Klomen

hayel63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
112
7
11
24
Merhaba arkadaşlar kafama takılan birşey var yardımcı olursanız sevinirim ben kürtaj olalı 6 ay oluyor dkr muanesine gitik baktı benden hormon testi istedi yaptık yumurtalık seviyen birazcık düşük çıkmış ama çok kotu deyil gebe kalamamaya engel Bir durum deyil dedi 2 ay normal yollarla dene olmasa ilaç tedavisine başlayalım dedi sizce ilaç tedavisi ne demek bazı çevremde olan arkadaşların klomen ilac verir dedi bunu tekmi kullanmam lazım yoksa bunu kullandıktan sonra çatlama igneside sartmidr

Cok gecmis olsun oncelikle, Allah bir daha yasatmasin.
En iyi tedaviyi doktor kisiye gore planlar tabi ama bana sadece klomen vermisti catlatma ignesi vermemisti adetin besinci gunu baslayip gunde bir kere bes gun kullanmistim ama o ay tutmadı.
İnsallah tez zamanda bebeginizin haberini alirsiniz

Klomenden kaç ay sonra hamile kaldınız acaba?

Çoğu kişi bi sonraki ay kalmış çok ilginç. Ben de bu ay femara kullandım dün bitti inşallah tek seferde olur :/
İnşallah Allah nasip etsin klomeni ozelde bir doktor vermisti bana, yedi aydir deniyorduk kilo insulin direnci pcos vs vardi diye vermisti bir yil dolmadan. Bir ay kullandim iste sonra adet oldugum gun enfeksiyon sebebiyle atesledim antibiyotik aldim o yüzden gitmedim ikinci ay klomen tedavisi icin bos gecip bir sonraki ay bakarim diyodum. Ama kismet boyleymis. İyilestim yumurtlama testiyle takip ettim catlamayi ilk kez net gordum hayatimda.
İlacin etkisi sonraki ay devam ediyordur dedi devlette takip icin gittigim doktor

Bizim 14. ayımız bi problem de yok ama olmadı bu zamana kadar. İnşallah kolayca olur çok yorucu bi süreç gerçekten. İlacın etkisinin devam etmesi çok iyiymiş. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi

İnsalh çok teşekkür ederim sizinki kullandığınız ay tutmadı peki ne yaptınız kullanmaya devam etinizmi

Amin inşallah teşekkürler inşallah tez zamanda Allah size de nasip eder, gercekten psikolojik de bedenen de yorucu bir surec. Allah ne zaman kismet ederse o zaman geliyor hayirli ve saglikli olsun onemli olan o

Klomenden kaç ay sonra hamile kaldınız acaba?
Canim bende dqha önce klomen kullanmıştım kullandiğim ay değil bir sonraki ay kaldım bu ay yine klomen kullandım aynı seninki gibi benimde yumurtalık azlıği var dedi ama çok değil hafif dedi yani kısacası kullandığın ay kalamazsan bile bir sonraki ay pcos yoksa tabi yüksek ihtimalle hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…