arkadaslar merhaba, bende de hic belirt yok sadece gogus ucum ve etrafinda agri oluyor bazen.
Benim adetime 10 gun var daha, insallah o haplari birdaha kullanmamiza gerek kalmaz, bende sana katiliyorum ozlemnaz.. Ben ovulasyon testide yapmistim ve yumurtlamam bitmis. Insallah tutturmusuzdur yaa, cok yorucu surekli birlikte olmak... :1shok:
slm arkadaşlar ben yeni geldim aranıza 3 aydır tedavi oluyorum bu son pregnyl den sonra 9. gün bhcg baktırdım 30.30 çıktı bir gün sonra tekrar baktırdım 18.47 çıktı idrar tahlilde silik çizgi çıktı bu ne anlama geliyo bilen varmı
slm benim bu ay 3. klomeni kullandım bitti artık eğer hamile kalmazsam dr um başka tedaviye geçeceğiz dedi.canım senin canını sıkmak istemem içini ferah tut ama bazı gebelikler adet günü gelmeden sağlıklı omaması sebebiyle vücut tarafından iptal ediliyor. bizler adet olunca bu durumu farkedemiyoruz. o yüzden de erken beta hcg insanı üzüyo.. umutlanıp da hayal kırıklığına uğrama daha da zor.. biliyorum sabretmek zor insan bian önce yaptırmak istiyor ama dayanmak daha iyi bence.. yine de belli olmaz tabii..inşallaaah bebişin seninledir. yine de doktoruna danış bence.. belki farklı bi durumdur.. herşey gönlünce olsun..
ben 6 defa kullandım iğneye geçicez ddedi doktorum o da sanırım çok pahalıymış
evet biraz pahalı 900lük 700tl 600lük 500 tl ama rapor alırsan yarısını ödersin yumurtayı geliştiriyor
hakkıında hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur.. peki iğnelerin ücretleri nasıl devlet ödemiyor değil mi?
devlet daha önce hepsini ödüyomuş ama ben yetişemedim şimdi rapor alırsan yarısını ödüyosun rapor hastaneden heyet raporu olması gerekiyo Allah kolaylık versin
evet biraz pahalı 900lük doz 700tl 600lük doz 500 tl ama rapor alırsan yarısını ödersin yumurtayı geliştiriyor
peki ne kadar tutuyo iğneler.. saol canım. amin :Saruboceq:
selam pregnyly ıgneyı bulamıyorum ızmırden bulan varmı vey yerını bıldıgınız ızmırde satan bır eczane varmı acil lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?