Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilemiyorum ki hiç biz daha aşılama aşamasına gelemedik. çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmam gerekir bilen var mı

şöyle bir fikir verebilirim sana..mesela ben ayın 8inde çatlatma iğnesini vuruldum..10unda aşılama yaptırdım..aralık27 de adet olmuştum..ortalama 28 günde bir olur..yani ayın 24-25i gibi adet olurum..zaten ayın 24ünde,yani muhtemel adet tarihinde hcg testim var..sonuç olarak 8inde iğne,24 ünde adet..yani 16 gün..umarım yardımcı olabilmişimdira.sa.s

ya kızlar size bişiy sorucam ben bu ay klomen kullandım ayın 10unda da çatlatma iğnesi oldum iki gündür göğüs uçlarım felaket el sürülmüyo bide hiç ağzımın tadı yok acı acı resmen bu klomenden mi olmuştur yoksa belirtimi ne dersinizzz

canım acaba hamile misin diycem ama yumurtam yoktu diyosun bence doktora bir an önce görün inşallah kist yoktur....sen yine moralini bozma kim bilir pozitif bi sonuçla karşılaşırsın belki.............................

canım göğüs uçların iğneden dolayı da olabiliyor ama ağzımın tadı yok diyorsun bak işte o hamilelik belirtisi olabilir ama yinede hemenn ümitlenme .bende iğneden sonra ağızda tat değişikliği olmamıştı ama göğüslerim hiç olmadığı kadar büyüktü ve acayip sızlıyordu..............

arkadaşlar bana doktor bu ay fazla yumurtam olduğu için iğne vurmamıştı ama şu birkaç gün yumurtalarımın çatlama günü bu günlerde hamile kalma olasılığını yükseltecek bildiğiniz bişeyler varmı lütfeeeen cevap bekliyorum....................

belyacım aşılama aşamasına gelmedim henüz ama klomen mi yoksa iğnemi daha etkili diye soruyorsun, bu iğneden kastın çatlatma iğnesi değil yumurtlamayı sağlayan iğne öyle değilmi ?eğer yumurtlamayı sağlayan iğne yi soruyorsan onun çok daha etkili olduğunu duydum.hatta doktorum 4 ay bitiminde netice alamazsak iğneye geçeceğiz dedi.ama bu iğne aşılamada kullanılırmı onu bilmiyorum canım.

ahsencim valla bilemiyorum ki bana da klomenin aldatmacası gibi geliyo ama bekleyip görecez artık inşallah bu ay olmuştur artıkkk cevap için tşk tatlımm

evet canım yumurtlamayı sağlayan iğneyi diyorum doktor bana niye iğne vermedi hem aşilama yapalım diyor hemde basit bir ilaç veriyor anlamadim ben ya bukadının tecrübesi yok herhalde benim üzerimde tecrübe kazanacak gibi geliyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı gerçi yrd.dç ama bilmiyorum ne diyorsunuz kızlar:uhm::uhm:

ahsencim valla bilemiyorum ki bana da klomenin aldatmacası gibi geliyo ama bekleyip görecez artık inşallah bu ay olmuştur artıkkk cevap için tşk tatlımm

canım inşallah dediğin gibi bu ay olmuştur çünkü bildiğim kadarıyla ağızda tat değişikliği gebelik belirtisi.sen ne kadar süredir bebek istiyorsun ve tedavi görüyorsun?

canım senin bünyen klomene duyarlılık gösteriyorsa iğneye gerek olmayabilir.çünkü ben doktoruma sormuştum direk iğne olsam diye filan o da dediki senin bünyen klomene tepki veriyor ve istedğim sonucu elde ediyorum.eğer 4 ay içinde netice alamazsak iğneye geçeriz dedi.önemli olan aşılamayı yapacak yumurta kalitesi ve düzeyine ulaşabilmek sanırım....

canım ben 6 aydır istiyorum bu ay ilk kez klomen kullandım bekliyorum 1 haftam var ama nedense çok ümitli değilimm

ben ilk klomeni kullandiktan sonra kontrole gitmistim fakat hic gelisme olmamisti, kontrolden sonra sogan ve incir kurune basladim ve 1 hafta sonra doktora kontrole gittigimde biraz gelisme var deyip igne yazmisti. klomenden sonra adetin bittiginde sende destekleyici bitkiler ic bence.

canım ben 6 aydır istiyorum bu ay ilk kez klomen kullandım bekliyorum 1 haftam var ama nedense çok ümitli değilimm

canım ben 14 aylık evliyim ve evlendiğim günden bberi bebek istiyorum ama nasip olmadı.klomende bu 2.ayım .ilk ay olmama ihtimali yüksek diyorlar.inşallah sende tersi olur ve hamile kalırsın.benim birde tsh hormonum yükseliyor onu da dengede tutmam lazım haşimato hastasıyım ...offfff ya yine aklıma geldi şu tsh.bu ay bebebk fikrini kafama takmamayı deniyorum inşallah başarılı olurum.sizde deneyin bence kafanız çok rahat oluyor.sositososito

arkadaşlar benim kafam çok karışık .benim şu an adetimin 15. günü ve ben yaklaşık bir haftadır mide bulantısı sorunu yaşıyorum.ve iki gündür ara ara başım dönüyor ayrıca çok sık tuvalete gidiyorum hamileyim desem belirtiler için çok çok erken imkansız gibi bişey yani.geçen adetim üstüne görme desem adetten 4 -5gün önce kanda test yapılmıştı ve sonuç 0.5 yani negatifti.anlayamıyorum bu sorunlar niye oluyor.mide bulantısı için doktorum yumurtalarımın baskısından demişti:çok fazla yumurta varmış.peki diğer sorunlar niye oluyor.sizdede var mı kızlar bu sorunlar lütfen cevap verin kafam çok karışık.bide kafama bi soru takılıyor mesela geçen ay hamile kalmış olsam üstüne gördüm desem klomen kullandım tekrar bu ay bebeğe zararı olur mu acaba...paranoyak oldum yaaaaaaaaaaaa.bide kafama takmıyorum diyorum güya.bilinç altıma yerleşmiş çıkmıyo aklımdan......allahım yardım et bana lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen:Saruboceq:

canim sen bu supheleri ortadan kaldirmak istiyorsan tekrar bir kan testi yaptir, mide bulantisi stress ten olabilir, bas donmesi de tansiyon dusuklugunden olabilir, cok fazla tuvalete gitmen usutmus olabilirsin veya bagirsaklarin cok iyi calisiyo olabilir. Bende de reflu rahatsizligi var, mide bulantisi cok olur bende ve ilk zamanlar bende hamile olabilirmiyim aceba diye cok testler yapmistim ama cikmiyorsa eger dogrudur buna inanmalisin bence.. kafana takma rahat ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…