inşallah hamilesindir arkadaşım ama geçen ay bende senin gibi umutlanmıştım sonuç hüsrandı çok umutlanma kanda 1 hafta günün geçince belli olur BOL ŞANSLAR
canım sende nasıl oldu biraz anlatır mısın yani günün ne kadar geçti ve ne belirtilr vardı bu arada doktorumu aradım yarın çağırdı kan testi için ama ben cumartesi istedim biraz daha zaman geçsin diye bana sanki yokmuş gibi geliyor ama nasip bakalım..............
cnm bana doktorum iğne yapıldıktan sonra 14 gün bekle adet olmazsan hamile olabilirsin demişti iğne yapıldıktan sonra mütiş ağrılarım oldu 14.gün o ağrıların adet sancısı oldunu düşünmüştüm ve çok açık kahverengi leke geldi bu lekeler tam 4 gün sürdü ve sonunda oldum bu arada idrar testi yaptım negatif bu ay yine aynı tedavi bakalım ne olacak inşallah umutlarımız boşa çıkmaz
Arkadaslar merhaba,
ben yarin kontrole gidecegim. Fakat bu klomen bende basdonmesi yapiyor sizde de yaptimi yaaa offf.. Birde normalden daha SIK sari SIVI geliyor sizce neden olabilir ? Doktorum Klomeni Gunde 3 kez ic dedi
ecem1609
arkadaşlar benim pregnyl nin üstünden13 gün geçti inşallah adet olmam.pregnylden ne kadar sonra kanama oluyo bilen varmı?
iğneden 14 gün sonra adet kanaması geliyor bilgimiz bundan ibaret ama inşallah gelmez iyi haberlerinizi bekliyoruzzz:Saruboceq:
Arkadaslar merhaba,
ben yarin kontrole gidecegim. Fakat bu klomen bende basdonmesi yapiyor sizde de yaptimi yaaa offf.. Birde normalden daha SIK sari SIVI geliyor sizce neden olabilir ? Doktorum Klomeni Gunde 3 kez ic dedi
yaa arkadaşlar siz prengyl yaptırdıktan ne zaman sonra eşinizle beraber oluyorsunuz
ecem orda mısın
merhaba canım test yaptırdınmı ? inşallah hamilesindir benim bugün 17. gün hala olmadım ama kasıklarım ağrıyor. iyi haberlerini bekliyorum
evet canım test yaptırdım her zamanki gibi negatif hala adet te olmadım.doktoruma çok sinir oldum test negatif ben yıkılmışım adam bir an önce beni sepetleme derdinde .güleryüzlü bi edayla bu ilacı kullan sökülürsün diyo.ben birilerinden destek bekliyorum ama onun hiç umrunda değil teselli bile yok yani.bi dünya para döktüğüm yanıma kar kalıyor.o öyle yapınca bende ara vermek istiyorum dedim tamam istediğin kadar dinlen gel dedi.sanırım doktorumu değiştircem aslında iyi biri ama hastası çok bişey sormaya bile vakit kalmıyor.yani canım bi süre sahalardan çekiliyorum.bitanecik eşimde olmasa bunalıma girerim herhalde...........Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?