Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba 10 gündür çok yoğundum giremedim sizleride takip edemedim.şu an yine çok kısa kalacağım geçmiş sayfaları okuyamayacağım ama sonra bi ara mutlaka bakarım o yüzden değişiklilleri bilemiyorum.daha öncede söylemiştim ben ocak şubat ara verdim.mart da inşallah aşılama olacak.o zaman daha sık görüşürüz inşallah.bu ay hamile kalan arkadaşlar allah tamamına erdirsin;bekleyenler,inşallah hamilesinizdir.adet olan varsa da inşallah önümüzdeki ay kalırlar.hepinize bol şanslar diliyorum.

merhaba canım arkadaşlarım ben zayıflamak istiyorum şu dinlenme sürecinde kilolarımdan nasıl kurtulacağım hakkında bi fikri olan var mı?gebe kalmayı etkilemeyecek bi hap yada başka bi yöntem bilen varmı?tabi sağlığımıda...............hepinizi çooooooooook seviyorum canlarım...........................................bu arada hayatımda çok güzel gelişmeler oluyor çok mutluyum.....................................................................................................

merhaba arkadaşlar. dayanamadım ve kan testine gittim bugün sonuç pozitif.yani hamileyim.çok mutluyum.Rabbim sizede nasip edicek inşallahh.sizinde iyi haberlerinizi burdan okuyacağız.bu zamna kadar verdiğiniz destek ve dualarınız için Allah razı olsun. sakın stres yapmayın stressiz olunca kendiliğinden oluyo. . hepinizi öpüyorum.

arkadaşım ecem ben sana dedim çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin kendine dikkat et inşallah kucagınada alırsın bu bizlerede moral oldu tebrkler anne adayısın bizede nasip etsin RABBİM.

Ecem arkadasim gozun aydin Allahim ins. tamamina erdirsin. Ve bizlere isteyipte olmayanlara da ins nasip etsin, bizlere dua edermisin.
birde sen kacinci kez klomen kullandiktan sonra hamile kaldin. Ben 2 ay kullandim ve 2.ci ignemi yarin vurulacagim. Icimden bir his bu sefer olacak diyor sanki bakalim. insallah mevlam dualarimizi kabul eder....

ha birde ecemcim sen igne vurulduktan once ve sonrasinda nekadar SIKLIKTA iliskiye girdiniz bende yarin vurulacagimda senin tecrubeni dikkate almak isterim.. Simdiden tesekkurler

canım benim yaaaaaaaaaaaaa.çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına sağlıklı bi şekilde almayı da nasip etsin inşallah..canım canım oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.inşallah hepinizin güzel haberlerini alırım burdan öpüyorum cici anne adayı..................:dance:sositososito

arkadaşlar bugün dr dan geldim ben klomen hap kullanıyordum 50 mg tek doz ve pko im vardı ilk aşılamam olacaktı ama yumurtalar büyümemiş sadece 1 tanesi 14 mm ben tahmin etmiştim büyümiyeceğini çünkü zaten pko var ve doz çok düşük canım çok sıkıldı önümüz ayakaldı anlıycanız birdahaki ay için iğne istedim bakalım dr un hocasından onay çıkarsa olucak oda sizce ne yapayım sizler hangi iğneleri kullandınız sizce hangisi daha etkili ve dozları nedir yazarsanız çok yardımcı olacaksınız canım çok sıkıldı yaaa boşuna bekledim 1 ay daha
bu arada ecem tebrik ederim çok sevindim

ozlem arkadasim ilk basladigimda bende gunde 1 kez iciyordum klomeni, 2ci kez ise doktorum adetimin 3.gun baslayip 7 gun boyunca gunde 3 kez icmemi soyledi ve allaha hamd olsun ki yumurtam 18mm olmus.Sonrada yumurtlama donemine yakin doktora kontrole gidip catlatma ignesi vuruluyorsun. bende bu yontem denendi 1.ci ignem pregnyl 2.ci Ovitrelle. Suanda hamile degilim ama ins olacak

canım çooook sevindim adına ve adımıza neden dersen sen bizlere bir umutsun allahım sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin ve güzel yaradanım bizlerede nasiiiip etsin amiiinnn...

canım arkadaşım çok üzüldüm kaç gündür siteye girememiştim ama üzülme ne olur bak hepimiz birbirimize duacıyız en önemlisi her zaman ettiğim dua şudur rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar
nasip etsin değilse bir anlamı yok mutlaka vardır bir vakti ve bizlerde onu bekliyoruz allahım daha çok aratmasın inşallah en kısa zamanda ecem gibi sana bana ve diğer isteyen tüm arkadaşlara tatlı bebişler nasip olsun inşallah seni seviyoruz ve hep yanındayız unutma....

mrh benim bu ay üçüncü klomen tedavim yumurta takibinde ilk gittigimde yumurtam 10m daha sonra 15m di son gittigimde yumurtam yoktu cok kötü oldum başına böyle bişey gelen varmı lutfen cevap

mrh benim bu ay üçüncü klomen tedavim yumurta takibinde ilk gittigimde yumurtam 10m daha sonra 15m di son gittigimde yumurtam yoktu cok kötü oldum başına böyle bişey gelen varmı lutfen cevap

başıma gelmedi ama canım çatlamıştır yumurtaların bence hemen çalışmalara başla için

Arkadaşlar benim bugün pregnyl vurulduktan sonraki 13.günüm inşallah adet olmam normalde yarın gelmesi gerek . Geçen ayda iğne vuruldum ama bu ay kasıklarımda falan çok ağrı vardı korktum ve doktoruma gittim önce muayene etti bir gariplik yok dedi sonra alttan ultrasona girdim ve birşey olmadığını söyledi herşey normalmiş ama 17 cm lik bir şey vardı önemsiz dedi ve bahsetmedi ne olabilir hamile kalmış olsam bile belli olmazdı dimi ? Daha çok yeni çünkü birde bişi sorucam normalde bir çiftin bebek istediklerinde ne gibi testler yapması gerekiyor erkeğin sperm tahlili , kadınınsa yumurtalarınd afalan bir bozukluk yoksa tüpler açıkmı diye bakılıyormuş doktor bu ayda hamile kalmazsam bunu yapabileceğimi söyledi ama biraz zormuş aranızda yapan varmı aslında daha eşimde tahlil yapmadı önce o olması daha mantıklı değilmi bende boşuna acı çekmeyeyim belki sorun ondadır..ooofff ya anne olmak istiyorum Güzel Allahım bizlere hepimize nasip et rabbim....

Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir.hayırlısıyla.

canım arkadaşım benim desteğin için çok teşekkür ederim.............inanın sizlerin varlığı ve desteği beni çok rahatlatıyor.inşallah dualarımız hayırlısıyla en kısa zamanda kabul olur..................sizi çok seviyorum canlarım benim........................

canım ben bir kere kullandım olmadı sonraki ay ara verdik 3. ay tekrar kullandım klomen + pregnyl ve hamile kaldım. ama şunu bil inan bu ay çok stressizdim ve boşvermişdim.kafama hiç takmadım bu yüzden de hamile kaldığımı düşünüyorum. Rabbim sizlerede nasip etsin.dualarım sizlerle

ha birde ecemcim sen igne vurulduktan once ve sonrasinda nekadar SIKLIKTA iliskiye girdiniz bende yarin vurulacagimda senin tecrubeni dikkate almak isterim.. Simdiden tesekkurler

canım iğneyi akşam 6 da vuruldum o akşam ilişkiye girmedik. ertesi gece girdik. ertesi günde ikindide ilişkiye girdik. 3 gün isteğe bağlıydı ama biz gene ilişkiye girmiştik.inşallah seninkide tutar.dualarım sizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…