Aşılama Klomene yeni başlicak olanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Melegim elif

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.344
1.120
133
Yarın klomen içmeye başlicam, benim gibi yeni baslicak varsa beraber takip edip ,birbirimize destek olalim

Bende bugün başladım sabah aksam5gun icecem. İnşallah güzel sonuçlanır benim bu 4. Olacak
İnsallah canım. Ben iki aydir klomene ragmen ovulasyon testinde yumurtlama gormedim. Bu ay klomene ek koenzim Q10, omega3 ve incir kürü yapacağım nasipse. Cok faydali oldugunu söylüyorlar

İnsallah canım. Ben iki aydir klomene ragmen ovulasyon testinde yumurtlama gormedim. Bu ay klomene ek koenzim Q10, omega3 ve incir kürü yapacağım nasipse. Cok faydali oldugunu söylüyorlar
Ovulasyon testini 3.denemdmde yaptım gördüm ikinci çizgiyi ama olmadı ayın 3 de kontrole gitcem yumurtalar buyumusmu diye

Ovulasyon testini 3.denemdmde yaptım gördüm ikinci çizgiyi ama olmadı ayın 3 de kontrole gitcem yumurtalar buyumusmu diye
İnsallah büyümüştür canım Hayırlı haberler alırsın

Umarım olumlu sonuclanir bende salı günü kontrolüm var istenilen büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi verecek dün son ilacımı içtim 5 gün boyunca

Canım ben 2 aydir gunde bir doz kullaniyorum. Bu ay sabah aksam seklinde kullanacağım. İnsallah guzel sonuclar aliriz
Ben de temmuzun 10 da içtim klomen ama araya bayram tatili girdi yumurta takibi yaptıramadım ve ovulasyon kitleri ile takip ettim 14 ve 15 günlerde acayip koyu çizgiler oldu ilişkiyi değerlendirdik adet olmadım henüz olmam lazımdı ama kasıklarımda sancı olacakmışım hissi var adetim 2 gün gecikti test filan da yapmadım gereksiz yere umutlanmak istemiyorum.. Galiba klomen gecikme yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…