evt benim 4 adetti ama boyutları küçüktü sanırım doktor şansa bıraktı iğneyi vurulduktan sonra çok ağrılarım oldu o ağrıların olmasıda çok önemliymiş iiye işaretmiş yumurta nekadar çok olursa okadar şansın oluyormuş ama boyutlarıda önemli 16 20 ml en ideali
Benimde çok ağrım oLmuştu ama malesef sonuç kırmızı kart oLdu =(
Şans dedik napalım.Bu ayda klomen verdi,salo günü gidince bakıcak yumurtama belki yine prengly verir..
ya kızlar benim yumurtam 20 mm oldu çatlattık ve aşılama yaptık ama ne öncesi ne sonrası hiç bişe hissetmedim ağrım olmadı.. bu olumsuz bişey mi?
ÖyLe düşünme canım,herkesde aynı olmayabiliyo tabiki..Aşılamayı ne zaman yaptırdın?BekLemedemisin şuan ?
iğnemi salı gece yaptık dün sabah da aşılama yaptık canım ama ben hiç bişe hissetmiyorum
Aa daha çok erken ama be güzeLim =)
BismiLLah daha du bi hafta geçsn=) Hemen ümitsizLiğe düşme..
aslında ümitsiz değildim de iğneden sonra da ağrı falan olmayınca ne biliyim işte iyice de hassaslaştık demek ki :)
=))
İnsan sürekLi kendini dinLiyo sanırım,
Şunda bu belirti olmuş bende neden olmadı,şu şöle dedi nie bende farklı vs.vs.. =))
Fazla düşünememk lazım [her ne kdar söylemesi kolay uygulaması zor olsada=)]
Başka bişeylerle uğraşmak lazım,sürekli sitede olunca da insan kötü oLuyo =)
Hep aynı konu çünkü =)
Neyse umarım aşılaman tutar ve hamile kalırsın canım =) Allah gönlüne göre versin..
inşallah canım saol işe de gitmiyorum iki gündür dediğin gibi sürekli aklımda.. hayırlısı en iyisi belki biraz uzak durmak :)
Uzak dur tabi ama K.K nın sadece Gebelik bölümünden =))
O kdar çok buraya yoğunlaşmışım ki bigün biraz bakınıyım dedim bi sürü konu ve başlık varmış=))
Oralarada bi dalınca zmaan nası geçiyo anlamıyo insan =)
Tavsiye ederim diğer başlıklarıda =)
aslında ümitsiz değildim de iğneden sonra da ağrı falan olmayınca ne biliyim işte iyice de hassaslaştık demek ki :)
aynen vallah benim bu 2. ayım prengyl vuruları4 gğn oldu.beni bırak eşim sürekli tel acıp,nasılsın bulantın varmı, gögüslern şiştmi,acıyomu canım kocacım o bile hasaslaştı
:1hug: şutarafagitti
canım üzme kendini olur mu .........ismin gibi güçlü ol.........bu senin ilk ayındı yanılmıyorsam....biraz kafaya bu meseleyi takmamayı becerebilsek olacak sanırım.............her şey çok güzel olacak inşallah.....................a.s
Sagol canim tesekkurler, insallah guclu olmayi basarmak istiyorum ya cokta dusunmuyorum aslinda Allahim birdahakine verir belki yeterli hayirli ve saglikli bir evlat olsun surekli boyle dua ediyorum, demekki vakti zamani gelmemis. Neyse bakalim 14 Subat sevgililer gunu kontrolum varyarin Klomene baslayacagim gunde 3 kez. Bakalim mevlam ins gonlumuzce verir herkesin dualarini kabul eder ins.
canım benim inan bugün arkadaşlardan bişey duydum çok istemekte iyi değilmiş,bi bayan çok aşırı istiyormuş Allahım bana ne olursa olsun bi evlat ver demiş(kelimeleri tam hatırlayamıyorum kusura bakma)yani eksik ve yanlış bi dua etmiş ve rabbim ona bi evlat vermiş sadece nefes alıyor,fakat tüm vücudu hareketsiz yani yatağa bağlı.bu olayı duyunca kendime biraz kızdım,bu kadar çok isteme dedim kendi kendime vardır muhakkak rabbiminn bir bildiği.asllında hepimizin farkında olduğu bi gerçek bu ama hala kendimizi yıpratıyoruz.aslında biraz rahat olup tedavimizi olmanın yanısıra rabbimden dileğimizi aşırıya kaçmadan istesek. bu zaman zarfında beynimizi biraz başka konularla meşgul etsek ve sabredebilsek ne güzel olur dimi arkadaşım.inşallah başarıcaz bunu.en önemlisi bize meleklerimizi nasip edecek olan güzel rabbimize layıkıyla kul olabilmek diye düşünüyorum.onun bize nasip ettiklerine şükredip onlar olmadığında ne kadar kötü olabileceğimizi düşünmeliyiz..... belki bizlere şer gibi görünen bu olaylar hakkımızda hayırlı olandır...........yanlış anlama arkadaşım niyetim sana böyle değilsin böyle olmalısın demek değil sadece içimi dktüm....belki de kendimi hesaba çekiyorum...........:rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah........:teselli:
cnm senin kaçıncı kez klomen kullanışın ben ik,inci ayımı kullanıyorum yumurtlama problemin neden kaynaklanıyor
canım benim inan bugün arkadaşlardan bişey duydum çok istemekte iyi değilmiş,bi bayan çok aşırı istiyormuş Allahım bana ne olursa olsun bi evlat ver demiş(kelimeleri tam hatırlayamıyorum kusura bakma)yani eksik ve yanlış bi dua etmiş ve rabbim ona bi evlat vermiş sadece nefes alıyor,fakat tüm vücudu hareketsiz yani yatağa bağlı.bu olayı duyunca kendime biraz kızdım,bu kadar çok isteme dedim kendi kendime vardır muhakkak rabbiminn bir bildiği.asllında hepimizin farkında olduğu bi gerçek bu ama hala kendimizi yıpratıyoruz.aslında biraz rahat olup tedavimizi olmanın yanısıra rabbimden dileğimizi aşırıya kaçmadan istesek. bu zaman zarfında beynimizi biraz başka konularla meşgul etsek ve sabredebilsek ne güzel olur dimi arkadaşım.inşallah başarıcaz bunu.en önemlisi bize meleklerimizi nasip edecek olan güzel rabbimize layıkıyla kul olabilmek diye düşünüyorum.onun bize nasip ettiklerine şükredip onlar olmadığında ne kadar kötü olabileceğimizi düşünmeliyiz..... belki bizlere şer gibi görünen bu olaylar hakkımızda hayırlı olandır...........yanlış anlama arkadaşım niyetim sana böyle değilsin böyle olmalısın demek değil sadece içimi dktüm....belki de kendimi hesaba çekiyorum...........:rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah........:teselli:
canım, benim klomende ikinci ayımdı .doktorum yumurtlama problemim olup olmadığı konusunda bişey demedi tedaviye başlıycaz dedi ve bu ilacı verdi.hatta telefonda eşime dedi .bizim tedavi bayram tatiline denk gelmişti adetim dolayısıyla.işte bu ikinici ayımdı ama bazı şikayetlerim nedeniyle acile gittim orda tahlil yaptılar adetimin 25. günüydü ama test negatif çıktı.yani bu ayda ümitlerim söndü.şu an adetimin gelmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?