Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ahsenecem kardesim, gecmis olsun umudunu yitirme sakin, bencede doktorunu degistir ama ara verme bence.. eger bi rahatsizligin varsa erkenden teshis edilip tedavi ol canim, bende dusunmustum ara vermeyi ama yinede tedaviye devam karari aldim canim sende oyle yap olurmu...

saglikli gunler dilerim

ecem gögüs agrısı ilacın etkisi olabilir bende az oldu ama burdan bi arkadaştada olmuş okumuştum.:teselli:

canım arkadaşlarım benim,ecem1609,nisa3 ve güçlü.z kızlar Allah sizden razı olsun bu zor zamanımda bana destek olduğunuz için.kızlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecek.çok çok sağolun kızlar sizleri hiç görmemiş olsam dahi içimde size beslediğim kocaman bi sevgi yumağı var.canlarım benim Allaha emanet olunŞeniz

canım benim sende Allah a emanet ol. ben bebeklerimizi göreceğimize inanıyorum yeterki sabırlı ve stressiz olalım. sakın moralini bozma bunu yaşayan çok insan var. her zaman yanındayız. elbet bebeklerimizi kucağımıza alacağız:)

ecem inşallah olmazsın adetde hamile haberini alırız valla mutlu olurum bu bile bize umut olur ayyyyyyyyy inşallah bende yarın doktorumla görüşcem kanamam var test yaptırmadı doktor.. gerçekten beklemek çok zor ama stres yapma. ama ben gerçekten inanıyorum hepimizin bebişleri olck zamanı var herkese veren RABBİM bize niye vermesin bunu benim gibi 3 tane bebegini kaybetmiş biri söylüyosa siz daha çok inanı8n etrafımda var çok ugrştan sonra kollarıda gezdiriyorlar 18 yıl sonra ümidi kestiler tedaviyi kestiler oldu sabır bizim okadar tutmaz inşallah da olur ben inanıyom sizde inanın :CüvCüv:

Son düzenleme:
AHSENECEM canım bende klomen tedavısını ılk kez denemiştım bu ay regl oldum hemde ıkı gun onceden oldum yıne klomene baslıcam bu ay pazartesı başlıyorum doktorumu aradım ıstersen bırde funda doğan hanıma gıt can kat tıp a belkı rahatlarsın onunla herseyı konuşabılırsın canım dınleyeceğini umuyorum cok canayakın bı bayan cunki

Kizlar yaaa benim sol gogsumde cok agri var, butun gun aralikli olarak gogus ucum buyuyor cocuk emziren annelerin gogsu gibi oluyor ve aciyor neden olabilir sence yumurtlama gunlerim oldugundan olabilir mi?? 6 gun Klomen ictim ve gogus agrim 3-4 gundur yeni cikti cok rahatsizlik veriyor ya offf

canım bahsettiğin doktorun methini çok duydum aklımda bi kaç isim var bir ay kafa dinledikten sonra onlardan biriyle görüşücem.inşallah hepimiz çin hayırlısı olur.desteğin için sağol canım.

Evet canım bende eğer bu klomen ve iğne tedavısınden bır cevap alamassam eşimin akrabası var jinekolok olmassa ona gıdıcem istanbula bıraz kafanı dağıt bende bu ay takmamaya calışıcam

arkadaşlar klomen haptan tek doz kullanan varmı ben tek doz kullanıyorum ama sanki yetersiz gibi geliyo ilk aşılamam ve yumurtaların nasıl çalışacağını denemek içi verdiklerini söylüyorlar ama sanki deneme tahtası gibiyim keşke iğne ile başlasaydım çok ii olurdu

merhaba arkadaşlar benim bugün 18. günüm regny den sonra hala adet olmadım işin tuhaf yanı artık ağrımda yok. umuda kapılmak istemiyorum ama çok ta merak ediyorum. hayırlısı artık dr pzt yada salı kan testine gel dedi. ama ben cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum hayırlısı artık. dua edin.

ecemcim sonucu bize mutlaka bildir çünkü ben de de hiç ağrı yok artık gerçi benim daha 12. günüm ama.. ağrılar geçti acaba tuttu da mı yoksa tutmadı mı sanırım tutmadı içinden nasıl geçişyo senin.. dayanabilcek misin cumaya kadar... allahım gönlüne göre versin arkadaşım : :Saruboceq:

ecem ya hamilesindir bence anlattıgına göre benim 17. günü agrım vardı bel kasık hafifdi ama adet odum sende agrı yokmuş bence tuttu inşallah hayırlı haberlerini bekliyoz
:lepi:

canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin. bilmiyorum vallaa ne düşüneceğimi çünkü umutlanmak istemiyorum sonraı kötü oluyo. inşallaahh seninde tutmuştur.haber vericem mutlaka.hayırlısı artık

ecem ya hamilesindir bence anlattıgına göre benim 17. günü agrım vardı bel kasık hafifdi ama adet odum sende agrı yokmuş bence tuttu inşallah hayırlı haberlerini bekliyoz
:lepi:

inşallah canım hayırlısı olmasada ne yapalım bi dahakine pesetmek yok herşeye rağmen. üzüleceğim olmassa ama Dünya nın sonu değil Rabbim daha büyük dert vermesinn

Evet canım bende eğer bu klomen ve iğne tedavısınden bır cevap alamassam eşimin akrabası var jinekolok olmassa ona gıdıcem istanbula bıraz kafanı dağıt bende bu ay takmamaya calışıcam

inşallah şu kafaya takmama meselesini halledicem bu ay.Rabim hepimizin yardımcısı olsun................

canım inşallah hamilesindir.Allahım ne olur arkadaşlarımın yüzünü güldür ve onlara hayırlısıyla bebek haberi almalarını nasip et.....................:Saruboceq:

:Saruboceq: klomenle hamile kalanlar sağlıklı doğum yapıyolarmı lütfen birileri yardım etsin.çok degişik şeyler duydum kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…