Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizinbiri9 marka bilmiyorum ama 5 TL lik test. Pembe bı kabı vardı hatta görsem bilirim bu diye. Ben bunu öğlen yaptım akşama kan verdim 84 çıkmıştı. Yanılma olmuyor testler De bence. Ben çok yaptım hiç bişey çıkmamıştı canım sende de var yani benim fikrim

İnşallahh canım benimki de beş tllik surelab diye bir marka varsa da Allah'a emanet ediyorum yavrumu inşallah sağlıkla ilerler

Her doktorun düşüncesi ne kadar farklı. Benimkide iğneye anında baslamazsak kimyasala dönüşebilir demişti. Hadi hayırlısı olsun kan mı verdin idrar testi mi yaptın?

Her doktorun düşüncesi ne kadar farklı. Benimkide iğneye anında baslamazsak kimyasala dönüşebilir demişti. Hadi hayırlısı olsun kan mı verdin idrar testi mi yaptın?
İdrar testi yaptım bu sabah kan verdim canım bana doktor kimyasalı ne yapsak değiştiremeyiz dedi başsız yada kuyruğu olmayan sperm dökülüyormuş yumurtayı. İnşallah sağlıklı sonuçlar alırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…