- 18 Kasım 2019
- 5.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.096
- 198
Ay üstüne toz gelmiş kontrol çizgisi tarafına ama yok yani bi bozukluk normal testBu canımm
Sizin cinsiyeti belli olmuştur artık 14 olmuşsun maşallah nedir prens mi prenses mi geliyorCanım testini bi atar mısın. Kalk hemen bı limon Filan ye bari
Canım testin benim testle aynı. Ben ilk idrarla yapmamıştım o gün kanbverdim 84 çıkmıştı. Aynısı hatta atabilirim.Ay üstüne toz gelmiş kontrol çizgisi tarafına ama yok yani bi bozukluk normal test
Yok canım ben doktora gitmedim 9 haftalık Ken gittim tekrar gitmedim özel hastane ye gitmiyorum devlette de sıra biraz zor bulunuyor bu ay içinde gidevrm inşallah.Sizin cinsiyeti belli olmuştur artık 14 olmuşsun maşallah nedir prens mi prenses mi geliyor
Ay atar mısın varsaCanım testin benim testle aynı. Ben ilk idrarla yapmamıştım o gün kanbverdim 84 çıkmıştı. Aynısı hatta atabilirim.
Anladım canım bizede haber et gidinceYok canım ben doktora gitmedim 9 haftalık Ken gittim tekrar gitmedim özel hastane ye gitmiyorum devlette de sıra biraz zor bulunuyor bu ay içinde gidevrm inşallah.
Markası neydi canım
İnşallahh canım benimki de beş tllik surelab diye bir marka varsa da Allah'a emanet ediyorum yavrumu inşallah sağlıkla ilerlerkizinbiri9 marka bilmiyorum ama 5 TL lik test. Pembe bı kabı vardı hatta görsem bilirim bu diye. Ben bunu öğlen yaptım akşama kan verdim 84 çıkmıştı. Yanılma olmuyor testler De bence. Ben çok yaptım hiç bişey çıkmamıştı canım sende de var yani benim fikrim
Her doktorun düşüncesi ne kadar farklı. Benimkide iğneye anında baslamazsak kimyasala dönüşebilir demişti. Hadi hayırlısı olsunDoktor keseye kadar kesinlikle iğne vermem dedi bebeğim coraspin içiyorum keseyi gördüğümüz an iğneye başlayacakmışım. Çok korkuyorum kimyasal mıdır diye inşallah sağlıkla ilerlerAllah razı olsun duanızı eksik etmeyin lütfen
İdrar testi yaptım bu sabah kan verdim canımHer doktorun düşüncesi ne kadar farklı. Benimkide iğneye anında baslamazsak kimyasala dönüşebilir demişti. Hadi hayırlısı olsunkan mı verdin idrar testi mi yaptın?
İnşallahh sağlıklı ilerler arkadaşım seninde tez zamanda güzel haberini alalımqkizinbiri9 canım çok sevindim ben demiştim bu ay senin olacak diye. kendim içinde olacak gibi hissediyorum İNŞAALLAH hep olumlu düşünüyorum
İNŞALLAH canım test sonucun çıktımıİnşallahh sağlıklı ilerler arkadaşım seninde tez zamanda güzel haberini alalımq
Henüz çıkmadı biraz geç çıkıyor burda canımİNŞALLAH canım test sonucun çıktımı
Tamam canım hayırlı sonuçlar alırsın İNŞALLAH duamdasınHenüz çıkmadı biraz geç çıkıyor burda canım
Aa ciddi misin ya bata kaç gün var?Kızlar değer 0 çıktı yani test yanılmış hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?