canım benim yaaaaaaaaaaaaa.çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına sağlıklı bi şekilde almayı da nasip etsin inşallah..canım canım oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.inşallah hepinizin güzel haberlerini alırım burdan öpüyorum cici anne adayı..................:dance:sositososito
barbiem arkadaşım anladıgıma göre idrardan test yapmışsın kesin sonuç için kAN testini yaptır ümidinide yitirme dedigim gibi idrardan s9onuçlar saqglıklı olmuyo
Arkadaşlar ben yeniyim sitede.Bende sizler gibi bu ay (dr pregnyl dedi ama ben burada bulamadım)dr tavsiyesiyle ovitrella iğne oldum.Ancak herhangi bir ilaç kullanmadan adetimin 8.gününden itibaren yumurtlama takibi yapıldı ve 14.gün iğnemi oldum.Ancak enteresan olan bana erkek mi kız mı istiyorsun diye sordu.(Allah hayırlısını nasib etsin inşaallah)Erkek deyince kesin değil ama iğneden 36 saat sonra ödev dedi..Benim bugün iğneden sonra 8. günüm.6.gün tekrar gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı.progestan kapsül verdi sabah akşam kullanacaksın dedi ayrıca ödeve devam dedi.Allah hepimize hayırlısını nasib etsin kız erkek önemli değil..Ben hepinize dua ediyorum sizde beni unutmayın arkadaşlar.
barbiem inşallah olacak bak ecem hamile bizde ona katılacaz sabır canımızı sıkmqayak bizde önemliyiz bizde ana kuzusuyuz annem canımı sıkkın gördü bana öyle dedi senDE ÖNEMLİSİN HAYIRLISI KIZIM sıkma canını üzülüyorlar bizim için ben 3 düşük yaptım nerdeyse ölecektim 5 aylık bebegimde dogum yaptım 5 dakka yaşadı öldü annem o hallerimi görünce bana bişey olcak diye korktu hayırlısı
Arkadaşım ben yurt dışında yaşıyorum ve bu dediğin iğne dahamı iyiki?Doktoruma sorsam gerçi burda varmı bilemiyorum bazen ilaç isimleri bile çok farklı oluyor.Birde doktorun sanırım çok tecribeli baksana kızmı oğlanmı diye bile sormuş ilginç ilk defa duydum birde iğneden sonra tekrarmı ultrasona çağırdı?birde tekrar hap kullanmışsın anladığım kadariyla o ne için canım ???CADIARZU
Birde arkadaşım bildiğim kadariyle bizim gibi pregnyl kullananlarda iğneden 14 gün sonra adet görüyorsun olmazsan test yapabilirsin diye biliyorum
anladım canım çok saol bilgilerin için inşallah bu ay tutar iyi haberlerini alırız seninde
ecem sagol bilgilerin icin ben carsamba gunu, yani bugun sabah saat 10.40' ta vuruldum. aksama iliskiye girsemmi girmesemmi karar veremedim doktorum dunden itibaren 4 gun birliktelik dedi, napayim sizce.
Ecem aslinda bende bu ay ara verecektim kesmistim umidimi ama yine duramadim ve gitmistim doktoruma yumurtamin gelistigini ogrenince cok sevindim ve busefer olacak diye stres yapmiyorum ama tabikide tutup tutmayacagini cookkk merak ediyorum. hayirlisi olsun bakalim...
:çok üzgünüm:Arkadaşlar canım çok sıkkın sizin güzel haberlerinizle kendime geliyorum az önce duramadım bugün iğneden sonra 14.gün hani artık nasılsa belli olur diye gidip test yaptım tabiiki sonuç yine tek çizgi kafayı yiyeceğim bu ay çok ümitlenmiştim hemde hiç stres yapmadım ama offf ya yine hayaller suya düştü nasipde bu ayda yokmuş üstelik hayal ediyordum eşime sevgililer gününde sürpriz yaparım diye ama nerde bende o şans....senağlama
inşallah tutar canım yeterki stressiz ol. sabah kalkınca ilişkiye girebilirsin üstünden bayağ geçmiş olacak o zaman . hem sabah sprem kaliteside daha yüksek oluyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?