- 17 Kasım 2016
- 1.344
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Canım ben 2 aydir gunde bir doz kullaniyorum. Bu ay sabah aksam seklinde kullanacağım. İnsallah guzel sonuclar alirizYarın klomen içmeye başlicam, benim gibi yeni baslicak varsa beraber takip edip ,birbirimize destek olalim
Bende bugün başladım sabah aksam5gun icecem. İnşallah güzel sonuçlanır benim bu 4. OlacakCanım ben 2 aydir gunde bir doz kullaniyorum. Bu ay sabah aksam seklinde kullanacağım. İnsallah guzel sonuclar aliriz
İnsallah canım. Ben iki aydir klomene ragmen ovulasyon testinde yumurtlama gormedim. Bu ay klomene ek koenzim Q10, omega3 ve incir kürü yapacağım nasipse. Cok faydali oldugunu söylüyorlarBende bugün başladım sabah aksam5gun icecem. İnşallah güzel sonuçlanır benim bu 4. Olacak
Ovulasyon testini 3.denemdmde yaptım gördüm ikinci çizgiyi ama olmadı ayın 3 de kontrole gitcem yumurtalar buyumusmu diyeİnsallah canım. Ben iki aydir klomene ragmen ovulasyon testinde yumurtlama gormedim. Bu ay klomene ek koenzim Q10, omega3 ve incir kürü yapacağım nasipse. Cok faydali oldugunu söylüyorlar
Ovulasyon testini 3.denemdmde yaptım gördüm ikinci çizgiyi ama olmadı ayın 3 de kontrole gitcem yumurtalar buyumusmu diye
İnsallah büyümüştür canımOvulasyon testini 3.denemdmde yaptım gördüm ikinci çizgiyi ama olmadı ayın 3 de kontrole gitcem yumurtalar buyumusmu diye
Amin hepimizinkini inşallah emeklerimiz boşa gitmezİnsallah büyümüştür canımHayırlı haberler alırsın
Hayırlısıyla Büyür inşallah yumurtalar klomen kullanacakmisinizBende ilk defa yumurta takibine gidecegim adetibn 2.günü
Doktor hangi ilaci vericek bilmiyorum tam ama tahminimce klomen ilk defa kullanacagimHayırlısıyla Büyür inşallah yumurtalar klomen kullanacakmisiniz
Doktor hangi ilaci vericek bilmiyorum tam ama tahminimce klomen ilk defa kullanacagim
Hadi hayirlisi hakkimizda cnm :)Umarım olumlu sonuclanir bende salı günü kontrolüm var istenilen büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi verecek dün son ilacımı içtim 5 gün boyunca
Bugun gittim klomen verdi 1 hafta sonra kontrol var :)Umarım olumlu sonuclanir bende salı günü kontrolüm var istenilen büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi verecek dün son ilacımı içtim 5 gün boyunca
Ben yanında sabah aç karnına soğan suyu içiyorum birde bal çörek otu tarçın karışımı yaptım sabahları bir kaşık yiyiyorumBugun gittim klomen verdi 1 hafta sonra kontrol var :)
Bende kist yaptı soğan suyuBen yanında sabah aç karnına soğan suyu içiyorum birde bal çörek otu tarçın karışımı yaptım sabahları bir kaşık yiyiyorum
Dunn doktora gittim yumurtan catlaamis dedi üç günü değerlendir çatlatma iğnesi ne gerek kalmadi soğan suyu içtigimi söyledim devam et dediBende kist yaptı soğan suyu
Hadi hayırlısı inşallah ilk miBen başlayacağım adetin 3. Günü bekliyorum
Ben de temmuzun 10 da içtim klomen ama araya bayram tatili girdi yumurta takibi yaptıramadım ve ovulasyon kitleri ile takip ettim 14 ve 15 günlerde acayip koyu çizgiler oldu ilişkiyi değerlendirdik adet olmadım henüz olmam lazımdı ama kasıklarımda sancı olacakmışım hissi var adetim 2 gün gecikti test filan da yapmadım gereksiz yere umutlanmak istemiyorum.. Galiba klomen gecikme yaptıCanım ben 2 aydir gunde bir doz kullaniyorum. Bu ay sabah aksam seklinde kullanacağım. İnsallah guzel sonuclar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?