merhaba arkadaşlar. dayanamadım ve kan testine gittim bugün sonuç pozitif.yani hamileyim.çok mutluyum.Rabbim sizede nasip edicek inşallahh.sizinde iyi haberlerinizi burdan okuyacağız.bu zamna kadar verdiğiniz destek ve dualarınız için Allah razı olsun. sakın stres yapmayın stressiz olunca kendiliğinden oluyo. . hepinizi öpüyorum.
merhaba arkadaşlar. Dayanamadım ve kan testine gittim bugün sonuç pozitif.yani hamileyim.çok mutluyum.rabbim sizede nasip edicek inşallahh.sizinde iyi haberlerinizi burdan okuyacağız.bu zamna kadar verdiğiniz destek ve dualarınız için allah razı olsun. Sakın stres yapmayın stressiz olunca kendiliğinden oluyo. . Hepinizi öpüyorum.
evet canım test yaptırdım her zamanki gibi negatif hala adet te olmadım.doktoruma çok sinir oldum test negatif ben yıkılmışım adam bir an önce beni sepetleme derdinde .güleryüzlü bi edayla bu ilacı kullan sökülürsün diyo.ben birilerinden destek bekliyorum ama onun hiç umrunda değil teselli bile yok yani.bi dünya para döktüğüm yanıma kar kalıyor.o öyle yapınca bende ara vermek istiyorum dedim tamam istediğin kadar dinlen gel dedi.sanırım doktorumu değiştircem aslında iyi biri ama hastası çok bişey sormaya bile vakit kalmıyor.yani canım bi süre sahalardan çekiliyorum.bitanecik eşimde olmasa bunalıma girerim herhalde...........rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah...............
mrh benim bu ay üçüncü klomen tedavim yumurta takibinde ilk gittigimde yumurtam 10m daha sonra 15m di son gittigimde yumurtam yoktu cok kötü oldum başına böyle bişey gelen varmı lutfen cevap
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir.hayırlısıyla.Arkadaşlar benim bugün pregnyl vurulduktan sonraki 13.günüm inşallah adet olmam normalde yarın gelmesi gerek . Geçen ayda iğne vuruldum ama bu ay kasıklarımda falan çok ağrı vardı korktum ve doktoruma gittim önce muayene etti bir gariplik yok dedi sonra alttan ultrasona girdim ve birşey olmadığını söyledi herşey normalmiş ama 17 cm lik bir şey vardı önemsiz dedi ve bahsetmedi ne olabilir hamile kalmış olsam bile belli olmazdı dimi ? Daha çok yeni çünkü birde bişi sorucam normalde bir çiftin bebek istediklerinde ne gibi testler yapması gerekiyor erkeğin sperm tahlili , kadınınsa yumurtalarınd afalan bir bozukluk yoksa tüpler açıkmı diye bakılıyormuş doktor bu ayda hamile kalmazsam bunu yapabileceğimi söyledi ama biraz zormuş aranızda yapan varmı aslında daha eşimde tahlil yapmadı önce o olması daha mantıklı değilmi bende boşuna acı çekmeyeyim belki sorun ondadır..ooofff ya anne olmak istiyorum Güzel Allahım bizlere hepimize nasip et rabbim....
canım arkadaşım çok üzüldüm kaç gündür siteye girememiştim ama üzülme ne olur bak hepimiz birbirimize duacıyız en önemlisi her zaman ettiğim dua şudur rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar
nasip etsin değilse bir anlamı yok mutlaka vardır bir vakti ve bizlerde onu bekliyoruz allahım daha çok aratmasın inşallah en kısa zamanda ecem gibi sana bana ve diğer isteyen tüm arkadaşlara tatlı bebişler nasip olsun inşallah seni seviyoruz ve hep yanındayız unutma....
Ecem arkadasim gozun aydin Allahim ins. tamamina erdirsin. Ve bizlere isteyipte olmayanlara da ins nasip etsin, bizlere dua edermisin.
birde sen kacinci kez klomen kullandiktan sonra hamile kaldin. Ben 2 ay kullandim ve 2.ci ignemi yarin vurulacagim. Icimden bir his bu sefer olacak diyor sanki bakalim. insallah mevlam dualarimizi kabul eder....
ha birde ecemcim sen igne vurulduktan once ve sonrasinda nekadar SIKLIKTA iliskiye girdinizbende yarin vurulacagimda senin tecrubeni dikkate almak isterim.. Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?