Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende seni öptm inşallah sizlerinde iyi haberlerinizi burdan alacağız.sabırsızlıkla bekliyorum.ben hemen hemen her gün giriyorum bu siteye kalbim sizinle

ecem sagol bilgilerin icin ben carsamba gunu, yani bugun sabah saat 10.40' ta vuruldum. aksama iliskiye girsemmi girmesemmi karar veremedim doktorum dunden itibaren 4 gun birliktelik dedi, napayim sizce.

Ecem aslinda bende bu ay ara verecektim kesmistim umidimi ama yine duramadim ve gitmistim doktoruma yumurtamin gelistigini ogrenince cok sevindim ve busefer olacak diye stres yapmiyorum ama tabikide tutup tutmayacagini cookkk merak ediyorum. hayirlisi olsun bakalim...

:çok üzgünüm:Arkadaşlar canım çok sıkkın sizin güzel haberlerinizle kendime geliyorum az önce duramadım bugün iğneden sonra 14.gün hani artık nasılsa belli olur diye gidip test yaptım tabiiki sonuç yine tek çizgi kafayı yiyeceğim bu ay çok ümitlenmiştim hemde hiç stres yapmadım ama offf ya yine hayaller suya düştü nasipde bu ayda yokmuş üstelik hayal ediyordum eşime sevgililer gününde sürpriz yaparım diye ama nerde bende o şans....senağlama

Arkadaşlar ben yeniyim sitede.Bende sizler gibi bu ay (dr pregnyl dedi ama ben burada bulamadım)dr tavsiyesiyle ovitrella iğne oldum.Ancak herhangi bir ilaç kullanmadan adetimin 8.gününden itibaren yumurtlama takibi yapıldı ve 14.gün iğnemi oldum.Ancak enteresan olan bana erkek mi kız mı istiyorsun diye sordu.(Allah hayırlısını nasib etsin inşaallah)Erkek deyince kesin değil ama iğneden 36 saat sonra ödev dedi..Benim bugün iğneden sonra 8. günüm.6.gün tekrar gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı.progestan kapsül verdi sabah akşam kullanacaksın dedi ayrıca ödeve devam dedi.Allah hepimize hayırlısını nasib etsin kız erkek önemli değil..Ben hepinize dua ediyorum sizde beni unutmayın arkadaşlar.

barbiem arkadaşım anladıgıma göre idrardan test yapmışsın kesin sonuç için kAN testini yaptır ümidinide yitirme dedigim gibi idrardan s9onuçlar saqglıklı olmuyo

iğneden kaç gün sonra tahlil yaptırmak gerekiyor bilen var mı arkadaşlar..ben dr.a sormayı unuttum o da birşey demedi.

barbiem arkadaşım anladıgıma göre idrardan test yapmışsın kesin sonuç için kAN testini yaptır ümidinide yitirme dedigim gibi idrardan s9onuçlar saqglıklı olmuyo

Canim ilgin için saol ama yaptığım test yüzde 99 sonuç veriyor iyi bir gebelik testi almıştım ev için keşke senind ediğin gibi sonuç hatalı olsa ne kadar isterim ama malesef değil...Yeniden ümitlenmek istemiyorum yaa Allahım sanada banada nasip etsin inşallah ciciş bebişler ..hepinizin iyi haberlerini bekliyoruz...

Arkadaşım ben yurt dışında yaşıyorum ve bu dediğin iğne dahamı iyiki?Doktoruma sorsam gerçi burda varmı bilemiyorum bazen ilaç isimleri bile çok farklı oluyor.Birde doktorun sanırım çok tecribeli baksana kızmı oğlanmı diye bile sormuş ilginç ilk defa duydum birde iğneden sonra tekrarmı ultrasona çağırdı?birde tekrar hap kullanmışsın anladığım kadariyla o ne için canım ???CADIARZU
Birde arkadaşım bildiğim kadariyle bizim gibi pregnyl kullananlarda iğneden 14 gün sonra adet görüyorsun olmazsan test yapabilirsin diye biliyorum

barbiem inşallah olacak bak ecem hamile bizde ona katılacaz sabır canımızı sıkmqayak bizde önemliyiz bizde ana kuzusuyuz annem canımı sıkkın gördü bana öyle dedi senDE ÖNEMLİSİN HAYIRLISI KIZIM sıkma canını üzülüyorlar bizim için ben 3 düşük yaptım nerdeyse ölecektim 5 aylık bebegimde dogum yaptım 5 dakka yaşadı öldü annem o hallerimi görünce bana bişey olcak diye korktu hayırlısı

Canım benim bilmiyordum çok üzüldüm insan tabiiki bu yönden düşününce canımız sağolsun allah sağlık versin önce diyor sen kaç yıllık evlisin canım birde düşüklerindede hep tedaviyle mi hamile kaldın? çok geçmiş olsun inşallah bitanem ölen bebeklerin seni bekliyorlar cennette hep birlikte olucaksın sana onlar şefaatçi olacak bebeğim.Allahım en kısa zamanda kucağına almak nasip etsin anneliği inşallah..Dediğin gibi bizde ana kuzusuyuz Allah hayırlısını verisin..

barbiem pregnyl iğne piyasada yokmuş ya da ticari bir hal almış bu meselede.Aslında ikisinin de içeriği aynı.fakat pregnyl 11 tl,ovitrella 77tl.anlayacağın burada ben hiçbir eczanede bulamadım uğraşırsan bulursun dediler ama baktığım 10 ecz.de yoktu..Ayrıca doktorum iğneyi yaptırdıktan 6 gün sonra yumurtaların çatlayıp çatlamadığını görmek için tekrar ultrasona çağırdı,çatlamıştı ve söylediğim progestan kapsülü verdi ve ilişkiye devam dedi sormadım.ama olursa bebeğin tutması için sanırım ben düşükte yaptım.düşük tehlikesi geçirenlerde de kullanılıyor bu ilaç.

Ayrıca tutmazsa bir daha ki ay aşılama dedi doktorum.inşaallah gerek kalmaz.Allah hepimize normal yollarla nasib etsin bebişlerimizi.AMİN.:Saruboceq:

anladım canım çok saol bilgilerin için inşallah bu ay tutar iyi haberlerini alırız seninde

İnşaallah canım seninde iyi haberleriniCüvCüv:) alacağız buna tüm kalbimle inanıyorum:Saruboceq:

kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım

inşallah tutar canım yeterki stressiz ol. sabah kalkınca ilişkiye girebilirsin üstünden bayağ geçmiş olacak o zaman . hem sabah sprem kaliteside daha yüksek oluyor.:)

canım hamile olsan bile 14. gün idrarda belli olmaz. bi hafta sonra idrarda belli olur bi kaç gün daha bekle kan testi yaptır.

barbiem arkadaşım iyi niyetlerin için çok saol ben 5 yıllık evliyim 1buçuk sene korunmamamıza ragmen bebek olmadı adet düzensizligimde vardı adet oluyom sandım ik bebegimi düşürdüm 2. bebegimi acele ettim ilk düşükten 10 gün sonra kaldım 5 ay durdu erken dogum yaptım 300 gram dogdu diye küveze almadılar bezin içinde kımırdadıgın gördüm neden düşük oluyo diye araştırma istedim tamam dediler sonuç almaya gittim yapılmamış 3. bebegimde doktor kontrolünde olsun diye özel doktora gittim 2 ay tedeavi etti ben hamile olabiirim dedim bana olamazsın diye test yapmadı ilaç verdi onuda öyle kaybettim doktorumu degiştirdim araştırma yapıldı kan pıhtılaşması var şimdi bunun tedavisini görcem

inşallah tutar canım yeterki stressiz ol. sabah kalkınca ilişkiye girebilirsin üstünden bayağ geçmiş olacak o zaman . hem sabah sprem kaliteside daha yüksek oluyor.:)

biliyorum canim dun aksam ve bu sabah birliktelik oldu. Ben yumurtlama testide almistim dunden beri 2 cizgi gozukuyor yani yumurtlama her an olabilir. Insallah bakalim umitliyim bu kez 2 hafta sonra sonuc ne olacak merak ediyorum...
Birde bu kez agrilarim neredeyse hic yok.... :uhm: sanirim gecen sefer yumurtam tam iyi gelismemisti. bu sefer boyutu iyi oldugundan agri cekmiyorum heralde

herkese saglikli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…