Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben bekarken adetlerim hiç düzenli değildi ama evlenince düzelmişti.bi ara yumurtlaman tembel gibi bişeyler dedi doktor ve geçen ay da pko olduğumu söyledi.ayrıca bir haşimato hastasıyım .ne arasan var yani bende .nasip ne diyelim ALLAH hayırlısını nasip etsin.ben 15 aylık evliyim ve o günden beri istiyorum canım ama nasip olmadı işte.sen ne kadar zamandır istiyorsun canım.......:Saruboceq:rabbim inşallah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür...........................

cnm allah sabır versin bendede pco var bu hastalık yumurtamayı engelliyor aslında yumurta oluşuyor ama yumurtanın gelişimi sırasında bu hastalık devreye giriyor ve yumurta olgunlaşmadan içi su dolu kistler oluşuyor eğer yumurtlama olursada zaten çok sancılı oluyor ben daha 3 aylık evliyim rahatsızlığımı bildim için zaman kaybetmek istemedim hangi doktora gittiysemde hepsi zaman kaybetmeden çocuk sahibi ol dediler bu tedavide ikinci ayım bakalım kısmet Allah isteyenherkeze verir inşllah kilon nasıl tüylenme varmı sende kilolu isen zayıfla çünkü zaten yumurtalıklar tembel salgıladıkları hormonda yeterli olmuyor onun için zayıflamak gerek cnm streste etme herşeyin hayırlısı olsun bide çok istemekte bazen çocuk sahibi olmamızı engellermiş rhat tut kafanı

evet canım çok isteyince ve aklını devamlı meşgul tuttuğunda vücutta gebe kalmayı engelleyen bazı hormonlar slgılanıyormuş duyduğum kadarıyla..ben aslında zayıf değilim ama aşırı kilolu da değilim bilemiyorum ki galiba biraz zayıflasam iyi olur dediğin gibi................canım tedavine erken başlamakla çok iyi etmişsin.biz evlendiğimizde bir sene korunma kararı almıştık ama ben ertesi gün çocuk istemeye başladım ve sadece 15 gün korunabildik sonunda eşimi ikna ettim.çok da iyi etmişim herşeyde bir hayır vardır.zaten normal yolla çocuk sahibi olamayacakmışız........rabbim inşallah herşeyin hayırlısını nasip eder cümlemize.inşallah güzel haberlerini alırım canım arkadaşım...........

Arkadaşlar sanırım kendime nazar deyirdim bu ay benim ikinnci kez klomid ve pregnyl iğne oluşum . Geçen ay hiçbir şekilde en ufak bir ağrım olmadı ama bu ay dün gece beni uykumdan uyandıracak şekilde ağrım oldu belim ve özellikle sağ kasığım dehşet ağrıyordu sizce normalmi arkadaşlar iğnenin etkisimi yoksa başka birşeymi var sizce bilenler cevap yazsın lütfen ara ara hala ağrılarım oluyor ve sanki çok şiddetli adet ağrısı gibi..acele cevap..

iğneden dolayı ağrı oluyo canım.bende bu ay ikinci kez iğne olucam Allahım yardımcımız olsun inşallah bu ay bebiş kalır Allahım hayırlısı nasılsa onu nasip etsin hepimize

Kızlarr bu ilaçlarınn(klomen v.s sizin üzerinizeee duygusall psikolojik olarakk bünyenizde değişiklikkk yan etki gösterdiğini farkettinizmi.Ben çok kötüyüm hiç iyi değilim:a015:

Kızlarr bu ilaçlarınn(klomen v.s sizin üzerinizeee duygusall psikolojik olarakk bünyenizde değişiklikkk yan etki gösterdiğini farkettinizmi.Ben çok kötüyüm hiç iyi değilim:a015:

Kızlar yorumlarınız için çoook teşekkürler içimi rahatlattınız bu arada Balsurat nickname li arkadaşım evet dediğin gibi bende özellikle hapa başladıktan sonra o kadar çok asabiyet yapıyorki herkese yok yere bağırasım hatta birşeyleri kırıp dökesim geldiğini iyi biliyorum ama hapı bitirdikten bir süre sonra geçiyor . Hatta eşim bile farketti çok katı mizaçlı biri değilim ama hapı kullanınca tabiri caizse vahşi oluyorum belli etmek istemiyorum kendimi sıkıncada çok bunalıma giriyorum inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırızda bu yan etkisi bol ilaçları kullanmak zorunda kalmayız....Allah yardımcımız olsun...

Arkadaslar ya ben pregnyl igneden sonra adet oldum demistim ya, ama adetim 3 gun surdu 3.cu gun bitti.... cuma- cumartesi-pazar. Pazar gecesi hicbisey gelmedi

kızlar beım mıdem ve bagırsaklarım bozuldu ıgneden sonra hıc bunlar basınıza geldı mı dr olabılır dedı ama bıraz tuhaf

arkadaşlar aranızda bu ay pregnyl kullanan varmı ben eczanelerden bulamadım firması kapanmış bu problemle karşılaşan varmı

merhaba arkadaşlar bende bu gün aşılama için start verdim yanlız benimki biraz olaylı başladı pko veya pkos olan arkadaşlara sormak istiyorum bu gün ultrasonda birsürü polikistiğim olduğu görüldü rahim duvarım ise iimiş bu kistleri görünce dr terettüt etti önce aşşılamaya başlama konusunda sonra yapmaya karar verdi ve klomen happla başladık adetein 5. gününden itibaren 5 gün kullanacağım ve kontrole gideceğim sizdede süreç böylemiydi yani sizinde kistleriniz varken mi başladılar ve sizdemi önce hapla başladınız LÜTFEN ACİLEN CEVAP YAZARSANIZ SEVİNECEĞİM

ewt arkadaşım genelde süreç böyle bendede pco var klomen yumurtlamayı sağlıyor adetinin 5. günü başlanıyor ben sabah akşam içmiştim ama sana ne doz verdi doktorun bilmiyorum hap bittikten sonra adetin 12. günü yumurta oluşmuşmu usg ile bakılıyor ve yumurta çatlatma iğnesi vuruluyor çatlatma iğnesinden sonra eşinle ilşkin olacak gün aşırı iğneden 36 saaat sonrası çok önemli çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyor BOL ŞANSLAR

Siz klomen kullandiktan sonra adetiniz normal mi oldu yoksa benim gibi kisa mi benim kanama 2,5 gun surdu ve 2 gunde kahverengi akinti geldi. normal mi bu arkadaslar ya...

ama benim eşimin spermlerindede problem var dr aşılama olacak dedi yani ilişki ile olacak demedi bu hapı genelde okuduğum kadarıyla sadece kadında yumurtlama problemi olanlar için veriyorlar acaba yanlış yerdemiyim diye düşünüyorum

sendede yumurtlama problemi vardır öyleyse senmi kullanacan klomeni prospektüsü okumuştum erkeklerede verilebilirmiş ama sen kullanacaksan sendede vardır problem Allah yardımcın olsun cnmyinede kafana takılıan bi soru varsa doktorunu aramanda yarar vardır

kızlar benım bulantılar arttı ya anlamıom ne oluo ıgne olalı 1 hafta oldu ama cok halsızım ve mıdem cok bulanıyor tansıyonum dusuyor hastada degılım anlamadım kı sızde de oldu mu ya

canım bendede var problem pko im var eşimin spermelri aşılama için yeterliymiş onun için bi ilaç vermedi evet klomeni erkeklerde kullanabiliyormuş bende okudum ama ona herhangi bir ilaç vermedi

canım bendede var problem pko im var eşimin spermelri aşılama için yeterliymiş onun için bi ilaç vermedi evet klomeni erkeklerde kullanabiliyormuş bende okudum ama ona herhangi bir ilaç vermedi

tmm ozaman sendede yumurtlama problemı var bu ilacı kullanacaksın sonra sana verdimi doktor bilmiyorum ama çatlatma iğnesi olacak siz normal yolla eşinle beraber olmayacaksınız hastane ortamında eşinin spermleri senin vajinana enjekte edilecek buna aşılama diyorlar en kaliteli spermler seçiliyor şansın biraz daha fazla bizimde bebeğimiz olmazsa bizde aşılama yapacaz:dance:

Siz klomen kullandiktan sonra adetiniz normal mi oldu yoksa benim gibi kisa mi benim kanama 2,5 gun surdu ve 2 gunde kahverengi akinti geldi. normal mi bu arkadaslar ya...

cnm ben normalde adet olamıyordum hapla oluyordum o nedenle çok az olurdum bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetim süper oldu hiç bukadar kanamam olmamıştı ama yinede her bünye bir değildir bu ay ikinci kez kullandım ve bugun doktora gittim yumurta takibine doktor iyi şeyler söyledi 5- 6 tane yumurta oluşmuş ve bugun 11. günü 13 ml olmuş umarım başka tedaviye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…