Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım gözün aydın çok sevindimm çatlatma iğnesini kaç dozluk kullanmıştı drun bide bu kaçıncı ayındı merak ettim benim dr klomenden sonra bu ay ilk kez kullandı yumurta takibi yaptı yumurtalıklarının durumu çok ii dedi 5000lik kullancaktı bunun yerne 1500 lükten 2 kutu kullandı.iki gün arayla acaba iğneyi bu şekilde kullanan var mı?
fisfisfis

Sagol egemmavi.

Ben 2. catlatma ignesinden sonra hamile kaldim. 2ci ayimdi yani. Ovitrelle ignesinden bi tane vuruldum 1500 luk olabilir sanirim tam emin degilim

canım benim çok sev,ndim. benimkide 2 aylık oldu. kramplar normal çünkü rahim büyüyormuş. Rabb,im bizim gibi herkese nasip etsin

canım benim çok sev,ndim. benimkide 2 aylık oldu. kramplar normal çünkü rahim büyüyormuş. Rabb,im bizim gibi herkese nasip etsin

evet canim uzun zaman yoktun gorunmuyordun nerdeydin kiz??
Kramplar felaket ya korkutuyor insani... Bebegim iyi olsunda kramp felan onemli diil...
:CüvCüv::1hug:

Sagol egemmavi.

Ben 2. catlatma ignesinden sonra hamile kaldim. 2ci ayimdi yani. Ovitrelle ignesinden bi tane vuruldum 1500 luk olabilir sanirim tam emin degilim

canım işte bu mesaj la öğrendim haberi .inanki senin hamile olacağın içime doğmuştu.hayırlı olsun bitanem.rabbim sana bağışlasın bebişini:sm_cool:

Ahsenecem arkadasim nerelerdesin sen yaaaa :uhm:
yoksun hic bende 2.ay olacak gibi hissediyordum ama tabi olumsuz dusuncelerimde vardi ama allahim dualarimi kabul etti cok sukur..
Dun annemlere verdim mujdeyi cok sevindiler artik zamani gelmisti diyolar hep soruyolardi :)) Ama kayinvalidemlere demedim sadecem siz annem ve samimi arkadasim bilio hihihihihih
:sm_cool:

CANIM UNUTMADIM GÖRÜMCEM VE 2 YAŞINDA KIZI VAR ÇK TATLI ANNESİ BİYERE GİTTİ BENLE KALIYO ÇOK GÜZE ONUNLA OYUN OYNUYORUZ OYÜZDEN YAZAMDIM ŞİMDİDE ZOR YaZIYORUM YARINDA YOKUM TMM BİRAZ ÖZLEYECEZ BİRAZ

canım benim,biliyorsun ara vermiştim tedaviye o yüzden biraz uzak kalmak istedim siteden ama başaramıyorum gördüğün gibi sizzin güzel haberleriniz bana yaşam enerjisi veriyor.ama canım var ya inan bu ay hep senden bu süper haberi alacak gibi hissediyordum.ya bu çok güzel bişey hiç tanımadığım ,yüzünü yolda görsem onun arkadaşım olduğunu bile bilmediğim bir insan için deliler gibi seviniyorum.bu çok çok güzel bi duygu......Allahım onu sana bağışlasın.bizlerede dua et olumu bitanem..............

CANIM BENIM cok sagol bu guzel duygularin inanki karsilikli....:1hug: Allahim ins beklemedigin bir an ve en kisa zamanda senide istedigin bebege kavusturur canimcim..
Amin ins rabbim herkesin bebegini saglikla kucaga almayi nasip eylesin..inanki bende kopamiyorum burdan moralim yerine geliyor girmedigim gun gece bile girip yaziyorum..-tatlicadiarzu-

biliyormusun bende bu kez olacak diye hissettim ama hislerim sonradan bozulmustu ama Allahim yaniltmadi...:lepi:

haydi gorusuruz hayirli geceler. Bugun kayinvalidemlere soyledim hamile oldugumu a.s

neysem haydi dittim meeen, uyyacaz bebisimleeeeeeeeee

canım dualarında bizi unutma olur mu.yeğenime iyi bakŞeniz

Tabiki canim herzaman dualarimdasiniz.
Sende birakmasaydin keske tedaviyi diye dusunuyorum ben hep tedavi ise yariyor bu sefe rolucak diye dusunuyordum ama tabiki allah bilir neyin ne zaman olucani demi..
Hakkimizda hersey hayirlisi olsun ins..
sengözlerimebaksanab

güçlü canım kimse yok tesadüf edemiyoruz iyimisin bebiş nasıl iyisinizdir insallah a.s.a.s.:1hug::ecrin_bebek:

arkadaşlar bende ikinci aşılama için start verdim gonal - f kullanıyorum ilk 4 gün 75 ml kullandım dr yeterince tepki vermemiş dedi ve 150 ml ye çıkardı acaba büyümeyecekmi diye korkmaya başladım sizlerin büyüme seyriniz ne sizlerde doz nasıl verildi benimki anormal mi yok sa normalmi bilgi verirseniz sevineceğim

nisa nerdesin canım yoksun ne yaptın sonuç ne zaman test yaptırıcanmı geldimi zamanı ölüyorum meraktan eger salı sen yaptırırsan benimde çarşamba günü hastalığımın günü bakalım ne olcaksüprizzzzz

canım bende bazen düsünüyorum acaba bırakmasamıydım diye ama o kadar yıpratmışım ki kendimi ara verince anladım bunu.bilemiyorum nasip böyleymiş sanırım bir anda verdim zaten bu kararı hayırlısı bu galiba.bide canım şu 2 aylık tedavimde toplam 5 kilo aldım zaten biraz kiloluydum şimdi aynalara küstüm.inşallah seninde dediğin gibi rabbim hiç beklemediğimiz bir anda ve en kısa sürede bizede bu duyguyu yaşatır.Allahım hiç kimsenin kollarını boş bırakmasın.Rabbim sana ve tüm hamiş arkadaşlarımıza da bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…