Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

problem senin beni yanlış anlamandan kaynaklandı.ben giriş bilgilerini farketmeden yanlış yazdığını sanıp onu düzeltmek istemiştim.ama emin ol bir daha müdahele etmem .gayet içten duygulrla hareket etmeme rağmen beni farklı bi konuda yargıladınız.kendi özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez.ebrunisa da ben sanki kötü bişey yapmışım gibi anlamadan beni şuçladı.ama canınız sağolsun..siz bilirsiniz...allah gönlünüze göre versin.............inşallah istediklerinize kavuşursunuz........................

Ah arkadaşım, bak uzatmayalım diye uğraşıyorum. Sen de kapa bu konuyu istersen artık. Suçlama yok, kızgınlık yok o yüzden sen de savunma artık kendini. Geride bırak, başka şeyler konuşalım. Allah senin de gönlüne göre versin.

pregnyl dolapta saklanması lazım canım biliyorum ben eczanede çalışıyorum zaten otrivellayı biliyorum ama şimdi pregnyl araştırtıyoruz ilaç depolarına artık bu haftada bulamazsak doktorla görüşüp otrivellayı yaptırırız herhalde. ben gibi pregnyl 2 kez yaptıran oldumu aranızda bu normalmi acaba ben pek bilmiyorum

Meraba canım,keşke ist de olsaydın sana yardımcı olmak isterdim.Ben çok kolay buldum pregnlyi.Ben 1 kere yaptırdım,doktor olmassa bu sefer aşılamaya geçicez demişdi.2 kez olanlarda var ama yanılmıyosam..Umarım en kısa zamanda Allah hepimize nasib eder..SevgiyLe kaL.

unut ben ikinci kez pregnyl oldum. bu ikinci denememiz inş olur. bu arada eşiminde spermiogrmına baktılar. spermlerin hızı yavaşmış buda gebe kalma şansını biraz azaltıyomuş. ben eşlerinizdende böle bi test isteyin. karşılıklı sorunlar olmuş olabilir.
inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. ben inanıyorumki bu kadar zorluk çeken ve sabırla bekleyen kadınlar çok daha iyi birer anne olacaklar. hepimizin güzel anneler olması dileğiyle....

Arkadaşlar sizlerle internette okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.Nazar otunun kök ve tohumları hamileliği kolaştırıyormuş ama nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok denemeye değermi acaba ne dersiniz??

Kizlar ya bu karinda ki sancilar kramplar neden oluyor, ben pregnyl vurulali 2 hafta oldu ve kramplar cogaldi, gece uykumda bile agriya uyaniyorum. offff ben dusuk yapmadan once de geceleri karnima kramp girerdi, ama bu sefer yumurtaliklarimda oluyor kramp. birde vajina da da agri oluyor doktorumu ariyorum telefonu acmiyor, tecrubesi olan varmi bu konuda..

doktorum sonunda telefona cevap verdi, normal dedi yumurtalarin gelistigi buyudugu icin agrin olur dedi, bekliyeceksin dedi. Beklicez bakalim napalim....sizleri de bilgilendirmek istedim :)

meraba canım ben pregnyli yaptırdığımda aynı ağrıları çektim kıramp banada çok girdi belim kasıklarım çok ağrıdı halda ağrıyor iğneden oluyomuş korkulacak bişey yoktur herhalde çünkü herkeste hemen hemen aynı sorun oluyormuş bildiğim kadarıyla

arkadaşlar acaba ben bu ay hamile kalabilirmiyim geçen ay pregnyl olunca kalmadım bu ay kalırmıyım acaba geçen aya göre bu ay hamile kalma ihtimalim yüksekmi?cevap yazn lütfeeeennnn

Selam,

Ben de aynı sıkıntılardan dertliyim. Ne zaman test yaptırmanı tavsiye etti doktorun, sorabilir miyim?

Selam,

Ben de aynı sıkıntılardan dertliyim. Ne zaman test yaptırmanı tavsiye etti doktorun, sorabilir miyim?

Doktorum testten bahsetmedi, bende zaten adetim gecikirse test yapacagim. Tam emin olmak icin. 1 haftam var yani adet olmazsam ilk idrar testi sonrada doktora giderim pozitif cikarsa,
zaten doktorum adet oldugunda klomen kullan ve adetinden sonra gel dedi. Kendi akisina biraktim ben.

arkadaşlar benim adet günüm 31 günde 1 di geçen ay 28 gün sürdü.acaba bu ay da 28 gün mü bekleyeyim.sanırım ilaçların etkisiyle oluyor.........birde adetime bir hafta kadar kaldı ama dün akşam şiddetli bir karın ağrısı yaşadım yarım saatten fazla sürdü ve cuma günü olduğu gibi bu günde baş dönmeleriyle başladım güne acaba neden oluyor bunlar bilgisi olan varmı.............

canım merhaba ben 3 aydır klomen kullanıyorum bende 28 günd adet görüyordum ama şimdi 30 günde görmeye başladım hiç sapmadı aynı gün oldum hapların böyle etkileri olabiliyormuş bence 28 günü bekle inşallah hamilesindir am kendini fazla ümitlendirme psikolojikte olabiliyor sonra üzülme bol şanslar allah hayırlısını versin

mrba bende klomen kullanıyorum bu ikinci ayım yarına dr gıdecm reglın 12. gunu geldedı geçen ayda aynı zamnda gıtmıştım yumurtam 12mm.di dr ılacın dozunu arttırdı bu ay acaba yumurtaam dahada buyudumu çok merak edıyorum yarını sabırszlıkla beklıyorum

inşallah büyümüştür benim iki günde 5,6 cm büyüyordu ama hala bekliyorum muhtemelen sana beraber olacagınız günleri söyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…