ecem gögüs agrısı ilacın etkisi olabilir bende az oldu ama burdan bi arkadaştada olmuş okumuştum.:teselli:
canım arkadaşlarım benim,ecem1609,nisa3 ve güçlü.z kızlar Allah sizden razı olsun bu zor zamanımda bana destek olduğunuz için.kızlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecek.çok çok sağolun kızlar sizleri hiç görmemiş olsam dahi içimde size beslediğim kocaman bi sevgi yumağı var.canlarım benim Allaha emanet olunŞeniz
AHSENECEM canım bende klomen tedavısını ılk kez denemiştım bu ay regl oldum hemde ıkı gun onceden oldum yıne klomene baslıcam bu ay pazartesı başlıyorum doktorumu aradım ıstersen bırde funda doğan hanıma gıt can kat tıp a belkı rahatlarsın onunla herseyı konuşabılırsın canım dınleyeceğini umuyorum cok canayakın bı bayan cunki
merhaba arkadaşlar benim bugün 18. günüm regny den sonra hala adet olmadım işin tuhaf yanı artık ağrımda yok. umuda kapılmak istemiyorum ama çok ta merak ediyorum. hayırlısı artık dr pzt yada salı kan testine gel dedi. ama ben cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum hayırlısı artık. dua edin.
ecemcim sonucu bize mutlaka bildir çünkü ben de de hiç ağrı yok artık gerçi benim daha 12. günüm ama.. ağrılar geçti acaba tuttu da mı yoksa tutmadı mı sanırım tutmadı içinden nasıl geçişyo senin.. dayanabilcek misin cumaya kadar... allahım gönlüne göre versin arkadaşım : :Saruboceq:
ecem ya hamilesindir bence anlattıgına göre benim 17. günü agrım vardı bel kasık hafifdi ama adet odum sende agrı yokmuş bence tuttu inşallah hayırlı haberlerini bekliyoz
:lepi:
Evet canım bende eğer bu klomen ve iğne tedavısınden bır cevap alamassam eşimin akrabası var jinekolok olmassa ona gıdıcem istanbula bıraz kafanı dağıt bende bu ay takmamaya calışıcam
merhaba arkadaşlar benim bugün 18. günüm regny den sonra hala adet olmadım işin tuhaf yanı artık ağrımda yok. umuda kapılmak istemiyorum ama çok ta merak ediyorum. hayırlısı artık dr pzt yada salı kan testine gel dedi. ama ben cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum hayırlısı artık. dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?