Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben de klomen kullandım ve bugun ilacım bitti. Ama bende kasık ağrısı falan hiçbir şey olmadı. Fayda etmedi mi acaba persembe doktora gidicem bakalım

Kızlar merhaba ben de klomen kullandım ve bugun ilacım bitti. Ama bende kasık ağrısı falan hiçbir şey olmadı. Fayda etmedi mi acaba persembe doktora gidicem bakalım
Ben geçen ve bu ay kullandım geçen ay kullandıgımda hiç bi agrım olmafı ovilasyondan sonra ağrılar oldu bu ayda kullanıyorum bugün 4. Günüm ama ilk günden beri çok agrım var sebebini bilmiyorum

Geçen ay kıllandıgomda 3 yumurtam vardı ve kendiliğinden çatlamıştı doktorum çok güzel demişti igne bile olmamıştım

Ben geçen ve bu ay kullandım geçen ay kullandıgımda hiç bi agrım olmafı ovilasyondan sonra ağrılar oldu bu ayda kullanıyorum bugün 4. Günüm ama ilk günden beri çok agrım var sebebini bilmiyorum
Gecen ay kullandiginizda kac yumurtaniz olustu peki ?

Geçen ay kıllandıgomda 3 yumurtam vardı ve kendiliğinden çatlamıştı doktorum çok güzel demişti igne bile olmamıştım
Anladim cnm ben de ilk defa kullaninca etkisini gormedm mi acaba dedm klomenden once yumurtlama agrim oluyordu cunku

Anladim cnm ben de ilk defa kullaninca etkisini gormedm mi acaba dedm klomenden once yumurtlama agrim oluyordu cunku
Bende geçen ay ilk kez kullanmıştım belki ilk ay olduğu için agrı olmuyor olabilir bide bu ay doktorum bana bi vitamin yazdı bununda gebeşige etsi çok o yüzden yazıyorum dedi belki o da ağrı yapabilir ban bu ay

Hadi insallah olur canim. Hepimiz sevincimizi paylasiriz

Hadi insallah olur canim. Hepimiz sevincimizi paylasiriz
İnşallah canım valla öyle istiyorum ki gerçi herkes istiyor herkesin kulahında bi bebek seni sarılacagı bi yavru istiyor rabbim kalnimizdekini hakkımızda hayırlı eyleyip versin tez zamanda verdin inşallah canım

Amin canim insallah.

scrt arkadasımız da söylemiş ya acaba işe yaramadı mı falan aklıma takıldı benimde illa bi ağrı oluyo mu bu ilacı içince
Ağrı yapması yan etkisinde var ama kesin yapar diye bişey yok canım sen böyle deyince bende şu takıldı aklıma aceba klomen kullananlar o ay ağrısı olanlar mı hamile kaldı yoksa agrısı olmayanlarmı ya kimse cvp vermiyorki hamile kaldım tamam kimse pek takmıyor

Sugar11 ben internette gebe kalmak için video çeken youtubeleri izliyordum orda bi bayan çakşır otu kökü suyundan bahsetmiş bende araştırdım erkekde sperm sayısını arttırıyormuş ve kullananlar doğruluğunu teyit ediyorlar şöyle düşündüm mesela bi erkekte 50 sperm varsayalım bunu 70 e çıkartıyormuş ve kalitesini arttırıyormuş kullanmakta yarar var dedim aktardan aldım bugün eşime içiriyorum bi umut işe yarar inş sende ni araştır canım denemekte zarar görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…