Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah hamilesindir arkadaşım ama geçen ay bende senin gibi umutlanmıştım sonuç hüsrandı çok umutlanma kanda 1 hafta günün geçince belli olur BOL ŞANSLAR

canım sende nasıl oldu biraz anlatır mısın yani günün ne kadar geçti ve ne belirtilr vardı bu arada doktorumu aradım yarın çağırdı kan testi için ama ben cumartesi istedim biraz daha zaman geçsin diye bana sanki yokmuş gibi geliyor ama nasip bakalım..............

cnm bana doktorum iğne yapıldıktan sonra 14 gün bekle adet olmazsan hamile olabilirsin demişti iğne yapıldıktan sonra mütiş ağrılarım oldu 14.gün o ağrıların adet sancısı oldunu düşünmüştüm ve çok açık kahverengi leke geldi bu lekeler tam 4 gün sürdü ve sonunda oldum bu arada idrar testi yaptım negatif bu ay yine aynı tedavi bakalım ne olacak inşallah umutlarımız boşa çıkmaz

canım inşallah rabbim hepimize nasip eder anneliği bir an önce .rabbim bizim kollarımızı da boş bırakmasın...................

Arkadaslar merhaba,

ben yarin kontrole gidecegim. Fakat bu klomen bende basdonmesi yapiyor sizde de yaptimi yaaa offf.. Birde normalden daha SIK sari SIVI geliyor sizce neden olabilir ? Doktorum Klomeni Gunde 3 kez ic dedi

Arkadaslar merhaba,

ben yarin kontrole gidecegim. Fakat bu klomen bende basdonmesi yapiyor sizde de yaptimi yaaa offf.. Birde normalden daha SIK sari SIVI geliyor sizce neden olabilir ? Doktorum Klomeni Gunde 3 kez ic dedi

Arkadaşım sanırım her doktor hastasına göre klomen için farklı içimler öneriyor bende mesela adetimin 2. günü başlayıp günde 2 tane birden içiyorum . Ama bende baş dönmesi değil asabiyet yapıyor..Ve sanırım akıntında artış var buda bi ihtimal iltihap falan olabilir.Özellikle ben ayağımdan üşüdüğümde çok artıyor kenine dikkat et..

canım sağol içim,i rahatlattın bugün iğneden sonraki 15. günüm inşallah olmam ama belirtileri var. Allah hepimize anne olmayı nasip etsin

Arkadaslar merhaba,

cnm bendede hafif başdönmesi olmuştu bende kuruntumu yapıyorum demiştim demekki olabiliyormuş akıntına gelince klomen yumurtlamaya yardımcı bir ilaç ve normalde kadınlar yumurtlarken o dönemler çok akıntılı olur özellikle doktorlar bu kaygan akıntı zamanı eşinizle beraber olun der yanii gayet normal buu belirti senin yumurtladını gösteriyor bence stres etme kendini sıcak tut özellikle ayaklarını umarım tedavin sonuçsuz kalmaz bende bugun iğnemi yaptırdım bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı

bugün 18. günüm ama kanamam vr doktorumu aradım pazartesiye kadar bekle ama test yapma dinlen dedi niye test yapma dedim anlamdım yatınca knamm olmuyo aynı düşüklerimdeki gibi çok moraim bozuk sabredememekten korkuyom yeniden klomen igne offfffffffff stres mide bulantısı yaptırıyo herşey p.tesiye kaldı ALLAH yardımcımız olsun

Bana igne vurulduktn sonra ilişki dedi 4 gün boyunca bikere kımıldamadan sabaha kadar yatmamı söyledi

arkadaşlar bugün 16. gün adet olmadım daha. ama belirtileri var. birde göğsüm çok ağrıyor.nedenini bilen varmı?

kızlar ya ben hala adet olmadım 4 gün geçti ama 3 gündür olacakmışım gibi belim karnım arada kasıklarım ağrıyor.yarın test için çağırdı doktorum ama gitmeye çok korkuyorum .yine o gıcık sonuçla karşılaşırsam herhalde çıldırırım.......................................

arkadaşlar kontrolden geldim, yumurtların iyi gelişmiş dedi fakat haftaya salı tekrar çağırdı. sen kendin yumurtlamayabilirsin dedi yine iğne yazacak ve ben bunun yanı sıra yumurtlama testi yapacağım bakalım.. İnş bu kez olur ümitliyim...

merhaba canım test yaptırdınmı ? inşallah hamilesindir benim bugün 17. gün hala olmadım ama kasıklarım ağrıyor. iyi haberlerini bekliyorum

evet canım test yaptırdım her zamanki gibi negatif hala adet te olmadım.doktoruma çok sinir oldum test negatif ben yıkılmışım adam bir an önce beni sepetleme derdinde .güleryüzlü bi edayla bu ilacı kullan sökülürsün diyo.ben birilerinden destek bekliyorum ama onun hiç umrunda değil teselli bile yok yani.bi dünya para döktüğüm yanıma kar kalıyor.o öyle yapınca bende ara vermek istiyorum dedim tamam istediğin kadar dinlen gel dedi.sanırım doktorumu değiştircem aslında iyi biri ama hastası çok bişey sormaya bile vakit kalmıyor.yani canım bi süre sahalardan çekiliyorum.bitanecik eşimde olmasa bunalıma girerim herhalde...........Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah...............

canım çok üzüldüm ama hayırlısı inşallah bi dahakine. Allah tan ümit kesilmez. bize yanındayız. herkes bir gün anne olacak ben buna inanıyorum sadece zaman meselesi:)

ahsenecem çok üzüldüm bende. inşallah bidahki denemede bebişllerimiz olur moralimizi bozmayalım ümidimizi kaybetmeyelim bizedenasip etcek anne olmayı yüce RABBİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…