Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belki vuruldugu yer ile alakasi vardir. Ovitrelle koldan vuruluyor pregnyl ise kalcadan..fisfisfis

Son düzenleme:
açıklama için teşekkürler .inşaallah gerek kalmaz:1no2: ama ikinciye ihtiyaç olursa bunu ben de dr dan talep edeceğim:çok üzgünüm:

selam 1 adet oldum 5 günü klomen kullandım 12 günü 2 tane yumurtam oluştu21 23mm ve o gün çatlatma iğnesi vuruldum iğneden kaç saat sonra ilişki oluyo ve kaç gün ne kadar bana yardımcı olursanız sevinirim

valla canim igneden once 1 gun ve igneden sonra 3ila4 gun birliktelik olmasi gerekiyor.
Doktorun soylemedi mi sana?? Bu 4 gunden sonra iliskiye girilip girilmeyecegini bende bilmiyorum canim bilen varsa banada soylesin

valla canim igneden once 1 gun ve igneden sonra 3ila4 gun birliktelik olmasi gerekiyor.
Doktorun soylemedi mi sana?? Bu 4 gunden sonra iliskiye girilip girilmeyecegini bende bilmiyorum canim bilen varsa banada soylesin

Drum bana iğneden sonra 3 günlük peşpeşe birliktelik dedi..Diğer günler istediğiniz gib devam dedi:jeyyar::jeyyar:

canim keşke senin kerata gibi olsaydı malesef adet oldum çok üzgünüm Allahın vardır bir bildiği onsa sığınmaktan başka çare yok

Canım senin durumunda zormuş Allahım şifalar versin ve inşallah sende en kısa zamanda bebişini kucaklarsın.Benim adetim aslında düzenliydi ama sanırım stresten iki gün sarktı bende hemen bebeğe yormuştum ama sağlık olsun ama birkaç ay ara vericem çok canım sıkıldı biraz oluruna bırakalım bakalım ne olucak...iyi dileklerin için teşekkürler..

canim keşke senin kerata gibi olsaydı malesef adet oldum çok üzgünüm Allahın vardır bir bildiği onsa sığınmaktan başka çare yok

lütfen üzülme canım.Tabii ki öyle Allah herşeyin en iyisini bilir.Bir daha ki aya bütün gücünü kuvvetini topla hadi bakalım.sırnaşık şeyşöyle bir silkelenip kendine gel.yasakkelimeEn kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alacağız ümidini yitirme.:Saruboceq:

canım bende senin gibi hiç adet olamıyordum belki senede bir geliyordu kendiliğinden dr farlutal le oldurtuyordu bana adeti. sonra klomen ve pregnyl tedavisine başladım. ikinci iğnemde şükürler olsun hamileyimm. inşş bebeğimi kucağıma almak ta nasip olur. v e inşallah sizlerede Allah nasip eder. birinci iğnemde çok stresliydi hatta ilişki boyunca ağladığımı hatırlıyorum ama ikincisinde hiç takmadım.biliyoruzki bu çok zor ama bence bu süre zarfında eğlenceli biyerlere kaçın eşinizle biz öyle yapmıştık . gülmekten ve eğlenmekten tedavimi unutmuştum. ben Allah a ve bu stressiz olmama bağlıyorum hamile oluşumu. lütfen biraz dua sabır ve mutluluk. eminimki burdaki herkes ozmann eline alacaktır bebelerinii:)

cnm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bana moral oldun benimde tedavide ikinci ayım sendedemi pco vardı doktorumda huzurlu ol kafana takma diyor ama yapan yok inşallah herkez senin yaşadığın mutluluğu yaşar hayırlısıyla

arkadaşlar benim bugün iğne olalı 3 günü kasımlarımda ve belimde çok ağrı var iğne vurulduğumdan beri inşallah olumlu olur bebişimi kucağıma alırım
arkadaşlar sizlerdede ağrı oluyomu

ozlem naz sendedemi adet düzensizliği var

evet cnm ben pcoluyum ve bikez laparoskopi geçirdim ilk adet dönemimden beri adetlerim düzensizdi amaki 5 6 yıldırda ilaçsız adet olamıyorum evleneli 3ay oldu ben sorunumu bildim için zaman kaybetmemek için hemen tedaviye başladım bu ikinci, ayım tdavide bakalım ne olacak sendedemi düzensizlik var Allah yardımcımız olsun

canım inşallah olacak seninde.benim durumum en kötüsüydü. p. over vardı hemde hiç adet olmuyordum. Allah a şükür şimdi gebeyim . biraz sabret ve dua.

canım inşallah olacak seninde.benim durumum en kötüsüydü. p. over vardı hemde hiç adet olmuyordum. Allah a şükür şimdi gebeyim . biraz sabret ve dua.

inşallah cnm benim Allah olmayan herkeze nasip etsin benimde yarın doktorun verdiği tarihe göre adet günüm ama geçen ay 4 gün gecikmeli olmuştu bu ayda öylemi olur bilmiyorum sen günün geçincemi test yapmıştın acaba kan testi yaptırsam çıkarmı çok şanslısın biliyomusun inşallah hep böyle şansın devam eder bakalım bizim kaç ayda olacak ben bu ilaçların masum oldunu düşünmüyorum yumurtalıkları çok yoruyor nekadar erken gebe kalırsak okadar iyi merak ediyorum ayy hiç adet belirtiside yok bende arada bir karnım ağrıyor biraz göğüs uçlarım hassaslaştı onun dışında belirti yok bakalım ne olacak dualarını bekliyoruz inşallah sende bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…