Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar ben ayın 7inde pregnyl olmuştum bugün adetim oldu çok kötüyüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar bana acele cevap yazın bu ay pregnyl oldum hamile kalmadım acaba sonra kalırmıyım

canım çooooooook sevindim allah hayırlı etsin inşallah.darısı başımıza.................sositososito

kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara ve rahime baktı bu ay içerisi çok güzel dedi.yumurtalarım çoktu şu an bi tane çatlamayan kaldı.doktorum dediğim şekilde birlikte olduysanız ben bu ay gebelikten çok umutluyum dedi.ama biz dediği gibi gün aşırı birlikte olmadık ne olcak şimdi. inşallah olmuştur o zaman dedi . şu ana kadar hesaplarıma göre 4 kere olacakken 3 kere oldu sizce yeterli olmuşmudur yaaaa.hep benim yüzümden boş kaprislere girdim bak olan bana oldu yine..............:çok üzgünüm:

canım bana yumurtaların büyümüyor demişti büyütmek için gonophene tablet verdi 5tane kullanıp bıraktırdı 7 ocakta tekrar çağırdı yumurtaların 18cm tam sınırda büyümüş dedi 2kutu pregnyl yaptı 22 ocakta adet olman gerek olmazsan hamilesindir 24de tekrar görüşelim demişti.bugün adet olunca aradım yarın gel tekrar tahlillerini yapalım ultrasondan bakalım dedi ama o bana kesin hamile kalırsın dememişti zaten.ben gene de çok üzüldüm acaba şimdi ne ilaçları verecek....

sonra kalırmıyım demekle öbür ay falan kalırmıyım demeyi kastettim canım

canım seninle aynı tedaviyi görüyoruz.bende gonophene kullandım 5 gün ikişer tablet benimde 19 mm olunca iki iğne oldum birkaç gün sonra kontrole gittiğimde daha çatlamamış bir yumurtam vardı biride o gün yeni çatlamıştı.doktor o gün deneyin demişti.ama bende sebepsiz çok saçma sapan kaprise girdim ( daha doğrusu çatlamamış olması beni umutsuzluğa sürükledi ve denemek istemiyorum artık yapmayacağım sıkıldım bu olumsuzluklardan dedim) ve yapmadım tabi.yani tabi ki bu sebepten de demiyorum olacağı olsa yine olurdu çünki sabah denedik. ama sonuç 19 ocak ta regl oldum asabım çok bozuldu.doktor aşılama diyor. mart da aşılama yapılacak......:1closedeyes:

sonra kalırmıyım demekle öbür ay falan kalırmıyım demeyi kastettim canım

seni yanıltmış olmayayım ama benim bildiğim ve bende izlenen yol. bu tedavi yapıldığı ay tutmadığında yeni adet döneminde tekrar edilmesi gereken bi yöntem.

sebossk canım nasıl hamile kaldın hangi tedaviler uygulandı sana.bide gebelik belirtilerin ne zaman başladı çooooooooooooooook merak ediyorum.kızlar bide bi sorum daha var benim gece den beri başım dönüyo yatarken bile dönüyor o derece yani.sizce neden olabilir lütfen bana cevap verin kızlar.süprizzzzz

kızlar iğnemı oldum hiç yanma falan olmadı sadece kasıklarımda ağrı var bıraz bakalım hayırlısı

kızlar bana acil cevap yazın lütfen.şimdi doktordan geldim gene 5gün gonophane ve 4 şubatta pregnyl diyor ama burda bütün eczaneleri aradım pregnyl yok napmam lazım siz nasıl buldunuz acele cevaaaappp

kızlar bana acil cevap yazın lütfen.şimdi doktordan geldim gene 5gün gonophane ve 4 şubatta pregnyl diyor ama burda bütün eczaneleri aradım pregnyl yok napmam lazım siz nasıl buldunuz acele cevaaaappp

canım zaten pergnly iğnesini o gün alıp hemen vurdurman lazım yani o iğne günlerce normal koşullarda beklemiyor.eğer onu bulamazsan doktor biraz daha pahalı olan otrivelle (adı yanlış olabilir) ninde aynı etkisi olduğunu söylüyor.sadece onun fiyatı diğerinin yaklaşık üç katı.o yüzden doktorun sana pregnly demiştir.panik yapma canım sen ilacını kullan iğneyi araştır ama o gün al,tabi doktoorun en iyisini bilir bu benim doktorumun dedikleri........sen rahat ol arkadaşım allahım bize yardım eder................................................

Arkadaşlar inşallah Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler verir. Bende klomen içiyorum doktor salı günü iğne yapacak. ilk defa kullanıyorum ancak okuduğum yorumlardan dolayı çok umutsuzlupa kapıldım. Bu tedaviyle hamile kalan çok az kişi var. İnşallah olur. Bu arada bi şey merak ettim. Bu ilaçlar kilo yapıyor mu? Sonuçta bi tür Hormon bunlar.

canım umutsuzluğa kapılma bence ilk ayda sonuç almasan bile birkaç ay içinde netice alırsın inşallah.kilo ya gelince ben 2 ayda 5 kilo aldım ama herşeyi bu ilaca bağlamamak lazım bu ilaç doktorumun dediğine göre iştah açıyormuş sadece.sen moralini yüksek tut ve gelecek güzel günlerini düşün...............ve sabret............

benimde igneden sonra sanirim yumurtaliklarimda agri var, karnimin sag ve sol taraflarinda agri oldugunda karnim sertlesiyor.. aceba bu bir hamilelik belirtisi mi

benimde igneden sonra sanirim yumurtaliklarimda agri var, karnimin sag ve sol taraflarinda agri oldugunda karnim sertlesiyor.. aceba bu bir hamilelik belirtisi mi

canım iğneden sonra şiddetli kasık ağrıları oluyor ben geçen ay iğne olmuştum ve müthiş sancılarım vardı..............a.s

merhabalar benim bir sorum var preglyn 5000 den 1 tane mi vuruluyor yoksa 2 tane mi bana yardımcı olursanız sevinirim zaten 1 kutu bulana kadar çok uğraştım zorda olsa buldum (1 kutu preglyn 5000 içinde 2 ampül ilaç var ) bana acil yanıt verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…