canım benim inşallah cumartesi günü güzel haberler alırsın ama ben hiç güzel haberler veremeyeceğim sana.adetim gecikti evet ama bu bir bebişim olduğu haberi değil malesef 2 adet kistim olduğu haberiydi.kaç gündür o ağrıları yaşıyordum ve diyordum galiba yine kist oluştu.eşimin yoğun ısrarıyla gittim doktora ve 2 kistim olduğunu öğrendim ve malesef hamile de değilmişim test yapıldı ve ilaç tedavisine başladık kisti eritmek için.gerçi önceki kistte de 2 ay tedavi görmüştüm küçüleceğine büyümüştü ve laparoskopi yöntemiyle aldırmıştık.ama şimdi doktorum ilaçta ısrarlı bakalım hayırlısıbidegöğüslerimde kitleler var canım ya.adetolduğum zaman son günü gidicem ultrason çekeceklermiş.bana 40 yaşın altına mamografi olmaz dedi ama kafama takıldı niye olmaz diye.işte böyle canım durumlar bende dualarınızı bekliyorum.........Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
evet canim uzun zaman yoktun gorunmuyordun nerdeydin kiz??
Kramplar felaket ya korkutuyor insani... Bebegim iyi olsunda kramp felan onemli diil...:CüvCüv::1hug:
yok cnım sevinemeyecez çünkü hamile degilim moralim çok bozuk aglaya aglaya geldim eşimin canınınıda sıktım bende boşanmayı düşünüyorum onun babalık hakkını elinden alamam kızlar çok kötüyüm hep bu sefer olcak gibi hissettim bırakmyı bile düşünüyorum tedaviyi neolurdu benimde yüzüm gülse inanın 3 düşügümde ördügüm beberk kıyafeterim bebegim olur diye yptıgım kapı süsleri mobileri süs eşyalarını atmak geliyo kafayı yedim çok kötüyüm bukadar kötü olacagımı tahmin etmiyodum içim çok acıyo ben odamda aglayayım belki bu sıralar giremeyebilirim affedin morakim düzelince ugrarım türkan inşallah senin yüzün güler hayırlısı ama artık olsun benneyaptımki:1no2::çok üzgünüm:
nasıl gidiyo hamilelik. benim mide bulantılarıyla gidiyo 9 haftalık oldu. seninki ne kadar? :)
geçmiş olsun ahsenecem inşallah canım ALLAH yardımcın olsun en yakın zamanda saglıgına kavuşup bebek haberi verirsin bize
Canim buyuk gecmis olsun..Ins kistlerin ilaclar ile yok olur canim, degilse sen sogan suyu icmeye basla oda kistleri yok ediyor canim onu denemismiydin hic? Bacim bak bidaha birakma tedaviyi tamammi. Tedaviyi biraktin kistler cikti yine bak.
Ins bu sefer sonuna kadar devam et olurmu, devam ettiginde guzel haberler verecegine eminim canim. Ins mevlam acil sifasini versin hastaliginin canim.
Guzel seyler dusun icini karartma. Benim dusukten sonra gogsum felaket agriyodu bende korktum mamografi cekmediler yas itibari ile. Bilmiyorum iste yas siniri varmis onda. Megerse dusuk nenediyle hormonal bozukluktan dolayi agrirmis. Seninkide hormonaldir canim ins. Korkma. Sen haplarini duzenli kullan sogan suyuna da basla allahin izniyle ins iyileseceksin oki canim.. optummmm seni:1hug:a.s.kaydirigubbakcemile5
ahsenecem canım sogan suyu kullan mutlaka. Benim de geçen ay kistlerim vardı. Doktor ilaç kullansan olur dedi. Bende soğan suyunu söledim. İlaç vermedi, soganı iç ama çok umutlanma dedi bana! Ama ertesi ay bir hafta erken adet oldum kistler düştüğü için öyle olmuş. Doktor bile şaşırdı çok hızlı iyileşmiş dede. Kürü nasıl yaptığımı sordu:) Soğan suyu gerçekten biz kadınlar için bir mucize.
Ahsenecem çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin soğan suyu birbuçuk subardağı klorsuz suya bir orta boy soğanı 4de böl 5dk kaynat ılıdıktan sonra, yemeklerden 1 sast önce suyunu içiyorsun 15gün boyunca sabah akşam ayrıca her seferinde taze hazırlanıyor benim bildiğim bu umarım sana yardımı olur. ben 10 gün kadar uyguladım her seferinde hazırlaması zor geldi bıraktım
aysen aşılaman nezaman olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?