Arkadaşlar pregnyl iğneden kaç gün sonra adet görülüyor normal günümdende bir gün geçti iğnenin üzerindense 18 gün.Evveli gün idrar testi yapmıştım sonuç negatifti ne oluyor neden adetim gelmiyor bir fikri olan varmı???
arkadaşlar ben geçen ay klomen ve prengly kullandımda çok ağrılarım olmuştu bu ay tekrar kullandım hiç bir ağrı hissetmedim arada bir çok az bi ağrı oluyor geçiyor şimdi bu iiyemi işaret yoksa kötüyemi b19 şubat adet tarihim inşallah adet olmam
barbiem arkadaşım bugünde adet olmazsN kandan yaptır saglıklı sonuç al kimi zaman idrardan çıkmıyo inşallah bebiş vardır hayırlısı
arkadaşlar ben geçen ay klomen ve prengly kullandımda çok ağrılarım olmuştu bu ay tekrar kullandım hiç bir ağrı hissetmedim arada bir çok az bi ağrı oluyor geçiyor şimdi bu iiyemi işaret yoksa kötüyemi b19 şubat adet tarihim inşallah adet olmam
ya arkadaşlar adetim gecikti diye çok umutlanmıştım yaaa test yaptım yine tek çizgi offfffffff offffffff biz ne zaman meleklerimizi kucaklayacağız???
merhaba arkadasim ozlemnaz, aynen bendede seninki gibi oldu, pregnyl vuruldugumda 2 hafta agri cektim. Ve simdi ise Ovitrelle ignesi vuruldum koldan. Bence yumurta gelisimi ile alakali belki bu sefer yumurtamiz iyi gelismistir ondan agri yoktur benimki 18veya19mm olmustu bu sefer. Ama ecem arkadasimiza soralim o suanda hamile.
Aceba bu iyiye isaretmi bende merak ediyorum. Hamile olan arkadaslar sizlerde nasil oldu bu agrilar...[/Qinşallah senin dediğin gibidir doktorumda bu ay herşeyin normal oldunu söylemişti yumurta gelişimim iiyiydi sen 18 19 ml oldunu adetinin kaçıncı günü öğrenmiştin ben 11. günü gitmiştim 13 14 ml dedi ve 5 taneydihepside bu boyutlardaydı benim doktorum işte 14 15. günleri bakmıyor oda kafama takılıyor ve iğneyi 13. gün yaptır dedi bilmiyorum bu ay daha stressizim bide ben bu ay prengly çok zor bulmuştum sanırım ovitrelle de aynı etkiyi yapıyor peki ovitrelle kolay bulunabiliyormu senin adet günün ne zaman umarım hamileyizdir çok merak ediyorum nasıl bir duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin tabii hayırlıysa:Saruboceq:
cnmsters yapma sen kan testi yaptır en iyi sonucu kan testinden alırsın normalde kaç günde bir adet oluyordun ben mesela hiç adet olamıyorum ayda yılda bir yıllardır ilaçla oluyorum ben bu tedaviye başlamadan önce 3ay adet olmamıştım ve adet olmam için ilaç verildi ayın 24ünde olmuştum ve bu tedaviye başlayınca doktorumun dedi adet tarihi ayın 20siydi ama bende 4gün gecikmeden sonra ayın tekrar 24ünde oldum şimdi san düşen stres yapmamak biliyorumki çok zor hele beklemek dahada zorhayırlısını dile testini bekle bu ay olmazsa birdahaki aya tıp çok ilerlediya arkadaşlar adetim gecikti diye çok umutlanmıştım yaaa test yaptım yine tek çizgi offfffffff offffffff biz ne zaman meleklerimizi kucaklayacağız???
özlemnaz ovitrelle rahat bulunuyor ama ben 77tlye aldım 11 gün önce yani biraz pahalı.
inşallah senin dediğin gibidir doktorumda bu ay herşeyin normal oldunu söylemişti yumurta gelişimim iiyiydi sen 18 19 ml oldunu adetinin kaçıncı günü öğrenmiştin ben 11. günü gitmiştim 13 14 ml dedi ve 5 taneydihepside bu boyutlardaydı benim doktorum işte 14 15. günleri bakmıyor oda kafama takılıyor ve iğneyi 13. gün yaptır dedi bilmiyorum bu ay daha stressizim bide ben bu ay prengly çok zor bulmuştum sanırım ovitrelle de aynı etkiyi yapıyor peki ovitrelle kolay bulunabiliyormu senin adet günün ne zaman umarım hamileyizdir çok merak ediyorum nasıl bir duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin tabii hayırlıysa:Saruboceq:
merhaba arkadasim ozlemnaz, aynen bendede seninki gibi oldu, pregnyl vuruldugumda 2 hafta agri cektim. Ve simdi ise Ovitrelle ignesi vuruldum koldan. Bence yumurta gelisimi ile alakali belki bu sefer yumurtamiz iyi gelismistir ondan agri yoktur benimki 18veya19mm olmustu bu sefer. Ama ecem arkadasimiza soralim o suanda hamile.
Aceba bu iyiye isaretmi bende merak ediyorum. Hamile olan arkadaslar sizlerde nasil oldu bu agrilar...[/Qinşallah senin dediğin gibidir doktorumda bu ay herşeyin normal oldunu söylemişti yumurta gelişimim iiyiydi sen 18 19 ml oldunu adetinin kaçıncı günü öğrenmiştin ben 11. günü gitmiştim 13 14 ml dedi ve 5 taneydihepside bu boyutlardaydı benim doktorum işte 14 15. günleri bakmıyor oda kafama takılıyor ve iğneyi 13. gün yaptır dedi bilmiyorum bu ay daha stressizim bide ben bu ay prengly çok zor bulmuştum sanırım ovitrelle de aynı etkiyi yapıyor peki ovitrelle kolay bulunabiliyormu senin adet günün ne zaman umarım hamileyizdir çok merak ediyorum nasıl bir duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin tabii hayırlıysa:Saruboceq:
arkadaşlar ben 1. pregnyl iğnemde de çok ağrı çekmiştim. bu ikincisinde de ağrım oldu. ama teek bir farkı var bunda yani hamile kaldığım ikinci pregnyl iğnesinden sonraki ağrılarım kasılma şeklinde oldu
güçlü z sen devlet ya da sigorta hastanesinemi gidiyorsun.o halde neden ben ücretin tamamını ödedim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?