benim bildiğim kadar yumurtalamayan bayanlara bu ilaç veriliyo hiç adet düzensizliğn varmıydı benim mesala ilaçsız hiç adet olmuyorum polikistikover diye bir halt yüzünden nekadar süredir bebek istiyorsun cnm inş duaların dualarımız kabul olur
ben bekarken adetlerim hiç düzenli değildi ama evlenince düzelmişti.bi ara yumurtlaman tembel gibi bişeyler dedi doktor ve geçen ay da pko olduğumu söyledi.ayrıca bir haşimato hastasıyım .ne arasan var yani bende .nasip ne diyelim ALLAH hayırlısını nasip etsin.ben 15 aylık evliyim ve o günden beri istiyorum canım ama nasip olmadı işte.sen ne kadar zamandır istiyorsun canım.......:Saruboceq:rabbim inşallah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür...........................
cnm allah sabır versin bendede pco var bu hastalık yumurtamayı engelliyor aslında yumurta oluşuyor ama yumurtanın gelişimi sırasında bu hastalık devreye giriyor ve yumurta olgunlaşmadan içi su dolu kistler oluşuyor eğer yumurtlama olursada zaten çok sancılı oluyor ben daha 3 aylık evliyim rahatsızlığımı bildim için zaman kaybetmek istemedim hangi doktora gittiysemde hepsi zaman kaybetmeden çocuk sahibi ol dediler bu tedavide ikinci ayım bakalım kısmet Allah isteyenherkeze verir inşllah kilon nasıl tüylenme varmı sende kilolu isen zayıfla çünkü zaten yumurtalıklar tembel salgıladıkları hormonda yeterli olmuyor onun için zayıflamak gerek cnm streste etme herşeyin hayırlısı olsun bide çok istemekte bazen çocuk sahibi olmamızı engellermiş rhat tut kafanı
Kızlarr bu ilaçlarınn(klomen v.s sizin üzerinizeee duygusall psikolojik olarakk bünyenizde değişiklikkk yan etki gösterdiğini farkettinizmi.Ben çok kötüyüm hiç iyi değilim:a015:
merhaba arkadaşlar bende bu gün aşılama için start verdim yanlız benimki biraz olaylı başladı pko veya pkos olan arkadaşlara sormak istiyorum bu gün ultrasonda birsürü polikistiğim olduğu görüldü rahim duvarım ise iimiş bu kistleri görünce dr terettüt etti önce aşşılamaya başlama konusunda sonra yapmaya karar verdi ve klomen happla başladık adetein 5. gününden itibaren 5 gün kullanacağım ve kontrole gideceğim sizdede süreç böylemiydi yani sizinde kistleriniz varken mi başladılar ve sizdemi önce hapla başladınız LÜTFEN ACİLEN CEVAP YAZARSANIZ SEVİNECEĞİM
ewt arkadaşım genelde süreç böyle bendede pco var klomen yumurtlamayı sağlıyor adetinin 5. günü başlanıyor ben sabah akşam içmiştim ama sana ne doz verdi doktorun bilmiyorum hap bittikten sonra adetin 12. günü yumurta oluşmuşmu usg ile bakılıyor ve yumurta çatlatma iğnesi vuruluyor çatlatma iğnesinden sonra eşinle ilşkin olacak gün aşırı iğneden 36 saaat sonrası çok önemli çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyor BOL ŞANSLAR
ama benim eşimin spermlerindede problem var dr aşılama olacak dedi yani ilişki ile olacak demedi bu hapı genelde okuduğum kadarıyla sadece kadında yumurtlama problemi olanlar için veriyorlar acaba yanlış yerdemiyim diye düşünüyorum
sendede yumurtlama problemi vardır öyleyse senmi kullanacan klomeni prospektüsü okumuştum erkeklerede verilebilirmiş ama sen kullanacaksan sendede vardır problem Allah yardımcın olsun cnmyinede kafana takılıan bi soru varsa doktorunu aramanda yarar vardır
canım bendede var problem pko im var eşimin spermelri aşılama için yeterliymiş onun için bi ilaç vermedi evet klomeni erkeklerde kullanabiliyormuş bende okudum ama ona herhangi bir ilaç vermedi
Siz klomen kullandiktan sonra adetiniz normal mi oldu yoksa benim gibi kisa mi benim kanama 2,5 gun surdu ve 2 gunde kahverengi akinti geldi. normal mi bu arkadaslar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?