Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar hamile kalsanız bile ilk 3 ay sanki adet olcakmış gibi karın ağrılarınız oluyor ben pregnyl iğneyi ve diğer iki hapıda kullandım pregnyl iğneyi zaten 3 gün içinde yumurta çatlaması için vuruyolar ama benim yumurtalarım o iğneyi hiç tınmadı bile :) ama şunu farkettim en stressiz olduğum ay aşılama olduğum aya denk geldi ve hamile kaldım çok umutsuzdum ümidi kesip başka neşeleneceğim şeylerle uğraşmaya başladım ve o ay o kadar yolunda gitti ki herşey güzel haberi aldım... ben 12 agustos 2006 da aşılama olmuştum ve her pregnyl iğneyi 2 kutu yapıyordu doktorum bana yanlış hatırlamıyorsam 1000mg bir iğne ve iki kutusunu bir vuruyordu... stressiz olmaya çalışın. allahım hepinize nasip etsin kimseyi evlat konusunda sınamasın

arkadaşlar merhaba bende dün ignemi vuruldum hayırlısı inşllah bu sefer olur ayrıca ankarada igne bulan varmı diye soran olmuş igneyi sokak aralarındaki eczanelerden bulunuyo cadde üzerindekilerde yok sitelerden gölbaşından bulan oluyo.

ilaçların etkisi ile oluyor böyle rahatsızlıklar benimde olmuştu şimdide sırtım ve belim ağrıyor

merhaba..arkadaslar bana bi akıl verin lütfen..klomen kullandıktan sonra 30 ocakta pregnyl oldum.1 inde yumurtam çatladı..ama ben hala adet olamadım.3 haftayı doldurum iğneden sonra..adetlerim düzenlidir ve şimdiye kadar kist vs. şikayetlerim hiç olmadı.kist olabilir mi sizce bu kadar gecikmesinin.kist ihtimali üzerinde duruyorum çunku 10 gün önce kan testi yaptım 0.29 yani negatif cıktı.

canım normalde 18-19 gibi olmam gerkeiyodu ama doktorumun sölediğine göre yumurtam erken geliştiği ve çatladığı için 15-16 sı gibi olmam gerekiyomuş.iğneden sonra 16.veya 17. gün yani.

adet belirtilerin yoksa tekrar test yap benim adetime 12gün var idrar testi yaptık silikte olsa çift çizgi hsg de 30.30 dr çatlatma iğnesinden kaynaklanabileceğini söylüyo yani rşey ifsde etmiyo pozitif olmasıda bi

güçlü z arkadas için yazıyorum senı anlıyorum ben bir ebeyim sayısızca çocuk dogurtturdum ama kendım doguramıyorum 5 kez hamıle kaldım hepsınıde dusurdum benımle aynı zamanda hamıle kalanlar dogdu yuruyor bıle bebısler butun arkadaslarım bana cok iyi davrandı hatta en sevdıgım arkadasım hamıle kalınca bana soyleyemedı uzulmeyeyım dıye her duydugum dr a gıttım arkadasımın bebeısınıde dogurttum artık hemsırelık yapıyorum bebiş için ugrasan bir arkadas hamıle kaldı dr un adını sordum bana soylemedı benı azarladı benım kıskandıgımı kımsenın bebısı olsun istemıyon dedı bana benden uzak dur bebegıme nazar deydırırsın demek istedı çok aglattı benı psıkolojomı bozdu simdi dogurdu yaradanım isteyen herkese versın banada versın doktugum gözyasların hattı hesabı yok

ibem77 arkadaşım hiç canını sıkma bende 3 tane düşürdüm neden düşük yaptıgını araştırtınmı?benim yapıdı kan pıhtılaşması varmış şimdi tedavideyim .ayrıca o seni azarlayan kadın biliyomuki sen çok sanslısın 5 tane melegin sana öteki dünyada şefaatçi olacak inşallah demekki sen hamile kalabiliyosun sadece düşük nedenini bulun biran önce tedviye başlayın bende senin gibi çok agladım luzümsuz ne dedigini bilmeyen insanlarda ugraştım halada ugraşıyorum eşim ve ailem eşimin ailesi çok destek çıktılar ben bu yöndende şanslıyım canımızı sıkmayalım moral çok önemli biz hiç olmazsa anne olduk bence inşallah kucagımızada alcaz inan ve dua et

merhaba nisa arastırdım kanım hemen pıhtılasıyor bebege gıden damarlar pıhtılasıp kan gıdıp beslenemiyor ve bebek beslenemeyınce dusuyor tedavı olarak bebek aspırını fraxparın kullandım 0.3 lük ama yınede dustu şimdı ne verecekler bilmiyom yasaklarım var soyleyeyım bulgur sucuk sakatat bezelye brokolı yasak çerezde var senın tedavın nasıl ne yaptılar anlatırmısın

ibem77 canım ben gebelik öncesi folikasit coraspirin kullanıyorum adetin 15. günü progestan şimdide gebelik için ugraşıyo işte klomen ve prengly ignesiyle bu arada folik asit ve coraspirine devam gebe kalınca igne vurulacakmışım hergün onu gebe kalınca nekadar kullanacagımı söyleyecek ama kesin igne verecek demek aynı dertten muzdalibiz kan pıhtılaşması doktorunu iyi araştır doktorda önemli ayrıca limon kanı sıvılaştırıyo ben 5 aylık bebegimde midem bulantısı geçsin diye bilmeyerek bi limonu sıkar azsulndırıp o bi limonu akşama kadar az az içerdim limonuda tavsiye ediyorum

bugüün adet oldum bu ay çok umutluydum olmadı ne yapacamı bilmiyorum prengyl bulunmuyor daha doğrusu çatlatma iğnelerinin hiçbiri bulunmuyor devammı pesmi karar veremedim bu tedavide olmadan hamile kalamıcam sanırım dua edin arkadaşlar iyice stres oldum

ben ankarada yaşıyorum ibemm sen şanlıurfa yazıyo ama yinede söyleyeim doktorumu selma tokuçoglu çok tavsiye edildi hastalarına sordum iyi dedier hiç hamile kalmayanı bie gebe bırakmış benim bu zamana kadar gözlemlerimdende tam puan aldı iyi yani ben gerçekten tüm çocuk isteyenere dua ediyom sadece kendime degil sizde bana dua edin

özlemnaz arkadaşım tabiki devam pes etme olcak biraz rahatla strestende olmuyo zor biliyorum ama sonuç için stresten uzak duralım umudunu yitirme bu yönteme illk denemede gebe kalan 10 hastadan bir kişiymiş genellikle 2. 3. 4 . denemelerde hatta 10. denemede tutanlar oluyo ilaç zor bulunuyo o dogru bu sorun haledilir inşallah
:teselli:

Ozlemnaz arkadasim uzulme.. Boylesi daha hayirli deyip tedavine devam etmelisin, Insallah birdahaki sefere olur canim. Seni cok iyi anliyorum insan umudunu yitiriyor biyerde ama elden bisey gelmiyo be arkadasim.. Kendine bir meskale bulup bu konuyu fazla dusunmemelisin ok

kızlar ben yeni üyeyim 1 ay oldu klomen kullandım dün bitti 27 sinde doktora gidicem ama iğne yok nasıl bulucaz bilmiyorum siz nasıl buldunuz neolur bilen varsa bana söylesin allahım hepimize nasip etsin dualarım size ve kendime

Hoşgeldin Türkan 73 bende üye olalı 4 gün oldu .inşallah hayırlı haberler alırsın Pregnly piyasada pek bulunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…