merhabalar benim bir sorum var preglyn 5000 den 1 tane mi vuruluyor yoksa 2 tane mi bana yardımcı olursanız sevinirim zaten 1 kutu bulana kadar çok uğraştım zorda olsa buldum (1 kutu preglyn 5000 içinde 2 ampül ilaç var ) bana acil yanıt verirseniz sevinirim
2 tane vuruluyor..yani 10000 lik olarak..1 kutu daha bulman gerek..tabi doktorun 5000 lik falan dediyse bilemem..zor bulunan bir iğne..ben birkaç gün önceden başlarım aramaya..epey bi eczane dolaşırım..
Selam Arkadaşlar,
Bu ay Menogon iğne oldum. 8 gün önce de Pregnyl. Umarım herkesle beraber benim de güzel haberler verme şansım olur.
mrb herada bende 5 gün önce pregnyl oldum bu ay da olmaz sa dr um aşılama diyor eşimde kabul etmiyor.sen ne zamandan beri tedavi görüyorsun?
Hayır, yanlış işaretleme değil, bekarım. İnsanların birbirlerine iyi dileklerini ilettikleri bir ortamda, üşenmeden sorguladığın tek şeyin medeni halim olması!!! İnsaf diyorum, arkadaşım daha ne diyeyim. Ne önemi var ki? Benle ilgili umarım başka birşey merak etmezsin. Ben sana bol şanslar, bol keyifli günler diliyorum.
Bu arada arkadaşlar lütfen kimse kimsenin özel hayatına girmesin.Biz burada birbirimize duacıyız iyi dileklerimizi paylaşıyoruz.Rica ediyorum.
mrb herada bende 5 gün önce pregnyl oldum bu ay da olmaz sa dr um aşılama diyor eşimde kabul etmiyor.sen ne zamandan beri tedavi görüyorsun?
tabiki ilaçların etkisi vardır.zaten gebelik belirtisiyle aynı etkileri.bende sadece kasık ağrısı var iştahım normal.zaten zayıflama ilacı içiyorum dr um verdi glifor diye bir hap.o yüzden sanırım iştahım normal.Sevgili Ebrunisa,
Bu arada sormayı unuttum. Okuduğum her forumda bayanlar göğüslerinde hassasiyet ve kasık ağrılarından şikayet etmişler. 4-5 gündür ben de aynı dertten müzdaribim. Bu iğneden kaynaklı bir durum mudur? Sende ne gibi semptomlar var? Bir de bir haftadır inanılmaz iştahım açıldı. Bütün bunlar bu hormon ilaçları yüzünden sanırım. Sen neler yaşıyorsun, merak ettim.
beni yanlış anlayan tüm arkadaşlara sadece canınız sağolsun diyorum.insan kendini samimi hissedip bişey soramıyormuş demek bunu anladım..............benim kimseyi yargılamak gibi bir niyetim yoktu zaten.............benn sizi gerçekten dert ortağı sanmıştım sizde beni öyle görüyorsunuz diye düşünmüştüm.ama yanılmışım bunu bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim..................:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?