Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
türkan arkadaşım ben beklemedeyim adet günümü inşallah bebiş olur yani tedavim yok ignem vuruldu bekleyecez igne vurulalı 11 gün oldu 5 gün sonrada adet günüm. eger adet olmazsam bende güçlü arkadaşım gibi 2 hafta falan bekliyim diyom tabi bekleyebilirsem:roflol:

Son düzenleme:
güçlü canım sendede iyi sabır varmış valla iyi dayandın 3 hafta test yapmadan

yok kiz 3 hafta degil :) adetim gecikeli nerdeyse 1 hafta olacak yarin yapacagim zaten :))) sagolun arkadaslar destekleriniz icin bende umitliyim hayirlisiyla ins. olur yarin sabah yapicam testi

guclu bak sabah bekliyorum erkenden acıcam bilgisayarımı unutma sana dua edicem hayırlı haberini bekli yorum nisacım ben iynemi bu şimdi vurdurdum 11 de hasta olmam gerekiyor bakıcaz bakalım ne olcak benden önce sizin haberinizi olıcam inşallah nisacım 8 zini dört gözle bekliyorum güçlü senide yarın bekliyorum

tamam canim insallah hayirlisiyla guzel haberler veririm size canlarim.. kaydirigubbakcemile5

yarın bebş haberi gelcek inşallah ben buna çok inanıyorum umutlandım darısı başımıza türkan ve tüm bebek isteyenlere bende sbah erkenden bakacm ALLAH ın iznyle. idrardan çıkmazsa kandan bakıt benim 2 aylık hamileligimde idrardan çıkmadı pek güvenmyorum tmm hayırlısı canım ne olursa olsun biz yanındayız kader ortagıyız

selam kızlar klomenin iğnesi varmı kaan hoca eşime başlayacağını söledi ama fiyatı ne kadar ve içinde kaç adet var yazarsanız sevinirim teşekürler.

KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :CüvCüv::CüvCüv:
ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUNNNNNNNN:Saruboceq:

ALLAHIM INS BU KEZ BEBEGIMI SAGLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAGIMA ALMAYI NASIP ETSIN .

KARNIMA KRAMPLAR GIRIYOR BUNUN ICIN DOKTORUMU ARICAM INSALLAH KOTU BIR DURUM YOKTUR KIZLAR..

Son düzenleme:
guclu z arkadaşım senin adına çok sevindim, Yüce Rabbim bebeyini kucağına aldığın günü görmeyi nasip eder inşallah bizim için de dua et hamilelerin duası daha çabuk kabul olur .

Sagol aysen arkadasim, mevlam butun isteyen arkadaslarima ve sizlere de bu guzel duyguyu yasatsin bebislerinize kavustursun ins....
Nisa, Turkan hani nerelerdesiniz bakim siz ???? :dilcikar:

BeLirtiLeri okuyunca senin,bu kız kesin hamile demişdim içimden =)
Çok sevindim..Allah tamamına erdirsin =)

sagol beyaz arkadasimmmmm dilek ve dualariniz icin allah razi olsunn canlarimŞeniz

Son düzenleme:
canım geldim aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindik delikafaduldenhihoyyythihoyyytbugün bizim bayramımız bi minik yegenimiz daha oldu canım tebrkler darısı başımıza çok dikkat et yat dinlen yorulma doktorunla konuş ne yapılmsı gerekiliyorsa yap daha erken giremedim görümcemin odasında bilgisayar oda uyuyodu rahtsız etmeyeyim dedim zaten ben biliyodum seni:CüvCüv: dikkat et ve bizi bilgilendirmeye devamet sanki ben hamile kalmış gibi sevindim inan bana aglıyorum şuan sakın yanlış anlama kıskançlık falan degil çok mutlu oldum senin yüzün bu ay güldü inşallah sıra bizde RABBİM KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN ACISINI GÖSTERMESİN BÜYÜDÜGÜNÜ GÖSTERSİN AMİN CANIM NEOLUR DİKKAT ET HA BİDE AZ KASIK AGRIM VAR DEMİŞSİN ARADA GEBELERDE OLUYO O AMA FAZLASA VE SIK OLUYOSA DOKTORUNLA GÖRÜŞ her hamilelik farklıdır ilki düştü diye şuanki gebeligine benzetme tadını çıkar olumsuz düşünme çok mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu bizim için moralhihoyyytsırnaşık şeysositososito:lepi::içelim::sm_cool::teytey::dance:

canim arkadasim nisa, cok tesekkur ederim canim ya, bukadar icten ve samimi duygular ve dileklerin icin, disarda olmasam inanki aglardim canim benim. Mevlam en kisa zamanda sizleride evlat sahibi kilsin insallah. gece 2 kez Kramp girdi cok felaketti cok SIK olmuyor ama korktum yine de, isim bitince doktoruma ugrayacagim insallah elbette bilgilendirecegim sizi surekli yalniz hamileyim basligi altinda bir konu acarim doktorum bir tehlike yok derse eger... Orada bulusuruz insallah olurmu canim

hamleligim başlıgı altında buluşuruz demişsin nasıl oluyo ben bilmiyorum beni bilgilendirirsen sevinirim

Tamam canim Gebelik basligi varya orda hamileler konu aciyorlar, ama ben once doktorun kanaatini beklicem daha acmicam actigimda yazarim optum canim

dün akşam eltimin aşılama yaptırdıgını ögrendim daha sonuç belli degil ama ben çok agladım nedeni eltimin beni çekememesi ben onu kardeşim gbi gördüm benden 8 yaş büyük olmasına ragmen ama o arkamdan iş çevirdi kayın peder bile o hamile kalırsa benim canımı sıkmasından korkuyormuş eşime öyle demiş bana ye iç doktor paranı ben verrim diyo çok destekler ALLAH razı olsun gerçekten öyle benim canımı sıkar öyle bi kişilik dün ögrendigimde çok agladım eşim tabi teselli etti ama olmuyo ben çok yaralandım bu konularda çok hassasım 3 tane melegimi kaybettim sabrım yok biri bişey dese sert çıkışıyorum hiç anlayışlı insan degiller bazı insanlar geçen komşunun tekine bagırdım kaynanaya beni çekiştiriyo ben zayıf oldugum için bebegim olmuyomuş benim tedavmi bilmeden konuşuyo ben isterim eltiminde olsun yaş zaten 35 onun ama bana nispet yapmaz inşallah kalp kırmak istemiyorum arkadaşlar çok bunaldım oyüzden sizinle paylaşmak istedim başınızı agrıtdıysam özür ama bu site bana iyi geliyo daha bugün sabah bozuk moralimi güçlü arkadaşımın minik melegi düzeltti teşekkürler minik melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…