Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ben klomen ve şeker ilacı kullanıyorum ilk kullandığımda 3 sabah 3 akşam klomen alıyordum ama bi gelişme olmadı ikinci kullanımda 2 sabah 2 akşam kullandım yumurtalarım 16 mm olmuştu ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi acaba gerek mi duymadı

canım hamile olsan bile 14. gün idrarda belli olmaz. bi hafta sonra idrarda belli olur bi kaç gün daha bekle kan testi yaptır.

Canım normalde bugün adet günüm hala bişi gelmedi ama dün gece eşimle birlikte olduktan sonra hafif pembe bir akıntı geldi adet olucam sandım ama bişi yok dediğin gibi biraz daha bekleyeceğim sonra adet olmazsam evde testi tekrarlarım aslında hiç ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez aslında test yüzde 99 sonuç veriyormuş ama inşallah dediğin gibidir.Tek çizgiden bıktım

kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım

canımm bu ay seninlee aynı duyguları yaşamıştım.ve bende bu ay ara verdim.sanırım şu an benim için en sağlıklısıda bu en azından bir ay.gerçekten beyin olarak çok rahatladım.....kendin için en doğru kararı yine sen verirsin.üzülme arkadaşım inşallah güzel günler çok yakında............

Kizlar merhaba, bugun ne oldu biliyormusunuz.....
Kayinvalidemlere gitmistim ve eltimin hamile oldugunu ogrendim.. Icim burkuldu. ben okadar mucadele verip hamile kalmak icin ugrasirken bu haberi almak icimi yakti.. senağlama
Oysa ki stres yapmayacaktim uzulmeyecektim ama insanin elinde olmuyor ki... Duygu bu kesip atamiyorsun.. :1no2: Insallah yumurtlamami etkilemez..

Allahim gozyaslarimi gorur ve dualarimi ins kabul eder. Inanmazsiniz belki ama hergun hergun birlikte olmaktan yoruldum artik.... Lutfen bana biraz moral verirmisiniz

canım bu durum karşısında kim olsa senin hissettiklerini hissederdi.İnsanız tabii ki iniş çıkşlarımız olacak.Ama şunu unutmaki herşeyden önce sen önemlisin.Bak sen de bir anne adayısın ve inşaallah bebeğin olacak kendini üzme lütfen.kimse senden negatif elektrik almasın.bak kendin söylüyorsun yumurtlamamı etkilemesinden korkuyorum diye.herkesten önce yumoşların etkilenir bu dönemde lütfen sakin ol ve iyi düşün.Kalbim ve dualarım seninle:Saruboceq:a.s

canım benim seni iyi anlıyorum bende böyle hissetmiştim. her bebek gördüğümde içim titriyordu. hep ağlıyuordum . hatta benim eltim bu tedavimi bilmediği halde senin çocuğun olmaz bile dedi. ama ben aldırmamayı öğrendim. sende hiçbir şeye kafanı takma. unutma ne zaman unutur kafan rahat olursa Allah ın izniyle bebeğin gelecek.yeterki stressiz ool. öpüyorum seni

sagolun canlarim
biliyorum aslinda bosyere uzuludugumu, ama iste benim yanimda kayinvalidem anlatiyor kusuyormusta bilmem ne.. insallah bu hissimi yenecegim sagol canlarim iyiki varsiniz.. benim burda kimsem yok zaten esimden baska ailemde yok yalnizim kimsesizim...gurbetteyim
sagolun

canım seni çok iyi anlıyorum benimde eltim hamile kalınca bende aynı şeyleri yaşadım ama sonra üzülerek kendime zarar verdiğimi anladım sitres hamileliği engelliyo ben de gurbetteyim benimde kimsem yok ne annem ne babam ne de bir akrabam oturup derdimi anlatacağım kimsem yok kocamdan başka üzme kendini biz üzüldükçe kendimize daha çok kötülük ediyoruz göreceksin allahın izniyle biz de hamiş kalıp yavrumuzun mis kokusunu içimize çekicez hadi bakalım yok öyle yılmak bize yakışırmı hiç...hihoyyyt

slm kızlar neden kimse yok nerelerdesiniz :sm_confused:bende pkoluyum 2 aydır tedavi görüyorum yarın yumurta takibi için doktora gidicem inşallah yumurtalarım büyümüştür büyüdüyse prengly vurunucam kızlar hepimiz için Ayat-ı hırz duasını okudum bu duayı okuyanın dileği geri çevrilmezmiş yüce rabbim hayırlısıyla bizi muradımıza erdirsin yavrularımıza kavuştursun:ecrin_bebek::Saruboceq:

Canım benim ya aynı duyguları hepimiz yaşamışızdır sanırım bebek istiyoruz ve biz hamile kalamayıp yakın çevremizden böyle bişi duyunca kötü oluyor birde en gıcık olduğum ne biliyormusun hani kazayla hamile kalanlar varya rabbimin vardır bir bildiği biz o kadar istiyoruz olmuyor itemeyenede veriyor o zaman hayırlı vakti ve zamanı değil diyeceğiz ve sabredeceğiz bebeğim ama sakın umudunu yitirme mutlaka güzel meleklerimizi kucaklayacağız AMİN..

Buse Burcu arkadaşım sanırım sende gurbettesin benim gibi ve aslen Eskişehirlimisin? Bende Eskişehirliyimde bizler gurbette birbirimize desteğiz birde pko dediğin yumurtayla ilgili bir problemmi İnşallah en kısa zamanda tedavi olursun ve bebeğini kucaklarsın canım

Son düzenleme:
Sagolun arkadaslarim destekleriniz icin, aslinda moralim cok iyiydi iste o haberi alinca uzuldum. Ama ins gececek.. Ailenin yaninda olmamasi inanin cok kotu ben yurtdisindan turkiyeye geldim esimi oraya goturtemedim. Neyse.. bosverin guzel konular konusalim degilmi. Gece agladigim icin basim ve gozlerim agriyo ben dinlenmeye cekiliyorum kizlar. Yumurtlama testi yapiyorum hergun, 2 gundur cift cizgi cikiyor yani dun ve bugun yumurtluyor olabilirim.. Allahim gonlumuze gore versin insallah

Gorusmek uzere....

canım ben tokatlıyım eşimin görevi nedeniyle burdayız evet sizlerin desteğide olmasa ne yaparız kimsemiz yok iyiki varsınız kızlar:teselli:barbiem canım pko yumurtalarla ilgili evet benim yumurtam var ama büyümü yarın doktora gidicem inşallah büyümüşlerdirde çatlatma iğnemi yaptırırım saol canım en kısa zamanda karnın burnunda olur inşallahhhhhhhhhhhh

canım benim inan hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama elden gelen tek şey sabredip beklemek inşallah bunu da başarabiliriz.canım benim sıkma ne olur kendini güzel günler çok yakında inşallahŞeniz................................

merhaba arkadaşlar pregnyl 5000 lazı tedavim yarım kalacak. istanbulda eczanelere sorabilecek arkadaşlar var mı acaba?

güçlü arkadaşım seni eniyi biz anlarız aynı şeyeri bende çokyaşadım ama bizimde olacak inaniyorum sabret moralini bozma

merhaba arkadaşlar pregnyl 5000 lazı tedavim yarım kalacak. istanbulda eczanelere sorabilecek arkadaşlar var mı acaba?

canım o iğneyi ben de çok aradım ama bulamadım piyasadan kalkmış çok nadir bulunuyor.bana doktorum reçeteme ya pregnyl ya da ovitrelle diye yazmıştı ikisinin de içeriği aynı imiş.dr.ile konuşup onu kullanabilirsin tek farkı ovitrella 6 katı kadar daha pahalı ben 10 gün önce 77tl ye aldım

Nisa ve Ahsenecem arkadaslarim destekleriniz icin cok sagolun.. Basaricaz elbette
Allahim hakkimizda hayirli olanini versin ve dualarimiz en kisa zamanda kabul etsin...

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…