arkadaşlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.İki ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum .Dün evde test yaptım pozitif çıktı bugün de kan tahlili yaptırdım henüz doktoruma gösteremedim ancak teknisyen pozitif olduğunu söyledi. Dilerim tüm arkadaşlar en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar.ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH
arkadaşlar bana acele cevap yazın bu ay pregnyl oldum hamile kalmadım acaba sonra kalırmıyım
canım bana yumurtaların büyümüyor demişti büyütmek için gonophene tablet verdi 5tane kullanıp bıraktırdı 7 ocakta tekrar çağırdı yumurtaların 18cm tam sınırda büyümüş dedi 2kutu pregnyl yaptı 22 ocakta adet olman gerek olmazsan hamilesindir 24de tekrar görüşelim demişti.bugün adet olunca aradım yarın gel tekrar tahlillerini yapalım ultrasondan bakalım dedi ama o bana kesin hamile kalırsın dememişti zaten.ben gene de çok üzüldüm acaba şimdi ne ilaçları verecek....
sonra kalırmıyım demekle öbür ay falan kalırmıyım demeyi kastettim canım
kızlar iğnemı oldum hiç yanma falan olmadı sadece kasıklarımda ağrı var bıraz bakalım hayırlısı
kızlar bana acil cevap yazın lütfen.şimdi doktordan geldim gene 5gün gonophane ve 4 şubatta pregnyl diyor ama burda bütün eczaneleri aradım pregnyl yok napmam lazım siz nasıl buldunuz acele cevaaaappp
Arkadaşlar inşallah Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler verir. Bende klomen içiyorum doktor salı günü iğne yapacak. ilk defa kullanıyorum ancak okuduğum yorumlardan dolayı çok umutsuzlupa kapıldım. Bu tedaviyle hamile kalan çok az kişi var. İnşallah olur. Bu arada bi şey merak ettim. Bu ilaçlar kilo yapıyor mu? Sonuçta bi tür Hormon bunlar.
benimde igneden sonra sanirim yumurtaliklarimda agri var, karnimin sag ve sol taraflarinda agri oldugunda karnim sertlesiyor.. aceba bu bir hamilelik belirtisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?