arkadaşlar ben 1. pregnyl iğnemde de çok ağrı çekmiştim. bu ikincisinde de ağrım oldu. ama teek bir farkı var bunda yani hamile kaldığım ikinci pregnyl iğnesinden sonraki ağrılarım kasılma şeklinde oldu
sigorta ödemez demişti doktorum sen kaç aydır kullanıyorsun bu iğneyi
valla canim igneden once 1 gun ve igneden sonra 3ila4 gun birliktelik olmasi gerekiyor.
Doktorun soylemedi mi sana?? Bu 4 gunden sonra iliskiye girilip girilmeyecegini bende bilmiyorum canim bilen varsa banada soylesin
benim de ilk gebeliğimde adetim yeni geçince yaptırmıştım çıkmamıştı.adet olmazsan 15 gün sonra gel demişlerdi de öyle çıkmıştı kerata.:1rolleyes:ne akla hizmetse kan testide yapmamışlardı CADIARZU amann canım neyse üzülme sen zaten hamileysen idrarda hemen görünmez sıkma canını.:teselli:hemen bir gidip kan testi yaptır
cnmsters yapma sen kan testi yaptır en iyi sonucu kan testinden alırsın normalde kaç günde bir adet oluyordun ben mesela hiç adet olamıyorum ayda yılda bir yıllardır ilaçla oluyorum ben bu tedaviye başlamadan önce 3ay adet olmamıştım ve adet olmam için ilaç verildi ayın 24ünde olmuştum ve bu tedaviye başlayınca doktorumun dedi adet tarihi ayın 20siydi ama bende 4gün gecikmeden sonra ayın tekrar 24ünde oldum şimdi san düşen stres yapmamak biliyorumki çok zor hele beklemek dahada zorhayırlısını dile testini bekle bu ay olmazsa birdahaki aya tıp çok ilerledi
canim keşke senin kerata gibi olsaydı malesef adet oldum çok üzgünüm Allahın vardır bir bildiği onsa sığınmaktan başka çare yok
cnmsters yapma sen kan testi yaptır en iyi sonucu kan testinden alırsın normalde kaç günde bir adet oluyordun ben mesela hiç adet olamıyorum ayda yılda bir yıllardır ilaçla oluyorum ben bu tedaviye başlamadan önce 3ay adet olmamıştım ve adet olmam için ilaç verildi ayın 24ünde olmuştum ve bu tedaviye başlayınca doktorumun dedi adet tarihi ayın 20siydi ama bende 4gün gecikmeden sonra ayın tekrar 24ünde oldum şimdi san düşen stres yapmamak biliyorumki çok zor hele beklemek dahada zorhayırlısını dile testini bekle bu ay olmazsa birdahaki aya tıp çok ilerledi
canım bende senin gibi hiç adet olamıyordum belki senede bir geliyordu kendiliğinden dr farlutal le oldurtuyordu bana adeti. sonra klomen ve pregnyl tedavisine başladım. ikinci iğnemde şükürler olsun hamileyimm. inşş bebeğimi kucağıma almak ta nasip olur. v e inşallah sizlerede Allah nasip eder. birinci iğnemde çok stresliydi hatta ilişki boyunca ağladığımı hatırlıyorum ama ikincisinde hiç takmadım.biliyoruzki bu çok zor ama bence bu süre zarfında eğlenceli biyerlere kaçın eşinizle biz öyle yapmıştık . gülmekten ve eğlenmekten tedavimi unutmuştum. ben Allah a ve bu stressiz olmama bağlıyorum hamile oluşumu. lütfen biraz dua sabır ve mutluluk. eminimki burdaki herkes ozmann eline alacaktır bebelerinii:)
ozlem naz sendedemi adet düzensizliği var
cnm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bana moral oldun benimde tedavide ikinci ayım sendedemi pco vardı doktorumda huzurlu ol kafana takma diyor ama yapan yok inşallah herkez senin yaşadığın mutluluğu yaşar hayırlısıyla
canım inşallah olacak seninde.benim durumum en kötüsüydü. p. over vardı hemde hiç adet olmuyordum. Allah a şükür şimdi gebeyim . biraz sabret ve dua.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?