Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim arkadasim.... kafana takma diyecegim ama biliyorumki elinde degil.. Senin bir meskuliyetin yokmu biraz uzaklassan aile ile gorusmesen. Nefret ediyorum boyle durumlarda kimse uzuldugumuz konular hakkinda konusmamasi lazim bu konulari acmamasi lazim, hickimse anlamiyor bizi bizden baska. Nisa arkadasim bak bende cok kafama takiyordum agliyordum, eltim 2.ciye hamile kaldi ben kalamadim diye aglamistim ama psikolojik olarak kendime moral verdim hemde belediye kurslarina yazildim baska meskuliyetlerim var artik ve bu ay dusunmedigim icin stresten biraz olsun uzak oldugum icin sanirim mevlam bebisimi nasip etti.. Kiz ben inanamiyorum hala siz benim adima cok seviniyorsunuz ya ozaman anliyorum anca hamile oldugumu :) cok tuhafim yaaa doktoruma da gidemedim neyse ins sizlerin ve kendi dualarimla allahim bebegimi bana bagislasin.

Moralini iyi tut tamammi canim yalniz degilsin burasi bizim ortak dertlerimizi paylastigimiz yer.
Bende cok uzattim :))) haydi gorusuruz canik saglicakla kal

guçlu canım çokkkkkkkkkkkkk sevbindimmmmmmmmmmmmmmmm bende annem için hastaneye gitmiştim şimdi geldimmmmmmmmmmmmmmmcanımmmmmmmmmmmmmmbebişimmmmmmmmmmgeliyorrrrrrrrrrrr dua et bizede hamilelerin duası kabul olurmuş gözün aydın guclum öptüm ikinizideeeeeeeeeeeee

nisa hiç kafana takma canım herkes yaptıgından utansın allahım hepimizi görüyor yaptıklarımızı yazıyor mükafatını herkes iyi yada kötü görecek sen moralini yüksek tut biz senin yanında yız uzakta olsakta 4 gün sonra nasipse sende bizi sevindireceksin öptüm

sagolun arkadaşlarım moral verdiniz için inşallah türkan canım bakalım ben niyeyse yok gibi düşünüyorum bazen var diyorum zaman beklemekte zor inşallah güçlü gibi yüzlerimiz gülecek ha güçlü canım sende ani hareket yapma tammamı

ARKADAŞIM İNAN ÇOOOOOOK SEVİNDİM İKİ GÜNDÜR GİREMEMİŞTİM VE AKLIMA GELDİ HEMEN AÇIP BAKTIM VE ÇOK MUTLU OLDUM BİZ SANA DEMİŞTİK ALLAH HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM...:teytey:

güzel anne bugün nasıllarmış bakalım bebişim nasılmış bakalım artık yazmassında nisa nasılsın canım iyimisin moralin düzgün dimi sakın bozma tamam kızlar hepinize dua ediyorum kendimede tabi

sagol canım iyiyim sizin gibi arkadaşlarım olurda moralim düzelmezmi ALLAH rzı olsun dualrın için bizde sna duacıyız adet günüme z kaldı ama bi belirti yok inşallah olmaz pzartesiye kadar bekleyecem adet olmazsam ozamn test yapcam hayırlısı kızlar ne yapam olmzsada Rabbim vermeyince olmuyo sen ne yapıyon güçlü kendine konu açtı ordn ulaşabilirsin

iyigünler arkadaşlar size bir sorum olacak bana bu ay aşılama yapılacaktı ama çatlamamış birtane yumurta varmış oyüzden hiç bir tedavi uygulanmayacak doğal yolla olursa olur dedi dr,hiç başına gelen oldumu .bide yarın hsg çekilecek benim için dua edin

aysen benim farklıydı tedavim sen aşılama demişsin benim bilgim yok keşke yardım edebilseydim dogal yoldan deneyin demişler sana şuan popunun altına yastık koy ilişkiden sonra herkes bunu tavsiye ediyorlr bu şekil gebe kalanlar var ALLAH yardımcın olsun acele etme stres etme rahat o inşalah olur

canım türkan mesaj yazıyoruz ya onun alt kısmında hızlı geçiş yazıyo o pencereyi aç ordan gebelik konusu var güçlünün konusu hamileyim bebegim bırakma beni tutun annecigine başlıgına gir zaten konuların altınd yazıyo kimin oldugu bende bilmiyodum çok kolay ögrendim dene hızlı geçiş ordn gebelik böümüne gir tamm beni haber et girebildinmi giremedinmi

Son düzenleme:
canım türkan mesaj yazıyoruz ya onun alt kısmında hızlı geçiş yazıyo o pencereyi aç ordan gebelik konusu var güçlünün konusu hamileyim bırakma beni tutun annecigine başlıgına gir zaten konuların altında yazıyo kimin oldugu bende bilmiyodum çok kolay ögrendim dene hızlı geçiş ordn gebelik böümüne gir tamm beni haber et girebildinmi giremedinmi

bide türkan gebelik konusunu tıkladıktan sonra konular çıkıyo duyuru bende hamieyim bölümünü tıkl orada açılıyo güçlünün konusunu bu ona gir konuyu yazdım yukarda tamam hemen çıkıyo zten

bide türkan gebelik konusunu tıkladıktan sonra konular çıkıyo duyuru bende hamieyim bölümünü tıkl orada açılıyo güçlünün konusunu bul ona gir konuyu yazdım yukarda tamam hemen çıkıyo zten

SELAM KIZLAR,

aaaa turkan teessuf ederim ne demek yazmassin artik diye.
Benim haftada 2 ve 3 gun kursum var. ve bugun itibariyle basladi yine.
Eve zor geldim geberdim yorgunluktan yaaaa ayaklarim zonkluyo.
Sabah hastane oglen kurs arasinda mekik dokudum. Benim basliga yazdim zaten sonucu oradan bakabilirsiniz canim... Dinleniyorum suan cok yoruldum ya..Ins bebisimi yormamisimdir..:bbo::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…