Klomenden sonra hamilelik

Sizin kasiklariniz da ağrı oluyor mu genelde yumurta çatlayınca oluyormuş benim gerçi iğneden sonra henüz 24 saat geçti . Ağrı olmayınca catlamiyor mu anlamına gelir
Ne yaptın canım ilişki oldumu benim ikinci ignemde çok geç olmustu aşırı stres oldum ilişkiye giremedim de ondan soruyorum yanlış anlama lütfen

12 gün test yapma bence ben 12 gün yaptın pozitif çıktı 14. Gün yaptım negatif oldu
Canim benim pihtilasma problemim var, hamile oldugumu anladigim an ilaclara baslamam gerekiyor o yuzden silik cizgi dahi gorsem hemen kan vermem ve ilac baslamam lazim. Doktorum oyle soyledi yoksa beklerdim mutlaka.

Canim benim pihtilasma problemim var, hamile oldugumu anladigim an ilaclara baslamam gerekiyor o yuzden silik cizgi dahi gorsem hemen kan vermem ve ilac baslamam lazim. Doktorum oyle soyledi yoksa beklerdim mutlaka.
Hm anladım ama iğneden dolayı pozitif gösterebilir o zmn en iyisi kan vermek aslında dimi

Hm anladım ama iğneden dolayı pozitif gösterebilir o zmn en iyisi kan vermek aslında dimi
Aynen canim sanirim oyle zaten ben kismet olurda cumartesi gunu silikte olsa cizgi gorursem hemen kan vermeye gidecegim, beta biraz bile yukseldiyse de hemen ilaclara baslayacagim. Zaten kanda mutlaka anlasilir en azindan beta yukselmeye basladiysa gec kalinmadan ilaclara baslanir benim icin cok onemli cunku.

Aynen öyle inşAllah vardır bebiş kaçıncı deneme bu çatlatma iğnesi dimi

Aynen öyle inşAllah vardır bebiş kaçıncı deneme bu çatlatma iğnesi dimi
Evet canim klomen + catlatma ignesi , benim bu ilk denemem daha once agustos ayinda hamile kaldim ama eylulde bos gebelik sebebiyle kurtaj oldum. Adetlerim cok duzenliydi kurtajdan sonra cok bozuldu o yuzden bende bu sekilde denemek istedim bu ay insallah tutar hepimizin.

merhaba kizlar bende 3 kez klomen kullandım bu ay da tutmadı adet oldum dün. cuma günu hastaneye gitcem bakalim devam edicem mi klomene.inşallah tez zamanda herkes hamile kalır

İnsAllah rabbin en kısa zamanda gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Hepimize insAllah

Merhaba ben gittim hastaneye 3 tane yumurtam olmuş 22 mm yarın sabah sekiz buçuk da iğne vurulucam yumurtamın kalitesi için kan verdim oda güzel çıktı bakalım hayırlısı bu sefer olur inşallah
Merhaba yazınıza denk geldim de sormak istedim, yumurta kalitesi için kan verdim demişsiniz nedir o acaba? Ben de klomen kullandım adetimin 10.günü sadece bir tane 22x23 yumurta vardı iğne vuruldum. Bana çok sağlıklı gelmedi boyutundan dolayı sizin yine 3 tane varmış inşallah tutar birinden biri

Böyle birşey sanırım önemli olan çok yumurta olması değil aslında ihtiyacımız olan tek şey 1 adet yumurta bir adet sprem ama olmayınca olmuyor 2. İgnemde 2 yumurtam vardı ama olmadı

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-04-03-36-15-193_com.android.chrome.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 30
Ne yaptın canım ilişki oldumu benim ikinci ignemde çok geç olmustu aşırı stres oldum ilişkiye giremedim de ondan soruyorum yanlış anlama lütfen
Evet canım oldu:) ama bizim gun aşırı çok zor çünkü calasiyoruz:) tutar mi bilemiyorum maalesef.
Birde herkes 2 ve 3. Denemesinde klomenin ilkinde olanı pek duymadım.

Evet canım oldu:) ama bizim gun aşırı çok zor çünkü calasiyoruz:) tutar mi bilemiyorum maalesef.
Birde herkes 2 ve 3. Denemesinde klomenin ilkinde olanı pek duymadım.
Bende çok duymadım ama nasıp birazda bu işler dua etmekten başka çare yok

Böyle birşey sanırım önemli olan çok yumurta olması değil aslında ihtiyacımız olan tek şey 1 adet yumurta bir adet sprem ama olmayınca olmuyor 2. İgnemde 2 yumurtam vardı ama olmadı
AMH testini mi yaptırdınız siz? İnşallah gönlünüzden geçen olur bu ay

AMH testini mi yaptırdınız siz? İnşallah gönlünüzden geçen olur bu ay
Amh nin ne olduğunu bilmiyorum ama progesteron lh FSH estradiol(e2) bunların hepsine doktorum maşallah sonuçların çok iyi dedi

Amh nin ne olduğunu bilmiyorum ama progesteron lh FSH estradiol(e2) bunların hepsine doktorum maşallah sonuçların çok iyi dedi
AMH testinde yumurta rezervine bakılıyor 1.5 altı düşük rezerve demek oluyor. Diğer sonuçlarıniz iyise inşallah olur yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…