Cok gecmis olsun oncelikle, Allah bir daha yasatmasin.Merhaba arkadaşlar kafama takılan birşey var yardımcı olursanız sevinirim ben kürtaj olalı 6 ay oluyor dkr muanesine gitik baktı benden hormon testi istedi yaptık yumurtalık seviyen birazcık düşük çıkmış ama çok kotu deyil gebe kalamamaya engel Bir durum deyil dedi 2 ay normal yollarla dene olmasa ilaç tedavisine başlayalım dedi sizce ilaç tedavisi ne demek bazı çevremde olan arkadaşların klomen ilac verir dedi bunu tekmi kullanmam lazım yoksa bunu kullandıktan sonra çatlama igneside sartmidr
Klomenden kaç ay sonra hamile kaldınız acaba?Cok gecmis olsun oncelikle, Allah bir daha yasatmasin.
En iyi tedaviyi doktor kisiye gore planlar tabi ama bana sadece klomen vermisti catlatma ignesi vermemisti adetin besinci gunu baslayip gunde bir kere bes gun kullanmistim ama o ay tutmadı.
İnsallah tez zamanda bebeginizin haberini alirsiniz
Bir sonraki ay, yani nisanda ilk kez kullandim mayista kullanmadim gebe kaldim.Klomenden kaç ay sonra hamile kaldınız acaba?
Çoğu kişi bi sonraki ay kalmış çok ilginç. Ben de bu ay femara kullandım dün bitti inşallah tek seferde olur :/Bir sonraki ay, yani nisanda ilk kez kullandim mayista kullanmadim gebe kaldim.
İnşallah Allah nasip etsinÇoğu kişi bi sonraki ay kalmış çok ilginç. Ben de bu ay femara kullandım dün bitti inşallah tek seferde olur :/
Bizim 14. ayımızİnşallah Allah nasip etsinklomeni ozelde bir doktor vermisti bana, yedi aydir deniyorduk kilo insulin direnci pcos vs vardi diye vermisti bir yil dolmadan. Bir ay kullandim iste sonra adet oldugum gun enfeksiyon sebebiyle atesledim antibiyotik aldim o yüzden gitmedim ikinci ay klomen tedavisi icin bos gecip bir sonraki ay bakarim diyodum. Ama kismet boyleymis. İyilestim yumurtlama testiyle takip ettim catlamayi ilk kez net gordum hayatimda.
İlacin etkisi sonraki ay devam ediyordur dedi devlette takip icin gittigim doktor
İnsalh çok teşekkür ederim sizinki kullandığınız ay tutmadı peki ne yaptınız kullanmaya devam etinizmiCok gecmis olsun oncelikle, Allah bir daha yasatmasin.
En iyi tedaviyi doktor kisiye gore planlar tabi ama bana sadece klomen vermisti catlatma ignesi vermemisti adetin besinci gunu baslayip gunde bir kere bes gun kullanmistim ama o ay tutmadı.
İnsallah tez zamanda bebeginizin haberini alirsiniz
Amin inşallah teşekkürlerBizim 14. ayımızbi problem de yok ama olmadı bu zamana kadar. İnşallah kolayca olur çok yorucu bi süreç gerçekten. İlacın etkisinin devam etmesi çok iyiymiş. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
Klomeni ilk kez ve bir ay sadece nisanda kullandim olmadi, mayista kullanmadim oldu, etkisi devam etmistir dedi doktorİnsalh çok teşekkür ederim sizinki kullandığınız ay tutmadı peki ne yaptınız kullanmaya devam etinizmi
Canim bende dqha önce klomen kullanmıştım kullandiğim ay değil bir sonraki ay kaldım bu ay yine klomen kullandım aynı seninki gibi benimde yumurtalık azlıği var dedi ama çok değil hafif dedi yani kısacası kullandığın ay kalamazsan bile bir sonraki ay pcos yoksa tabi yüksek ihtimalle hamile kalırsınKlomenden kaç ay sonra hamile kaldınız acaba?