Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol canim, ins mevlam dualarimizi kabul etsin. neyin nezaman olacagini bilemiyoruz tabiki. Sen dogru bildigini yap, biraz dinlen bakalim, biliyorum cok zor surekli kontrol altinda olmak hastaneye doktora gidip gelmek.... belkide bu ay sen hamile kalacaksin belli mi olur.. Adetin gecikirse hemen haber et tamammi.. Opuyorum sizi canim
Turkan bebisim ve ben sanirim iyiyiz bebisimin iyi olup olmadigini haftaya cumartesi ogrenecegim ins..
Cok merak ediyorum bebisim gozukcekmi diyeee delikafadulden

KIZLAR YA BEN DAHA TAM OLARAK HAMILELIK SEVINCINI YASAYAMIYORUM YA OFFF SU CUMARTESI CABUK GELSINNNNN IYI HABERLER DUYMAK ISTIYORUMKI HERKESCIKLERE SOYLEYEBILEYIMMMMMMMMMMM
a.s:

türkan geldim ama zor gedim siteyi zor açtım çıkmıyo niyeyse canım işte adet günüm geçtı igne vurulalıda 17. günüm bugün adet belirtimde yok şimdilik yarın veya salı test yaptırıp ona göre tedavime devm etcem dua edin herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek günde herkesin yüzü gönlünde ne varsa onunla güldürsün türkan seninde az kalmış zaman azaldıkça beklemek zor ama ben kendimi hamile hissediyorum ama bazende yok canım nerde bizde öyle şans diyom ama sonra yok yok var bebegim diyorum inşallah seninde benimde tüm isteyenlerin bebişleri vardır

Nisa insallah canim bugun bolca dua et... Sayet adet belirtilerin yoksa hamile olabilirsin Insallah bu ay ikimizin ayi olur canim... Testin sonucunu mutlaka bildir bize..

HAYIRLI KANDILLEER
:1hug:

nisa nasıl bir his var mesela hamile hissediyorum diyorsun bana yazarmısın aynımı benimle güçlü iyi olduğuna sevindim inşallah bebişinde iyidir ikinizin ve tüm sitenin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun amin

cnm sadece hamile hissi var... adet belirtilerim yok.yarın belki giderim.test yapmaya haber verırım güçlü sana da türkan senin de haberini bekliyorum hakkımız da hayırlısı olsn hihoyyyt:Saruboceq:

test yaptırdım ama cok az kanamam oldu hayırlısı nıye bole oluyo bılemedım igne olalı 18. gunum :S neyse kızlar sonucu alınca grsrz

Belki hamilesin ama ara kanaman olmustur, hadi bakalim ins sonuc pozitiftir canim. Neden 1 gun sonra?? Ozellerde 2 saat sonra aliyosun. Neyse bekleyelim bakalimfisfisfis

nisa sonucu ne zaman alcan canım çok merak ettim o kanama normal azsa ama hadi bakalım inşşallah olucak seviiiniiii cezzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

yok cnım sevinemeyecez çünkü hamile degilim moralim çok bozuk aglaya aglaya geldim eşimin canınınıda sıktım bende boşanmayı düşünüyorum onun babalık hakkını elinden alamam kızlar çok kötüyüm hep bu sefer olcak gibi hissettim bırakmyı bile düşünüyorum tedaviyi neolurdu benimde yüzüm gülse inanın 3 düşügümde ördügüm beberk kıyafeterim bebegim olur diye yptıgım kapı süsleri mobileri süs eşyalarını atmak geliyo kafayı yedim çok kötüyüm bukadar kötü olacagımı tahmin etmiyodum içim çok acıyo ben odamda aglayayım belki bu sıralar giremeyebilirim affedin morakim düzelince ugrarım türkan inşallah senin yüzün güler hayırlısı ama artık olsun benneyaptımki:1no2::çok üzgünüm:

Canim ya sonucu aldinmi?? Ne demek bosanmak ya sacmalama allah allah... Anliyorum ruh halini uzuntunu cok iyi anliyorum ama Isyan etmemeliyiz canim dusunme boyle bak bende umutsuzdum ama oluverdi bi anda. Vakti zamanini biz bilemeyiz ki canim. Denemeye devam edicez Allahin izniyle hastaligimizin tedavisi var ve tedavi oluyorsunuz sukretmemiz lazim canim.. Kendini cok yipratma agla tabiki acilirsin ama depresyona felan girme yaa.. Hic meskuliyetin felan yokmu..
O cocuk esyalarini kaldir gozunun onunde durmasin. Hic dusunme bak aklina getirmemeye calis. Dusunmedigin zaman hamile kaliyosun Tamammi canim sen dinlen biraz ama uzulmeeeeeeeeeeeeeee

biz seninleyiz hep
:1hug:a.s.:asigim:

saoun canlarım gerçekten iyki varsınız diyorum ya bi anlık moralsizlikle yzdım gerçekten özür sizide üzdüm şimdi iyiyim ama eşim gelince aglarım yine türkan hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah dualarımdasın

nisa 3 kardesim senin yasadıklarını bızlerde yasadık agladık kırdım parcaladım kavga ettım ama tek devan esın canım bende bosanalım dedım ve esım 2 evın tek erkegı bırı baba dıye seslense agladım bebek sevse agladım ama canım gercekten zor işimiz bunalım gecınce pişman olacagımız seyler yapmayalım insallah bızede anne baba diyen seslerle odalarımız çınlasın

nisacım bunları yeni okuyorum saçmalama ne olur iyi bende boşanayım ozaman bidakine inşallah benim siteme ben gönderince sizinkileri görüyorum anlamadım neden o yüzden nisa sana tekrar yazdı kusura bakma okusaydım yazmazdım bidaha sormazdım sana ne oldu diye ok canım

sevgili nisa
biliyorsun değil mi seninle ve benımle aynı kaderi paylaşan bir sürü arkadaşımız var burada...hepimizin hissettikleri aynı, aynı şeyleri bekliyoruz, aynı şeylere ağlıyoruz, kısaca hepimiz aynı dönemden geçiyoruz... bak sana sığınacağın kapıyı söyleyeyim arkadaşım, ellerin asla boş çevrilmediği o kapı Rabbinin kapısı...bizim için hayır nedir şer nedir bilen kapısı...
her hastalandığımda ağlarken beni teselli eden ne biliyor musun...hani geçen sene kızı tarafından öldürülen prof. kadın...kimbilir bizim gibi ne kadar ağlamıştı çocuğu olmadığı için, kimbilir ne kadar dua etmişti kızının olması için.kimbilir ne kadar uğraşmıştı...kötü şeyler düşünmek istiyorsan bunu düşün arkadaşım...Rabbim biz kadınları doğurma fıtratı üzerine yaratmış, elbet sıramız gelecek ve biz de anne olacağız ancak zamanı var, bizim bilmediğimiz ama Allah ' ın cok ıyı bıldıgı o hayırlı zaman gelecek...
kendıne ıyı bak

arkadaşlarım ibem türkan bernareco güçlü çok saolun dogru söylüyorsunuz ben şimdi gerçekten iyiyim hayırlısı dyorum dogru olsaydıda kötü hayırsız olsaydı daha mı iyiydi bekleyecez RBBıM nezaman verirse artık tedaviye devam kızlr pes etmekde yok

Ha soyle canim, aferin :))) PES ETMEK YOK TABIKI SONUNA KADAR DEVAM canim benim anliyorum seni ama artik uzulmek yok hep mutlu hep neseli olucaz tamammiii opuyorum sizi kizlaar kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 Şeniz :teselli: :1hug:

tmm kızlar mutluyum herşeyde hayır vardır bu sayede sizler gibi degerli insanları tanıdım olacak gerçekten inanıyorum sizde inanın zamanıda bekleyecem sabredecem şükredecem isyan etmeyecem delikafadulden

canım benim inşallah cumartesi günü güzel haberler alırsın ama ben hiç güzel haberler veremeyeceğim sana.adetim gecikti evet ama bu bir bebişim olduğu haberi değil malesef 2 adet kistim olduğu haberiydi.kaç gündür o ağrıları yaşıyordum ve diyordum galiba yine kist oluştu.eşimin yoğun ısrarıyla gittim doktora ve 2 kistim olduğunu öğrendim ve malesef hamile de değilmişim test yapıldı ve ilaç tedavisine başladık kisti eritmek için.gerçi önceki kistte de 2 ay tedavi görmüştüm küçüleceğine büyümüştü ve laparoskopi yöntemiyle aldırmıştık.ama şimdi doktorum ilaçta ısrarlı bakalım hayırlısıbidegöğüslerimde kitleler var canım ya.adetolduğum zaman son günü gidicem ultrason çekeceklermiş.bana 40 yaşın altına mamografi olmaz dedi ama kafama takıldı niye olmaz diye.işte böyle canım durumlar bende dualarınızı bekliyorum.........Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…