Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun ahsenecem inşallah canım ALLAH yardımcın olsun en yakın zamanda saglıgına kavuşup bebek haberi verirsin bize

Canim buyuk gecmis olsun..Ins kistlerin ilaclar ile yok olur canim, degilse sen sogan suyu icmeye basla oda kistleri yok ediyor canim onu denemismiydin hic? Bacim bak bidaha birakma tedaviyi tamammi. Tedaviyi biraktin kistler cikti yine bak.
Ins bu sefer sonuna kadar devam et olurmu, devam ettiginde guzel haberler verecegine eminim canim. Ins mevlam acil sifasini versin hastaliginin canim.
Guzel seyler dusun icini karartma. Benim dusukten sonra gogsum felaket agriyodu bende korktum mamografi cekmediler yas itibari ile. Bilmiyorum iste yas siniri varmis onda. Megerse dusuk nenediyle hormonal bozukluktan dolayi agrirmis. Seninkide hormonaldir canim ins. Korkma. Sen haplarini duzenli kullan sogan suyuna da basla allahin izniyle ins iyileseceksin oki canim.. optummmm seni
:1hug:a.s.kaydirigubbakcemile5

ahsenecem canım sogan suyu kullan mutlaka. Benim de geçen ay kistlerim vardı. Doktor ilaç kullansan olur dedi. Bende soğan suyunu söledim. ılaç vermedi, soganı iç ama çok umutlanma dedi bana! Ama ertesi ay bir hafta erken adet oldum kistler düştüğü için öyle olmuş. Doktor bile şaşırdı çok hızlı iyileşmiş dede. Kürü nasıl yaptığımı sordu:) Soğan suyu gerçekten biz kadınlar için bir mucize.

canım bende eşimden boşanmayı düşünmüştüm ona bunu yapmayım diye. ama yanlış düşünceler bunlar. daha dur elbet Allah nasip edicek sadece sabırla ve birbirinize sevgiytle bakıp beklemeyi bilin.kafana taktıkca olmuyo bu işler biraz rahatla. unutmaki siz çocuk olmadan evlendiniz. ikinizde çocuğunuz olacak diyemi sevdiniz birbirinizi.destek olun yıpratmayın kendinizi. inşallah Rabbim nasip edicektir. bana etti benimde dualarım sizinle

nasıl gidiyo hamilelik. benim mide bulantılarıyla gidiyo 9 haftalık oldu. seninki ne kadar? :)

bende bulanti yok ama kokulara karsi cok rahatsiz oluyorum midem hafif bulaniyor ama kusmuyorum. SIK SIK Acikiyorum. Bunlarin disinda bir sorun yok allaha sukur. Benimki 5 haftalik 6ya giriyor olabilirim nekadarlik oldugunu bilmiyorum ama gecen hafta kan degerim 689,49 idi yani 5 haftalik oluyor bu. Seninki ilk kan tahlilinde nekadardi ??
Allahim sorunsuz hamilelik versin cumlemize ins.

arkadaslar ben de yumurta catlatma iğnesi yaptım gece 12 de ilişki dedi dr we sımdı ayın 23 une kadar beklıcez eger reglı olmazsam hamıleymısısm ama ben sabredemıyorum sımdı bı ewde denesem bellı olur mu cıkar mı hamıle olup olmadığım

ecem sol canım iyi niyetin ve dileklerin için atlttım evet sçm düşündüm bi anlık işte saol ilgilendigin için sende bebişini inşallah hyırlısı ile kucagına alırsın

kocabebek bence bekle çtlatm ignesinin içinde bhcg gösteren bi madde varmış yani ilacın etkisiyle hamile gösterebiliyomuş acele etme epimiz bekledik sonra üzülme kesin sonuç için beke olurmu canım inşallah olur hayırlısı bu olmazsa bidahaki denemeye pes etmek yok burda

geçmiş olsun ahsenecem inşallah canım ALLAH yardımcın olsun en yakın zamanda saglıgına kavuşup bebek haberi verirsin bize

çok sağol canım inşallah birbirimize ettiğimiz dualarla aşacağız bu zor durumları.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.........en kısa zamanda birbirimize bebiş haberleri vermeyi nasip etsin canımAllahım................................:Saruboceq:

inşallah herşey düzelir canım ben artık Rabbime sığınıyorum derdi veren Allahım dermanını da verir.dualarınızı bekliyorum.arkadaşın arkadaşa içten ettiği dualar kabul olurmuş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...............

canım senin kistlerin ne kadardı.benim biri 5 biri 3 cm.bi de acaba kist için verilen ilaçla birlikte kullansam olur mu.bide günlük aldığım tiroit hormonum var.korkuyorum bu ilaçlar birbiriyle etkileşecek diye.ne sorunluyum dimibide canım benim şu soğan suyu kürünü bana açıkca tarif edermisin ?nasıl yapılır ne zaman içilir diye.ya canlarım iyiki varsıınız sizi hiç görmesemde bi sürü arkadaşım var diye kendimi huzurlu hissediyorum.derdimi paylaştığım canlarım benim öpücem sizi gelinŞeniz benim moralimidüzeltiyorsunuz..siz yaaaa.biricikcanım o kadar korkmuşumşukistteninan çok afedersin ama özel hayatımı bile çok kötü etkiliyor..........inşallah soğan suyu sayesinde kurtulurum çünkü önceki ilaç tedavisi bi işe yaramamıştı.ben yine operasyon geçimiştim..canım senden haber bekliyorum.Allaha emanet olun canlarım................

Ahsenecem çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin soğan suyu birbuçuk subardağı klorsuz suya bir orta boy soğanı 4de böl 5dk kaynat ılıdıktan sonra, yemeklerden 1 sast önce suyunu içiyorsun 15gün boyunca sabah akşam ayrıca her seferinde taze hazırlanıyor benim bildiğim bu umarım sana yardımı olur. ben 10 gün kadar uyguladım her seferinde hazırlaması zor geldi bıraktım

arkadaşlar bu aradabende hsg rahim filmini çektidim Allaha şükür hiçbir sorun yok tüpler açık bu ay aşılama olcaktı adet olmama rağmen çatlamamış bir yumurta varmış dr o yüzden uygulamadı bu ay ilaçda kullanmıyorum

ahsen ecem sogan kürünü aysen43 arkadaşımız çok güzel açıklamış bende öyle yapıldıgını biliyorum şeye dikkat et kynam süresi ve taze hazırla

canım çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürüm de kurtulurum şu dertten .dualarınızı bekliyorum canım Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…