Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar pregnyl iğneden kaç gün sonra adet görülüyor normal günümdende bir gün geçti iğnenin üzerindense 18 gün.Evveli gün idrar testi yapmıştım sonuç negatifti ne oluyor neden adetim gelmiyor bir fikri olan varmı???

cnm bende 18. gün olmuştum ama 14. günden sonra çok açık kahve rengi leke gelmeye başlamıştı umutsuzla düşme umarım adet oolazsın

arkadaşlar ben geçen ay klomen ve prengly kullandımda çok ağrılarım olmuştu bu ay tekrar kullandım hiç bir ağrı hissetmedim arada bir çok az bi ağrı oluyor geçiyor şimdi bu iiyemi işaret yoksa kötüyemi b19 şubat adet tarihim inşallah adet olmam

Canım bendede senin tam tersin olmuştu ilk kullandığım ay yani geçen ay hiç ağrım yoktu bu ay ise kasığım belim sıksık ağrıdı sanırım bünyemiz arada farklılık gösteriyor ama genelde ağrıların özellikle ayaktan üşütme ile etkisi oluyor kendine dikkat et..

barbiem arkadaşım bugünde adet olmazsN kandan yaptır saglıklı sonuç al kimi zaman idrardan çıkmıyo inşallah bebiş vardır hayırlısı

ya arkadaşlar adetim gecikti diye çok umutlanmıştım yaaa test yaptım yine tek çizgi offfffffff offffffff biz ne zaman meleklerimizi kucaklayacağız???

barbiem arkadaşım bugünde adet olmazsN kandan yaptır saglıklı sonuç al kimi zaman idrardan çıkmıyo inşallah bebiş vardır hayırlısı

saol arkadaşım keşke dediğin gibi olsa ama artık umutlanmak istemiyorum çok büyükoluyor hayal kırıklığı o zaman birde aldığım test yüzde 99 diyor hafif bile olsa bir çizgi bile yok tek çizgi çıktı işte...:1no2::1no2:

merhaba arkadasim ozlemnaz, aynen bendede seninki gibi oldu, pregnyl vuruldugumda 2 hafta agri cektim. Ve simdi ise Ovitrelle ignesi vuruldum koldan. Bence yumurta gelisimi ile alakali belki bu sefer yumurtamiz iyi gelismistir ondan agri yoktur benimki 18veya19mm olmustu bu sefer. Ama ecem arkadasimiza soralim o suanda hamile.
Aceba bu iyiye isaretmi bende merak ediyorum. Hamile olan arkadaslar sizlerde nasil oldu bu agrilar...

ya arkadaşlar adetim gecikti diye çok umutlanmıştım yaaa test yaptım yine tek çizgi offfffffff offffffff biz ne zaman meleklerimizi kucaklayacağız???

benim de ilk gebeliğimde adetim yeni geçince yaptırmıştım çıkmamıştı.adet olmazsan 15 gün sonra gel demişlerdi de öyle çıkmıştı kerata.:1rolleyes:ne akla hizmetse kan testide yapmamışlardı CADIARZU amann canım neyse üzülme sen zaten hamileysen idrarda hemen görünmez sıkma canını.:teselli:hemen bir gidip kan testi yaptır

özlemnaz ovitrelle rahat bulunuyor ama ben 77tlye aldım 11 gün önce yani biraz pahalı.

cnmsters yapma sen kan testi yaptır en iyi sonucu kan testinden alırsın normalde kaç günde bir adet oluyordun ben mesela hiç adet olamıyorum ayda yılda bir yıllardır ilaçla oluyorum ben bu tedaviye başlamadan önce 3ay adet olmamıştım ve adet olmam için ilaç verildi ayın 24ünde olmuştum ve bu tedaviye başlayınca doktorumun dedi adet tarihi ayın 20siydi ama bende 4gün gecikmeden sonra ayın tekrar 24ünde oldum şimdi san düşen stres yapmamak biliyorumki çok zor hele beklemek dahada zorhayırlısını dile testini bekle bu ay olmazsa birdahaki aya tıp çok ilerledi

hayır dr.um bana ya pregnyl yoksa ovitrelle demişti ama ssk ödemiyor demişti

Canim ben adetimden sonraki 10.gun gittim ve tekrar 12.gun gittim Doktorum biraz daha bekleyelim dedi ve 12.gun baktiginda 13.gun igne yazdi. Doktorun sana igne icin rapor verdigi zaman igneyi 15 TLye alabiliyorsun benim doktorum sagolsun hep rapor yazdi.
Inan bende cok heyecanli ve merakliyim, hamile kalirsam buna inanmam biraz zaman alacak. Ben subat sonunda adet olmam gerekiyor canim..

güçlü z sen devlet ya da sigorta hastanesinemi gidiyorsun.o halde neden ben ücretin tamamını ödedim anlamadım

sigorta ödemez demişti doktorum sen kaç aydır kullanıyorsun bu iğneyi

güçlü z sen devlet ya da sigorta hastanesinemi gidiyorsun.o halde neden ben ücretin tamamını ödedim anlamadım

hayir canim ozel hastaneye gidiyorum ve esim SSK LI. Doktordan doktora farkediyor demekki.. Doktorunun vicdanina mi kalmis artik bilemiyorum canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…