Klomenden sonra hamilelik

AMH testinde yumurta rezervine bakılıyor 1.5 altı düşük rezerve demek oluyor. Diğer sonuçlarıniz iyise inşallah olur yakın zamanda
Yumurta kalitesi mı acaba çünkü pazartesi günü doktora gittim 22mm 3 tane yumurtam vardı oda benden yumurtanın kalitesi için kan verdim ne olduğunu bilmiyorum ona da sonuçların çok iyi dedi acaba onu?

Kızlar bişi merak ediyorum iğne etkisi ile hamilelik gibi belirti oluyor testte pozitif çıkıyor ama acaba iğnenin 8 günü falan kan kaç çıkarsa hamilelik olabilir sizce

Peki o zaman heyecanlandım şimdi :) testinde yanılma payı var ama umarım pozitifi görüruz, belirti fln varmi bende hicbisey yok
Gaz var göğüs ucuna dokununca sızlama var bide bel ağrım var fakat bunların hepsi iğneden dolayı olabilir

Peki o zaman heyecanlandım şimdi :) testinde yanılma payı var ama umarım pozitifi görüruz, belirti fln varmi bende hicbisey yok
Yok ben ilk ignrmde 12. Gün yaptım pozitif çıktı 14 gün yaptım negatif çıktı o yüzden 14. Gün en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…