Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar selam ben bu sabah hasta oldum çok üzgünüm..........şubat da ara verip mart da aşılama düşünüyorum hayırlısıyla bu arada eşimde hareketli sperm sayısı düşükmüş bunun için ne yapabiliriz bileniniz varsa lütfen yazsın olurmu.... bekliyorum.................

Sperm sayisi icin keciboynuzu kurunu uygulayabilirsin

bak burda konua acilmis

OKUMAK ICIN TIKLA

arkadaslar ayrica igneden sonra benim ust baldirimda ve kalcalarimda agri oluyor ya neden bileniniz yasayaniniz varmi..?

canım bende reflüden şüpheleniyorum midemdekiler tekrar çıkacakmış gibi oluyor.ama yeni bir hastalıkla tanışmak istemiyorum .artık yoruldum hastanelerden.

ya benim su KASIK agrilarima ne diyorsunuz, karnima da adet sancisi gibi agri giriyor bazen. neden sizce, igneyi vurdurali 8.gun bugun...

ya benim su KASIK agrilarima ne diyorsunuz, karnima da adet sancisi gibi agri giriyor bazen. neden sizce, igneyi vurdurali 8.gun bugun...

canım geçen ay benimde iğneden sonra felaket kasıklarım ağrıyordu.bu ay iğne olmadım ama kasıklarımda hafiften bi ağrı var

:Saruboceq:evet canim bana sadece pregnyl ignesi yuruldu vede rahimi hamilelige hazirlayan fitil verdi onu kullaniyorum bu benim ikinci asilamam bu ayin 29unda kanda test yapilacak insallah tutar cümlemizin

merhabalar.. ben de bu ayın 4 ünde regl oldum. yanı 17 ve 18 inde aşılama yapıldı 21. gün progesteran testi yapılacak sonuca göre pregnly 5000 yapılacak. acaba neden yapılacak bu iğne bilgisi olan var mı

merhaba ya aa ben bu siteyi henüz çözemedim
mesaj atıyorum cevabını nerden göreceğim bilemiyorum . anlık sohbet odaları mı var yoksa yazıp bekleyecek miyim. kim görür veya atarsa diye,, bi de kim çevrim içi kim değil göremiyorum yardımcı olmak isteyen varrrrr mıııı ???

merhabalar.. ben de bu ayın 4 ünde regl oldum. yanı 17 ve 18 inde aşılama yapıldı 21. gün progesteran testi yapılacak sonuca göre pregnly 5000 yapılacak. acaba neden yapılacak bu iğne bilgisi olan var mı

canım benim hiç aşılmam deneyimim olmadı ama pregnly iğnesi yumurtaların çatlamsı için yapılyor.aşılamadan sonra neden bu iğneyi yaptıklarını anlayamadım ya.belki çatlamayan yumurta varsa onlar içindir diycem ama en iyisini dr un bilir canım.a.s

:Saruboceq:evet canim bana sadece pregnyl ignesi yuruldu vede rahimi hamilelige hazirlayan fitil verdi onu kullaniyorum bu benim ikinci asilamam bu ayin 29unda kanda test yapilacak insallah tutar cümlemizin

canım aşılama aşamasına gelene kadar hangi tedavileri gördün sen?bu arada inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bu ay aşılaman tutar ve rabbim umutlarını boşa çıkarmaz ve bütün isteyenlerin tabiki de.......:Saruboceq:

canım tam olarak bende çözemedim.ben yazıp bekliyorum herhangi bir zaman açtığımda cevap gelmişse onu okuyup gerekiyorsa cevaplıyorum.arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmuş oluyoruz işte.ama daha iyi bilen arkadaşlar sitenin nasıl kullanıldığını anlatabilirse güzel olur.sositososito

arkadaslar merhaba iyi aksamlar,

pregnyl ignesinden sonra gogus ucundaki sertlik veya gerginlik nekadar zaman sonra gecer aceba, yasayan ve bilen arkadaslar varsa paylasirmisiniz

kılzar sayfayı yenilemeniz gerekiyo f5 e basarsanız sayfa yenilenir ve sizde yeni mesajları görürsünüz

arkadaşlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.İki ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum .Dün evde test yaptım pozitif çıktı bugün de kan tahlili yaptırdım henüz doktoruma gösteremedim ancak teknisyen pozitif olduğunu söyledi. Dilerim tüm arkadaşlar en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar.ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…