Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güçlu arkadaşım benimde karnım çok şiş ilacın etkisi olabilirmi ? ayrıca bugün doktorum sag yumurtaların hepsi çatlamış dedi benimle ignesi olan bi bayanın hiç çatlamamış yeniden igne aldırmaya gönderdi çatlaması bile bi umut

benim doktorum igneden sonra kontrole cagirmadi hic. Nisa arkadasim benim sislik sadece bugun oldu ve gecti sanirim.. belkide bagirsaklarimla alakali olabilir.
Ben Progestan iciyorum sadece oda dusugu onlemek icin. Baska bi ilac kullanmiyorum. Bugun adet sancisi gibi 2 kez sanci girdi karnima... sanirim bukezde olmayacak bekleyip gorecez...

Turkan arkadasim erkenden test yapip uzulmektense, bekleyip iyi sonucu almak daha mantikli degilmi? Yani hem umit etmek istemiyorum uzulmemek icin hemde olabilir diye ihtimalde veriyorum

Allahim gonlumuzun istedigini versin ins...
:Saruboceq:

Son düzenleme:
bende pregestn içiyorum benimde agrılar giriyo ama fazla degil olumsuz düşünme çünkü banada agrılar dedigim gibi oluyo bide ben folik asit coraspırın supradyn diye ilaçlar kullanıyorum Allah yardımcımız olsun

bende folik asit iciyordum ama bitti yeniden almam gerekiyor. Ya kizlar bugun normalden asiri bi sari akinti geldi hamilelik belirtisi olarak geciyor, ama umutlanmak istemiyorum.. Beklemek cok zor neyse ben meskul olacagim bisi yapacam dusunmemek icin hadi gorusuruzz

sende haklısın arkadaşım bekle ozaman bakalım hayırlısı agrı normal ama sen olursanda hiç moralini bozma tamam tatlım benim doktorumda beni iğne sonrası çağırmadı yarın yumurtama bakacak eğer çatladıysa pregnil vurdurucam çağırırmı bukez bilmem hayırlısı bakalım

vurulmadım pazartesiye kadar kendiliğinden çatlıyormu diye bakıcaz çatlamassa iğne olcam bu arada 3 gün birlikte olcam öyle canım yeni geldim

canım ya ben bu ay ara verdim biraz kafa dinliyorum anlayacağın.ama tedaviye başlarsamm da tam karaar vermedim.aslında doktorum çok iyi de ben bi anlık sinirle bırakıcam filan dedim bakalım ne olacak ben bu ay güzel haberleri sizden bekliyorum.............bu arada benn pregnlyi 2 ay önce marmara eczanesinde bulmuştum bide oraya baksan çarşıda.................

merhaba bir şey sorcam progestanı dr ne için vermişti??

sanirim dusugu onlemek icin ben bi dusuk gecirmistimde..ne icin verdigini soylemedi ben ilacin prospektusunde okudum, orada yaziyor zaten

Sagol canim.

Kizlar hala adet olmadim pazartesi gunu test yapicam. cikarmi aceba sonuc.. Hani catlatma ignesinden 2bucuk hafta gecti 3 hafta olacak. Neyse testi yaptiktan sonra sonucu bildirim...

güçlü arkadaşım sen hamilesin bence iyi haberllerini bekliyoruz kandan yaptır tamammı canım kesin sonuç alalım inşallah seviniriz

guclu sen hamilesin herhalde yarın merakla ve heycanla bekliyorum mutlu haberi hamile olursan bizi unutma sakın yine yaz bize tamammı nisa sen ne yaptın sesin çıkmıyor ya ne oldu nasıl gidiyor tedavin merak ediyorum senide yaz canım ok

bihter sen ne yaptın artık yazmıyorsun haber vermiyorsun iyimisin canım paylaş bizim le ne olursa olsun yanındayız tamam canımkaydirigubbakcemile

arkadaslar yarin idrar testinden alip sali sabahi yapacagim eger bisey cikmazsa doktoruma gidip kan testi isterim... IZICIK daha beklicez :)) Sabah daha iyi sonuc aliniyor ya :) tabiki yazicam buraya birakirmiyim hic dert ortaklarim benim.. Hamile olsamda K.K sayesinde daha ogrenecegim yasayacagim cok sey var a.s

Güçlü arkadaşım inşallah hamilesindir bunu gönülden diliyorum ve bizlerede umut olursun inşallah...sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyoruzzzzz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…