bu arada cıkmak zorunda kaldım sorunu gec almış oldum özür canım
biz igneyi vuruldugum aksam, 2.ci ve 3.cu gun birlikte olduk ve sperm kalitesinin dusmemesi icin 4.cu gun ara verdik. 5.ci gunde olacagiz. insallah bu sefer olur canim sen 2.ci ve 3.gun mu iliskiye girdin.
bakalım artık hayırlısı inş vardır bebiş:)
senin ne zamndır olmuyor. benim 1.5 sene oldu. 2.5 yıllık evliyim 1 yıl korunduk işte.
bak canım sabah atıyorum 10 igne vurulsak ertesügün 10 ne oluyo 24 saat 12 ekle 36 yani akşam 10 ozaman igne yumurtayı catlatmış oluyo sperm içerde oldugu zaman 72 saat canlı kalıyo catlayaan yumurtadan cıkan sarı sıvı 4 saat ömrü olsa spermle zaten içerde yumurta catladıgında birleşmiş oluyo sabaha kadar yatıp kalmasan hıı seprmle yumurtanın buluşması yarım saat iternetten ole takip ettm uyguladım hem benım saatimde yapmış hemde dr saatinde yapmış oldum
kızlar merhaba nasilsiniz
size bir sorum var benım doktor da aşilamya başlayalım dedi ve bana klomen yazdi bununla aşilama yaptıran varmi iğne dahami etkili oluyor bilen arkaaşların dikkatine lütfen:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?