Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ark aranıza yeni katıldım bende klomen kullandım preglyn yaptırdım olmadı bu ay ikinci kez kullanacam bu tedavi olup yarar gören varmı aranızda çok stres oldum

ark aranıza yeni katıldım bende klomen kullandım preglyn yaptırdım olmadı bu ay ikinci kez kullanacam bu tedavi olup yarar gören varmı aranızda çok stres oldum

ÖnceLikLe hoş geldin Arkadaşım..
Bende klomen kullandım bu ay iğnede oldum ama malesef sonuç hüsran..
Umarım sende işe yarar ve güzel haberler verirsin bize.
Yumurtan kaç ml.di ?

teşekkür ederim cnm yumurta adetimin 10. gününde 4 adet 10mldı doktor adetimin 14. gününde iğneyi yaptırdı ama 14. gün yumurta büyüklüne bakmadı pek umudum yoktu ve neticede olmadı doktorum herşeyin başı stres diyor ama oda bende çok çok sabırsızlanıyorum

Ya herkesin 1 den fazla yumurtası oluyo benim hep 1 adetti ama boyutları iyiydi ilk tedavi ayında 18 ml.2.ayda 15.ml.di. Yumurtana neden bakmadı onu anlamadm ben bide =(
Hayırlısı olsun yinede herşeyin,bende senin gibi kafama takıyorum çok,evde de en küçk bişe bile gözüme batıyo sinirleniyorum..Onun stresi herşeye yansıyo =(

canım bencede fazla .ama dr un bildiği bişey vardır heralde.yalnız benim bilgim bu konuda: bir sperm 72 saat rahimde kalıyo yani 72 saat içinde yumurtayı heran dölleyebilir bu durumda 6 7 kez demeside gaarip tabi dr un

canım ben geçen ayın 7inde olmuştum pregnyl belki de senin dediğin gibi stresten

bencede stresten şöyle düşün sahip oldukların süper bebek sadece bunların sayısını bir arttıracak olmasada bişey kaybetmiceksin.stres yapma görüceksin herşey çok iyi olacak

ben pregnyl yi geçen çr ş olmuştum aynı günlerde tedavi görüyorua sanırım hayırlısı bakalım:)

Selam Arkadaşlar,

Bugün pregnyl sonrası 11. gün ve adet olacakmışım gibi ufak tefek lekelenmeler var. Umutlar başka bahara. Son reglimi hesaba katarsam da 22. gün. Normalde gayet düzenli olurum ben- 28 günde bir. Bu ilaçlar sizde de böyle erken regle sebep oldu mu?

evt benim 4 adetti ama boyutları küçüktü sanırım doktor şansa bıraktı iğneyi vurulduktan sonra çok ağrılarım oldu o ağrıların olmasıda çok önemliymiş iiye işaretmiş yumurta nekadar çok olursa okadar şansın oluyormuş ama boyutlarıda önemli 16 20 ml en ideali

evet olur bazende geç oluyo organizmaya göreymiş olsun bi dahaki sefere inş olur yeterki morralini bozma canım

ben ilk kez klomen kullanmıştım adetimin 14.gününe çatlatma iğnesini vuruldum doktor iğneden 14gün sonra adet olmazsan hamile olabilirsin dedi ve benim 14. gün açık kahve rengi lekeler gelmeye başladı tam üç gün günüm geçti ve adet oldum sanırım adet olacanın belirtisi ama umarım olmazsın rahat olmaya çalış herşeyin hayırlısı

kızlar bana geçen ayın 7inde pregnyl yapılmıştı ama adet gördüm ve hala belimde çok ağrı var şuan gonophane kullanıyorum ondan olabilirmi acaba?????????

Sağolasın arkadaşım, doğru. Ben de hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum.

arkadaşlar ben çok kötüyüm yaaaaa.nefret ettim artık test sonuçlarının negatif olmasından.size bahsetmiştim baş dönmelerimden ,bu sabah çok şiddetli baş dönmeleriyle uyandım hem midemde bulanıyordu ve ateş basıyordu sanki .doktoru aradık acile git dedi.acile gittim kanda gebeliğe baktılar ve negatif çıktı yani 0.100 idrar yollarını üşütmüşüm .baş dönmesiyle ne alakası var anlamıyorum.o kadar çok ağladım ki arabada eşimi bile ağlattım yani......karar verdim artık tedaviye ara vereceğim .inşallah hayırlısı olur herşey çok yolunda gitmesine rağmen olmuyorsa rabbimin takdir ettiği bir zaman var demektir...inşallah güzel haberi sizlerden alırım..............:çok üzgünüm:

canım bencede fazla .ama dr un bildiği bişey vardır heralde.yalnız benim bilgim bu konuda: bir sperm 72 saat rahimde kalıyo yani 72 saat içinde yumurtayı heran dölleyebilir bu durumda 6 7 kez demeside gaarip tabi dr un

ecem arkadaşım sprm 72 saat kalıyo ama, yumurta catlatıldıktan sonra akan sarı sıvı (spermle buluşacak olan) 4 saat canlı kalıyo.demekki prengyl yumurtayı 36 saat sonra catlatsa sperm o saati içerde olmalıki tutsun bence prengyl den sonra 3 akşam 1 kere yapılsa birleşme yani tutumamasına bi engel yok tabi allahında ol demesiyle...

canım bu zor günler birgün biticek hayırlı ve doğru zamanda inşallah.. sabret pes etmek yok zaman zaman yoruluyo insan evet haklısın ama napalım çabamızla olacak bu iş :) üzme kendini... benim aşılamam da yarın olacak inş bana dua edin nolur...

canım allah yardımcınız olsun ve bu ay sizin yüzünüz gülsün inşallah.ben bu ay çok yıkıldım ve takmıyorum desemde çok ümitlenmişim ve herşey o kadar yolunda diye ümit vermişti ki doktorum..................ama nasip olmadı ..rabbimin takdiri ne zaman ise onu usulca beklemek istiyorum artık ama tedavi ye gerçekten ara vermek istiyorum.inşallah rabbim bir gün benim yüzümüde güldürecek ve hepimizin inşallah...........................:Saruboceq:

:Saruboceq:
Arkadaşım neden üzüyorsun böyle kendini lütfen moralini sağlam tut ve stres yapma ne olur bak burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz lütfen üzülme ve rabbim sanada banada tüm isteyenlerede sağlıklı bebişler nasip etsin birde Peygamberimiz sav . bir hadisi var hamile kalmak isteyenlere bol bol istiğfar etmeyi öneriyor benim yeğenimde dediğine göre bir kere düşük yapmıştı sonrasında uzunca bir süre hamile kalamadı Teyze diyordu ben bir ay o kadar çok tövbe istiğfar ettim ki ve inanılmaz ama o ay hamile kalmış ve Allahın işi belli olmaz madem bir süre ara vereceksin tedaviye bunuda dene arkadaşım inşallah bu ay tutar ..

evet canım tabiki herşey Alah ın izniyle. Rabbim anne olmayı nasip etsin buradaki herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…