- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Kedidelisii
-
Yumurta kalitesi mı acaba çünkü pazartesi günü doktora gittim 22mm 3 tane yumurtam vardı oda benden yumurtanın kalitesi için kan verdim ne olduğunu bilmiyorum ona da sonuçların çok iyi dedi acaba onu?AMH testinde yumurta rezervine bakılıyor 1.5 altı düşük rezerve demek oluyor. Diğer sonuçlarıniz iyise inşallah olur yakın zamanda
E2 ye bakmıştır bence doktor canımYumurta kalitesi mı acaba çünkü pazartesi günü doktora gittim 22mm 3 tane yumurtam vardı oda benden yumurtanın kalitesi için kan verdim ne olduğunu bilmiyorum ona da sonuçların çok iyi dedi acaba onu?
Tekrar merhaba hepimiz ayni gün iğne vurulmuştuk. Bekleyişler nasıl gidiyor :) bugün 8. GünümüzBende çok duymadım ama nasıp birazda bu işler dua etmekten başka çare yok
Aaa az kalmış o zaman:) ben adetim gecirkirse test yapicam normal günüm 20 şubat olması gerek.benim 9. gün günler geçmiyor ya :) birde asıl test günüm 14 şubat :))
Ve sizin kaçıncı klomen +iğne denemeniz, benim ilk .benim 9. gün günler geçmiyor ya :) birde asıl test günüm 14 şubat :))
benimde ilk ama benim hiç bir belirtim yokVe sizin kaçıncı klomen +iğne denemeniz, benim ilk .
Benimde belirtim yok ama şuan erken bence herhangi bir belirti olması için.benimde ilk ama benim hiç bir belirtim yok
İğne gününü sayalım önümüzde hafta pazartesi sonuç alacağızTekrar merhaba hepimiz ayni gün iğne vurulmuştuk. Bekleyişler nasıl gidiyor :) bugün 8. Günümüz
Evet siz pazartesi mi test yapacaksınız doktor bana adetin geçirirse dedi. Bende çarşambadan sonra yapmayı düşünüyorumİğne gününü sayalım önümüzde hafta pazartesi sonuç alacağız
Yoo pazartesi yap seninde çıkar sonuçEvet siz pazartesi mi test yapacaksınız doktor bana adetin geçirirse dedi. Bende çarşambadan sonra yapmayı düşünüyorum
İğne gününü sayiyorsun 14 . gün testi yapabilirsinYoo pazartesi yap seninde çıkar sonuç
Sali iğne oldum o zaman salı:)İğne gününü sayiyorsun 14 . gün testi yapabilirsin
HayırSali iğne oldum o zaman salı:)
Peki o zaman heyecanlandım şimdi :) testinde yanılma payı var ama umarım pozitifi görüruz, belirti fln varmi bende hicbisey yokHayırsende pazartesi test yap ikimiz aynı gün vurulduk zaten doğru sonucu alacaksın merak etme
Gaz var göğüs ucuna dokununca sızlama var bide bel ağrım var fakat bunların hepsi iğneden dolayı olabilirPeki o zaman heyecanlandım şimdi :) testinde yanılma payı var ama umarım pozitifi görüruz, belirti fln varmi bende hicbisey yok
Yok ben ilk ignrmde 12. Gün yaptım pozitif çıktı 14 gün yaptım negatif çıktı o yüzden 14. Gün en iyisiPeki o zaman heyecanlandım şimdi :) testinde yanılma payı var ama umarım pozitifi görüruz, belirti fln varmi bende hicbisey yok
Anladım hadi hayırlısı:)Gaz var göğüs ucuna dokununca sızlama var bide bel ağrım var fakat bunların hepsi iğneden dolayı olabilir
Galiba ben yine adet olucam karın ağrım var adet ağrısı gibiAnladım hadi hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?