arkadaşlar dün dr bana sağda 12 solda 8 folükül var dedi sizce bu yumurta sayısı nasıldır bide raporumda bunların 10 mm nin altında pko görünümünde yazıyo bu nedemek sizdede öylemiydi
arkadaşlar bugün 2.kez pregnyl olucam inşallah bu sefer bebek kalır.
arkadşlar kafam çok karışık bana bi akıl verin klomenden önce 1-2 gğün oynasada 31 günde adet oluyordum.geçen ay klomen+iğneyle 28 günde oldum.28 e göre 5 gün 31 e göre ise 2 gün günüm geçti.ama sevinemiorum çünkü geçen çarşamba kan testim negatif çıktı.üsteik adet belirtim olan sivilcelerimde çıktı.ama akıntım da aşırı arttı.ne yapayım bilmiyorum.yapmak istemediğim tek şey ise test.Allhım bana yardım et ne oluuuuuuuuuur.:Saruboceq:
CANIM BENİM SEN BÜYÜK İHTİMALLE HAMİLESİN İĞNEDEN TAM 14 GÜN SONRA ADET GÖRMEN GEREKİYOR NE OLUR TEST YAP VE İNŞALLAAAAAH MUTLU HABERİ BİZİMLE PAYLAŞDA BİZDE SEVİNELİM CANIM KORKMA EĞERKİ HAMİLE DEĞİLSEN BİLE BİZ BİRBİRİMİZE HER ZAMAN DESTEĞİZ UNUTMA ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZATEN O PSİKOLOJİYİ BİLİYORUM TEST YAPTIKTAN SONRA ÇIKAN O TEK ÇİZGİ BENİ DELİRTİYOR..İNŞALLAH SEN BU KEZ ÇİTF GÖRECEKSİN.....:lepi:HEMDE BİLDİĞİM KADARIYLA HAMİLELİKTE AKINTI FAZLALAŞIYORMUŞ...
canım o kadar güzel yazmışsın ki inan çok mutlu oldum ama bana bu ay doktorum iğne vurmadı,yumurta sayım fazla olduğu için.gerçi bana çok ümit vermişti ama bilemiyorum çok karmaşık bi durumdayım Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin...............canım benim desteğin için çok teşekkür ederim öpüyorum seni canım arkadaşım..Şeniz
inşallah hamilesindir arkadaşım ama geçen ay bende senin gibi umutlanmıştım sonuç hüsrandı çok umutlanma kanda 1 hafta günün geçince belli olur BOL ŞANSLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?