Aşılama Klomene yeni başlicak olanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Corona olduk malesef birkac ay ara verecegim. Ama koenzim Q10 kullanabilirsiniz. Doktorunuza danisarak tabiki. Yumurta buyumesini cok guzel destekliyormus. Birde ari sutu bal polen karisiminida kullanin muhakkak

İlk gebeliğim klomenle oldu kızım var .yine klomen deniyorum bat 19 agustost

Anladım canım. İnşallah bu ay sonuç alırız

Corona olduk malesef birkac ay ara verecegim. Ama koenzim Q10 kullanabilirsiniz. Doktorunuza danisarak tabiki. Yumurta buyumesini cok guzel destekliyormus. Birde ari sutu bal polen karisiminida kullanin muhakkak
Çok geçmiş olsun. Aşı olmamış mıydınız. Ben de olmadım gerçi gebelik planladığım için. Ben arı sütü bal polen baya kullandım ama maalesef fayda etmedi

Evet 4 yumurtam var 2 si büyük 2si küçük ikiz olablr kabul ediyor musunuz dedi evet dedik sonra pazar iğne vurcam günler verdi o günler iliski olcak bir 19 biri 18mm
Çok güzel maşşallah Peki bugün 18-19 mm ise pazar günü iğne geç değil mi ben bu kadarken vuruluyor zannediyordum.
Ben yarın gideceğim kontrole tekrar bakalım nasıl olacak.

Çok güzel maşşallah Peki bugün 18-19 mm ise pazar günü iğne geç değil mi ben bu kadarken vuruluyor zannediyordum.
Böyleyken de vurulan varmış okudum ama 18mm 22mm arası yazıyorlar heralde az daha büyüsün istedi çünkü daha 11.gunum 13 14 gibi yumurtluodum

Canim sen daha önce denedin sanırım klomenle iğneyi ben hiç iğne kullanmadin sen şimdi geç olur dedin tedirgin oldum ama 19mm olan daha tam 19 değildi yakın dedi birde pazar sabah 10 da yapcam az buyur heralde

Canim sen daha önce denedin sanırım klomenle iğneyi ben hiç iğne kullanmadin sen şimdi geç olur dedin tedirgin oldum ama 19mm olan daha tam 19 değildi yakın dedi birde pazar sabah 10 da yapcam az buyur heralde
Yok aslında ben klomen denedim ama iğneye gerek kalmadı çünkü yumurta büyümedi. Aslında beni ilk kontrole 13 günümde çağırmıştı doktor belki de kaçırıldı bilmiyorum artık.
Ben burda forumda okuduğum kadarıyla dedim iğne meselesini doktorun hesaplamıştır tedirgin olma ben şaşırdım sadece öyle zannediyordum. Benim de yarın 12. günüm olacak bakalim ne kadar büyümüş olacak, tam büyümeden çatlamaz inşallah

Aynen senin de bakalım kaç oldu şimdide 4uz olursa diye korktum 1tane bulamıyorum o ayri da

Aynen senin de bakalım kaç oldu şimdide 4uz olursa diye korktum 1tane bulamıyorum o ayri da
Olmaz dördüz ya. Hayırlısı olsun da ikiden fazlası zor tabi forumda biraz araştırdım genelde 18 mm den büyük olunca iğne vermiş doktorlar. Nadiren bazıları 16 mm i geçince vurdurmuş iğne ama büyümüş olması daha iyiymiş, için rahat olsun yani

Sag ol canim sen de doktordan çıkınca yaz burdan birbirimizi destekleriz güzel olur sag ol cevapladigin için =)

Ne yaptın canim doktora gittin mi?
Evet canım gittim. 19 mm dedi 19 mm den büyük olmasını isteriz dedi sonra bir daha ölçtü 20 mm dedi bugün öğlen 12 de iğneyi yaptır dedi. Ama benim başıma aksilik geldi henüz vurulamadim iğne nöbetçi eczanede yok 13.30 14.00 gibi gelecek iğne yani 15.00 civarı vurulabileceğim. Bu yüzden biraz üzgünüm ama yapacak birşey yok

Ay canım inşallah güzel olur sence benimki yarın için gec mi o zaman bana da 17 18 dedi sonra 18 in 19 a yakın diye tekrar olctu

Ay canım inşallah güzel olur sence benimki yarın için gec mi o zaman bana da 17 18 dedi sonra 18 in 19 a yakın diye tekrar olctu
Geç olmaz bence 17 olan da var büyük olan için geç olsa bile 17 mm lik için geç olmaz sen içini ferah tut. İnşallah iyi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…