arkadaşlar selam ben bu sabah hasta oldum çok üzgünüm..........şubat da ara verip mart da aşılama düşünüyorum hayırlısıyla bu arada eşimde hareketli sperm sayısı düşükmüş bunun için ne yapabiliriz bileniniz varsa lütfen yazsın olurmu.... bekliyorum.................
canim sen bu supheleri ortadan kaldirmak istiyorsan tekrar bir kan testi yaptir, mide bulantisi stress ten olabilir, bas donmesi de tansiyon dusuklugunden olabilir, cok fazla tuvalete gitmen usutmus olabilirsin veya bagirsaklarin cok iyi calisiyo olabilir. Bende de reflu rahatsizligi var, mide bulantisi cok olur bende ve ilk zamanlar bende hamile olabilirmiyim aceba diye cok testler yapmistim ama cikmiyorsa eger dogrudur buna inanmalisin bence.. kafana takma rahat ol
ya benim su KASIK agrilarima ne diyorsunuz, karnima da adet sancisi gibi agri giriyor bazen. neden sizce, igneyi vurdurali 8.gun bugun...
ahsenecem sendemi pregnl ignesi kullandin?
merhabalar.. ben de bu ayın 4 ünde regl oldum. yanı 17 ve 18 inde aşılama yapıldı 21. gün progesteran testi yapılacak sonuca göre pregnly 5000 yapılacak. acaba neden yapılacak bu iğne bilgisi olan var mı
:Saruboceq:evet canim bana sadece pregnyl ignesi yuruldu vede rahimi hamilelige hazirlayan fitil verdi onu kullaniyorum bu benim ikinci asilamam bu ayin 29unda kanda test yapilacak insallah tutar cümlemizin
merhaba ya aa ben bu siteyi henüz çözemedim
mesaj atıyorum cevabını nerden göreceğim bilemiyorum . anlık sohbet odaları mı var yoksa yazıp bekleyecek miyim. kim görür veya atarsa diye,, bi de kim çevrim içi kim değil göremiyorum yardımcı olmak isteyen varrrrr mıııı ???
arkadaslar merhaba iyi aksamlar,
pregnyl ignesinden sonra gogus ucundaki sertlik veya gerginlik nekadar zaman sonra gecer aceba, yasayan ve bilen arkadaslar varsa paylasirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?