Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bulduğuna sevindim Allah gönlündekini nasip etsin inşallah.bende bugün kan testi yaptırdım 5.38 geçen güne göre düşük sonuç negatif .martda hsg rahim filmi çekilecek ve aşılama yapılacak

kızlar bende bulamadım preglyı bu ay ovıtrella aldım.bırde doktorum bir fitil verdı ilişki olmadığı akşamlarda fitil kullanıyorum 6tane fıtıl var zaten kutuda vajınadakı bakterıler içinmiş sanırım bakalım ovıtrella daha kalıtelıymış doktorum bu kez yumoşlarımın 21 mm oluncaya kadar bekledı ole yaptırdı ığnemi hayırlısı bakalım hepınıze bol hamişli günler dılıyorum

rahim filmi neden ben yeni çektirdim kanal sağ tıkalı sol açık çıktı inşallah bihter 41 sen ve aysen 43 seninde sonucunuz iyi çıkar film biraz can yakıcı çekilmeden önce doktorum ağrı kesici yap dedi bana aklında olsun canım

bihter41 ben daha o aşamaya gelmedim benim 2 tedavim kaç tedavi sonrası aşılama yapılıyor acaba biliyormusunuz tümm dileklerimize amin diyorum

bihter41 ben daha o aşamaya gelmedim benim 2 tedavim kaç tedavi sonrası aşılama yapılıyor acaba biliyormusunuz tümm dileklerimize amin diyorum

Ben 2 ay klomen kullandım yumurta gelişmedi 3.ay iğne kullandım 1den fazla yumurta gelişince çatlatma iğnesi yapılmadı 4.ayda dr hsg çekelim ve aşılama yapalım dedi .ama yumurta geliştiyi için hsg çekemedi aşılamayıda biz yaptırmadık çatlatma iğnesi kullanınca olur diye düşündük olmadı.Normalde dr 5 aylık bir tedavi sonra aşılama demişti

AMİN inşallah Allah hepimize hamileyim diye yazmayı nasip eder

mrhb cuma günü ignemi vuruldum doktorum çarşamba seni görcem dedi niye öyle dedi bilmiyom cumadan çarşambaya kadar ilişki dedi bu ikinci denemem inşallah olur bu sefer ilkine göre daha rahattım ilkinde çok stresliydim ne olur olsun yaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

Nisa3 yumurtanin catlayip catlamadigina bakmak icin cagirmistir.
Umarim butun isteyenlerin dilekleri kabul olur. Benimde 2.ci denemem 2gun sonra adet olmam gerekiyor heyecanla bekliyorummmmmmmmm -tatlicadiarzu-

guçlu.z arkadaşım inşallah adet olmazsın seninde :CüvCüv: haberini alırız test yapınca haberini bekliyoruz inşallah olmuştur canım bende heyecnlandım bak haber et haaaaaaaaaa
:uhm:

nisa inşallah olur ğüzelim
senin için dua edicem ben 27 sinde iğne olucam daha senden güzel haber bekliyorum inşallah

ahsenecem ewet yoktun.naaptın değiştırdınmı doktorunu ben bu ay ovıtrella oldum pregnly bulamadık canım ve fitil verdı doktorum yumoşlarında 21mm olmasını bekledı ole yaptı iğneyi sen neler yaptın bakalım

türkancım kaç tedavi snra aşılamaya geçiliyo dıyorsun ben bunu doktorun hemşiresıne sordum 3kere ilaç tedavısı oluyosun snra dınlenem surecıne gırıyorsun dedı çunku ılaclar yumurtalıkları tembelleştırıyormuş oyüzden aşılamyı ıstersen yaptırıyormuşsun ama ondada şansın yüzde on oluyo dıyo bılmıyorum valla bende ınsanın kafası karışıyor inşallah aşılmaya gerek kalmadan hamıle kalırız hepımız bu dinlenme surecındede ılaç kullanmadan hamıle kalan çok oluyormuş canım

turkan arkadaşım iyi niyetlerin için çok saol. duanı eksik etme bende hepinize duacıyım.inşallah olacak haber ederim bakalım. inşallah bi çok bebiş haberi alırız bu siteden bebiş haberi gelince çok büyük moral oluyo bana inan aglıyorum arkadaşlar adınada çok seviniyorum inşallah senin ve tümm isteyen ve kendim için sevinecegim zaman yakındır

hadi kızlar bu kadar duayı allahım geri çevirmez inşallah tatlı tatlı kız ve erkek çocukları bizi bekliyor inşallah teyzeleri sizin elinizi öpmeye gelcez bebişimle

guçlu.z arkadaşım inşallah adet olmazsın seninde :CüvCüv: haberini alırız test yapınca haberini bekliyoruz inşallah olmuştur canım bende heyecnlandım bak haber et haaaaaaaaaa

Nisa arkadasim elbette test yaptiktan sonra veya adet olursam haber ederim sizlere..
ama hemen test yapmayi dusunmuyorum adetim soyle 1 hafta felan gecikirse eger ondan sonra yapicam testi hayirlisi olsun insallah...
:Saruboceq:

Arkadaslar ya karnimda bi sertlik var ve de agri. Hani midenize bisey otururda agri yapar ya
oyle bisey... Aceba ne olabilir bi bilginiz varmi. adet gunum yaklasti da..hic boyle olmamisti adet ile alakasi yok bence...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…