Bilemiyorum ki hiç biz daha aşılama aşamasına gelemedik. çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmam gerekir bilen var mı
ya arkadaşlar kafayı yiyecem
aralık ayının 16 adet oldum 20 sinde klomen kullandım 24 bıraktım yumurtlama yoktu.12 ocakta adet olmam gerekti hala olmadım.12 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı.bütn hormon testleride daha önce yapılmıştı.sorun yoktu
rahim filmi bile çektirdim bir şey çıkmadı.ben hala adet olmadım ocak 17 bugün ya of test yapmaya bıktım.göğüs uçlarım büyüdü ve çok acıyor.ne yapmam gerek haftaya dr gidicem olmazsam.şu klomenden oldu herhalde.offffffffff kafam çok karışık-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ya kızlar size bişiy sorucam ben bu ay klomen kullandım ayın 10unda da çatlatma iğnesi oldum iki gündür göğüs uçlarım felaket el sürülmüyo bide hiç ağzımın tadı yok acı acı resmen bu klomenden mi olmuştur yoksa belirtimi ne dersinizzz
evet ben kullandım 2 aşamalı tedavi klomen kulanıyosun 5 gün yumurtan 20 mm olunca prengyl igne vuruluyo 36 saat sonra yumurta çatlamış oluyo normal yldan birleşme olması gerekiyo ben bu tedaviyi görüyorum
digeri aynı klomen kullanıyosun yumurta 20mm olunca 36 saat sonra sperm enjekte ediliyo bildigim kadarıyla ilki normal yoola digeri enkekta ediliyo[/QUOTE
canım verdiğin bilgi için teşşkkürleryani klomenle aşilama oluyor
ama hangisi daha etkili bilmiyorum :uhm:iğnemi ilaçmi
belyacım aşılama aşamasına gelmedim henüz ama klomen mi yoksa iğnemi daha etkili diye soruyorsun, bu iğneden kastın çatlatma iğnesi değil yumurtlamayı sağlayan iğne öyle değilmi ?eğer yumurtlamayı sağlayan iğne yi soruyorsan onun çok daha etkili olduğunu duydum.hatta doktorum 4 ay bitiminde netice alamazsak iğneye geçeceğiz dedi.ama bu iğne aşılamada kullanılırmı onu bilmiyorum canım.
ahsencim valla bilemiyorum ki bana da klomenin aldatmacası gibi geliyo ama bekleyip görecez artık inşallah bu ay olmuştur artıkkk cevap için tşk tatlımm
evet canım yumurtlamayı sağlayan iğneyi diyorum doktor bana niye iğne vermedi hem aşilama yapalım diyor hemde basit bir ilaç veriyor anlamadim ben ya bukadının tecrübesi yok herhalde benim üzerimde tecrübe kazanacak gibi geliyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı gerçi yrd.dç ama bilmiyorum ne diyorsunuz kızlar:uhm::uhm:
canım ben 6 aydır istiyorum bu ay ilk kez klomen kullandım bekliyorum 1 haftam var ama nedense çok ümitli değilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?