Sevgili arkadaşım,
Alınma ama bana dair sorduğun ilk soru medeni durumuma dair olursa, bu cevabı alırsın. Demek istediğim şu ki, burada çocuk sahibi olma isteğimize dair paylaşımlarda bulunmak için bulunuyoruz. Beni dert ortağı kabul etmen için de işte bu isteğimize dair paylaşımlarla başlayalım istersen, becerirsek sonrası da gelir. Onun için de alınma, gücenme. Neticede hepimizin morale ihtiyacı var, böyle eften püften konularla birbirimizi incitmeyelim, olur mu?
neyse canım çıkıyorum ben ama görüşelim tekrar özeldende yazabilirsin.merak ettiğin olursa.biraz temizlik yapıp duşa girip yatıcam tatili iyi değerlendirelim dimi ama
problem senin beni yanlış anlamandan kaynaklandı.ben giriş bilgilerini farketmeden yanlış yazdığını sanıp onu düzeltmek istemiştim.ama emin ol bir daha müdahele etmem .gayet içten duygulrla hareket etmeme rağmen beni farklı bi konuda yargıladınız.kendi özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez.ebrunisa da ben sanki kötü bişey yapmışım gibi anlamadan beni şuçladı.ama canınız sağolsun..siz bilirsiniz...allah gönlünüze göre versin.............inşallah istediklerinize kavuşursunuz........................
pregnyl dolapta saklanması lazım canım biliyorum ben eczanede çalışıyorum zaten otrivellayı biliyorum ama şimdi pregnyl araştırtıyoruz ilaç depolarına artık bu haftada bulamazsak doktorla görüşüp otrivellayı yaptırırız herhalde. ben gibi pregnyl 2 kez yaptıran oldumu aranızda bu normalmi acaba ben pek bilmiyorum
pregnyl dolapta saklanması lazım canım biliyorum ben eczanede çalışıyorum zaten otrivellayı biliyorum ama şimdi pregnyl araştırtıyoruz ilaç depolarına artık bu haftada bulamazsak doktorla görüşüp otrivellayı yaptırırız herhalde. ben gibi pregnyl 2 kez yaptıran oldumu aranızda bu normalmi acaba ben pek bilmiyorum
Kizlar ya bu karinda ki sancilar kramplar neden oluyor, ben pregnyl vurulali 2 hafta oldu ve kramplar cogaldi, gece uykumda bile agriya uyaniyorum. offff ben dusuk yapmadan once de geceleri karnima kramp girerdi, ama bu sefer yumurtaliklarimda oluyor kramp. birde vajina da da agri oluyor doktorumu ariyorum telefonu acmiyor, tecrubesi olan varmi bu konuda..
arkadaşlar acaba ben bu ay hamile kalabilirmiyim geçen ay pregnyl olunca kalmadım bu ay kalırmıyım acaba geçen aya göre bu ay hamile kalma ihtimalim yüksekmi?cevap yazn lütfeeeennnn[/QUOTcanımmben geçen ay vurulmuştum nasip olmadı bebek,bu ay gerek görmedi doktorum iğneye ama şu an durumum geçen aya göre daha iyiyimiş..senin yumurtalarının kalitesi çokönemliymiş duyduğuma göre.......
Selam,
Ben de aynı sıkıntılardan dertliyim. Ne zaman test yaptırmanı tavsiye etti doktorun, sorabilir miyim?
arkadaşlar benim adet günüm 31 günde 1 di geçen ay 28 gün sürdü.acaba bu ay da 28 gün mü bekleyeyim.sanırım ilaçların etkisiyle oluyor.........birde adetime bir hafta kadar kaldı ama dün akşam şiddetli bir karın ağrısı yaşadım yarım saatten fazla sürdü ve cuma günü olduğu gibi bu günde baş dönmeleriyle başladım güne acaba neden oluyor bunlar bilgisi olan varmı.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?