Klomenden sonra hamilelik

Kızlar merhaba pazar günü klomene başlıyorum. Çatlatma iğnesine kadar olan süre de ilişki nasıl olmalı? Olmamalı mı? Of kafam karışık eşimde sperm sorunu yok gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum. doktorum bişey demedi sizin süreç nasıldı?

Gün aşırı değerlendir canım ozelleikle iğneden bir gün önce ilişki olsun

Kızlar bugun iğnenin 15.günü sabahki testim negatif çıktı 12.günü de kan verdim negatifti ama akşam test yaptım bugun yine erken gebelik testi çooooook silik çıktı normal test yaptım onda da anında gölge gibi çıktı boş ümit yaşamak istemiyorum şansa da yasaklar geldi kan veremiyorum olabilir mi ya böyle bir şey adetime 2 gün var testleri sabah yenilicem

Ben de bugün başladım tekrar klomene. o konuda ben de kararsızım yaa ilişki olmalı ama bence geçen ay iğneden önce olmamıştı iğneden yaklaşık 36 saat sonra denedik bide diger günler ama tutmadı maalesef bu 2.denemem olcak

Senin
Çok üzüldüm klomene devam edicekmisin ben hasta olursam sanırım bir kez daha edicem.
2. Ciydi sanırım senin benim bu sondu maalesef artık aşılamaya geçeriz büyük ihtimalle ama hiç umudum yok bak valla bütün hevesim kaçtı bu ay umudum çoktu hayal kuruyorum eşimin doğum günü 23 ünde ona hediye olarak bebeğimizi söyleyemeyi planlıyordum hep ama maalesef

Benim ilk klomen denemem. Çok haklısın umudunun kalmaması çok normal benimde vallahi umudum yok diyebilirim

Bence gün aşırı dene bu ay ben öyle planlıyorum biraz araştırdım. Tabi eşinde sperm de sorun yoksa

Hayir birkaç gün daha beklicem cesaret edemedim açıkçası. Sanki öyle daha garanti olur. Sen oldun mu adet.
Yok olmadım ama karın ağrım hayla var 3 gün daha bekle olmazsan Perşembe yap bence adet belirtisi falan var mı

Aynen bende öyle düşündüm valla belirgin bir ağrım yok nadiren hafif adet olacakmışım gibi oluyor oda geçiyor sonra anlamadım bisey .
Bende öyleyim ara ara adet ağrısı geliyor kısa kısa sonra gidiyor ama gün içinde bir kaç kez tekrarlıyor gaz var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…