Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ah arkadaşım, hislerini paylaşıyorum. Ama lütfen ümidini kaybetme. Ben de 8 gün kadar erken regli oldum. Sorunun artık bunu bu kadar kafaya takmak olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl beceririz bilmiyorum ama içimden bir ses bunu hallettiğimizde güzel haberler almaya başlayacağımızı söylüyor. Lütfen bir an önce iyileş; ne kendini ne de eşini üzmemeye çalış, e mi?

kIZLARR sizde bu klomen miğde bulantısı ve iştahsızlık yapmıyormuu ben felaketttiimmmm ığğğğkafamçokkarıştı

canım iyi dileklerin ve bana verdiğin moral için çok teşekkür ederim.dediklerini yapıcam inşallah.o kadar zor bir dönemki Allah isyana düşenlerden etmesin bizi. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...sizleri gerçekten çok seviyorum.:a015:

evet canım sana katılıyorum ayın başında hep ben artık takmıyorum olursa olur olmazsa üzülmeyeceğim filan diyordum meğer hep aklımın bi köşelerine itiyormuşum bu özlemi....birazda bu ay güzel gelişmeler beni fazla umutlandırdı sanırım.olmayınca da işte böyle koca bir yıkıntı kaldı benden geriye ...hayırlısı inşallah ne denir ki başka...............canım arkadaşlarım desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun....inşallah en kısa zamanda hepimizin güzel haberlerini paylaşırız buradan......................................:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar, bugun ayin 29u ve benim adet olma gunum. Biraz acik kahverengi sIVI geldi ve karnim sisti agrilarimda var. Sanirim adet olacagim. Icimden oyle cok istiyorumki adet olmamayi ama bu belirtiler adet olacagimi gosteriyor. Yalniz sag bogrum agriyor neden oldugunu bilmiyorum adet sancim orda olmaz normalde ama sizce neden orasi agrir. Insallah birdahaki aya bakalim mevlam neler gosterecek. Ahsenecem sen birde yumurtlama testini denesene birdahaki ay. Bende alacagim ins. bakalim ise yarayacakmi. Herkese saglikli gunler

canım inşallah adet olmazsın da güzel haberini alırız.yumurtlama testi nasıl oluyor biraz açar mısın

ben pregnyl yi geçen çr ş olmuştum aynı günlerde tedavi görüyorua sanırım hayırlısı bakalım:)
ewet canım bende cuma olmuştum iğnemi inşlh subat ayı uğurlu gelır bıze az bızaman kaldı adet tarıhımıze 10 gun var sanırım son çalışmamız yarın akşam artık su kuşu olduk bırde kasıkları ağrıyo insanın ilişkıde sık sık oluncamı nedır ama iğneden snra bı tuhaflık oluyo nedenseyerimseniben

canım inşallah adet olmazsın da güzel haberini alırız.yumurtlama testi nasıl oluyor biraz açar mısın

Hani gebelik testi olur ya buda yumurtlama gununu belirlemek icin idrar ile yapilan bir test. Yumurtlama gununden once test yapiyorsun ve 2 cizgi gorundugu zaman yumurtlaman basliyor demektir. Testin anlatimi mutlaka icerisinde bulunur.
Yani isimizi garantiye alabilmek icin insallah mevlamda nasip ederse bu test sayesinde daha iyi bir sonuc alabiliriz. Bende bu forumde ilk kez okudum ve sayet adet olursam adetimden sonraki 12.ci gunden itibaren test yapmaya baslayacagim. Herkese kolay gelsin
:teselli:kaydirigubbakcemile5

denemekta fayda var hayatım muhakkak.inşallah sen adet olmazsın gerçi bende olmadım yarın günüm bakalım ama benim sonuç belli keşke bi mucize olsa da hamile olsam ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..neyse hayırlısı buymuş.....Allah sizin yüzünüzü güldürsün inşallah........................::teselli:

kızlar bu zor günleriimde bana olan desteğinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum...........................sizi çoooooook seviyorum.................Şeniz

uyku tutmuyor , yarın adet günüm çok gerginim ...Allahım yardım et ne olur............:Saruboceq:

Malesef canim bugun kanamam basladi adet oldum... biliyordum zaten olacagimi hayirlisi olsun ne diyelim..

Malesef canim bugun kanamam basladi adet oldum... biliyordum zaten olacagimi hayirlisi olsun ne diyelim..

canım üzme kendini olur mu .........ismin gibi güçlü ol.........bu senin ilk ayındı yanılmıyorsam....biraz kafaya bu meseleyi takmamayı becerebilsek olacak sanırım.............her şey çok güzel olacak inşallah.....................a.s

of bu kırmızılar off ama pes etmek yok allahım herşşeyin en uygun zamanını bekliyordur eminim hayırlısı olsun canım. sakın inancını yitirme inşşallah bi gün bebişleri alınca kucuya unutucaz bunları...

kızlar benimde adetimin 10. günü ama doktorum yumurtamın iri oldugunu söledi ve bugun çatlatma iğnesi yaptırdım.10. gün biraz erken gibime gelse de..

kaç mm oldugunu söylemedi.ama oldukca iri oldugunu söyledi.hatta ben bile gördüm ultrasonda kocamandı sanırım yumurtanın gelişimini çabuk tamamlaması, psikolojik nedenlere de baglı biraz.bir kaç aydır kendimi çok rahat ve mutlu hissediyorum.belki ondan da olabilir.kafam rahat...

bundan 7-8 ay önce de oldum çatlatma iğnesi.4 yumurtam vardı.o zaman adetimin 15. gününde olmuştum.10. günde iğneyi yaptırmam tuhaf geldi biraz ama doktoruma güveniyorum..inş. hayırlısı olur çok tşkler

elbette canım doktorun bilir onun çatlayacak olduğunu hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize :)

saolasın arkadasım.inşallah allah hepimize versin.ama sanırım ben artık umut etmeyi bıraktım.7 yıldır evliyim.ve bu 7 yılın 5 yılını, her ay ama istisnasız her ay, adet olacak mıyım olmayacakmıyım diye bekleyerek umud ederek gecirdim.artık yoruldum.akıntı nereye götürürse artık..
inş. sizlerinde sevinçli haberlerini duyar ve sizn adınıza sevinirim bende burdan :)

inşallah canım... belkin de en hayırlı olan bu bizler için ben eğitimciyim özel eğitim okulunda engelli çocuklarla çalışıyorum ve binbir türlü hikaye duydum şimdye kadar. hele ki biri beni çok etkiledi. paylaşmak isterim. bir bayan 5-6 yıl hamile kalamamış bi türlü çok kafaya takıyomuş ve çok istiyomuş sonra 3-4 defa hamile kalmış düşmüş allaha hep yalvardım nolursa olsun aban bi evlat ver diye diyor. sonunda bi evlat vermiş allah ama... çocuk sadece nefes alabiiliyo şimdi 14 yaşında yatalak konuşmuyo görmüyo duymuyo ağır zihinsel engelli.. eşi de bayanı terkedip başka bi kadınla evlenmiş kadın şimdi yardıma muhtaç ve kendisi de kanser.. yine de şuan halime şükür diyor . ben de çok bunaldığımda aklıma getiriyorum allahım hayırlısını ver hayırlı zamanda diyorum.. belki de olmaması daha iyidir bizler için biz pes etmeden elimeizden geleni yapalım da takdir ALLAHIN.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…