e belki hamilesindir :)
canım merhaba ben 3 aydır klomen kullanıyorum bende 28 günd adet görüyordum ama şimdi 30 günde görmeye başladım hiç sapmadı aynı gün oldum hapların böyle etkileri olabiliyormuş bence 28 günü bekle inşallah hamilesindir am kendini fazla ümitlendirme psikolojikte olabiliyor sonra üzülme bol şanslar allah hayırlısını versin
mrba bende klomen kullanıyorum bu ikinci ayım yarına dr gıdecm reglın 12. gunu geldedı geçen ayda aynı zamnda gıtmıştım yumurtam 12mm.di dr ılacın dozunu arttırdı bu ay acaba yumurtaam dahada buyudumu çok merak edıyorum yarını sabırszlıkla beklıyorum
Arkadaşlar az önce hastaneden geldim ve pregnyl iğne oldum bu benim ikinci kez vuruluşum ama bu kez hemşirenin elimi ağırdı ne acayip acıdı ve yandı sizin nasıl oluyor?Birde doktor 24 saat sonra birlikte olun dedi 24 saatten 36 saate kadar aktif oluyormuş ama geçen ay nasıl hamile kalamadım ne zaman yumurtalarım çatlayacak bilen varmı?tecrübeli arkadaşlar lütfen acele cevap..
merhaba arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım fazla kiloluyum diye daha önce hiç bir doktor tedavi uygulamadı ama geçen ay başka bir sıkıntım dolayısıyla giitiğim dr. kendisi bana tedaviye başlayalım mı teklifinde bulundu belki bir şey değişmeyecek ama içime ümit bıraktıya çok mutlu oldum 7 gün fostimon iğne kullandım dün akşamda pregnyl iğne oldum dr. 30 saat sonra birliktelik olsun dedi. içimden bir ses olmayacak diyor ama ümit fakirin ekmeği işte..rabbim herkesi hayırlarla karşılaştırsın
arkadaşlar sonunda pregnyl buldum hemde 3kutu şubatın 4de yapılacam inşallah bu ay hamile kalırım inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder.doktorum bana yumurtalarımın büyümediği için çatlamadığını söyledi geçen ay 18mm büyümüş tam sınır dedi yoksa 18mmden daha mı büyük olması gerekiyo çatlaması için?arkadaşlar bilen varsa bana anlatabilirmi???????
çatlaması için en az 16 mm olması gerekiyor.18 mm yi geçenlerde hamile kalma şansı artıyor.çünkü yumurtalar daha kaliteli oluyor. ben bu konuyla ilgili seminerlere gitmiştim oradan biliyoruum
Arkadaşım benim bu ay 4 yumurtam vardı en büyüğü dün 19 cm idi ve yani kaliteli diyorsun böyle kaliteli olunca hamile kalma şansı dahamı yüksek oluyor? Ay inşallah öyledir sen beni sevindirdin Allahda seni sevindirsin...:sm_cool:
yani benim yumurtalarımın büyüklüğü iyiymiş ozaman ama neden çatlamadı dersin canım?????
canım geçen ayda yumurtaların iğneyle çatlamıştır ama doktorumun dediğine göre döllenme için başka şeylerde gerekli en basiti dediğin gibi moral.sonra uygun zamanın denk gelmesi ve benzeri birçok şey.mesela ben geçen ay çatlatmak için iğne olmuştum ama bu ay yumurtalarım çok olduğu için doktorum uygun görmedi son kontrolde de çok ümit verici şeyler söyledi.demek istediğim şu bu tedavi süreci her geçen ay daha güzel gelişmeler sağlıyor .yeterki sabredelim........bebişlerimize kavuşacağız inşallah............:dance:
Arkadaşım benim bu ay 4 yumurtam vardı en büyüğü dün 19 cm idi ve yani kaliteli diyorsun böyle kaliteli olunca hamile kalma şansı dahamı yüksek oluyor? Ay inşallah öyledir sen beni sevindirdin Allahda seni sevindirsin...:sm_cool:
canımçok guzel seyler yazmışsın benımde 2yumurtam var ve oktorum 19mm olunca yaptı iğnemı gecen cuma gunu biz calışma yapıyoruz suan ama çok çalışamıyoruz malum eşimde yorgun oluyo doktorum 6-7 kez bırlıkte olun dedı 1gecede çok fazla değilmi yaa tabıı bız okadar yapamadıkda :)kasıklarım ağrıyo iğneden snra mirmirmirmirhalaevet daha yüksek ama eğer 2den fazla yumurtan olursa bu sefer hamile kaldığında riskli bir gebelik oluyo bu.en ideali en fazla 2 yumurta.ayrıca streste yumurtanın kalitesini düşürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?