Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar merhaba, bende de hic belirt yok sadece gogus ucum ve etrafinda agri oluyor bazen.
Benim adetime 10 gun var daha, insallah o haplari birdaha kullanmamiza gerek kalmaz, bende sana katiliyorum ozlemnaz.. Ben ovulasyon testide yapmistim ve yumurtlamam bitmis. Insallah tutturmusuzdur yaa, cok yorucu surekli birlikte olmak... :1shok:

cnm benim adet günüm bugün dün çok ağrım oldu ama daha çok gaz sancısına benziyodu elimle kasıma bastırdığımda sanki yara varmış gibi ağrıyordu bugün ağrım yok seninde dediğin gibi göğüs uçlarım hassaslaştı bakalım bugün olmamda ben ama iki üç gün sonra olurum sanırım cnm bana biraz yumurtlama testini anlatırmısın olmazsa bi daha:Saruboceq:ki aya bende yapayım

Canim yumurtlama gunune yakin 1-2 gun oncesinde basliyorsun ayni gebelik testi gibi idrardan yapiyorsun cift cizgi gordugunde yumurtlama 24-36 saat icerisinde gerceklesiyormus.
Bu testler gebelik testine nazaran daha ince bir cubuk. Ben kullandim ins ise yaramistir.. ben 2-3 gun cift cizgi gordum ve sonra cift cizgi gitti.. Hayirlisiyla ins. bebislerimiz gelir canim ikimizinde

bu konu neden bukadar sessizlesti kimse yazmiyor eskisi gibi nerdesiniz kizlar ?? kaydirigubbakcemile

slm arkadaşlar ben yeni geldim aranıza 3 aydır tedavi oluyorum bu son pregnyl den sonra 9. gün bhcg baktırdım 30.30 çıktı bir gün sonra tekrar baktırdım 18.47 çıktı idrar tahlilde silik çizgi çıktı bu ne anlama geliyo bilen varmı

selam pregnyly ıgneyı bulamıyorum ızmırden bulan varmı vey yerını bıldıgınız ızmırde satan bır eczane varmı acil lutfen

canım senin canını sıkmak istemem içini ferah tut ama bazı gebelikler adet günü gelmeden sağlıklı omaması sebebiyle vücut tarafından iptal ediliyor. bizler adet olunca bu durumu farkedemiyoruz. o yüzden de erken beta hcg insanı üzüyo.. umutlanıp da hayal kırıklığına uğrama daha da zor.. biliyorum sabretmek zor insan bian önce yaptırmak istiyor ama dayanmak daha iyi bence.. yine de belli olmaz tabii..inşallaaah bebişin seninledir. yine de doktoruna danış bence.. belki farklı bi durumdur.. herşey gönlünce olsun..

slm benim bu ay 3. klomeni kullandım bitti artık eğer hamile kalmazsam dr um başka tedaviye geçeceğiz dedi.

druma gösterdim oda aynı şeyleri söyledi neyse herşeyin hayırlısı 25 tekrar test yaptıracağım dr dedi adet günüm martın ikisinde ayrıca ben klomeni 2ay önce kullandım 2aydırda puregon iğne bu ay ek olarak çatlatma iğnesi kullandım

hakkıında hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur.. peki iğnelerin ücretleri nasıl devlet ödemiyor değil mi?

devlet daha önce hepsini ödüyomuş ama ben yetişemedim şimdi rapor alırsan yarısını ödüyosun rapor hastaneden heyet raporu olması gerekiyo Allah kolaylık versin

evet biraz pahalı 900lük doz 700tl 600lük doz 500 tl ama rapor alırsan yarısını ödersin yumurtayı geliştiriyor

selam pregnyly ıgneyı bulamıyorum ızmırden bulan varmı vey yerını bıldıgınız ızmırde satan bır eczane varmı acil lutfen

cnm benim aynı durumu bende geçen ay yaşadım hiçbiryerde yok adeta karaborsa oldu izmirde tanıdıklarıma arattım bulamadılar ama tüp bebek merkezlerine git onlarda olur yada onunla aynı içeriyi taşıyan başka bir ilaç bakAllah kolaylık versin çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum inşallah benimde tutmuşturda yine iğne stresi yaşamam

arkadaşlar bana ayın yani şubat ayının 17 sinde yapıldı hala daha kasıklarımda ağrı var ama bana iğne vurulduğu ertesi akşam yani 36 saat sonra ilişkiye girceksin diğer günde 1 ara verip diğer günde gireceksin dedi ağrı yapmasının sebebi ne bir yumurtalığım büyümüş sadece 19 mm olmuş onu çatlatacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…