Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hiç bi problemim yok. 1 yıl önce düşük yaptım. 3,5 yıllık evliyim. Bu ay tedaviye başladık. Klomen kullandım. Dün de iğne oldum. Çok Kötüyüm.Karnım ağrıyo,bağırsaklarım bozuldu.başım dönüyo.Psikolojim bozuk.salak bişey oldum.Sizde de böyle oluyor mu?

canım bende de aynısı oldu bu ay.benim 2. iğnem..ilkinde bu kadar olmamıştı.sadece senden farklı olarak bagırsaklarım bozulmadı ve psikolojik olarak ilk iğneye göre daha relaxım.yumurtan çatlamış olabilir.doktorun söler zaten çatlayıp çatlamadıgı hakkında bilgi verir sana.umarım başarırsın inş. tutar..hayırlısı olsun.

arkadaşlar benim pregnyl nin üstünden13 gün geçti inşallah adet olmam.pregnylden ne kadar sonra kanama oluyo bilen varmı?

kızlar gunaydın benımde ıgne vurunduktan sonra bagırsaklarım bozuldu demekkı oluo bende sadece bende oldu sanıodum bu ay 4 yumurtam oldu ıns tutumustur adetıme 6 gun var ama hamılelıkle ılgılı hıc belırtım yok bazen sabahları kusuom ama grıp olmayada basladım sanırım usuttum ondan :)

arkadaşlar dün dr bana sağda 12 solda 8 folükül var dedi sizce bu yumurta sayısı nasıldır bide raporumda bunların 10 mm nin altında pko görünümünde yazıyo bu nedemek sizdede öylemiydi

arkadaşlar dün dr bana sağda 12 solda 8 folükül var dedi sizce bu yumurta sayısı nasıldır bide raporumda bunların 10 mm nin altında pko görünümünde yazıyo bu nedemek sizdede öylemiydi

tatlım pko gorunumu dıyorsa sanırım onlar buyumeyen yumurtalar oluyor yınede senı yanıltmak ıstemem :1no2:

slm ben nisa bende yeniyim klomen kullandım ignemi vuruldum 16.günüm adet düzensizligim vardı eger gebe kalmdıysam 16. günü aşmam mümkünmü adet olarak 3 tane düşük yaptım biri errken dogum yaşamdı çok zor herkese sabır diiyorum

Nisa3 arkadasim buyuk gecmis olsun ve basin sagolsun, ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Allah herkesin yardimcisi olsun..

arkadaşlar bugün 2.kez pregnyl olucam inşallah bu sefer bebek kalır.

arkadaşlar bugün 2.kez pregnyl olucam inşallah bu sefer bebek kalır.

arkadaşlar siz nasıl buldunuz pregnyl ben bulamadım ve yarın yaptırmam lazım bu ayda okadar iiyiydiki yumurta boyutları ne yapacamı bilmiyorum 4 ay önce üretimi kaldırmışlar bu tedavi gören arkadaşlar alıp stoklasın

bende yarin veya cuma gunu kontrole gidecegim igneden sonra 4 gunluk bir adet donemim oldu. Bakalim ins iyi haberler alirim

arkadşlar kafam çok karışık bana bi akıl verin klomenden önce 1-2 gğün oynasada 31 günde adet oluyordum.geçen ay klomen+iğneyle 28 günde oldum.28 e göre 5 gün 31 e göre ise 2 gün günüm geçti.ama sevinemiorum çünkü geçen çarşamba kan testim negatif çıktı.üsteik adet belirtim olan sivilcelerimde çıktı.ama akıntım da aşırı arttı.ne yapayım bilmiyorum.yapmak istemediğim tek şey ise test.Allhım bana yardım et ne oluuuuuuuuuur.:Saruboceq:

CANIM BENİM SEN BÜYÜK İHTİMALLE HAMİLESİN İĞNEDEN TAM 14 GÜN SONRA ADET GÖRMEN GEREKİYOR NE OLUR TEST YAP VE İNŞALLAAAAAH MUTLU HABERİ BİZİMLE PAYLAŞDA BİZDE SEVİNELİM CANIM KORKMA EĞERKİ HAMİLE DEĞİLSEN BİLE BİZ BİRBİRİMİZE HER ZAMAN DESTEĞİZ UNUTMA ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZATEN O PSİKOLOJİYİ BİLİYORUM TEST YAPTIKTAN SONRA ÇIKAN O TEK ÇİZGİ BENİ DELİRTİYOR..İNŞALLAH SEN BU KEZ ÇİTF GÖRECEKSİN.....:lepi:HEMDE BİLDİĞİM KADARIYLA HAMİLELİKTE AKINTI FAZLALAŞIYORMUŞ...

Son düzenleme:
ecem1609
arkadaşlar benim pregnyl nin üstünden13 gün geçti inşallah adet olmam.pregnylden ne kadar sonra kanama oluyo bilen varmı?

iğneden 14 gün sonra adet kanaması geliyor bilgimiz bundan ibaret ama inşallah gelmez iyi haberlerinizi bekliyoruzzz:Saruboceq:

Son düzenleme:

canım o kadar güzel yazmışsın ki inan çok mutlu oldum ama bana bu ay doktorum iğne vurmadı,yumurta sayım fazla olduğu için.gerçi bana çok ümit vermişti ama bilemiyorum çok karmaşık bi durumdayım Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin...............canım benim desteğin için çok teşekkür ederim öpüyorum seni canım arkadaşım..Şeniz

arkadaşlar ben klomen hap kullanıyorum ve aşılama yapılacak salı günü yumurtaların durumuna bakacağız bu gün hastalığımın 7. günü geçen ay soğan suyu kullanmıştım 15 gün şimdi devam etsemmiki 7. gün başlanıyo ya soğan suyuna acaba yan etkisi olurmu yoksa yumurtaların gelişmesine yardımcı olurmu napayım kullanayayımmı

inşallah hamilesindir arkadaşım ama geçen ay bende senin gibi umutlanmıştım sonuç hüsrandı çok umutlanma kanda 1 hafta günün geçince belli olur BOL ŞANSLAR

inşallah hamilesindir arkadaşım ama geçen ay bende senin gibi umutlanmıştım sonuç hüsrandı çok umutlanma kanda 1 hafta günün geçince belli olur BOL ŞANSLAR

haklısın arkadaşım o yzden kendimi çok bağlamamaya çalışıorum bu düşünceye yine kötü sonuçla karşılacağımı biliyorum.doktorum ayın 6 sına kadar hasta olmazsan gel demişti ama ben bu sefer gitmek bile istemiyorum çünkü böle gecikmelerim tedaviden önce çok oluyordu ama sonuçta hep hüsran oluyordu.kan testlerine boş yere para döküyordum.en iyiysi beklemek aslında ama bu defa da ya varsa bu güzel haberi insan bir an önce almak istiyor .of çok zor bi durumdayım canım ya inşallah hepimiz hayallerimize hayırlısıyla kavuşuruz.....................

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım polıkıs over hastalıgımın adı ben de klomen kullnadım vede igne oldun 24 saat içinde ilşikiye girdim 3 defa yapıldı bu bana ama sonuç negetif şimdi aşılma yaptıracagım inş olur bunları özel sigortamla yaptırdım aşılamayı ssk da yaptıracagım bakalım sonuç ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…