- 28 Ocak 2021
- 50
- 32
- 18
- 33
- Konu Sahibi Kedidelisii
-
Ama bazen belirtileri benzerlik gostebiliyormus umarım . Normalde adet günün ne zaman?Galiba ben yine adet olucam karın ağrım var adet ağrısı gibi
18 subatAma bazen belirtileri benzerlik gostebiliyormus umarım . Normalde adet günün ne zaman?
Gün aşırı değerlendir canım ozelleikle iğneden bir gün önce ilişki olsunKızlar merhaba pazar günü klomene başlıyorum. Çatlatma iğnesine kadar olan süre de ilişki nasıl olmalı? Olmamalı mı? Of kafam karışık eşimde sperm sorunu yok gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum. doktorum bişey demedi sizin süreç nasıldı?
Çok teşekkür ederim cevap içinGün aşırı değerlendir canım ozelleikle iğneden bir gün önce ilişki olsun
Ben elendim bu gün test yaptım ve negatifAma bazen belirtileri benzerlik gostebiliyormus umarım . Normalde adet günün ne zaman?
Ben de bugün başladım tekrar klomene. o konuda ben de kararsızım yaa ilişki olmalı ama bence geçen ay iğneden önce olmamıştı iğneden yaklaşık 36 saat sonra denedik bide diger günler ama tutmadı maalesef bu 2.denemem olcakKızlar merhaba pazar günü klomene başlıyorum. Çatlatma iğnesine kadar olan süre de ilişki nasıl olmalı? Olmamalı mı? Of kafam karışık eşimde sperm sorunu yok gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum. doktorum bişey demedi sizin süreç nasıldı?
Erken oldugu için negatif olma şansı olabilir mi, ben henüz yapmadım test ara ara hafif adet olcakmssm hissim varBen elendim bu gün test yaptım ve negatif
Sanmıyorum ilk ignemde 12. Gün pozitif çıkmıştı bunda o bile yokErken oldugu için negatif olma şansı olabilir mi, ben henüz yapmadım test ara ara hafif adet olcakmssm hissim var
Çok üzüldüm klomene devam edicekmisin ben hasta olursam sanırım bir kez daha edicem.Sanmıyorum ilk ignemde 12. Gün pozitif çıkmıştı bunda o bile yokzaten Karın ağrım da var
2. Ciydi sanırım senin benim bu sondu maalesef artık aşılamaya geçeriz büyük ihtimalle ama hiç umudum yok bak valla bütün hevesim kaçtı bu ay umudum çoktu hayal kuruyorum eşimin doğum günü 23 ünde ona hediye olarak bebeğimizi söyleyemeyi planlıyordum hep ama maalesefÇok üzüldüm klomene devam edicekmisin ben hasta olursam sanırım bir kez daha edicem.
Benim ilk klomen denemem. Çok haklısın umudunun kalmaması çok normal benimde vallahi umudum yok diyebilirimSenin
2. Ciydi sanırım senin benim bu sondu maalesef artık aşılamaya geçeriz büyük ihtimalle ama hiç umudum yok bak valla bütün hevesim kaçtı bu ay umudum çoktu hayal kuruyorum eşimin doğum günü 23 ünde ona hediye olarak bebeğimizi söyleyemeyi planlıyordum hep ama maalesef
Bence gün aşırı dene bu ay ben öyle planlıyorum biraz araştırdım. Tabi eşinde sperm de sorun yoksaBen de bugün başladım tekrar klomene. o konuda ben de kararsızım yaa ilişki olmalı ama bence geçen ay iğneden önce olmamıştı iğneden yaklaşık 36 saat sonra denedik bide diger günler ama tutmadı maalesef bu 2.denemem olcak
Bu sefer de öyle deneyelim bakalımBence gün aşırı dene bu ay ben öyle planlıyorum biraz araştırdım. Tabi eşinde sperm de sorun yoksa
Naptın canım test yaptın mıBenim ilk klomen denemem. Çok haklısın umudunun kalmaması çok normal benimde vallahi umudum yok diyebilirim
HayirNaptın canım test yaptın mı
Yok olmadım ama karın ağrım hayla var 3 gün daha bekle olmazsan Perşembe yap bence adet belirtisi falan var mıHayirbirkaç gün daha beklicem cesaret edemedim açıkçası. Sanki öyle daha garanti olur. Sen oldun mu adet.
Aynen bende öyle düşündüm valla belirgin bir ağrım yok nadiren hafif adet olacakmışım gibi oluyor oda geçiyor sonra anlamadım bisey .Yok olmadım ama karın ağrım hayla var 3 gün daha bekle olmazsan Perşembe yap bence adet belirtisi falan var mı
Bende öyleyim ara ara adet ağrısı geliyor kısa kısa sonra gidiyor ama gün içinde bir kaç kez tekrarlıyor gaz var mı pekiAynen bende öyle düşündüm valla belirgin bir ağrım yok nadiren hafif adet olacakmışım gibi oluyor oda geçiyor sonra anlamadım bisey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?