SELAM KIZLAR,
aaaa turkan teessuf ederim ne demek yazmassin artik diye.
Benim haftada 2 ve 3 gun kursum var. ve bugun itibariyle basladi yine.
Eve zor geldim geberdim yorgunluktan yaaaa ayaklarim zonkluyo.
Sabah hastane oglen kurs arasinda mekik dokudum. Benim basliga yazdim zaten sonucu oradan bakabilirsiniz canim... Dinleniyorum suan cok yoruldum ya..Ins bebisimi yormamisimdir..:bbo::1shok:
KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :CüvCüv::CüvCüv:
ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUNNNNNNNN:Saruboceq:
ALLAHIM INS BU KEZ BEBEGIMI SAGLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAGIMA ALMAYI NASIP ETSIN .
KARNIMA KRAMPLAR GIRIYOR BUNUN ICIN DOKTORUMU ARICAM INSALLAH KOTU BIR DURUM YOKTUR KIZLAR..
canım benim çok sev,ndim. benimkide 2 aylık oldu. kramplar normal çünkü rahim büyüyormuş. Rabb,im bizim gibi herkese nasip etsin
Sagol egemmavi.
Ben 2. catlatma ignesinden sonra hamile kaldim. 2ci ayimdi yani. Ovitrelle ignesinden bi tane vuruldum 1500 luk olabilir sanirim tam emin degilim
Ahsenecem arkadasim nerelerdesin sen yaaaa :uhm:
yoksun hic bende 2.ay olacak gibi hissediyordum ama tabi olumsuz dusuncelerimde vardi ama allahim dualarimi kabul etti cok sukur..
Dun annemlere verdim mujdeyi cok sevindiler artik zamani gelmisti diyolar hep soruyolardi :)) Ama kayinvalidemlere demedim sadecem siz annem ve samimi arkadasim bilio hihihihihih:sm_cool:
canım benim,biliyorsun ara vermiştim tedaviye o yüzden biraz uzak kalmak istedim siteden ama başaramıyorum gördüğün gibi sizzin güzel haberleriniz bana yaşam enerjisi veriyor.ama canım var ya inan bu ay hep senden bu süper haberi alacak gibi hissediyordum.ya bu çok güzel bişey hiç tanımadığım ,yüzünü yolda görsem onun arkadaşım olduğunu bile bilmediğim bir insan için deliler gibi seviniyorum.bu çok çok güzel bi duygu......Allahım onu sana bağışlasın.bizlerede dua et olumu bitanem..............
CANIM BENIM cok sagol bu guzel duygularin inanki karsilikli....:1hug: Allahim ins beklemedigin bir an ve en kisa zamanda senide istedigin bebege kavusturur canimcim..
Amin ins rabbim herkesin bebegini saglikla kucaga almayi nasip eylesin..inanki bende kopamiyorum burdan moralim yerine geliyor girmedigim gun gece bile girip yaziyorum..-tatlicadiarzu-
biliyormusun bende bu kez olacak diye hissettim ama hislerim sonradan bozulmustu ama Allahim yaniltmadi...:lepi:
haydi gorusuruz hayirli geceler. Bugun kayinvalidemlere soyledim hamile oldugumu a.s
neysem haydi dittim meeen, uyyacaz bebisimleeeeeeeeee
Tabiki canim herzaman dualarimdasiniz.
Sende birakmasaydin keske tedaviyi diye dusunuyorum ben hep tedavi ise yariyor bu sefe rolucak diye dusunuyordum ama tabiki allah bilir neyin ne zaman olucani demi..
Hakkimizda hersey hayirlisi olsun ins..sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?